Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Bobrik (So, 6. 7. 2019 - 08:07)

Zrovna minulý týden jsem jsem nemohl od práce odskočit protože by i to zatvrdlo po zdárném dokončení jsem už nedoběhl hrozný smrad a ještě ktomu kaše sprcha to spravila.

Kikina (Ne, 30. 6. 2019 - 06:06)

Já jsem se pokakala obligátně včera přes usnutím. Teď si to hajám v postýlce ale jde na mě průjmik tak nastal čas doplnit kalhotky :0) jdu do své oblíbené polohy na bříško a uvolňují svaly na zadečku... Jejda :0) já se zase po ránu strašně zkakala to je tak super pocit že si to hned udělám. Pokakávání zdar a čistým kalhotkám zmar :0) Kiki.

Borik (So, 6. 7. 2019 - 08:07)

Asi by to bylo sklamaňi kdyby vylezl tvrdý boban co pak?

Scatter (So, 29. 6. 2019 - 22:06)

Ne dá se nic dělat musím zde zkopírovat můj text z jiné diskuse...Je Vás tady tolik senzačních holek a já se ptám, je opravdu tak těžké se reálně seznámit s dívkou co se ráda a dobrovolně pokakává? Jsem na tohle ujetý víc než kdokoli jiný na světě. S některými podobně zaměřenými děvčaty si třeba píšu, ale to mi rozhodně nestačí. Mám v životě vše a přesto jsem už takřka zoufalý, stůj co stůj musím mít svou čokoládovou princeznu, jinak můž život prakticky nemá smysl. Jsem beznadějný zvrhlík. Je mi 30 roků, jsem z Olomouckého kraje, řekl bych fajn chlap s touto úchylkou, dám opravdu cokoli, naprosto cokoli za realný kontakt s dívkou pokakandou. Jinak jsem čistotný, inteligentní, pozorný, praktický šikovný a rozumný kluk pro každou legraci, ale naplněn opravdovým štěstím budu až tehdy, když budeš mít pořádně plné kalhotky, kdekoli, kdykoli, v postýlce třeba..., klidně ti budu kupovat nové oblečení každý den, ale učiň mě šťastným, pokud stojíš o kontakt semnou kontaktuj mne na adrese [email protected] a budu ti neskonale vděčný, má krásná neznámá

Scatter (So, 29. 6. 2019 - 22:06)

Chci tě pichat posranou! Jsem do rána v práci a celou dobu mi teď bude stát! Tak ti děkuju kočko! O můj Bože...

Scatter (So, 29. 6. 2019 - 22:06)

Pavlo jsi naprosto dokonalá! Miluji tě!! Neměl jsem to zrovna v plánu ale už honím!!! Chci tu víc takových holek, [email protected] kdyby náhodou nějaký nápad, pokec, společná akce cokoli. Nikdo nezbožňuje pokakané holky víc než já! Zdejší pokakandy co mě znají to jistě potvrdí! Jsi skutečná čokoládová princezna a bez pochyby žena mých snů!

pavel (Ne, 23. 6. 2019 - 03:06)

Ahojte všichni !! Tak už jsem vzhůru a pořádně pokakanej , ale měl bych napsat posranej , protože to co ze mě v noci vylezlo se ani jinak nazvat nedá , Prostě jsem v tom pořádně podělanej až po uši . je to bezva , byl i orgazmus , no ještě v tom chvilku zústanu , asi tak do sedmi hodin , potom musím jít . Tak všem bezva den se vším všudy

Pavla (Čt, 27. 6. 2019 - 13:06)

