Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Který z předešlých si nenahrabal, napiš.

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Je hrozně mrzí že naše republika prosperuje tak jako nikdy a že vláda funguje bez toho aby se hádali. Asi se jim stýská po experimentech, které tady páchaly tzv pravicové strany když byly u moci.

-Aleš- (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Tak to se všichni práskneme přes kapsu, když to dělá zhruba 5 kč na jednoho. V minulosti tady byli větší frajeři :-)

Návštěvník (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

Ale jak psala Miluna,netříská na nás prachy u doktorů a za pobyt v nemocnici co udělala slavná Topka.Já proti Babišovi nic nemam.Všichni co tam byli dřív byli horší.

a (Ne, 9. 6. 2019 - 00:06)

to ti stačí, že nemusíš zaplatit stovku u doktora? Potom pro tebe Dycky Bureš

Pils (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

A ještě - myslím, že Morava nebo Čechy v tomhle vůbec nehrají roli, volba politiků souvisí se schopností voliče vyhodnotit informace. Stačí se podívat na statistiku, který typ lidí volí jaké strany.
A teď už nemyslete na politiku, venku je krásně. :-)

Pils (So, 8. 6. 2019 - 13:06)

Aleši, na Václaváku jsem nebyla, ale moc mě to mrzí. Bohužel, měla jsem tolik starostí, práce a běhání, že jsem spolehla na jiné. Nechci se tu hádat o politice, nemá to smysl. Politika je špína a ať už je u kormidla kdokoliv, vždycky toho nějakým způsobem zneužije. Jen podotknu, že mně nemůže imponovat někdo, kdo krade miliony, nebo hrubě mluví a lže atd atd (nejde jen o jednu osobu). Komu toto vyhovuje, toho můžu jen politovat. Ale jinak se máme všichni dost dobře, já osobně výborně, v tomto ohledu si na nic nestěžuju. Dál to rozvádět nebudu, užívám venkova a slunce.

jj (So, 8. 6. 2019 - 12:06)

Moraváci mají jiný úhel politického myšlení, v Čechách se více sledují zákony s dírama, které si poslanci schvalují spíš pro sebe a ti u kormidla toho zhusta využívají. Babišovi nejde o peníze za funkci, ale o moc, aby mohl s penězi daňových poplatníků žonglovat, nejlépe ve směru svého prospěchu. Tohle jsme tady ještě nezažili, mysleli jsme si, že když je bohatý, nebude chtít hrabat peníze pro sebe. Jenže kdo má hodně, chce ještě víc a je mu jedno, kdo to zaplatí, jestli EU nebo našinec. Ale peníze pro mladé rodiny, to už je óbr problém, to musí hledat a fňukat, komu dát a komu už ne. Je to ostudné, ale ty nemáš Aleši děti, tak chápu, že se na to díváš jinak.

Lalla (So, 8. 6. 2019 - 14:06)

Skvěle vystihnuto....tohle fakt nikdo od bohatého člověka nečekal...no, jo, k pořekadlu Peníze nesmrdí můžeme dodat....moc taky ne

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 13:06)

Ale jo, máš dobrej argument, otázka je, jestli vychází ze skutečnosti nebo je to jenom výmysl lidí, kteří se neustále snaží o puč a tys ho jenom nepřebral. Babiš nehrabe jenom pro sebe, ale zaměstnává 22 000 lidí a jeho firmy tady odvádějí daně. S prachama je potíž, ty by chtěl každej, ale státní kasa není nafukovací. Děti fakt nemám, bavil jsem se ale s mámou a ta mi tvrdila že dneska se ty mladý maminky mají jak prasata v žitě na rozdíl od toho co dostávala na děti za komunistů. Podle toho co vidím kolem sebe, jak si různě užívají nemám důvod jí nevěřit.

Miluna (So, 8. 6. 2019 - 11:06)

Si šikovná Pilsnerko,na to že si mi dlouho neviděla tak sem na tu ženu koukla a opravdu se v ní vidim.Jak nějaká moje ségra:-) a přesně místo aby děti si užívali klidu tak se jen nudí.Nemam i kvuli nim ráda prázdniny.Aleši muj strejda zrovna nedávno říkal že nechápe ptoč lidem tak Babiš vadí a že mu přijde lepší než ODS a TOP 09 ty rád nemá a říkal že kdyby byli u kormidla pořád oni tak že by do dnes se všechno jen platilo jak to bylo dřív ty poplatky u doktorů a v nemocnicích.Ty už nevěděli kde tahat prachy.

die (So, 8. 6. 2019 - 11:06)

Ty demonstrace mi taky vadí a myslíš Aleši že je někdo za to že tam jdou platí?

