Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

Proč má chlap … (Út, 18. 6. 2019 - 20:06)

CHlapů je v populaci méně než žen, takže početně? Nejde jedna ku jedné, to by prostě nevyšlo. Tak pokud se nějaká milenka natřásá, že právě ona je pro něj . milence /a v tomto tématu ženatého/ ta NEJ tak sakra je-li vdaná a když má milence tak asi nespokojená proč ty chlapy nevymění? A když je sama ještě nebo už tak proč ho té jeho manželce, u které je mu tak ouvej - když má milenku - nevyrve? Ono to s tím NEJ milenek nebude tak horké. Vůbec horké. Vlastně za čas u ledu. Která má mozek alespoň trochu tak si to přeloží. A pozor nezýleží zda a jaké má vzdělání. I některá VŠ je naprostá blbka - a to ve všem - akorát to šukání .

a proč (Ne, 23. 6. 2019 - 02:06)

by jí toho chlapa měla vyrvat? Co by z toho měla? Milenka s ním šuká a manželka mu pere trencle. Milenka by byla blbá, kdyby to chtěla změnit.

ano ano (Ne, 16. 6. 2019 - 22:06)

A největší ironie na tom je, že manželka má sex s manželem vlastně díky milence. Manžel myslí na milenku, pták se mu postaví, milenka není po ruce, to ho holt foukne do manželky. Manželka ochotně nastaví a ještě si myslí jaká je borka, že "toho svého ještě po letech přitahuje" :-))))
Chlap, co milenku nemá, ten na sex buď dlabe úplně, nebo si ho řeší sám u porna.

:-) (Po, 17. 6. 2019 - 00:06)

Foukne ho do manželky a přitom si představuje, že to dělá s milenkou :-)))

přesně pojmenováno (Ne, 16. 6. 2019 - 16:06)

jako dobytek, že - "nastříkám to do ní". Ne jako dobytek, jako vynech jo?

MN (Pá, 7. 6. 2019 - 16:06)

A co takhle chápající kamarádka, která ráda pomůže a má to taky ráda? Už od střední si k sobě odskočíme pokecáme a probereme problémy života a nakonec manželku a manžela podvedeme. Pro nás oba ideální. Děláme to zásadně bez ochrany a naplno to do ní nastříkám i víckrát. Oba to tak chceme, však se když tak ten její postará, peněz má prý dost. A kamarádka prý bude mít aspoň něco ode mě. Aspoň si užiji na plno, doma to musím dělat tak,aby prý ještě náhodou neměla další.

(Út, 9. 7. 2019 - 11:07)

Od tebe uz ma prece fil.cky, tak na co jeste decko, no ne?

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 19:06)

Galatským 6, 12 Ti, kteří chtějí dobře vypadat před lidmi, nutí vás, abyste se dávali obřezat, jen aby nebyli pronásledováni pro kříž Krista Ježíše.

tohle se mi nelíbí (Čt, 6. 6. 2019 - 10:06)

Pokud obšourník pociťuje doma šeď tak ať vše - VČETNĚ SERVISU - vymění a dá na hrb milence. Pokud lavíruje a lže - jedné i druhé - tak je to bezpáteřní hovado. Láska k milence a vášeň bude samozřejmě zatížena i tou nudou tj. vším . Pak? Manželce se, až ho s kufry předá jeho lásce, uleví a nová ženština dostane k sobě s ním i pár lufrů té šedi.

x (Ne, 16. 6. 2019 - 20:06)

Nelíbit se ti to může, ale je to pravda. Proč chlap asi tu milenku má? Protože ji miluje. Kdyby šlo jenom o sex, tak by pro něj bylo zajímavější klátit pokaždý jinou a žádný další vztah nepěstovat. A proč má tu manželku? To je přece logické, je s ní ženatý a má od ní servis, je to levná pracovní síla a vychovatelka jeho dětí, a tak o ní nechce jen tak přijít. Co kdyby ho milenka pak kopla do zadku? Proto si radši drží obě aspoň po nějakou dobu. Buď pak vztah s milenkou skončí, nebo se on rozvede s manželkou.

no a co jako? (St, 5. 6. 2019 - 13:06)

Zkušený nezkušený- to není jako velká nebo malá nevěra - do frndy nějaké rajdy hluboko nebo jen kousíček. Ale víš co, jsou i manželky naprosté poletuchy sexuální potvory, a naopak chlap takové hodný věrný starostlivý a pak jednoho dne má toho dost a augerechnet se sčuchne s také hodnou, která má doma hajzla, Takže se potkají dva hodní, tak ať TY parchanty hnusný co mají doma opustí a mají ráj na nebi pak spolu. Nejhorší je když je jeden skoro super a druhý hajzl. Jo a když takový hajzl milence vykládá jak je jeho manželka nemožná toť neomluvitelné. To už nemá nic společného s jeho pohlavním pudem někde za horama, rybníkem, ve vedlejší děditě apod. ale je to o naprostých pilinách v mozku (pardon v hlavě - místo mozku) toho chlapa. Jestli o takového nějaká šmudla milenka stojí, tak to má v hlavě (neboť i ona nemůže mít mozek) stejně jako on - PILINY. Jo jo znáte tu pohádku Jak stařeček měnil????

