Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

Já se nikde zeptat nemůžu už protože se na ten profil už vůbec nedostanu.Vyskočí na mě jen rámeček ať tam dam tel.číslo a to sem tam zkusila dát ze staré sim a pak další ať pošlu fotku občanky!!! Tak to ať si fakt nechaj!!! Nebudu nikde fotit občanku.Ať si ten profil sežerou.

ha (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

jo tak, to jsi měla řešit dřív, teď už se tam nedostaneš. A nesnaž se je podvádět, to nefunguje, řídí to jejich soft ware krok za krokem, jenže ty si nedáš říct v ničem. Těžko ti mohli skočit na nefungující SIM, když potřebují ověřit SMS, jestli nejsi komplet magor

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

Sim fungovala jen mi na tom číslu nezáleží proto sem ho dala.Zadala sem i kód z smsky a to se přijalo a pak na mě vylezl i další krok s občankou.Tak pokuď to funguje takhle a každej může nahlašovat každýho a ten nahlášenej pak musí tohle podstupovat i s občankou tak díky o takový služby nestojim a začínam mít názor jako Pilsnerka.

ne (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

ten automat po nahlášení umí vyhodnotit, jesti fotka, odkaz, text neporušuje pravidla sociální sítě. Jestli nic neporušuje, tak má nahlašovatel smůlu

:-) (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

To mají asi špatnej automat.Miluna tam opravdu nic špatnýho neměla,ani Denis.Já bych zrušil celej fejzbuk a byl by klid.

:)) (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

Já bych zrušila všechny ty internety. P.S. Nezáleží, co si myslíme my, ale co velký FB.Nikdo se nás neprosí...

- (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

No velký Fb je holt docela nespravedlivej.Ale my s tím nic neuděláme.Museli by se na něj miliony lidí vyprdnout ale to se nestane.

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 11:06)

A stejně když se zamyslim tak fb nejdřív smazalo Miu,mě i Deniska a to sem tam tolik fotek po prvý nedávala.Tak teď po druhý sem jich dávala víc a smazali mi stejně.Já to prostě nechápu.Přitom naše originální profily vytvořený před lety kde máme přátele tak ty nám nechávaji.Tak kde je chyba? Nadruhou stranu takových profilů bez přátel a bez příjmení je tam dost a zatim je nesmazali.No a ty Lide škoda mluvit.To je jen taková nouzovka ale je to o hovnu už.

Miu (Po, 3. 6. 2019 - 12:06)

neřeš. Tady je pár věcí, které na Facebooku nejsou povoleny:
Obsah, který znázorňuje nahotu nebo je sexuálně vyzývavý.....Proklikáš se k tomu přes Zprávy podpory, zadej třeba rušení profilu. Blbá nejsi, tak se snaž

Mia (Po, 3. 6. 2019 - 19:06)

já jsem tam akorát posílala fotky Milči, svoje, dětí a tak a občas pár vět. Rozhodně nic závadnýho a vyzývavýho. Pro mě jsou brýle důležitější než sex a pohled, který mě dokáže rozpálit je na tatarák. Ostatní jde mimo mě.

Fernando (Po, 3. 6. 2019 - 22:06)

No vidíte - tady to máte jak housku na krámě! Mia tam prý nic závadnýho ani vyzývavýho neposílala, akorát FOTKY MILČI ... - a právě na to jsou ty Amerikáni alergický! Nechtějí žádnou konkurenci jejich modelek a holywoodských hvězd! Proto kdokoli zveřejníte na fb fotku naší Miluny, i když bude jen v černém tričku nebo třeba v nikábu - budete nemilosrdně smazáni!! :-))

Mia (Po, 3. 6. 2019 - 23:06)

asi jsem to blbě napsala, já jsem posílala svoje fotky Miluně. Hahahaha a to rozhodně nebyla žádná konkurence. Jojo smazali mě taky dva nový profily, ten starej mám funkční.

Ondra (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

Mio tobě taky smazali dva profily?

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 12:06)

Zadej si na fb Lenka Prášilová- Laura Lion --takhle to tam má napsaný.Tak tuhle hnusnou štětku si tam tenkrát Jirka dal.Tak a teď mi něco povídej o obsahu znázorňující nahotu.A že jich tam takových je:-D

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 12:06)

No a já tam právě nic takovýho neměla takže se to nedá pochopit.A co tam měl asi tak strašnýho Denis? A s tou nahotou proč teda nesmažou profily různých amerických děvek nebo pornohereček které sem jich tam viděla až dost.Jirka si tenkrát dal jednu do přátel.Měla profilovou fotku v kalhotkách a v podprsence a seděla přes židli a měla roztáhlý nohy!!! A nikdo jí nesmazal.Nebo sem tam viděla rovnou na profilovce nějakou ohlou v kleče a samé americké jména.Takže mi to vysvětli?

Zeptej (Po, 3. 6. 2019 - 12:06)

se majitele Face Booku. Podle mě je smazali taky, až jim na to přišli. A to co ty považuješ za normální, že jsi tam nic takového neměla a ty další taky ne, to nepovažují za normální američani, kteří fb vlastní. FB je k použivání celému světu a musí se vyrovnat s různými kulturami, tak aby to bylo pro všechny přijatelné. Když se ti to nelíbí, jdi jinam na nějaké specializované erotické stránky, nevím. Zdar

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

Co? Já že mam jít na erotické stránky??? Ty mi asi snad nechápeš.OPAKUJU!!!!!! Já tam nic špatnýho neměla ani Denis ani Mia a smazali nás protože nejsou normální!!! A žádný pravidla o nahotě tam neplatí protože to by si tam nedrželi děvky z které ještě udělali umělce.A my co jsme to používali normálně tak nás smazali.No ať si to strčí někam.Já už jim seru i na ten svuj originální.

Ty nerozumíš (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

Miu neřeš, vůbec nevíš jak to bylo. Navíc kromě těch nevhodných fotek, máš ještě problém, že jsi lidem tak nesympatická jak žiješ, že tě někdo napráskal asi

Miluna (Po, 3. 6. 2019 - 13:06)

Aha tak takhle to je.I to mi napadalo že je ještě možnost že mi někdo profily nahlašoval jentak pro srandu a smazal to automat a pak tam hodí tyhle pravidla s tel.číslem a občankou.No tak na co já se snažila vlastně.Tak nebudu dávat nikde nic,když bohužel tady z vás to někdo dělá tak proč budu něco ukazovat.Seru na to už.Dělá to tady někdo z vás.Proto mi ten originální profil kterej neznáte nesmazali a mazaji mi jen to co znáte.

.,., (Po, 3. 6. 2019 - 07:06)

A má tu vůbec někdo z vás na těch Lidech profil?

Reklama

Přidat komentář