Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

@ (St, 5. 6. 2019 - 09:06)

Je rozporuplny a neverim mu

Host (St, 5. 6. 2019 - 09:06)

Klára,hm vychcaná zlatokopka. Ať si tady nehraje na chudinku ! A radši chčije pod tím mostem

Martina (St, 5. 6. 2019 - 11:06)

No tohle je největší hanba a hnus,co jsi napsal. Tedy jestli si to Klára přečte tak ji to odrovná. Vůbec nevíš co jsi udělal . Tohle si Klára nezaslouží. Jestli je ona zlatokopka, tak potom už každý.

Ikk. (St, 5. 6. 2019 - 12:06)

No to je drsný. Buď se z toho Klára složí nebo ji to bude jedno. Ale jedno by ji to bylo jen když by tou zlatokopkou byla. A ona rozhodně není.

Host (St, 5. 6. 2019 - 13:06)

Jste všichni hlupáci,Klára zlatokopka je a pěkně vychcaná !

Ivana (St, 5. 6. 2019 - 13:06)

Tak vypadá pravá závist omezence.

Lenka (St, 5. 6. 2019 - 07:06)

Já jsem teďka na záchodě čůrala velký čůrání a bolela mne pipina, ale nechtěla bych před klukem čůrat.To bych se tak styděla, že bych se radši počůrala přes kalhotky a jen roztáhla nohy aby neviděl celou moji pipinu,ale nesměla bych mít kalhoty, jen být v kalhotkách třeba nebo v krátký sukni. To by pak šlo. V kalhotách bych se musela vyčůrat a svlíknout.

Klára-jiná (St, 5. 6. 2019 - 08:06)

Lenko podle tvého psaní - ty jsi asi omylem nebo ze zvědavosti zavítala na tahle témata a podle mne jsi ještě malá holka, možná hodně malá, tak radši zase odepluj pryč. Jen ti chci poradit - nikdy nečůrej před cizím klukem a nikam s takovým klukem nechoď sama a když se ti bude chtít opravdu hodně čůrat tak je lepší zaběhnut někam do kouta a stáhnout kalhotky a čůrat. Být počůrana je taky ostuda.

Miška (St, 5. 6. 2019 - 06:06)

Klárko pozdravuji také, Určitě vezmi ségru dnes někam společně ven, ikdyby třeba jen na zmrzlinu nebo se vykoupat někam poblíž do přírody, za kamarádkama a podobně. Ona musí nabýt jistoty, že tě neztrácí a Libora bere trochu jako vetřelce ,který tě jí odebírá. Přeju ti hezký pohodový den a jestli bude teplo, taky někam vyrazím ven po škole a třeba k vodě nebo se alespoň budu koupat na zahradě v bazénku. Voda už tam bude prohřátá a baculka se mi snad neporchladí jako minule. Dnes ráno čurala sice hodně ale bez pálení a bolesti. Pa.

Klára (St, 5. 6. 2019 - 06:06)

Miško zdravím tě po ránu z Mimoně. Nakonec jsem Nikolku večer zklidnila a usnula a já jsem byla u ní do rána.Usnula přitulená ke mně a já vím, že mně má moc ráda a já taky a na tom se nic nemění.Vždyť ještě není nic na pevno dohodnutého a určitě by ten domeček bylk dispozici za delší čas. Taky jsem se ptala Libora jestli to finančně není pro něj problém a prý není a navíc jeho otec chce jít v Liberci do bytu a ten dům co mají prodávají a mají na to kupce a oni mají dům velký a z prodeje by prý ještě hodně peněz zbylo ikdyby zaplatil Libor tento tady. No jsou to pro mne nereálné počty a sumy. Nikolka se ale nemusí vůbec bát, že by o mně přišla. V noci byla tak nejistá,že když potřebovala na malou táhla mne s sebou za ruku na záchod a musela jsem být u ní ,sednout si k ní,objala mne kolem ramen a až potom teprve začala čůrat ikdyž jsem viděla,že čůrá silně a potřebovala hodně, a když jsem se chystala vyčůrat já, tak se ode mne vůbec nehnula na krok a stále se tiskla ke mně. Mně to nevadí, nestydím se před ní, ale ona je moc křehká ale snad pochopí,že nikam neutíkám a jsem s ní. Miško přeji ti hezký den a ozvu se zase odpoledne nebo večer. Když bude hezky chtěla bych vzít Mišku sama na výlet třeba do Liberce do Babylonu, ale nevím jak bychom to časově stihly a jestli by nás mamča pustila samotné.Libor tam dnes nebude , dělá s otcem zahradu pro zákazníka někde u Varnsdorfu.

