Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Pá, 7. 6. 2019 - 19:06)

Milunko, tak teď přišla i ta moje kamarádka. Tři týdny jsem ji neviděl ani o ní nic nevěděl a najednou se tady objeví bez ohlášení. Přinesla si dvě igelitky špinavýho prádla abych ho vypral a že potřebuje půjčit tři stovky. Tak jí něco ještě přihodím a uděláme sex. Moc se mi sice nechce, protože jsem v podstatě dneska už jednu cigánku měl, ale zase si říkám kdo ví kdy ji zase uvidím. Ona si zrušila fb a telefon zase nemá. Dobrá zpráva je, že tady nechce přespat, to už bych nedal :-)

Pils (So, 8. 6. 2019 - 06:06)

Aleši, ona si vyprala a odešla s mokrým prádlem? Chacha, to ti věřím, že ti tam nezůstala. :-) Možná už jsi zase zaháknutej. Já koukám ven, předpověď počasí hlásí plné slunce a venku poprchává a je zataženo. Už mě ty jejich předpovědi pěkně štvou! :-) Nedá se podle nich udělat program.

-Aleš- (So, 8. 6. 2019 - 07:06)

Co se směješ Pilsnerko, nezůstala tady. Prádlo se suší na dvorku na šňůře. Bylo tam i oblečení jejího přítele. Ona mu řekla že jsem její strejda a čekal na ni venku, takže jsme museli dát rychlovku aby nepojal podezření :-) Práce v hydrometeorologickým ústavu je zaměstnání snů, těm když nevyjde předpověď, tak se nic neděje a když se náhodou trefí, tak asi od samé radosti slaví celej týden .-)

-Aleš- (Pá, 7. 6. 2019 - 19:06)

Prostě nejlepší pro tebe by bylo kdyby sis našel fyzickou práci. Vem si mě, kdybych se líp učil, tak bych nejspíš byl tlouštík, protože bych se nenadřel. Takhle pěkně procvičuju všechny svaly a i když mám břicho, tak mám i svaly a na svůj věk dobrou fyzickou kondici. Cigánky mi to taky chválily :-)

-Aleš- (Pá, 7. 6. 2019 - 19:06)

Oto, přečti si tohle ať víš na čem seš a ať neděláš zbytečný chyby

https://www.frekvence1.cz/clanky/za-jak-dlouho-zhubnete-5-nebo-10-kilo-odbornici-maji-jasnou-odpoved.shtml

Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 11:06)

Přesně tak Aleši.Já tu bývám i když zrovna nepíšu.Teď jsem ale měl práci se stěhovánim a lilo ze mě,do toho pohyb a jedl jsem ve stylu jak psala Lalla a mám 3kg dole.Jen bych rád aby to bylo vidět na špeku že mizí.To se ale asi musí cvičit? Nebo je šance že špek zmizí sám? Myslim že asi ne co.Spíš zůstane povislá kůže.Lallo a jakou šunku ty nejčastěji kupuješ? Miluško miláčku je to přesně tak.Však kdo je ve společnosti ideál? Dlouhonohý blondýnky.Jsi obětí závisti a proto jsi na tom jak jsi.Je to i muj názor.

Lalla (Pá, 7. 6. 2019 - 15:06)

Oto, šunku samozřejmě takovou, aby nebyla moc slaná. Bývají to ty dětské nebo od kosti. Ale nick Pro Oto píše také dobrý způsob, jak zhubnout. Jinak, to co píšu je samozřejmě začátek a je to velmi zjednodušené, ale když zapojíš vůli a zkusíš aspoň něco, můžeme si říci, jak dál. Takže bez cukru, bez tuku, bez soli....nebo minium (to je to rozdělené jídlo Pro Oto) a výjimečně. Všeho malé dávky. Pohyb ano, naplánuj si každý den ujít 2km, další opravdové cvičení bude mít význam až shodíš ta nejhorší kg. Povislou kůži teď opravdu neřeš

Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 15:06)

Koukam že jsme Lallo psali pomalu ve stejnou dobu.Musim ti poděkovat protože jsi mi motivovala a taky to Milunky slíbené obejmutí.Budu pokračovat v tvé a anonymově radě.Místo cvičení dam teda procházky.

pro Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

shodit nějaké to kilo není o utrpení. Jde o to rozdělit si jídlo, které sníš na posezení ( to množství ) na 2-3 díly a každou hodinu sníst jeden díl. K dílům nepřidávat ani z nich neubírat. Tělo dostane vždy takovou dávku, kterou v pohodě spálí a nemusí ukádat do tuku. Cvičit nemusíš, zvlášť když k tomu máš odpor. Choď na delší procházky, sem tam se za bukem protáhni, máš teď na to dobré období. Nic náročného, jen co tě bude bavit. Na procházce jede organismus z tukových zásob, nejlepší jsou v přírodě, tam nejsou bufety :) Pomůže ti, když si vytvoříš takový návyk pro každý den, nemusíš vynechávat co máš rád, jen si to rozdělit. Nebudeš mít hlad, přežranost je taky zvyk - člověk vidí hromadu jídla a chce ji celou do sebe dotlačit a pak se nemůže hnout. Začni hned, ne až zítra a pozvolné výsledky uvidíš. A cíl je pro tebe setkání s Milčou, takže i dobrý důvod. To dáš, věř si.

Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 15:06)

Jo přesně na tenhle způsob stravování se chystam.Myslim že je to nejlepší způsob co člověk pro sebe může udělat.Menší porce rozdělený do dne a k tomu zařadit zeleninu jako psala Lalla.Kolik se povedlo zhubnout tobě? Největší blbost jsou diety a když někdo přestane jíst a drží hladovky.To už by pak musel dělat zbytek života protože jak s tim přestane nastává jojo efekt.Já si to upravim tak abych byl schopnej dodržovat to zbytek života.Mám stejný názor jako ty a moc hezky jsi to rozepsal-a.A přesně jak píšeš moje motivace Milunka.Když jí miluju a ubdivuju už asi třetí rok tak jsem se rozhodl tohle zkusit.Už víc udělat pro sebe nemůžu a buď to půjde dolu nebo ne.Ale kdyby to nešlo asi by mě to dost sebralo,když už jsem se takhle rozhodl a chci vypadat trochu k světu pro takovou štíhlou krásnou blondýnečku.

pro Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

na tuhle větu zapomeň - "Ale kdyby to nešlo asi by mě to dost sebralo". Programuješ si ní strach, který nutí lidi stále se přeměřovat a převažovat, a když nevidí hned výsledek, propadají skepsi. Tenhle způsob je o pozvolném úbytku váhy, zpevnění postavy a dobrém pocitu ze sebe. Základ je vytvořit si návyk, který zpočátku potřebuješ dodržovat, ale za nějaký čas ti ani nepřijde, že na něco musíš myslet. Stane se součástí tvého života. Už teď můžeš mít ze sebe dobrý pocit z toho, že se ve tvém životě něco zlepšuje a bude to čím dál lepší ... když se rozhodneš začít.

Ota (Pá, 7. 6. 2019 - 21:06)

Máš pravdu beru to podle tebe jak píšeš.Četl jsem Aleši i ten článek a trochu mě to vystrašilo jak tam píšou i o věku a jak už nejsem nejmladší.Já to mám s prácema něco jako Milunka.Nic pevnýho a stálýho proto jsem na tom hůř a musel jsem se stěhovat.Teď v horkách bych tam nevydržel.Tak třeba se mi to povede už zhubnout a pak to bude lepší.Musim pomalu se dostávat do kondice jak psal anonym a Lalla.Pomaloučku.Fernando jde mi jen o to aby se to brzy nezastavilo ten úbytek ale takhle jak jim teď to jsem nikdy nevydržel a teď to jde,tak mám sám ze sebe radost.Ale koukam že dneska tu neni vůbec naopak Milunka.Jak to?

Fernando (Pá, 7. 6. 2019 - 18:06)

"Ale kdyby to nešlo..." - ale vždyť to přece už jde! 3 kila jsou pryč, tak teď to půjde dál, i když možná pomaleji... :-)

-Aleš- (Pá, 7. 6. 2019 - 02:06)

Milunko, já si myslím že tvoji kamarádi tady sem tam jsou, ale nechce se jim psát nebo nemají co. Tak piš aspoň ty. Já jsem se teď vrátil z jebačky s těhotnou cigánkou a když jsem jel domů, tak mě chytl lijavec jako prase. Dokonce jsem projížděl sto metrů dlouhou a půl metru hlubokou lagunou vody. Z motoru se kouřilo jak o život, ale naštěstí jsem šťastně dojel.

Návštěvník (Čt, 6. 6. 2019 - 17:06)

víš, to bude tím, že je venku hezky,

Miluna (Čt, 6. 6. 2019 - 17:06)

No mě tam připadá dneska hnusnej dusnej vzduch.Ale i kdyby se to někomu líbilo tak naráz zmizí tolik lidí na celý dny? Že ani ty moji kamarádi tu nejsou.

Mia (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

jo a mám dobrou zprávu, po třech týdnech syna zítra propustí z nemocnice, nechám ho ještě chvíli vydechnout a pak si promluvíme na téma zasraná motorka.

Mia (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Milu návštěvník má pravdu, alespon pokud jde o mě. Já jsem ted už zase hodně venku, občas pracuju nebo se dívám na silnici a pozoruju cvrkot, nebou koukám na ptáčky jak se koupají v jezírku a nebo jen tak vejrám a vzpomínám. Pak se jdu projít a na třešně a den je hned pryč.
Milu ty jsi opravdu hezká žena, štíhlá, vysoká a tvář máš taky pěknou. To, že ti v dětství něco nakukali na to nedej, jsi pěkná. A ženský ti závidí, to je to.

Miluna (Čt, 6. 6. 2019 - 16:06)

Tak koukam že sem tu sama.Tolik lidí zase pryč??? To je nějaký divný.Jestli už tady neni ani Ota ani Alešek,Mia,Die,anonymové ani moji známý to teda nechápu.Připadam si tu jak v Černobylu.

Návštěvník (St, 5. 6. 2019 - 21:06)

Teda tady to vázne co Milčo?

Reklama

Přidat komentář