Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jakub (Pá, 7. 6. 2019 - 18:06)

To jsem opravdu nebyl já. Laguna už mi dovolila používat zpět své jméno a já už s tím problém nemám. Prožívám období kruté a vše se ve mně motá. Já chci už Oravu a Námestovo. Každý den do 24. června je utrpení, ale vím proč to Laguna asi dělá a je to děkovné chtění.

skákavec (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

V nějaké laguně tam skončíš s balvanem na krku a pak budeš od své úchylky navždy osvobozen.

Tony Jakubovi (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

Můžeš se ke mně chovat na rovinu. Jsi opravdu ten Jakub kterého myslím? Pokud ano, co pak dělá tvá o dva roky starší sestra?

Jakub (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Jestli chceš na rovinu? Tak ano. Sejdeme se? Rád tě pozvu na gin. Nejlépe tuplovanej. Ať si vyčistíme stůl. Sestru neřeším, byla to její volba.

Tony (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Nemám vůbec zájem s tebou se setkat, ať jsi ten nebo nejsi. S tím ginem to může vědět kdejaký fejkař. Jsem tu na doktorce už 12 a tak vím své. Mimoto, já už žádnou kořalku přes 10 let nepiju. Dříve jsem pil myslivce, bechera, ferneta a absinth ale ne gin.

Jakub (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Ale já o tvé transformaci přece vím. Tvůj nezájem respektuji, přestože jsem si tě několikrát dříve vyhledal a potkával. Ten gin to byl jen takový hec, hodně jsi byl pro mně vzorem, ale musel jsem se odmlčet a stalo se mnohé, co nejsem schopen zde ani Laguně napsat. Proto jsem se nabídl pro oficiální setkání a vyčištěný stůl. Od nás z Polabí to do Rožan není zase tak daleko.Abych i vysvětlil tu větu o krvi na rukou.

Laguna (Pá, 7. 6. 2019 - 21:06)

Moc pospícháš Karolíno. Trpělivost je dar mysli a chtíč je zrcadlo rovnováhy. Oběť je spása v nicotě a vykoupení v setkání ve správný okamžik. Buď trpělivý. Zbývá již jen 17 dní....

Waco (Pá, 7. 6. 2019 - 18:06)

Kdo se v tom má vyznat...

Tony (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

Jako Klárka nepochopí toho aligátora. Ale může být za něho ráda. Ono totiž jméno Libor není u násmoc časté. Já v životě natrefil na tři, ten Klárčin je čtvrtý, a teď jsem se dověděl o pátém. S ním bych se ale do křížku dostat nechtěl. Za mlada by mi za to mí kolegové v práci řekli, že jsem KUNDA Z RYBY.

Karolína (Pá, 7. 6. 2019 - 17:06)

Reaguji na tři ohlášky, že si mám z Míši dělat legraci. Proč?? Já tu jen napsala svou zkušenost jakou mám a podělit se o názor. Ten je přece identický. Asi jsem nepochopila ty ohlášky.

Tony (Pá, 7. 6. 2019 - 17:06)

Může bejt, že je identická, ale začíná to být na Myslivečkárnu celé. I ohledně Jakuba, některé indicie naznačují, že je to ten, co tu kdysi psal ale jiné zase naznačují, že je to podvodník, který ukradl jeho příběh. Vy nevíte kde jste. Klárka má aligátora, který ji ochrání a Miška se už snad ponaučila.

Hynek (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

chtěl jsem napsat totéž, ale tys mne předběhl. Ale tohle už tedy sranda není, pokud ta holka není skutečná identická návštěvnice. Ale tuze bych pochyboval.

ikk. (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

mám dojem ,že si tady někdo dělá z Mišky prdel. Dosaďte si sami. Tohle teda je svinstvo.