M (St, 5. 6. 2019 - 06:06)

Fajn, tak Jakube napiš svou verzi jestli se chceš obhájit, i když se objim e se neobhájíš. Kdybys totiž nenapsal že takových hlupaček je tolik, možná by si měl šanci, ale tímhle si si to zesral.

Tony (Út, 4. 6. 2019 - 23:06)

Jen tak pro fórum. Jeden čas jsem tu psal příspěvky pod nickem gin.

M (Út, 4. 6. 2019 - 23:06)

Nedočetl sem to vše, ale zapoměl bych co sem chtěl.
1. Školy mnohdy nic neřeší, řešili sme tu šikanu od Cikánů a škola co je mimo školu se prý maj řešit rodiče, pěkná pí...
2. Kdyby mi někdo něco nalil do pití a já bych to viděl nebo mě nutil něco vypít sám bych mu řekl ať to vypije. Mi sme si takhle sypali sůl do čaje nebo čaj do polívky, max alkohol sme chlastali Alpu učitelé to věděli ale co mohli dělat my sme sportovlai.
3. Jakub/Honza myslel sem si to, že to budě něco takového.
4. jestli Jakub dá pokoj? Ne nedá, teď se bude chtít o to víc pomstit. takže holky jak spívá Landa, "Holk nevěřte slibu, děláte velkou chybu" a nebo "Do temnejch lesů, tátové nemůžou, pak nevim a pak je Slova jen lžou."

Dan (Út, 4. 6. 2019 - 21:06)

Já být Liborem, tak bych raději od budoucí tchýně co nejdál. Ne přes ulici.

Hynek (Út, 4. 6. 2019 - 21:06)

Vše naznačuje ,že Libor skutečně Kláru miluje tak, že neřeší nic jiného, než do budoucna společný život, přestože je Klára ještě mladinká . Nějak se nám z diskuze vytratil Jakub alias Karolína a Laguna nebo se mýlím? Tady nedošlo k rozhřešení, ale myslím, pokud jsem dobře a pozorně četl, že nyní Jakub (Karolína) má odpovědět a Laguna mu nechává čas. Tak uvidíme. Kláře tohle opravdu já také moc přeju a na závist okolí se může vykašlat.

Tony (Út, 4. 6. 2019 - 23:06)

Hynku, na to jsem opravdu velmi zvědav, protože otázky od "Laguny" mi poněkad čpí. Ona totiž křišťálovou kouli, na kterou vůbec nevěřím, nevlastní. Ale vše nasvědčuje tomu, že toho Jakuba, kterého jsem si tu před lety kvůli jeho přímočarosti velmi oblíbil, přepadla podivná úchylka. Už před pěti lety, tu psal o své sestře, nebudu to rozebírat, jenže ta si našla svého nabíječe, takže se odstěhovala. On měl před tehdy na toto téma pouze jeden jediný příspěvek a už o tom nikdy více nepsal.

Takže kdo ví. Laguna se na jako prvního zeptala na mne. Jakub dobře ví o koho jde, když jsem ho tu kdysi,testoval pod nickem unomuno, a zeptal jsem se zda ví o koho jde, tak mu to docvaklo. Jenže, dva roky tu nebyl a teď se v něm nedávno probudilo něco děsivého, o čem dříve neměl ani tušení. Kdysi, před pěti lety, tu napsal na toto téma pouze jediný příspěvek a zcela okrajový.