ovšem (Po, 3. 6. 2019 - 04:06)

je třeba si uvědomit, a milé dámy, tohle je převážně pro vás, přibývající věk. Takový pade a třeba šedesátník mnohem snáze najde nějakou pipku milenku, protože, ruku na srdce, má doma svý jistý tak proč si nezahrát na mladíčka? Jenže vy ženský v tomto v ěku pade a třeba šede už jste, a můžete se nakočkovat jak chcete, prostě je to vidět, baby. Takže si nemyslete, že si kvůli vám takovým babám rozbouráme to co jsme celý život s tou naší babou budovali a s holou prdelí kvůli nějaké, a i kdyby to byla mladší - tak to jde u chlapa s druhou mízou o zatmění mozku zcela, odejdeme. To udělá jen pitomec, debil a nebo nezkušenec. Můj kamarád, a říkal jsem mu to - neblbni - jeho snad první nevěra, a to už měl za sebou oslavu padesátin /a tam ho milenka klofla/. Přece jen se vzpamatoval /po třech letech/, nesedl milence na lep, ale ta jeho manželka si upravila život a on je doma, sice stále s ní ženatý, stále více sám. Vašek

vy jste naštva… (Ne, 2. 6. 2019 - 18:06)

Manžel je s vámi asi proč? Bojí se vás? Bojí se o vás? Bojí se o společný váš majetek? Jak můžete napsat o někom, že je kráva nebeská. Milenka je ta, kterou muž miluje, proto je milenka. Možná je s vámi protože je to srab. Možná ho k šípku poslala milenka. Tak máte dům ale ona měla jeho lásku!!!

x (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Přesně tak. Manželka s ním má kurník, ale milenka má jeho lásku. Na ní myslí, když je s manželkou v kurníku. Ta kvočna s kuřaty ho zas tak moc nezajímají, ale má je na krku, tak co má dělat. Snaží se jen vyšetřit co nejvíc času s milenkou, protože s tou skutečně žije. Láska k milence a vášeň mezi nimi mu pomáhají překlenout šeď a nudu doma do dalšího setkání s milenkou.

Ano (So, 1. 6. 2019 - 11:06)

je-li vztah pevný tj. opravdu pevné základy, tak nevěrou se barák nezboří. Takže, ano, bylo, ale barák stojí a navíc je velmi hezky rekonstruován - tím myslím vztah - manželství. A TA milenka? Kdo ví, zase další ženáč a zase další pokus o tom zbořit někomu dům. Ať si vylíže ta kráva nebeská prdel. Amen!!!

Máte někdo vla… (Pá, 31. 5. 2019 - 18:05)

že po nevěře, ať už jste byli nevěrni vy nebo vaše drahá polovička, se pak vaše manželství více rozjasní a dostane novou šťávu?

30.5. (Čt, 30. 5. 2019 - 20:05)

Jaké si to uděláš,takové to máš Martina.

MM (Čt, 30. 5. 2019 - 20:05)

Moje manželka vypátrala moji nádhernou blonďatou milenku a odchytila nás v kavárně. Obešlo se to bez scény. Musel jsem je představit a probralo se to u kafe. Milenka z toho měla sice očividně nervy, ale postupně to nějak dala. Dnes už spolu normálně vycházejí a spřátelili se. Nic jsem z toho neměl, žádný problém. Spíš spolu mnohem líp vycházíme. Milenku mám dál, chodí k nám na návštěvy, je u nás přes víkendy a vyrážíme spolu všichni na výlety. Prostě pohoda.... A v tom mě probudil řev: "Zase nic neděláš!!!??? Jen se válíš a vysedáváš u počítače!!!! je potřeba uklízet, luxovat, vytírat a bla, bla, bla !!!" To se vrátila od sousedky, kde každý den 2 a víc hodin prodrbe a nic nedělá, což je vysilující a správné. Ženské jsou ohromná "radost", jsou furt utahané, bolí je hlava, ale když si vynutí peníze, tak už při lítání po obchodech utahané nejsou.

Láďo (Čt, 30. 5. 2019 - 19:05)

chlapi to mají těžší a víš proč? Když kápnou na ženskou, která už dopředu ví,že s ním zatočí nebo ještě ťuťu ňuňu ale až za čas na to přijde jak s ním vorat jak ho oškubat. Nejsme všechny stejné, ale dost je takových co jsou jak píšeš. A tak když má chlap slušnou skromnou pracovitou a má ho ráda váží si ho tak by si takovou měl považovat. A když takovou podvádí tak je to debil a zaslouží si aby dopadl blbě. Martina

Láďa (Čt, 30. 5. 2019 - 20:05)

Máš pravdu, bohužel jsem měl smůlu a teď trpím. Mám teď skvělou přítelkyni a moc si rozumíme, tak to snad tak zůstane. Jenže oba trpíme břemenem z mojí minulosti z manželství. Já beru, že se ženská chce líbit a ani bych nějakou ježibabu nechtěl a když by byla dobrá, tak bych se jí snažil taky vyparádit v rámci možností, je to taky moje vizitka. Ale když to už přeroste přímo z její strany do obludných rozměrů a stále ji to nestačí a vymýšlí nesmysly, tak co s ní? No nebudu to rozvádět, zase bych se naštval.

Reklama

Přidat komentář