Reklama

Pás cudnosti

Názor (So, 8. 6. 2019 - 10:06)

Teď jenom hlídat, aby nedostal zánět močových cest.

Ivan (So, 8. 6. 2019 - 22:06)

Jasně, nebo horší záněty. Urinální trubice u PC není na trvalé nošení, jen na krátkodobé hrátky. Ale snad to Sabina i její miláček ví.

Sabina (So, 8. 6. 2019 - 09:06)

Dneska dostal miláček svůj nový pás spolu s 12cm urinální trubicí, zavedenou do penisu při nasazování samotného klícky.
fotografie: https://serving.photos.photobox.com/87159386bd1dd81c36498a483376a7ea0e33755cbd7582c4329b95621aa8f94cb8319755.jpg

Sterilizace, roztok (Pá, 7. 6. 2019 - 22:06)

Je mi 45, moje žena sestřička v nemocnici. Mě sterilizovala na vlastní přání vpichováním roztoku jehlou do varlat. Je mi jedno jestli jsem podle vás blázen. Ale ten moment vzrušení byl nepředstavitelný, když víte, že vám žena pomalu do varlat střikuje roztok, který je trvale usmrtí. K ženě se chovám jak k jediné bohyni světa. Předtím sterilizace jen jako k manžence.

Názor (Pá, 7. 6. 2019 - 23:06)

To ale není sterilizace. Sterilizací se rozumí přerušení chámovodů. Zničení varlat sérií injekcí (například alkoholových) je ve skutečnosti variantou či analogií kastrace. Jinak bych chápal, kdyby kastrace byla jakousi vrcholnou fází vztahu mezi dominantní ženou a submisivním mužem, ve kterém by se muž té ženě dlouhodobě podřizoval. Pokud je to ovšem tak, že silné podřízení toho muže bylo vyvoláno samotným aktem (respektive v daném případě postupným procesem) kastrace, je to jen záležitost chvilkové fascinace, která za pár týdnů až měsíců vyprchá. A zbude jenom lenivý a salámistický eunuch bez energie, jiskry a šťávy, s náběhem k osteoporóze a všemožným jiným muskulo-skeletálním problémům, a jeho husička, kterou ten eunuch nebude ničím uspokojovat, a která si s ním nebude vědět rady.

luci (So, 8. 6. 2019 - 23:06)

Asi opravdu potřebuje být vykulčený a stát se pouze kundolízkem . Jí to vyhovuje také a když potřebuje , tak si samce sežene .

Quido (So, 8. 6. 2019 - 23:06)

Nevíš, jestli si dominy typicky dobře vymyjí vagínu předtím, než požádají kundolízka o jeho službu?

Ivan (Ne, 9. 6. 2019 - 10:06)

Dominy žádný sex se zákazníky neprovozují, to bys snad měl vědět, když se o ně tak zajímáš.

luci (Ne, 9. 6. 2019 - 00:06)

Dominy jsou profesionálky , ne čuňata. Ale pro tuto službu obvykle používají asistentky .

Sterilizace, roztok (Pá, 7. 6. 2019 - 23:06)

Máš pravdu, jsem eunuch, ale její mušlička je pro naprosté božstvo a odříkání. Mé rozhodnutí bez nucení, stejně tak jako obřízka, když mi bylo 25 a potkal jsem tvou lásku života. S močením ani z ničím jiným problémy nemám. Co jsem však nečekal je absolutní svrknutí penisu. Mám fotky, když mi bylo 25 a v erekci měl skoro 19cm a fotky, když mi bylo 30 a na přání ženy mi udělali obřízku.

Názor (So, 8. 6. 2019 - 09:06)

Pokud je to jedna a ta samá manželka, a je to po letech už druhý pozměňující zásah na tvém přirození z jejího rozhodnutí, tak tě třeba opravdu dlouhodobě dominuje. V takovém případě možná budeš i dál spokojený. Pokud budeš někdy chtít i dál jako muž močit ve stoje (na veřejných pisoárech, v přírodě i doma), doporučuju ti koupit si umělohmotný dámský močební nástavec k vagíně. Ale třeba ho už máš.

Jiří (Pá, 7. 6. 2019 - 07:06)

Tak už jsem 14 den pod zàmkem. Penis už si zase zvykl na pás. V noci se nebudím a mažu jen večer.
Naposledy mě paní sundala klícku v sobotu. Nejdřív chvíli mazlení a pak hurá dolů na orálek. Paní si položila svoje pihaté nožky na moje záda a užívala si to.
Když už byla pořádně nažhavená, přikázala nasadit vibrační kroužek. Uškrcený ocelovým kroužkem stál jako svíčka. Ze začátku jen na kraj a pak až na konec. Po chvilce se nádherně udělala.
A teď jsem byl na řadě já. Začal jsem si ho honit a v tom přišli její ségry a byl konec.
Škoda, že se nepřipojili. Pokračování přīště. Buď až přijede dnes a nebo zítra na chatě. Držte mi palce.
HLAVNĚ ABY VZALA KLÍČKY!
Bez nich ho z 35 klece a 38 kroužku nemám šanci vyndat !!!

