Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

Tohle se mi Karolíno stává taky když jsem nastydlá nebo mám zánět močových cest. To pak chceš čurat každou chvíli a když se vyčuráš máš pocit že ještě potřebuješ a už nic neteče ,ale baculka furt jakoby chce. A tak třeba čurám každou půlhodinu a taky to nejde udržet a vyčurám málo a okamžitě a není to příjemný.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

Ahojky Miško. Pozdravuji z Mimoně a mamča se připravuje na chaloupku a tak asi za chvíli vyrazíme. Vidíš, ty ses trochu počůrala ráno a já se mohla počůrat zase naopak odpoledne, protože jsem šla pod viadukt a tam se vyčůrat ale tam si hráli nějaký kluci a tak jsem mířila tedy rychle dál domů a občasuž s rukou na pipince. Bylo to hodně nutný a tak cestou dál vede pěšina a okolo ní neposekaná tráva a tak jsem se tam u trávy přikrčila na bobeček,vyhrnula sukni a už to teklo prudce ven. Tudy nikdo nechodí a ty kluci mně neviděli a byli tak 100 až 200 metrů za mnou a hleděli si svých hrátek. Ještě ti písnu z chaloupky. Těším se na houby, minulý týden jsme spíše s Liborem se věnovali sobě a tak zkusím vyrazit tento víkend.

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 14:06)

Klárko pozdrav z Dačic. Já už dnes čurala bez drobné nehody jako jsem měla ráno a to jednou ve škole a jednou venku v parku u řeky a pokropila jsem tam baculkou břeh řeky ale dostříklo mi to trochu až do vody, protože jsem čurala hodně dole u řeky na bobečku. Klárko myslím na tebe, hezky si užij víkend a nezapomeňte vzít Ťufíka..... Písnu ti,

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 06:06)

Snad ve škole neusnu. Zatím to jde. Taky ti písnu Klárko.

Klára (Pá, 7. 6. 2019 - 06:06)

Jejda Miško,tady byla bouřka taky ale taková normální. Kdyby bouchlo tady někam vedle domečku, tak bych taky asi nevstala a mohlo by to dopadnout podobně. Ale já jsem dnes čůrala normálně a ani jsem se v noci na čůrání nevzbudila. Tak snad budeš ve škole redy,když jsi tak moc nespala. Hele ještě ti písnu než pojedeme na chaloupku. Pa

Miška (Pá, 7. 6. 2019 - 05:06)

Klárko byla tady šílená bouřka a v noci uhodil blesk vedle našeho domu do stromu. Já jsem byla tak vystrašená,že jsem se schovala celá pod peřinu a chtělo se mi čurat ale bála jsem se vylézt a tak mně to vzbudilo az teď ráno a to už jsem nemohla vydržet a potřebovala jsem tak,že jak jsem vstala z postele baculka čurala okamžitě i přes ruku,kterou jsem si naní držela a než jsem doběhla na WC měla jsem kalhotky a nohy mokré a pak jsem to pustila do záchodu , Bylo to nekonečný čurání a tak předržený,že jsem čurala jen mírně ale dlouho a baculka a močák mně trochu bolely.Teď už neusnu,ale bouřka je pryč .Tak brzy jsem ti asi ještě nepsala,ale chtěla jsem se podělit.Krásný den Klárko a užij si chaloupku

Ikk. (Čt, 6. 6. 2019 - 23:06)

Dnes tady holky napsaly hezký čůrací okamžiky,bohužel nějakej idiot se tady snaží o debility. Snad to holky neodradí.

Klára (Čt, 6. 6. 2019 - 20:06)

To my jsme zase jednou si měřily jak máme velký pipinky, ty čárky od shora k zadečku a mně vyšlo asi jen 5 a půl centimetru a mám tedy pipinku malou. Je to pravda, protože když Libor chtěl do pipinky se milovat tak mě to hlavně ze začátku bolelo než se dostal dovnitř. Když čůrám tak mně pipina nebolí , jen když jsem nastydlá nebo mám zánět močových cest a to někdy mám. Miško taky dobrou noc , tady prší a příjemně se ochladilo a to se bude hezky spinkat.