Karolína (Pá, 7. 6. 2019 - 15:06)

Do podobné situace jsem se dostala před několika dny u nás v Třebové. Byla jsem asi nastydlá a chodila jsem často na malou a potřebovala jsem a čakala jsem na autobus a to už jsem věděla, že nemohu nastoupit, že bych se počurala. Tak jsem si ho nechala ujet a hledala jsem nějaký alespoň malý úkryt a cítila jsem, že jsem si trochu učůrla do kalhotek, ale rychle jsem to stopnula a sevřela si rukou pipinku a chtělo to tak ven,že jsem to nemohla udržet a jen jsem se schovala za takový větší betonový květináč s kytkama a ihned čůrala a nebyla schopna to vůbec držet dál.Byla jsem nastydlá,protožr mně taky pipina po vyčůrání pálila a když mám tohle nastydnutí tak to prostě nikdy nevydržím a musím co nejdřív jinak by to šlo samo a stalo se mi to jednou dříve a byla to ostuda. Jinak vydržím i dlouho když potřebuju, třeba hodinu a bez problémů stihnu na WC, ale pak zase čůrám taky široký prudký čůrání.

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

Tohle se mi Karolíno stává taky když jsem nastydlá nebo mám zánět močových cest. To pak chceš čurat každou chvíli a když se vyčuráš máš pocit že ještě potřebuješ a už nic neteče ,ale baculka furt jakoby chce. A tak třeba čurám každou půlhodinu a taky to nejde udržet a vyčurám málo a okamžitě a není to příjemný.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

Ahojky Miško. Pozdravuji z Mimoně a mamča se připravuje na chaloupku a tak asi za chvíli vyrazíme. Vidíš, ty ses trochu počůrala ráno a já se mohla počůrat zase naopak odpoledne, protože jsem šla pod viadukt a tam se vyčůrat ale tam si hráli nějaký kluci a tak jsem mířila tedy rychle dál domů a občasuž s rukou na pipince. Bylo to hodně nutný a tak cestou dál vede pěšina a okolo ní neposekaná tráva a tak jsem se tam u trávy přikrčila na bobeček,vyhrnula sukni a už to teklo prudce ven. Tudy nikdo nechodí a ty kluci mně neviděli a byli tak 100 až 200 metrů za mnou a hleděli si svých hrátek. Ještě ti písnu z chaloupky. Těším se na houby, minulý týden jsme spíše s Liborem se věnovali sobě a tak zkusím vyrazit tento víkend.

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

Klárko pozdrav z Dačic. Já už dnes čurala bez drobné nehody jako jsem měla ráno a to jednou ve škole a jednou venku v parku u řeky a pokropila jsem tam baculkou břeh řeky ale dostříklo mi to trochu až do vody, protože jsem čurala hodně dole u řeky na bobečku. Klárko myslím na tebe, hezky si užij víkend a nezapomeňte vzít Ťufíka..... Písnu ti,

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 06:06)

Snad ve škole neusnu. Zatím to jde. Taky ti písnu Klárko.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 06:06)

Jejda Miško,tady byla bouřka taky ale taková normální. Kdyby bouchlo tady někam vedle domečku, tak bych taky asi nevstala a mohlo by to dopadnout podobně. Ale já jsem dnes čůrala normálně a ani jsem se v noci na čůrání nevzbudila. Tak snad budeš ve škole redy,když jsi tak moc nespala. Hele ještě ti písnu než pojedeme na chaloupku. Pa

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 05:06)

Klárko byla tady šílená bouřka a v noci uhodil blesk vedle našeho domu do stromu. Já jsem byla tak vystrašená,že jsem se schovala celá pod peřinu a chtělo se mi čurat ale bála jsem se vylézt a tak mně to vzbudilo az teď ráno a to už jsem nemohla vydržet a potřebovala jsem tak,že jak jsem vstala z postele baculka čurala okamžitě i přes ruku,kterou jsem si naní držela a než jsem doběhla na WC měla jsem kalhotky a nohy mokré a pak jsem to pustila do záchodu , Bylo to nekonečný čurání a tak předržený,že jsem čurala jen mírně ale dlouho a baculka a močák mně trochu bolely.Teď už neusnu,ale bouřka je pryč .Tak brzy jsem ti asi ještě nepsala,ale chtěla jsem se podělit.Krásný den Klárko a užij si chaloupku

Reklama

Přidat komentář