Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Hynek (So, 1. 6. 2019 - 12:06)

Holky se naštěstí srovnaly,ale na tohle jsem tedy zvědav. Rád čtu čůrací okamžiky. To mne ale opravdu zajímá a jestli to Jakubovi pomůže tak poklona.

ikk. (So, 1. 6. 2019 - 09:06)

No tý vole, to je hustý kafe. Až mám husinu. Fakt síla

Klára (So, 1. 6. 2019 - 07:06)

Ahojky Miško. Tady na nás vykukuje sluníčko a mraky jsou někde pryč. Ještě se trochu válíme,ale ségra teď šla na záchod protože se jí chtělo obojí . Nočník co tu máme jsme v noci ale použily a vyčůraly jsme do něj a pak to čůrání vylily z okna na kytičky. Taky se mi kdysi zdál stejný sen jako tobě a taky jsem dopadla tak, že jsem se vzbudila a čůrala jsem. Ale víc. U mně byla postýlka už trochu mokrá a kalhotky úplně. A utekla jsem na záchod. Ale to už je tak dva roky. Dnes Libor přijede a slíbil, že přiveze nějaký závěsný kytičkový velký květináče a tak to tady budeme mít hezký.Libor už konečně po večerech nesmutní a jsem za to ráda, Měl to hrozný období. Taky bude příští týden ta prohlídka domečku v Mimoní,co měla být už tento týden, ale paní co to prodává je někde v Mladý Boleslavi a nemohla. Miško určitě si užívej sluníčkové soboty a písneme si.Pa

Miška (So, 1. 6. 2019 - 07:06)

Dobré ráno ze sluníčkových Dačic. Pozdrav do sluníčkové chaloupky u Šluknova nebo tam máte zataženo? Prý na severu prší víc jsem slyšela od maminky, protože tam máte Krkonoše a Krušný hory a mraky se tam motají a nemůžou plout dál. My tady nemáme takový kopce až daleko jsou Alpy a Šumava a nahoru je Vysočina, ale ta není velká do výšky. Já dnes měla jedno čurání už v noci ,protože jsem dostala na noc hodně čaje a vzbudilo mne to když se mi zdálo ve snu, že čurám a probudila jsem se a opravdu jsem začala čurat ale rychle jsem to stopla a s rukou na baculce, která stejně učurávala dál jsem rychle mířila na záchod a tam jsem to pustila všechno. Musela jsem si kalhotky ale vyměnit, protože jsem si je počurala. A mokrou ruku opláchnout. Ráno už jsem čurala bez trapasu a normálně. Kamarádka mi jednou říkala, že se jí taky zdálo to samý,ale ona se počurala do postele celá. A je stejně velká jako já a to už je trochu ostuda, Ale jen trochu, já se ji neposmívám. Dnes půjdu ven, chci opět něco nafotit. Víš Klárko chtěla bych někdy mít výstavu a mít radost,že se to líbí jiným lidem.Markétko ty ses ptala co by mi udělalo radost? Asi největší až se s vámi oběma uvidím a já nechci nic víc než třeba hodnýho kluka, který by mě měl rád a chtěla bych bydlet blíž u Klárky a Markétky.

Peťulka (Pá, 31. 5. 2019 - 21:05)

Já Kláru znám osobně a jak jsem četla o ní a Liborovi, hned mi to docvaklo. Nechci ji tady zneklidnit naopak. Je to holka skutečně mimořádná a jak se stará o svou sestru je obdivuhodný. Kdysi žili s otcem a ten byl hulvát a bil je ale žije snad někde ve Svoru s jinou ženou a dokonce byl v podmínce za to, že se k nim choval tak hulvátsky. Klára má vyvinutý velký empatický cit pro spravedlnost a je prostě skvělá.

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 23:05)

O tom vůbec nepochybuju, četl jsem její příspěvky. Je to skvělá holka. Moc dobře vím, kde je Svor, protože z toho kraje pocházím, i když na Klíči jsem byl pouze jednou v životě. Tam není potřeba rozhledny, protože z Klíče je překrásný výhled i bez té rozhledny.

