Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

ikk. (Pá, 7. 6. 2019 - 21:06)

Jdi do prdele ty debilní hovado!

Tony (Pá, 7. 6. 2019 - 21:06)

Chtěli byste vidět moji předkožku? Nejsem obřezaný. Ale jenom v Kristu a s Kristem.

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 20:06)

Klárko jsme na sebe napojený, přišla jsem z koupelny a s tím,že zavřu počítač a vidím tvůj vzkaz. Já jsem dnes neměla kromě rána zajímavý čurání,ale cestou z Hradce mi mamka zastavila a já zaběhla do lesíka a tam jsem čurala hodně taky. Mám už malinký oči a jestli se zabalím tak budu asi hned spinkat. Tak zítra aděkuju.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 20:06)

Miško já si myslela, že budeš dnes unavená a to už ve škole, ale nepsala jsi o tom až večer a tak do postýlky ti posílám tu nejhezčí vzpomínku a jestli už chrníš, tak to budeš mít k rannímu probuzení. Ještě sedíme na zápraží s Nikolou a ona si tady povídá s Ťufíkem a já ti ještě píšu. Dneska jsme taky dělaly čůrací blbosti a počůraly jsme ohýnek ,když jsme si opekly buřty. Jenže se nám nechtělo až tak ukrutně moc a tak jsme ho neuhasily naším čůráním úplně a tak jsme to ještě zalily konvicí vody. Musely jsme čůrat hodně z výšky, abysme si nepopálily zadečky a pipinky a byla to legrace. Já jsem pustila větší proud a ségra menší ale na dvakrát. No vím, že jednou jsme takhle dělaly ohýnek na táboře když jsem byla a tam čůrali na oheň kluci a my jsme se styděly a jen přihlížely opodál. Hezkou dobrou noc nebo dobré ráno?

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 20:06)

Ahoj Klárko, byla jsem s maminkou v Jindřichově Hradci a tak jsme se vrátily před chvílí. To je super,že jsi už našla houbu, já to zkusím tady taky třeba zítra s mamkou. Já jsem teď hodně unavená, protože jsem ráno vstávala brzy a ta bouřka mne taky hodně zneklidnola a tak půjdu do vany a zalehnu do pelíšku. Budu na tebe a Nikolku myslet a tak se mi bude hezky usínat.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 19:06)

Miško ahojky z chaloupky! Představ si, že jsme na chaloupce na naši zahradě našli pod stomem hřiba! Tak se těším, že půjdu na houby ráno než přijede Libor. Je tu krásně a budeme odpočívat se západem sluníčka a opečeme si buřty. Mamča už připravuje ohýnek. Tak ti moc přeju taky hezký večer a celou volnou sobotu a neděli. Ani jsme cestou sem nezastavovaly na čůrání,ale jen jsme přijely tak jsme se ségrou hned u auta stáhly kalhotky a pustily to z pipinek ven. Mamča se divila, prý jsme si měly říct cestou, ale nechtělo se nám až tak kriticky ale tak jsme si ulevily hned jak jsme vystoupily spíše automaticky a obě jsme čůraly asi stejně hodně. Máme chaloupku na konci a tak tady nikdo moc nekouká. Tak večer budu spát s Nikolou dole a zítra s Liborem nahoře.

Jakub (Pá, 7. 6. 2019 - 18:06)

To jsem opravdu nebyl já. Laguna už mi dovolila používat zpět své jméno a já už s tím problém nemám. Prožívám období kruté a vše se ve mně motá. Já chci už Oravu a Námestovo. Každý den do 24. června je utrpení, ale vím proč to Laguna asi dělá a je to děkovné chtění.

skákavec (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

V nějaké laguně tam skončíš s balvanem na krku a pak budeš od své úchylky navždy osvobozen.

Tony Jakubovi (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

Můžeš se ke mně chovat na rovinu. Jsi opravdu ten Jakub kterého myslím? Pokud ano, co pak dělá tvá o dva roky starší sestra?

Jakub (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Jestli chceš na rovinu? Tak ano. Sejdeme se? Rád tě pozvu na gin. Nejlépe tuplovanej. Ať si vyčistíme stůl. Sestru neřeším, byla to její volba.