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Galatským 5, 3 Znovu dosvědčuji každému, kdo se dá obřezat, že je zavázán zachovávat celý zákon. Galatským 6, 12 Ti, kteří chtějí dobře vypadat před lidmi, nutí vás, abyste se dávali obřezat, jen aby nebyli pronásledováni pro kříž Krista Ježíše. Galatským 6, 13 Vždyť ani ti, kdo jsou obřezáni, zákon nezachovávají; chtějí, abyste se dali obřezat jen proto, aby se mohli pochlubit tím, co se stalo na vašem těle

Klára (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Ahoj Miško z Mimoně. Utekla jsem s Nikolkou domů, protože se blíží ošklivá bouřka. Byly jsme venku a obě se bouřky bojíme a tak jsme zalezli. Ségra se tak bála, že se skoro počůrala, protože se ji chtělo venku a chtěla to ještě stihnoutněkde do trávy ale byl blesk a hrom a tak ona se mnou utekla pod střechu zahradního domku na nářadí a tam jen roztáhla nožky a vyčůrala ve stoje na zem a jen si odsunula z pipinky rukou kalhotky. No a pak jsme přeběhly rychle do baráčku domů přes zahradu. Já jsem to vydržela a pak jsem to pustila až na záchodě. Tak takový čůrací story jsme měly. Pozdravujeme tě a zítra se těšíme na chaloupku. Libor opět slíbil, že přijede a bude nám pomáhat opravit plot a budeme spolu a věřím, že to bude hezký. Miško mně jsi dnes velmi překvapila tou fotoknihou a já si takových dárků ze srdce moc vážím a mají pro mne obrovskou hodnotu tak se těším!

Miška (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Vždyť já tě mám Klárko moc ráda a tak ti tu knihu chci věnovat a těší mne, že z toho máš už dopředu radost. Tady bouřka přímo nebyla ,ale po okolí jsou takové bambulový mraky do výšky a to se říká, že dělají bouřku a tak asi sem taky něco přijde. Já se bouřky taky bojím a to pak zalezu do postele a když je bouřka hodně blízko , tak si schovám ještě hlavu pod polštář. Já jsem dnes taky čurala venku a to hned dvakrát. Byla jsem u řeky a pak jsme byly s kamarádkou u nás a v bazénku a tak jsme dělaly takový čůurací kraviny, prý kdo dočurá dál nejprve ve stoje a tak jsem si baculku hodně vyšpulila a roztáhla rukou aby ta moje malá čurací dírka byla co nejvícevidět a venku a čurala jsem a ona taky. Udělala jsem silný proud, ale nedočurala tak daleko jako ona a podruhé jsme to dělaly v sedě na bobečku a to jsme musely mít baculky normálně jak je máme a nepomáhat si a taky jsem prohrála. Ona i tak měla baculku více rozevřenou a tak čurala víc před sebe a já měla baculku víc spojenou a čurala jsem taky dost ale víc blízko pod bříško. Zase jsme se vyblbly, takový čurací blbosti mně už dlouho nenapadly . Ještě večer budu pracovat na té fotoknize a posílám vám oběma ochrannou vzpomínku, aby vás bouřka jen poškádlila ale neublížila vám. Pa.

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Genesis 17, 11Dáte obřezat své neobřezané tělo a to bude znamením smlouvy mezi mnou a vámi.

Tomáš (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

____?????

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 18:06)

Psal jsem, že to patřilo jinam, ani nevím, jakým omylem se to tu ocitlo.

Návštěvník (Čt, 6. 6. 2019 - 18:06)

Magore ještě se začni tady modlit.

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 17:06)

Ale jo

Galaťanům 5; 2

Říkám vám to já Pavel: dáte-li se obřezat, nebude vám Kristus k ničemu.

-------------------------------------
Mám to tu dát všechno?

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 17:06)

Sorry, to patřilo jinam.

Klára (Čt, 6. 6. 2019 - 14:06)

Jé Miško,to mi uděl alo velkou radost! Ale já budu ráda jen za tebe a že budeme spolu a prožijeme hezké chvíle. Víš já jsem jen přemýšlela, kdyby tady byl s námi I Libor, aby ti to nebylo líto,že tu nemáš kluka a jen bych taky chtěla, abysme čůrali samy nebo spolu,když to bude nutné ale bez Libora. Já vím, že mám blbý myšlenky ale to jsou moje fantazie. Já dnes taky nečůrala venku ale vydržela jsem to až domů. Jak je teplo, tak to člověk asi víc vypotí.

Miška (Čt, 6. 6. 2019 - 13:06)

Ahojky Klárko. Zastavila jsem se ze školy doma a půjdu ven s kamarádkou asi k vodě. Ještě musím čurat,protože jsem nebyla a potřebuju dost nutně. Až přijedu za tebou přivezu ti jako dárek fotoknihu ,kterou pro tebe po volných chvílích vyrábím. Občas mi to trochu nejde a chce to trpēlivost,ale snad se ti bude líbit. Zatím pa.

Bohdana (Čt, 6. 6. 2019 - 13:06)

Tohle už je na psychiatrii,vemte se za ruce a vyražte.Neskutečný sračky.Fakt že jo

Reklama

Přidat komentář