Reklama

hysterektomie - komentáře

luci (Po, 10. 6. 2019 - 23:06)

Je to jak u koho . Naše sousedka jak říkal její manžel je vykuchaná ta brzy půjde na rošt . Jenže ta vykuchaná je tady pořád a on nevykuchaný před pětatřiceti lety propadl roštem.

No. (Čt, 6. 6. 2019 - 15:06)

Já také považuji hysterektomii za zcela zbytečný a mrzačící zákrok, navíc velmi brutální a zcela nesmyslný. I rakovina nejvyššího stupně se dá léčit jinak - alternativně, případně dočasně hormonálně. Operace urychlí ženám smrt a sebere jim veškerou kvalitu života!

luci (Čt, 6. 6. 2019 - 23:06)

Neviděla bych to tak tragicky , někdy to život zachrání . Děloha není životně důležitý orgán .

Hana (So, 2. 12. 2017 - 07:12)

Toto je z jiného portálu- zachraňte si dělohu všemi možnými způsoby a tlačte na lékaře, oni jen vyčkávají, aby mohli provést toto:
www.ajournal.co.uk complications of hysterectomy
Zadejte do vyhledávače.
Napíšu to všude možně

Jana (Út, 16. 1. 2018 - 19:01)

Milá Bělo,
ve Vašem příspěvku Vám dávám za velkou pravdu ve zvážení rizik a přínosů.
Přece jen je to velký zásah do organismu.
Víte, ono to není strašení, ale realita a závěry výzkumů a každý má právo rozhodnout se jak naloží se svým tělem. Existují i různé alternace k HY, ale lékaři jsou v nich bohužel dle literatury málo školeni.
Závěry těchto výzkumů však lékaři pacientkám nesdělují. Proč?
Žádná žena skutečně nejde na HY jen tak. Mě osobně do ní lékaři několik let nutili, proto jsem začala tyto věci intenzivněji studovat a odolala jsem. Vyzkoušela jsem dost věcí a dělohu nakonec zachránila - byla to věc stravy, stresu, akupunktura, doplňky,...Často to byl pokus- omyl. Pokud nemáte život ohrožující onemocnění, zkoušet se dá ledacos a zjišťovat info na netu v dnešní době je moc fajn.
Peníze za to nelituji- tady jde o skutečné zdraví a nemoc se podle mě nevyléčí tím, že se vyřízne orgán s možnými velkými důsledky.
Možná máte na to každá jiný názor, bylo by to určitě na další velkou diskuzi.
Mějte se moc hezky a hlavně ať Vám slouží zdraví. :)

Běla (Út, 16. 1. 2018 - 13:01)

Jo a ty vědecké články si...A co tím kdo získá ?
Pokud je HY nezbytná,je třeba zvážit přínos - riziko a ne tady zbytečně strašit.Asi málokterá ženská jde na HY jen tak pro nic za nic.

Jana (Ne, 14. 1. 2018 - 08:01)

Jo a ty vědecké články si zkopírujte a přineste lékaři,
jinak Vám řekne ,,blbost". Přineste mu grafy a tabulky věd. výzkumů, bude koukat.

Jana (Ne, 14. 1. 2018 - 08:01)

Jen informovanost Vám zaručí diskuzi s lékaři, jinak jste bohužel vyřízené. Oni mají znají jen pravěké metody na ostranění dělohy a po 40 letech jen jedinou léčbu??, a to vyřezávání ženských orgánů snad u všech gynekol. problémů.
The Uterus: A Necessary Loss? Part 1 of 2 - J Stensrude Writer
Pozor, udělejte vše možné, najděte si v angl. jazyce ,následkem HY - zvýšené riziko rakoviny plic, štítné žlázy, moč. měchýře, střev a konečníku.
Tyto vědecké výzkumy najdete na internetu v angl. jazyce. Studujte, studujte a vyhněte se problémům.

Reklama

Přidat komentář