Taky patrim mezi pokakanky, nebyla jsem tri dny a abych to udrzela, strcila jsem si do analu poradny spunt.kdyz to pak pustim,chci aby to bylo poradne videt.dneska rano mi bylo jasne, ze to uz dele neudrzim.vyndala jsem spunt a oblekla se do bileho - bile silonky, bile leginy, bile tesne triko a bile kozacky. Rada si k tomu poustim nejakou inspiraci.Rozvalila jsem se do kresla a nohy jsem vyhodila na stul a nechala vsemu volny prubeh.kreslo mam nastaveny proti zrcadlu abych o nic neprisla. Brzy se dostavil ten slastny pocit kdy kakani chce ven. Roztahla a pokrcila jsem nohy abych v zrcadle videla prdelku i picku a jen lehce jsem zatlacila.okamzite jsem mela silonky plne az se mi na prdelce udelala boule.a tlacila jsem dal az jsem se totalne posrala.leginy krasne zhnedly a rukou jsem si hovno rozpatlala od prdelky az na picku.neodolala jsem a posrane ruce jsem si obtiskla na kozicky.jsem v tom od rana a uzivam si to.chci vydrzet do vecera a treba jeste neco pridam.byt posrana me moc bavi, skoda ze tak nemuzu ven.fandim vsem pakakankam a pokakankum.

Bobrik (Čt, 27. 6. 2019 - 15:06)

Už se ti někdy stalo že místo očekávané kašičky vylezl tvrdý špunt a co pak řediš to vodou ne nebo co dál?

Bobrik (Ne, 23. 6. 2019 - 04:06)

Heskyýýýýý neděl ráno a máme prvního kakanka kdo pak bude další ,(když se ráno pokakam naladu hned lepší mám tak ať vám to moc nesmrdí.

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 16:06)

Já se pokakala když jsem byla s klukem venku. Měla jsem průjem a než jsme šli tak jsem se zapomněla vykakat. Zacalo se mi chtít na velkou asi v půlce cesty. Já se styděla si říct a taky nebylo kde. Držela jsem to asi 5 minut ale pak jsem se chytla za půlky a cupitala. Pak jsem si rychlá stáhla kalhoty a pustila to

Zvědavec (So, 22. 6. 2019 - 18:06)

A pokadila sis kalhotky, nebo jsi je stihla včas sundat? a co na to tvůj přítel?

Marika (Ne, 16. 6. 2019 - 09:06)

Někdo si z toho zde dělá legraci a asi si neuvědomí, že se mu to může v reálu opravdu stát kdekoliv a kdykoliv. Během mého života se mi to stalo asi třikrát a nejhorší to bylo v učilišti a když se ještě nacvičovalo na spartakiádu. Pamětníci si na tohle jistě pamatují a stát se to před lidmi, tak to je hodně velký malér i trapas, ale stát se může cokoliv. Nikdy neříkat ne, mě se to netýká a nemůže stát.

RadekPK258 (St, 5. 6. 2019 - 19:06)

Zdravím, já jsem se pokakal dneska odpodledne. Už jsem ale dlouho umytý :o)
Jinak když se tu nakouslo, jakou rozkoš to pokakání přináší, tak i já se připojím.
U mne je to potěšení z toho, že cítím nádherné uvolnění, když to pustím do kalhot. A stejně tak je v tom i to sexuální potěšení - ten pocit, že mám v kalhotech něco měkkého a hřejivého, co mě tam tak příjemně tlačí, je vzrušující (možná je trochu i vzrušující ten pocit, že dělám něco zakázaného) a s trochou ruční práce je tu i další potěšení :o) Kolikrát už jenom příprava na to, že se pokakám, mi přináší vzrušení a to mám v kalhotech zatím čisto. Tak se mějte a vesele se pokakávejte :o)

Bobrik (Út, 4. 6. 2019 - 22:06)

Seru na to du spát doufám že se do rána nepokaďim?

Hahik (Út, 4. 6. 2019 - 23:06)

Neboj, bud na tebe myslet, Bobriku.

Bobrik (Út, 4. 6. 2019 - 23:06)

Máš babu.

Seru (Út, 4. 6. 2019 - 21:06)

Seru

Kikina (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Já prostě když se poseru a někdy i v kině, tak to musí vědět všechny internety.

copak (Út, 4. 6. 2019 - 20:06)

Kdepak úchylný Kikina je jen jeden

Reklama

Přidat komentář