Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Waco (Čt, 6. 6. 2019 - 09:06)

No sranda je, že já bych na to datum, na tu Oravu klidně přijet mohl a měl bych to z vás nejblíže, protože tou dobou budu trávit dovolenou na Slovensku, ale myslím si, že budu mít lepší zábavu. No pokud už se Jakub alias Karolína po tomto termínu neozve, tak asi skončil s balvanem kolem krku na dně oravské přehrady :-) Ale opakuji znova, nevěřím ani slovo a vy se taky nenechte zblbnout.

Ikk. (Čt, 6. 6. 2019 - 09:06)

Nevim co se může stát, proto to chci sám taky zjistit nana místeě a s Jakubem si vyřídit to,co chci za holky.

Miška (Čt, 6. 6. 2019 - 07:06)

Ahojky, to víš že přifrčím a moc ráda. Jsem ráda,že si ten včerejšek tolik nebereš a jsi v klidu. Taky jsem četla to s Lagunou a moc tomu nerozumím. Jakub je mi jedno a nechci se jím zabývat. Už jsem si kvůli němu vytrpěla dost. A nechci o tom ani psát. Každá vzpomínka mně rozhodí i nyní. Ale tebe mám upřímně ráda a Nikolku taky a pozdravuji vás z jihu všechny!

Klára (Čt, 6. 6. 2019 - 06:06)

Ahojky Miško.Jsem ok a sluníčko mne probudilo už kolem šesté a takymoje pipinka se důrazně hlásila,že se chce vyčůrata tak jsem měla čas a tak jsem si trochu více pozorně přečetla ,co se tady odkrývá a mělo by se zakončit na Slovensku s Lagunou u Námestova. Cítm v tom nějakou velkou zradu a jak Jakuba rozhodně nemusím, tak tady si s ním někdo pohrává a chce se mu za něco pomstít.Tohle není fér. Miško přeji ti hezký den. V pátek opět frčíme na chaloupku a já se moc těším až přifrčíš ty!

M (Čt, 6. 6. 2019 - 00:06)

Vole jedná se o Google asistenta. Elektroniku. Musel bych si zřídit v Nimce. virtuální adresu a je s tím hodne vošíračky.

Tony (Čt, 6. 6. 2019 - 00:06)

Žándé drogy!!!

M (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Tonny mimo téma, ale nemám jak ti napsat, potřeboval bych jednu věc z Neměc, v ČR se neprodává, byl bys ochotný?

Tony (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

V to datum nemohu ani náhodou, protože budu služebně v Německu. Smrdí mě to opravdu hodně. Vám to datum nic neříká, jenže já jsem studoval na fofála a mám to vystudované kompletně, nosil jsem sutanu, jenže tu jsem před 22 lety pověsil na hřebík. To začíná opravdu hodně smrdět. Není to vůbec náhodné datum. U nás v Rožanech je toho dne patrocinium. I když ten čas je opdoledne, ale pak se jedná Svatojánskou noc Mnoho z nich se váže ke známé Svatojánské noci, která dostala svůj název záhy po příchodu křesťanství do našich zemí – a to po svatém Janu Křtiteli. Naši předkové věřili, že právě noc z 24 na 25. června, která je tak kalendářním protipólem vánoc, má magickou moc, protože o té noci vylézají ze země různí démoni a díky tomu vznikla pro tento čas řada tradic. Některé jsou spojeny se zdravím, jiné s milostnou magií a štěstím a jiné s kdoví čím.

Posoudit, co je na nich pravdy, musí každý sám. Jedno je ale jisté – oslavy této noci zanechaly spoustu svých stop v dlouhé historii pohanské a křesťanské kultury a inspirovaly nejedno umělecké dílo

Karolína (Čt, 6. 6. 2019 - 09:06)

Nemohu jinak. Pojedu. Nevíš ještě vše. Je to maják pro novou cestu. Laguna psala,že mi cestu ukáže. Už teď se děje ve mně mnoho,co nemohu strávit. Vytvořil jsem temnotu a Laguna mi ukazuje cestu ke světlu.

M (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Nemohu. Jinak co by ste říkali opravdu na nějaké to setkání? Si tu píšeme, já bych neměl problém se sejít, i když hodně lidí mě odsoudí za můj vzhled.