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 11:06)

Die, nemyslím si že je někdo platí. Oni jen mají vymletý mozky. Podle mýho odhadu tak 90% z nich neví kdo je Benešová a co vlastně Babiš dělá špatnýho. Když čtu jejich příspěvky na fb, tak skoro nikdo z nich nemá žádný argumenty, ale každej ví že je Babiš gauner. Jinak nedivím se že zrovna tobě vadí tyhle demonstrace, my na Moravě všechno vidíme z jinýho úhlu než v Praze. Naštěstí pro nás je jich málo a drtivá většina lidí jim na to zvysoka kašle a volí podle svého rozumu a ne co jim nějací kašpaři na pódiu nabulíkují.

Pils (So, 8. 6. 2019 - 11:06)

Milu, děti zaměstnej, můžou vařit i uklízet. V pubertě se holt děti někdy nudí, později si tenhle luxus už neužijou. JInak - ty mi vzhledem připomínáš Karolínu Kurkovou, ale je možné, že jsem už zapomněla, jak vypadáš, dlouho jsem neviděla tvou fotku.
Aleši, rychlovka za pračkou, to muselo bejt! :-)

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 11:06)

Pilsnerko, ty máš dneska nějak rozvernou náladu, že tys byla na Václaváku demonstrovat? Já se přiznám, že na tyhle demonstrace se dívám s opovržením. Hlavně na ty ksichty na pódiu. Mě jakožto příznivce Babiše baví jak se ho snaží za každou cenu sesadit a výsledek je jenom ten, že mu pořád rostou preference :-) Tady ten chlápek to pěkně vystihl

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kdyby-Babis-rezignoval-Pak-by-chteli-konec-Zemana-i-nove-volby-A-v-tech-Publicista-Vyoral-resil-podivne-pocty-chvilkaru-584549

Miluna (So, 8. 6. 2019 - 10:06)

Miu díky za to že mi takhle vidíš když já roky žiju v tom že sem spíš škaredá.Jo blondynka ale žádná barbinka-ktere chlapi právě asi spíš přitahujou,ale spíš sem typ kterej se nelíbí takhle sem si to o sobě myslela.A jedno období se mi chlapi hodně všímali a teď když si o sobě někdy myslim že vypadam líp když se maluju decentně a ne výrazně oči tak se mi ani moc už nevšímaji.Jako mě to je jedno,to otravování mi spíš sralo ale pozoruju že se mi dřív všímali víc:-D no a co ty co syn tak už je puštěnej viď.A co tvuj přítel ještě jste spolu? Alešku já bych psala když je co ale zase jen sama mi to tak nebaví když tady nikdo nebyl.Na holku sem se tě akorát chtěla zeptat.Tak děláš strejdu se šu.kem:-D Sem se zasmála když sem si to představila jak si to popsal.Já nic moc.Serou mě děti,hlavně kluk.Nedá se s nim moc normálně bavit.Věčně říkaji že se nudí.Jsou líný,hlavně on zase.Babička je tam teď už moc nechce jak má sama se sebou starosti.A já chodim do práce teď tak mi to fakt nebaví poslouchat jak se nudí.Já je pod zámkem nedržim,kdyby měli normální kamarády s kterýma by chodili ven ale ty ostatní děti všechno se to válí jen u pc a ani nikam nechtěji.

die (So, 8. 6. 2019 - 07:06)

Aleši to by jsi mohl podnikat v praní prádla pro cikánky a bezdomovce. Ale nevím čím by ti platili chlapi :-)

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Die, to bych rychle zkrachoval. Tyhle lidi jenom berou a nic nedávají. Však mě holka včera odlehčila o pár stovek. Ale já taky nejsem žádnej dobráček, kdyby mě tak nepřitahovala tak bych se na ni vyprdnul :-)

Ondra (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Čim tě může tak přitahovat?

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 09:06)

Krásou, mládím, tím že patří k jinýmu etniku. Prostě její ženský znaky. Já vím je to povrchní, ale takhle je to od přírody zařízený.

Reklama

Přidat komentář