Host (Pá, 31. 5. 2019 - 20:05)

Holky a hlavně Miška jsou v klidu. Já jsem kvůli tomu skoro včera taky nespal. Mně je 52 a Miška a Klárka by mohly být i moje vnučky a jsou to fantastický lidičky. Když potkávám jejich vrstevníky a sleduju je jak a o čem se baví a jak se chovají s neúctou ke druhým tak toto je něco nepředstavitelného, že takové slušné a nezkažené holky ještě existují.

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 23:05)

To mne také zaujalo, i když je mi už 58 let a mohl bych být jejich dědou. Jak jsem to napsal v tom druhém pohledu z Berlína, který dle všeho též nedošel.

Miška (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Krásnou dobrou noc na chaloupce od Mišky!

Vtipálek (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Laguna udělá z Jakuba lepšolida.

ikk. (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Jakub a lepšolid? Ani náhodou, Ať si to vyžere. Laguna by měla být tvrdá. Divím se, že se s ním zahazuje, ale jo, třeba si něco uvědomí doopravdy. Hele ty stránky,co tady doporučili na čůrací holky to je síla! Koukal jsem na to pár minut a už jsem ho měl v ruce!

Tony (So, 1. 6. 2019 - 00:06)

Na Jakuba mi nešahej, i když se vůči Mišce dopustil veliké prasárny, a nejen vůči ní. Měl to rozjeté s pár dalšíma naivkama najednou, jenže po zásluze dostal od Libora világoš. Nevím proč tak ujel, jenže to tu sám napověděl. Znám ho z tohoto fóra už pět let. Dva roky tu vůbec na doktorce nebyl a pak začal s takovouto. Kdybych ho neznal z dřívějška, tak bych ho snad za to, co tu v současnosti prováděl, zastřelil. Vím, že je to jinak velice inteligentní kluk a není to vůbec nějaký anetický sociopat, jak by tomu jeho poslední jednání nasvědčovalo.----------------------------------------------- Z dřívějška, já hlavně bych se měl Jakubovi omluvit, že jsem tu mnohdy kopíroval jeho příspěvky, aniž by o to stál, mnohdy jsem mu tím hýbal žlučí, jenže mi to nezakázal. I za to, když jsem do něho nehorázně ryl pod nickem unomuno, jenže jemu brzy docvaklo o co jde a kdo to píše. Dle mě, poněvadž už ho znám odsud pět let na dobré cestě, aby se probral a byl znova tím co byl. Világoš od Libora a Klárky ho ještě nezlomil, to mu hned nedocvaklo, ale myslím si, že ho konečně zlomil můj příspěvek, kdy byl na mne rozřuzen, že je to přes čáru, a abychom mu všichni dali pokoj, k čemuž dal tři vykřičníky. Já za ním, přesto co tu za prasárny prováděl stojím, protože on pro mne před pěti lety , když jsem byl v té děsivé krizi na pokraji psychického zhroucení a v těžkých depresích znamenal mnoho. Tehdy jsem tu psal pod nickem gin schválně nehoráznou češtinou do které jsem matlal brněnský hantec, který částečně ovládám, poněvadž jsem v Brně dvanáct let bydlel.

Vtipálek (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Šak jsem si taky dělal srandu. Viz můj nick. Já bych se s ním taky nezahazoval. Na ty čůrací videjka mrknu. Vypadá to zajímavě.

Markéta (Pá, 31. 5. 2019 - 18:05)

Miško jsem ráda, že odpočíváš a jsi v pohodě a nenech se ničím a nikým rozhodit. Je to za tebou.
Co plánuješ zítra a v neděli? Co by ti udělalo nejvíce radost? Promiň jsem zvědavá holka, ale mám tě moc ráda a třeba budu moci udělat něco pro tvou radost taky i z takové dálky.

