Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 15:06)

To praní prádla není nic novýho, když byla u mě, tak si taky prala. Novinka je, že jí peru i když už tady nepřespává a navíc i jejímu příteli. On není cigán ale Slovák. A ona ví že k sobě domů pustím jenom ji. Však taky chlapík zůstal poslušně venku :-)

Miluna (Ne, 9. 6. 2019 - 10:06)

Alešku přesně mluvíš jako muj strejda.Dobře byste si rozuměli v politice.Jak se platilo v nemocnicích tak za sebe i za děti mi to tenkrát stálo ke třem litrum protože jsme v té době byli postupně všichni v nemocnici.Platíme si zdravotní a ještě k tomu tuhle sračku vymysleli.A kdo pak je chudej a nemocnej tak se může jít zahrabat.Nesnašim Top09 a ODS je něco podobnýho.Babiš mi nikdy nevadil tak mu přeju ať pokračuje.

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 10:06)

Milunko, už musím k mámě na oběd, takže nemám moc času psát, ale je dobře že tam je Babiš a doufám že se nenechá znechutit a ještě je bude dlouho srát. Představ si, že holka si ještě nepřišla pro hadry. Tak já tady dělám pradlenku feťákům a jejich oblečení mi už visí 2 dny na dvorku. A to jsem ještě takovej dobrák, že když jsem včera na dvorku griloval, tak jsem ty jejich hadry odnesl domů aby nenačuchly kouřem a dneska jsem je zase pověsil na kolíčky :-)

Miluna (Ne, 9. 6. 2019 - 12:06)

Já si všimla že proti Babišovi protestujou hodně celebrity a takový ty který nemakaji rukama.Z celebrit třeba Geislerka ho nesnáší.Když tam byla ODS tak plno obyčejných lidí bylo nespokojených.Tenkrát strejda měl ženskou ředitelku jedné firmy a ona byla pravicová pro ODS a strejda byl pro levici a hádali se jak psi a tovíže jim to nevydrželo.A co jaký byl oběd? Tak to si byl hezky ohleduplný na ty hadry.Jestli už na to nezapoměli že je tam nechali:-)

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 14:06)

Oběd by dobrej, měl jsem špagety aglio oilo. Ještě jsem si vzal jednu várku sebou. Já si myslím že pravdu bude mít die, že přinesou prádlo na výměnu :-)

Tak (Ne, 9. 6. 2019 - 11:06)

to určitě stihneš ještě vyžehlit.

kde (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

se bude vybirat na babisa? na letne? :-)

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Jo, na příští demonstraci, hasiči donesou pod metronom kalich :-)

Návštěvník (Ne, 9. 6. 2019 - 07:06)

Kdokoli se tam dostane, bude hrabat pro sebe, na rozkradejnou republiku každý kašle, to už nedá nikdo do pořádku. Ale Babiš dá i tam, kde je třeba. Hlavně těm co potřebují. Aby mohli dát tu stovku. Třeba.

Ha! (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Pro tebe stovku - pro něj 50 milionů, které nakonec zaplatíme všichni. Hlavně že jsi spokojen.

Návštěvník (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Který z předešlých si nenahrabal, napiš.

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Je hrozně mrzí že naše republika prosperuje tak jako nikdy a že vláda funguje bez toho aby se hádali. Asi se jim stýská po experimentech, které tady páchaly tzv pravicové strany když byly u moci.

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Tak to se všichni práskneme přes kapsu, když to dělá zhruba 5 kč na jednoho. V minulosti tady byli větší frajeři :-)

Návštěvník (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

Ale jak psala Miluna,netříská na nás prachy u doktorů a za pobyt v nemocnici co udělala slavná Topka.Já proti Babišovi nic nemam.Všichni co tam byli dřív byli horší.

a (Ne, 9. 6. 2019 - 00:06)

to ti stačí, že nemusíš zaplatit stovku u doktora? Potom pro tebe Dycky Bureš

Pils (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

A ještě - myslím, že Morava nebo Čechy v tomhle vůbec nehrají roli, volba politiků souvisí se schopností voliče vyhodnotit informace. Stačí se podívat na statistiku, který typ lidí volí jaké strany.
A teď už nemyslete na politiku, venku je krásně. :-)

Pils (So, 8. 6. 2019 - 13:06)

Aleši, na Václaváku jsem nebyla, ale moc mě to mrzí. Bohužel, měla jsem tolik starostí, práce a běhání, že jsem spolehla na jiné. Nechci se tu hádat o politice, nemá to smysl. Politika je špína a ať už je u kormidla kdokoliv, vždycky toho nějakým způsobem zneužije. Jen podotknu, že mně nemůže imponovat někdo, kdo krade miliony, nebo hrubě mluví a lže atd atd (nejde jen o jednu osobu). Komu toto vyhovuje, toho můžu jen politovat. Ale jinak se máme všichni dost dobře, já osobně výborně, v tomto ohledu si na nic nestěžuju. Dál to rozvádět nebudu, užívám venkova a slunce.

jj (So, 8. 6. 2019 - 12:06)

Moraváci mají jiný úhel politického myšlení, v Čechách se více sledují zákony s dírama, které si poslanci schvalují spíš pro sebe a ti u kormidla toho zhusta využívají. Babišovi nejde o peníze za funkci, ale o moc, aby mohl s penězi daňových poplatníků žonglovat, nejlépe ve směru svého prospěchu. Tohle jsme tady ještě nezažili, mysleli jsme si, že když je bohatý, nebude chtít hrabat peníze pro sebe. Jenže kdo má hodně, chce ještě víc a je mu jedno, kdo to zaplatí, jestli EU nebo našinec. Ale peníze pro mladé rodiny, to už je óbr problém, to musí hledat a fňukat, komu dát a komu už ne. Je to ostudné, ale ty nemáš Aleši děti, tak chápu, že se na to díváš jinak.

Lalla (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

Skvěle vystihnuto....tohle fakt nikdo od bohatého člověka nečekal...no, jo, k pořekadlu Peníze nesmrdí můžeme dodat....moc taky ne

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 13:06)

Ale jo, máš dobrej argument, otázka je, jestli vychází ze skutečnosti nebo je to jenom výmysl lidí, kteří se neustále snaží o puč a tys ho jenom nepřebral. Babiš nehrabe jenom pro sebe, ale zaměstnává 22 000 lidí a jeho firmy tady odvádějí daně. S prachama je potíž, ty by chtěl každej, ale státní kasa není nafukovací. Děti fakt nemám, bavil jsem se ale s mámou a ta mi tvrdila že dneska se ty mladý maminky mají jak prasata v žitě na rozdíl od toho co dostávala na děti za komunistů. Podle toho co vidím kolem sebe, jak si různě užívají nemám důvod jí nevěřit.

Reklama

Přidat komentář