Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Holka (Ne, 9. 6. 2019 - 18:06)

Mohu se tedy připojit taky? Zkusím to,ale taky nezaručuju,že to zvládnu. Třeba to nedám,nebo jo a pobliju se nebo to třeba neudělá nic a normálka. Ty ale fakt je to ulítlí. Ale dobrej hec! Před sedmou se vychčiju do sklenice a pak písnu jak to u mně dopadlo.

Klára (Ne, 9. 6. 2019 - 17:06)

Miško to budeme asi na cestě z chaloupky,co zitra v sedm večer? Zkusila bych to a taky se predtím.napiju abych měla co vyčůrat. Ale všechno určitě nevypiju,jen to zkusím třeba minimálně půlku. To jsem tedy zcědavá. Snad se nepozvracím.

Miška (Ne, 9. 6. 2019 - 17:06)

Ahoj Klárko. Byly jsme s holkama na výletě na kolách a teď jsem doma a budu se cachtay ve vodě. O tom pití když se vyčurâš jsem slyšela. Co kdybysme to zkusily na dálku. Já to pu add tím do nějaký skleničky na pití a ty taky a pak se skusíme trochu napít a písneme si,co to s námi udělalo a jestli nám to chutnalo? Takovy %urací srandy jsem ještě nezkoušela. Třeba v sedm? Já se napiju,abych měla baculku trochu plnou,protože jsem čurala před chvili na zachodě. Jo?

Klára (Ne, 9. 6. 2019 - 15:06)

Ahoj Miško. Libor odjel a ještě jsme na chaloupce a pojedeme asi až navečer. Tak je mi trochu po něm smutno. Taky chci reagovat na holku,co mně nařkla,že nemám kluka a kecâm. Libor skutečně vypil moje čůrání skoro celý a nic mu nebylo naopak byl šťastný. Já jsem to nezkoušela,ale třeba to někdy taky zkusím . Libor pred týdnem do mně pustil do pusy to svý,když se chtěl milovat do pipinky a já měla ten holčičí den,ale to jsem nezvládla a za chviličku jsem se poblinkala. Miško písnu ještě večer.

Klára (Ne, 9. 6. 2019 - 08:06)

Miško taky jsme polehávali a teď jsme pojedli snídani. Včera byl super večer a čůrali jsme spolu několikrát a po nějakým čase jsme se milovali do mé pipinky a bylo to moc krásný. On chtěl abych se mu taky jednou vyčurala do pusy, to jsme byli včera zrovna v lese a tak jsem to udělala a on to moje čůrání vypil a zase říkal,že chce mít v sobě kus mé bytosti. Večer jsme se milovali v postýlce ale potichu,aby to neslyšela dole ségra a i tak to bylo moc něžný a úžasný. Libor odjede po obědě, ale dnes s ním nepojedu, pojedu s mamčou protože on ještě pojede za příbuznými pro nějaký vozík. Takže si ještě užiju dopoledne a ozvu se ti. Pa.

Holka (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Tedy, to je pod úroveň! Prostě kecáš. Jak mohl vypít tvý chcaní a dnes být normálně vpořádku? A to jsi mu vychcala do pusy všechno? Předpokládám, že když potřebuješ tak nevychčiješ jen pár kapek ale normální nebo větší chcani?? Ten kluk by musel být otrávenej v nemocnici na dyalíze , vymýšlíš si kecko! Kluka nemáš a jen chceš bejt zajímavá.

Host (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Je vidět jak jsi nezkušená holka. Možná ještě zcela nezkušená panna. Kolik ti je? Moč není toxická a dokonce i léčí. Přečti si odborné knihy.(MUDr.Partyková. Lelek, Cingroš apod.) S moji partnerkou to někdy taky děláme. Zkus se vyčůrat do skleničky a pak si trochu té tekutiny ochutnat. Je lehce nahořklá a mírně slaná,ale nic se ti nestane pokud si dáš na zkoušku doušek nebo dva.