Jakub (Pá, 31. 5. 2019 - 17:05)

Já už nechci se tady jmenovat Jakub ale dovol mi jiný nick, klidně ho navrhni sama. Dávám souhlas. Jsem úplně v hnusu. Ve strašným hnusu a nikdo mi neuvěří a neodpustí. Já nechci Jakuba ! Já chci jen odpuštění a naději. Dávám souhlas. Ano

Laguna (So, 1. 6. 2019 - 08:06)

Jsem velmi ráda. Dobře ,přijmi tedy za svůj nick Karolína a tak se od této chvíle zde prezentuj. Je pro tebe velmi důležité od této chvíle se na této diskuzi vnímat a prezentovat jako dívka. Nyní ti pokládám první otázku. Odpověz na ní naprosto upřímně bez vnitřní přetvářky a studu. Nepospíchej, můžeš odpovědět i třeba za den, dva ,ale bez přetvářky. Nic nepřikrášluj. Je to tvoje síla, ne slabost. Je to velmi důležité. První otázka pro tebe zní:
na tom koupališti jsi Karolíno prožila první velké trauma. Co bys na tom chtěla změnit a jak?

Karolína (Ne, 2. 6. 2019 - 13:06)

Chtěl bych změnit všechno. Neměl jsem tam vůbec chodit. S Karolínou jsem chodil skoro dva měsíce když svolila, že budeme mít spolu sex a já byl tak nadrženej, že jsem se udělal dřív než k něčemu došlo a to přímo na její nohu a do postele na povlečení. Na tom koupališti jsme šli spolu pak se projít a kousek dál od lidí se ona potřebovala vyčurat a já jsem se hned po tom s ní chtěl pomilovat,když jsem ji viděl ja se vyčurala a stalo se to samý, prostě jsem to pustil ze sebe na zem hned jak jsem ji objal s svlékal plavky dolů. Ona se úplně otočila, označila mne najednou za chudáčka, co ani svýho frantíka neumí ovládat, vysmála se mi a utekla. Já jsem byl v šoku. Karolínu jsem miloval nade vše a i po tom. Ona se přestala ozývat a já probrečel snad každý den nešťastnou láskou a když jsem ji po asi dvou týdnech potkal, měla jinýho frajera. Kdybych na to koupaliště nešel vše mohlo být jinak. Tady se píšou zážitky, kdy kluk se taky udělá do holky hned jak je v ní nebo i dříve a nevadí to. Já Karolínu mám v sobě jako křivdu i dnes. Ale kdyby přišla,přijal bych ji okamžitě zpátky. Stačí? Snažil jsem se vystihnout po pravdě to, co mi připadlo nejhlavnější. Není to snadný. Ani se neptej Laguno jak mi teď je.

Laguna (Po, 3. 6. 2019 - 08:06)

Výborně Karolíno, nedám ti yní odpověď na to, co jsi napsala,protože by to bylo vytržené z kontextu a je třeba odpovědět na další 3 otázky abys mohla mít ucelený závěr. Vím jak ti bylo po napsání a vím jak ti je nyní a vím proč nereaguju ihned na tvoju odpověď, vše má svá důležitá pravidla. Otázka druhá bude relativně jednodušší, ale nemusí to tak nakonec pro tebe vypadat. Opět si dopřej klid než mi odpovíš. Netlačím tě zda to bude dnes, zítra... Tak tedy...První otázka směřovala na místo tvého silného traumatického zážitku, otázka druhá :Kde je tvé místo,které máš nejvíce ráda a ráda se tam vracíš nebo na něj alespoň vzpomínáš a nacházíš zde radost, energii a svobodu?
Otázka možná snažší,ale stejně důležitá jako první. Zatím sis vedla skvěle. Děkuji a čekám na tvou reakci. L.

Karolína (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

Moje místo ,které mám nejvíce ráda je nedaleko Načeradce u hory Blaník. Tam žila moje maminka a tam se rád vracím a tam nacházím svobodu ale i smutek a žal ale je to hluboké místo ticha a touhy.

Laguna (Út, 4. 6. 2019 - 08:06)

Jsi velmi dobrá Karolíno . Tady je moje třetí otázka. Opět odpověz po pravdě a v pokoře. Co pro tebe znamenal a znamená Tony, Viola, Miška a Lucie? Odpověz po pravdě je to důležité a opět si můžeš ponechat čas ale také odpovědět rychle. To nechám na tobě. Blížíme se pomalu ke konečnému finále a možná budeš příjemně překvapen.

Reklama

Přidat komentář