Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (St, 5. 6. 2019 - 13:06)

S Denisem chodim dál Ale je to všechno nejistý když dítě nechci.Včera večer ale semnou byl a máma má ještě i něco s palcem u nohy tak jí to ošetřoval a já se u toho rozbrečela jak mi to zas zasáhlo.A už sem to i dostala tak dítě nečekam.A v práci je to teď fakt hnus v těch horkách ale zvládam to jak nemusim vstávat brzy a je to jen pár hod tak se to nechá a zbytek peněz mam stejně od Denise.Akorát nevim co s tim otravou tam.On mi i sledoval když sem šla z práce:-( a jinak v hlavě mam pořád i Lucinku ale pořád jsme se ještě nesešly.Milule sem schůzku zrušila já a teď si přeju aby zase navrhla novou.

a (St, 5. 6. 2019 - 13:06)

co Sergej, s tím už žádný sex?

Miluna (St, 5. 6. 2019 - 15:06)

Nebyl čas teď se Sergejem.Byla sem s nim naposledy v pátek a sexu sem teď měla hodně.Se sergejem dvakrát a s Denisem během dvouch dní 5x.A chtěl to hlavně on teď sám tak já nevim proč je teď tak naopak divokej.Já vůbec nevim co si myslet a co dělat.O dítěti přestal mluvit a já sama taky mlčim abych mu to jako nepřipomínala.Ale žiju ve strachu že nevim jakej se mu rodí v hlavě plán.Nevim jestli se na to dítě vykašlal nebo jestli třeba neloví tajně jinou.Momentálně je pro mě lepší nevědět pravdu.Proto možná chodim i za Sergejem abych to nějak zvládala tu nejistotu.Přeci jen to na mě působí ale jak sem psala,ptát se ho nebo mu to připomínat se bojim.

Fernando (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Miluno, proč hledáš všude nějakýho zlýho ducha? Žiju ve strachu...jakej se mu rodí v hlavě plán...jestli neloví tajně jinou...proč byl netečnej...proč byl divokej...lepší nevědět pravdu...abych zvládala nejistotu... Proč - co to má za smysl? Žijete asi tak jako v manželství po pěti letech - sex funguje, dítě neřešíte, partner se chová hezky k tobě i členům rodiny, zaměstnání máš. Jen tam netahej další bokovky, tím to můžeš jedině rozvrátit a vyvolat skutečné nejistoty. Užívejte si života a nových společných zážitků bez podezřívání a zbytečných obav.

Miluna (Čt, 6. 6. 2019 - 12:06)

Protože mi nejde do hlavy když někdo tak toužil po dítěti že ho to přešlo.Nevim co se v něm děje vnitřně.Nenechává mi to v klidu,nemůžu za to:-( Navenek sem teď v celku spokojená ale přesto někde vnitřně je schovanej strach.Sem ráda ale že práci takhle ty 4-6h denně zvládam,ještě jak nemusim vstávat brzy.Ale zjistila sem že tam jsou ženský který mi dost těžce závidí postavu.Já se vždy viděla kritickym okem a teď sem zjistila že mi ženský nemaji moc rádi protože mi závidí.Škoda:-( samy sebe se ošizujou.Kdyby mě místo toho závídění radši chtěly tak jim pomůžu a byly by spokojený ale ne oni budou závidět,zvlášť jedna jak je ke mě odměřená a zlá a to je tak v mém věku a stačilo že sem se líp oblíkla a hned ironický úšklebky.Jako mě se ona nelíbí ale nemam důvod být zlá.A nejsem žádná plastiková barbína tak nevim co blbnou.

Fernando (Čt, 6. 6. 2019 - 13:06)

No tak vidíš. A na tom bych postavil svoje sebevědomí a spokojenost: Já jsem někdo! :-)

Miluna (Čt, 6. 6. 2019 - 14:06)

Tak to je dobrý,já se tady roky podceňuju a říkam si čim to je že nikam nezapadnu že vždycky se najde někdo proti mě a oni mi vlastně závidí.Tady to někdo z anonymů napsal že mi ženský závidí a to mi otevřelo oči a musim mu dát za pravdu.A to sem i neměla ráda svojí výšku kvuli cikánum že bývaji menší a měla sem dřív komplex že bývam větší kolikrát než ty cikánský kluci a schválně sem s nima krčela nohy a chodila ohlá abych vypadala menší a na chodníkách si vybírala díry a dolíky aby mi zmenšovaly.Ono i ten jak s nim mam Ríšana je menší než já.No a přitom bych měla být hrdá teda? Denisovo kámoš řekl že sem dělo a to před Denisem:-) no jako koukala sem a včera z tý holky uplně ta blýskala jak sem tam chodila líp obléklá a sjížděla mi očima a koukala nenávistně.Tak už vim v čem je zakopanej pes jak se říká.

? (St, 5. 6. 2019 - 10:06)

A s kým teda vlastně teď Miluno chodíš?

Miluna (Út, 4. 6. 2019 - 14:06)

No jo ale já sem v práci no.A končim v 16h.Jde to ale je tu teď dost horko v té práci.Aspoň kolektiv dobrý tady až na jednoho blba kterej mi začal od včera otravovat.Nepomáhá nic.On dělá pomocnou sílu v kuchyni a je takovej podivnej.A nesahla bych na něj protože je mi protivnej.Ale on mi nechce dát pokoj.

Ota (Út, 4. 6. 2019 - 15:06)

To se mi nelíbí že tě nějakej parchant otravuje! Moc tě lituju u té pece,musí tam být teď nedýchatelno chudáčku muj.Posílám ti pusinky.

Marek (Út, 4. 6. 2019 - 12:06)

Piš Milčo víc prosim.Nebo i ostatní, Radko Fando Aleši Jirko Alice Oto Die? Jak se vede? Mio jak ti psala Milča ať už syn na to opravdu nesedá.Ať se nenechá ženou které se to líbí manipulovat.A jak ty Pilsnerko dostala jsi se už z úpalu? Fernando musel jsem se pousmát,asi to tak je haha.

ale (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

nikdo se ti o to neprosil tak nedělej chytrého

Luboš (Po, 3. 6. 2019 - 18:06)

O co se mi kdo neprosil?

čtenář (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

Nedávno tu pár chlápků chválilo Miluně rty a najednou jí to smazali.Zajímavý.

Miluno (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

nechtěla bys třeba poděkovat, že se ti tady někdo hodinu věnoval, abys pochopila, jak to funguje???? (důraz)

.. (Po, 3. 6. 2019 - 15:06)

že si děláš srandu?

jo (Po, 3. 6. 2019 - 15:06)

dělám, ta neumí poděkovat za zásadní věci natož za to, že jí někdo pomůže něco pochopit

Luboš (Po, 3. 6. 2019 - 15:06)

Já bych řekl že jí křivdíš.Když jí tady někdo psal něco pěknýho tak jsem se všiml jak právě často děkuje.

hm (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

To bude ono Miluno.Nekdo to nahlasoval tady z diskuze.Staci jedinej parchant.

jo (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

A ta funkce, kde se můžeš zeptat, proč tě zablokovali, když klikneš na Podat odvolání

Reklama

Přidat komentář