Jakub by se měl mít v tomto hlavně na pozoru, protože určitá věc, která u něho propukla, je velmi závažná.

Klára (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Miško moc děkuju a iku tobě taky. Byla jsem u mamči a oplakala jsem to, segra to ví taky a obulila to taky a zase tvrdí,že se odstěhuju a že tady bude sama a nebyla k utišení, Mamča navrhuje se alespoň spolupodílet dle našich možností na domečku a to, že pod 18 let to nejde převést nevím ,ale řeknu to mamče,ať to zjistí. Ségra utekla k sobě a bulí tam a tak půjdu k ní a klidně budu u ní spát. Ona je hodně citlivá a ikdyby se to nakonec stalo, tak bych byla jen vedle o pár domečků ale ona je takové koťě, že si všechno moc bere. Já tam jdu za ní, ona opravdu hodně pláče. Tak zítra-

ikk. (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Hlavně dej Kláro pozor na závist lidí okolo. Ser na ně, nesahají ti ani po kotníky. Tohle je fakt bomba a jak z jinýho světa.

Miška (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Klárko, kdybych tě neznala dlouhou dobu z této diskuze, tak bych řekla, že to je pohádka a že je nereálná. Ale jestli to Libor chce tak udělat, tak já bych na místě tebe to těžko rozdýchávala taky. Dnes je svět takovej , že každý si hledí svého majetku a čím víc ho má, tím má pocit většího štěstí, a je lakomej,ale já jsem v tomhle podobná jako ty. Na tyhle věci taky nehraju a proto asi mám jen jednu dvě kamarádky protože jsem trochu jiná. Já ti to moc a moc přeju a jsem toho za tebe plná a mně by to asi nedocházelo nejen dnes ale mnoho měsíců a možná i let. Mamka mi tady říkala, že pokud je dítě pod 18 roků není k takovému předání daru způsobilé, tak nevím jak to je,ale určitě si myslím, že Libor tě nechce jen nalákat na vějičku a pak to nesplnit. Já jsem z toho moc mile potěšená a jestli se ti po té prohlídce chtělo šíleně čurat, tak věř, že já bych to nervově nevydržela a utekla bychčurat hned asi někam za roh nebo bych si dovolila na WC tam. Mám večer o čem přemýšlet a Klárko jestli to je opravdu tak, tak ty musíš být skoro jako ve snu. Tak hlavně se z toho nezapomeň vyspinkat do hezkého rána. Abys nepřemýšlela celou noc, to bys byla zítra tuhá ve škole. Já mám opravdu obrovskou radost! Pa!!!

Klára (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Tak Libor před chvílí odjel a byli jsme sipřed tím prohlédnout ten domeček. Je moc hezký ale stojí přes dva milióny korun 2 900 a to nemohu ani náhodou z půlky od Libora přijmout.Ani mu to nemohu splácet a mamča asi taky ne. On to má stále v hlavě, že to tak rozdělí a hned na místě řekl, že do toho jde a že se podepíše budoucí smlouva o koupi domečku. Tak mám z toho na jednu stranu krásný pocit, ale jsem úplně rozhašená ,že to chce napůl a mamča to taky nemůže rozdýchat. Ani jsme s Liborem dnes nešli nikam, jen chvíli byl u nás a dal kafe . Když jsme přišli musela jsem z toho šíleně na malou, ale stihla jsem to a udělala velký proud až do záchodu a to by se asi Liborovi líbilo. Ale užijeme si to jindy. Miško nevím co mám dělat. Chce se mi z toho opravdu strašně plakat, protože jsme si vždycky museli všechno dost tvrdě vydobýt ještě když tady s námi byl otec a já neumím přijímat taková gesta. Je to strašně velký gesto a já nevím jak to pojmout. Mám pocit, že si to vůbec nezasloužím a já chci jen hlavně opravdovou lásku a oporu. Prosím,co bys na mém místě dělala ty? Mně do stále nedochází a bráním se tomu.

Reklama

Přidat komentář