M (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

A já musim chcát přecijen 4 piva mi dávaj už zabrat.

M (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Jedna věc vám lidi unikla Jakub pokavaď Jakub a Laguna není jeden člověk, spíše Laguna je jakubova bývalá nebo někdo z jeho okolí kdo vše ví, tak Jakub byl zrhzen svou první zkušeností i Myška popsala, že se Jakub udělal když jí viděl jen čůrat, nevim jak se tomu teď říká myslim že možná předčasná ejakulace? Bohužel místo toho aby Jakub se pokusil najít holku co mu z problému pomůže tak se obrátil špatným směrem. Taktéž např. Hittler měl nenávist vůči židům díky sifilisu kterým ho nakazila jedna prostitutka.

ikk. (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Ty vole , já zas nebudu klidně spát. Tyhle holky si zaslouží ochránit a já tam pojedu.Je to daleko ,ale pojedu tam o den dřív a zajistím si tam nocleh. Jestli je Laguna korektní, tak o nic nejde a vysvětlíme si to a Jakubovi vyčiním alespoň ústně co proto. Je to blbý,ale já mám Klárku a Mišku rád a mohl bych být jejich táta a těmhle čistým duším nikdo ubližovat nebude. Já na to Slovensko pojedu i kvůli tomu,co se stalo v mý rodině já jsem to tady už psal,ale nechci znovu. Kurva, vždyť skoro umřela, já nemůžu.

ikk. (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Ty vole , já zas nebudu klidně spát. Tyhle holky si zaslouží ochránit a já tam pojedu.Je to daleko ,ale pojedu tam o den dřív a zajistím si tam nocleh. Jestli je Laguna korektní, tak o nic nejde a vysvětlíme si to a Jakubovi vyčiním alespoň ústně co proto. Je to blbý,ale já mám Klárku a Mišku rád a mohl bych být jejich táta a těmhle čistým duším nikdo ubližovat nebude. Já na to Slovensko pojedu i kvůli tomu,co se stalo v mý rodině já jsem to tady už psal,ale nechci znovu. Kurva, vždyť skoro umřela, já nemůžu.

Host (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Laguna je ještě větší hajzl než Jakub. Ikk má chlapský čuch na neupřímnost a zradu. Laguna se zde jeví jako zachránce ale je to zrádce, je to muž a žádná Jana. Tady může být velká pomsta pokud Jakub někomu ublížil tak,že se ta dotyčná z toho nedostala. Jedu na Slovensko taky to 24. Mám to blíž - Kyjov, nelituju volna. Tohle jsem na Doktorce ještě nezažil.

ikk. (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

Kurva tohle mně dostalo. Já tam opravdu musím jet.

pro Tony ikk. (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

máš pravdu Klárka měla štěstí a já ji to ze srdce přeju, Míša byla a je naivní holka, co si to musela vyžrat do dna a snad se z toho už dostala. Taky mohla skončit hůř než jen posraná a odhozená. Libor je kluk, který si jen přijel do Mimoně ověřit, že Vilík nebo Vaclík nekecá a že se s Klárou seznámí a on se na ni vysral a Libor je pro mně maximální bourák, co udělal velký gesto. Klára je mladé kuře a Libor jde do rizika, že si ona může nakonec najít jinýho, to je moje zkušenost s ženskýma. Ale Klára měla obrovský štěst,í je to taky křehký kuře jen se podívej jak a co prožily s otcem a ta malá ségra bulí jen při pomyšlení ,že Klára bude bydlet přes ulici o pár domů dál. Tyhle holky jsou čistý a nikdo jim ubližovat nebude!

Tony (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

Mně docvaklo teprve včera s čím si Miška a Klárka zahrály. Klárka měla více štěstí než rozumu, že tu na druhý pokus natrefila na aligátora.

M (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

Rád bych předa zkušenosti co jsem v životě nabil, k čemu by mi bylo je mít jen pro sebe?
K Laguně, mám svou teorii a asi vim kdo si.
Tvá pomoc se dá ale aplikovat jen vůči Jakubovi.:

Klára (St, 5. 6. 2019 - 20:06)

Miško jsi moc hodná a vážím si tebe. Je mi smutno ale zvládnu to. Ségra je tady a dělá blbosti a tak to bude ok.Neboj se.

Reklama

Přidat komentář