Holka (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Takže , je mi 20 a panna nejsem. Na ty Tituly se ráda podívám, jestli sis je nevymyslel, že? S tou skleničkou dělat žádný pokusy nebudu. Prostě moč je odpoad z těla a ne nějaký nápoj!

J (Ne, 9. 6. 2019 - 11:06)

Přečti si aspoň tohle ______ https://terapie.zdrave.cz/urinoterapie-lecba-moci/

Holka (Ne, 9. 6. 2019 - 12:06)

No to je teda věc. Koukla jsem na netu na ty knihy a na odkaz. Ale abych zkusila vypít svý čůráni? Nás to učili jinak,to je asi můj psychický strach. Zkusím se vychcat do sklenice, ale jestli to dám na jeden lok neslibuju. Bojím se.

J (Ne, 9. 6. 2019 - 11:06)

Slovo "urina", jsi taky asi nikdy neslyšela a neznáš jeho význam. Samozřejmě, že moč člověka závisí na jeho zdraví, kouření, drogy ap. A to nejspíš mlaďounká Klárka zdravá je.

pissík (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

No to se určitě podívej, jsou to totiž odborné knihy. Na to, že ti je dvacet jsi pěkně arogantní a povýšená. Tebe asi rodiče nevychovali ke slušnosti a pokoře,co?

pissík (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

souhlas naprosto! Tyhle mladý holky to neznaj ale dokážou velmi nehorázně soudit

Miška (Ne, 9. 6. 2019 - 08:06)

Ahojky Klárko a Nikolko a Libore. Pozdravuji z Dačic. Dnes jsem se povalovala, včera jsme večer seděli déle venku a něco i popili a já si dala k masu i pivo a byla pohoda, Ani jsem v noci nebyla čurat, ale když jsem šla spát a mamka ještě byla venku se sousedama, tak jsem se vyčurala u zdi vedle vchodových dveří a udělala jsem dost velkou louži, a baculka dělala tak roztříštěný proud, že jsem to měla i na zadečku a na stehně, ale vše se rychle vsáklo do trávy a pak jsem čurala až ráno a taky hodně, ale už rovně do záchodu pod sebe. Klárko ty jsi psala a já jsem ti jestě neodpověděla, jestli mi nebude líto pokud budu u tebe, že tam budeš mít Libora. Vůbec ne, já se na něj taky těším a společné čurání s Liborem tak toho se neboj, je to tvůj kluk a já budu čurat opravdu jen sama nebo s tebou.Opravdu se ničeho neboj a jestli by Libor chtěl nás vidět čurat obě, tak já bych to určitě odmítla. Ale myslím ,že on miluje tebe a nevidím v tom problém. Krásný den všem!

Ikk. (So, 8. 6. 2019 - 22:06)

Snad ti kreténi neodradí zajímavé diskuse hlavně míši,Kláry a dalších. Má m je rád a už I kvůli nim pojedu 24.6 na Slovensko. Už nocleh mám v Námestovu z 23-24. Jakubovi si řeknu svý.

Hynek (Ne, 9. 6. 2019 - 00:06)

Myslím, že to diskutující neodradí a na také zprávy ze Slovenska jsem sám zvědav. Může se stát totiž mnohé od toho,že se nikdo nesejde až po dynamické setkání s nečekaným rozhřešením. Přiznám se,že nejsem schopen odhadnout směr vývoje, ale cosi mne svádí vnímat toto jako druhý z výše uvedených scénářů spíše reálný.

Klára (So, 8. 6. 2019 - 19:06)

Mișko pozdravujeme tě s Liborem. Půjdeme za chvíli do hospůdky. Přejeme hezký večer u tobě !

Miška (So, 8. 6. 2019 - 20:06)

Jj. V pohodě si užívejte..krásné romantické okamžiky !

Kikina (So, 8. 6. 2019 - 19:06)

A jakou máte představu? Já jsem pražská a vy?

niceshape (So, 8. 6. 2019 - 19:06)

Nevím, nad detaily jsem ještě nepřemýšlel. Já jsem daleko od Prahy, ale žádnej prblém, když se chce.

Reklama

Přidat komentář