Tony (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Nemám vůbec zájem s tebou se setkat, ať jsi ten nebo nejsi. S tím ginem to může vědět kdejaký fejkař. Jsem tu na doktorce už 12 a tak vím své. Mimoto, já už žádnou kořalku přes 10 let nepiju. Dříve jsem pil myslivce, bechera, ferneta a absinth ale ne gin.

Jakub (So, 8. 6. 2019 - 08:06)

Ale já o tvé transformaci přece vím. Tvůj nezájem respektuji, přestože jsem si tě několikrát dříve vyhledal a potkával. Ten gin to byl jen takový hec, hodně jsi byl pro mně vzorem, ale musel jsem se odmlčet a stalo se mnohé, co nejsem schopen zde ani Laguně napsat. Proto jsem se nabídl pro oficiální setkání a vyčištěný stůl. Od nás z Polabí to do Rožan není zase tak daleko.Abych i vysvětlil tu větu o krvi na rukou.

Laguna (Pá, 7. 6. 2019 - 21:06)

Moc pospícháš Karolíno. Trpělivost je dar mysli a chtíč je zrcadlo rovnováhy. Oběť je spása v nicotě a vykoupení v setkání ve správný okamžik. Buď trpělivý. Zbývá již jen 17 dní....

Waco (Pá, 7. 6. 2019 - 18:06)

Kdo se v tom má vyznat...

Tony (So, 8. 6. 2019 - 00:06)

Jako Klárka nepochopí toho aligátora. Ale může být za něho ráda. Ono totiž jméno Libor není u násmoc časté. Já v životě natrefil na tři, ten Klárčin je čtvrtý, a teď jsem se dověděl o pátém. S ním bych se ale do křížku dostat nechtěl. Za mlada by mi za to mí kolegové v práci řekli, že jsem KUNDA Z RYBY.

Karolína (Pá, 7. 6. 2019 - 17:06)

Reaguji na tři ohlášky, že si mám z Míši dělat legraci. Proč?? Já tu jen napsala svou zkušenost jakou mám a podělit se o názor. Ten je přece identický. Asi jsem nepochopila ty ohlášky.

Tony (Pá, 7. 6. 2019 - 17:06)

Může bejt, že je identická, ale začíná to být na Myslivečkárnu celé. I ohledně Jakuba, některé indicie naznačují, že je to ten, co tu kdysi psal ale jiné zase naznačují, že je to podvodník, který ukradl jeho příběh. Vy nevíte kde jste. Klárka má aligátora, který ji ochrání a Miška se už snad ponaučila.

Hynek (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

chtěl jsem napsat totéž, ale tys mne předběhl. Ale tohle už tedy sranda není, pokud ta holka není skutečná identická návštěvnice. Ale tuze bych pochyboval.

ikk. (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

mám dojem ,že si tady někdo dělá z Mišky prdel. Dosaďte si sami. Tohle teda je svinstvo.

Karolína (Pá, 7. 6. 2019 - 15:06)

Do podobné situace jsem se dostala před několika dny u nás v Třebové. Byla jsem asi nastydlá a chodila jsem často na malou a potřebovala jsem a čakala jsem na autobus a to už jsem věděla, že nemohu nastoupit, že bych se počurala. Tak jsem si ho nechala ujet a hledala jsem nějaký alespoň malý úkryt a cítila jsem, že jsem si trochu učůrla do kalhotek, ale rychle jsem to stopnula a sevřela si rukou pipinku a chtělo to tak ven,že jsem to nemohla udržet a jen jsem se schovala za takový větší betonový květináč s kytkama a ihned čůrala a nebyla schopna to vůbec držet dál.Byla jsem nastydlá,protožr mně taky pipina po vyčůrání pálila a když mám tohle nastydnutí tak to prostě nikdy nevydržím a musím co nejdřív jinak by to šlo samo a stalo se mi to jednou dříve a byla to ostuda. Jinak vydržím i dlouho když potřebuju, třeba hodinu a bez problémů stihnu na WC, ale pak zase čůrám taky široký prudký čůrání.

Reklama

Přidat komentář