Sabina (Pá, 7. 6. 2019 - 23:06)

Jirko, a její dcery ví, že nosíš pás cudnosti. Předpókladám, že ano. Já bych tě taky nechala honit bez vystříkání se samozřejmě. Hezky bych se dívala jak si ho honíš a potom bych řekla stop a nasadila bych ti klíčku zpět. Hodní kluci totiž můžou stříkat jen za odměnu a nebo, to s přítelem hrajeme, když hodí na kostce 6ku tak mu stříkat dovolím a když hodí jiné číslo, jsou to dny pro něho navíc. Denně se snaží zlepšit své skóre v tom kolikrát mě orálně uspokojí. Z mé strany mě musí min. za den 7x udělat. Miláček mě však udělá 12x za den. Zbožňuji 69 a pohled na jeho penis a koule v klícce jak samým blahem teče. V případě zájmu, ráda tvou přítelkyně nebo přiučím.

Jiří (Čt, 13. 6. 2019 - 05:06)

Sabino,
Vede si tvůj přítel zamčený deník ?
Jak často mu povolíš zasunout ?

Jiří (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Sabino, její sestry to samozřejmě vědí. Manželka jim to řekla. Ale žádný zájem z jejich strany není. Jsou pořád unavené z nočních. Jen když přijdu někdy z práce a oni spí obě u nás na gauči tak něco zahlídnu a okamžitě je klícka plná.
Lízat jí několikràt denně je sen. Na chatě nic nebylo kvůli oslavě včera a jinak si musíme chvilky na sex kvůli dětem plánovat.
Určitě se nápadů z od tebe nebráníme.
Kolik ti je? Jsi z Prahy ?

láďa (So, 8. 6. 2019 - 01:06)

Je docela zajímavé jak se ženy, naše paní docela rychle mění když mají klíče od penisu, žili jsme z ženou 28 let a nevěřil bych co je schopná mi udělat když má klíč a vlastně i penis v ruce, docela mě mrzí že jsme pás cudnosti neobjevili o pár let dřív asi bych žil líp a ve větší pohodě.Ale co je to tak jak to je,jsem zamčený a spokojený hlavně došlo ke zrušení pravidel a když člověk a penis neví dne a hodiny je to opravdu super.Momentálně zase doufáme.

láďa (So, 8. 6. 2019 - 01:06)

Je docela zajímavé jak se ženy, naše paní docela rychle mění když mají klíče od penisu, žili jsme z ženou 28 let a nevěřil bych co je schopná mi udělat když má klíč a vlastně i penis v ruce, docela mě mrzí že jsme pás cudnosti neobjevili o pár let dřív asi bych žil líp a ve větší pohodě.Ale co je to tak jak to je,jsem zamčený a spokojený hlavně došlo ke zrušení pravidel a když člověk a penis neví dne a hodiny je to opravdu super.Momentálně zase doufáme.

Návštěvník (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Ahoj kluci,
nevím jak vy ale já už od Vánoc nosím T-pás a teď dostávám zabrat, Ty horka co teď nastali mi nedělají dobrý pocit nošení, dost se v pásu potím a všude kde to do teď bylo celkem pohodlné nošení tak najednou si ho musím pořád posouvat a větrat, sundat ho bohužel nemůžu a je to i dost nepříjemné ale na dotaz manželky jestli mi ho nenechá třeba hodinu větrat jsem dostal negativní odpověď . Prý to přežiju a to co cítím je jen pocit sevření, nic co by mi nějak ublížilo . Hodl teď budu asi pár týdnů trpět než se zase ocladí.

orvel (Po, 10. 6. 2019 - 14:06)

Když ses do toho dal, tak nefňukej. Tvoje žena má pravdu. Přežiješ to a zvykneš si. Vím, o čem mluvím. Jsem pod zámkem typu T (Neosteel) již 15 let. Jen je třeba podmazávat, aby nedošlo k případným oděrkám.

Roman (Čt, 6. 6. 2019 - 09:06)

jo šikonva holka mě manželka když zamkne tak taky bez vyjimky nechala mi pas i k mudr kde jsem musel do slypu a bylo to dooost vidět .....

Reklama

Přidat komentář