Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Tony (Po, 17. 6. 2019 - 08:06)

A proč se o to zajímáš ty, Zkoumale? Sám jsi tímto závěrem nad sebou vynesl rozsudek. Můj intaktivismus je pouze věcí bioetiky, jejíž základy jsem měl na VŠ.

závěr (Po, 17. 6. 2019 - 08:06)

Obřízka je jistě mrzačení penisu, ale normální heterosexuál se zajímá o vagíny, ne o penisy.

Vidím, že (Po, 17. 6. 2019 - 07:06)

místní moderátor úchyl už opět vynechal medikaci a řádí. Zajdi za odborníkem a svěř se mu a taky trochu procvičuj pravopis demente.

Eunuch pro Bohyni. (Po, 10. 6. 2019 - 20:06)

Dnes odpoledne me Má překrásná PANÍ Kličnice poslala natrhat kopřivy přinesl jsem plnou tašku v 18 hodin me Má PANÍ zavolala k sobě na pátou aplikaci lihu do kouliček které se už viditelně scvrkávaji a chcipou konečně se stávám eunuchem pro Svou nadevše milovanou Bohyni nevím kolik ještě aplikací podstoupim než než se z koulí stanou rozinky a úplně chcipnou
poklekl jsem ke Své překrásné MADAM ona me odemkla z pásu cudnosti pečlivě skontrolovala své dilo a aplikovala další dávky už aplikace ani moc nebolí kulky pomalu chcipou pak me milostivě povolila si pohonit čuráka jenže dnes se my moc nepostavil po asi čtvrt hodině honeni to Mou MADAM přestalo bavit tekl my znej jen sliz vzala kopřivy které mě dala na čuráka obalila igelitem a ještě ovázala lepicí páskou pálilo to jako čert pak jsem si musel navléci dámské bombarďáky za které mě nacpala zbytek kopřiv a vše pěkně natesno stáhla fólii a tak me vtom nechala půl hodiny klečet u její postele pak me vzala do koupelny sundala to ze me byl jsem samý pupenec poručila ať vlezu do vany a celého me pochcala hrozně to pálilo pak me povolila se osprchovat a opět me uzamkla do pásu cudnosti teď až me zavolá půjdu za Svou prekrásnou PANÍ Kličnici do obýváku MADAM si ze me udělá rohošku budu Ji masírovat a libat její překrásné nožky když se MADAM bude dívat na televizy a budu nesmírně šťastný když Má Bohyně bude nadmíru spokojená.

vyhledej pomoc (Ne, 9. 6. 2019 - 22:06)

Jsi nemocný. Trpíš stihomamem. Nemáš žádný jiný svět jen tento. Pořád ti někdo ubližuje. Měl by ses léčit. Proč se neléčíš? Všichni okolo jsou vadní a nemocní a ty jsi zdravý? Je to přesně naopak. Ty jsi ten, kterému úplně přeskočilo. Vždyť je to na odebrání svéprávnosti.

:-) (Ne, 9. 6. 2019 - 18:06)

Ano, úplně stejně jako je normální obřízka;-)

Tony (Po, 17. 6. 2019 - 07:06)

Obřízka někomu může připadat normální ale nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, že jde o mrzačení penisu. Mikroskop nelže.----------------Jinak nevím, proti komu jsou míněny poslední dva stupidní výpady, které jsou tu tak jako tak off topic.

Tony (Ne, 9. 6. 2019 - 17:06)

A v Indii je to normální dodnes.

:-) (Ne, 9. 6. 2019 - 15:06)

Bylo to 23.5...... Evidentně chorý jsi ty, když si to nepamatuješ Vlase!

:-) (Ne, 9. 6. 2019 - 15:06)

23.5.... Omlouvám se....

Tony (Ne, 9. 6. 2019 - 13:06)

V to datum tu vůbec žádný příspěvek není. Tvá řepa je evidentně chorá.

:-) (Ne, 9. 6. 2019 - 11:06)

24.5 v 0:24.....například...... Anebo jsi byl opět opilý a nepamatuješ si to? Už dříve jsi řekl, že je obřízka horší než kastrace......

Eunuch pro Bohyni. (Pá, 7. 6. 2019 - 13:06)

Včera my Má PANÍ Kličnice aplikovala pátou dávku do mých kouliček které se už viditelně scvrkávaj a chcipou je to prekrásný pocit takhle trpět pro Svou prekrásnou Bohyni šestá aplikace me čeká v pondělí MADAM je semnou nadmíru spokojená velice rád a s láskou se starám o Její blaho.

Stávám se eunu… (Po, 3. 6. 2019 - 19:06)

Dnes v 15 hodin si me Má dokonalá PANÍ Kličnice zavolala k sobě kde měla připravenou čtvrtou dávku do mých koulí tentokrát me odemkla z pásu cudnosti před aplikací fizáku a lihu prohmatavala kulky které se zmenšuji a viditelně byla spokojená se svim dosavadním výsledkem pak my ho svou neznou ručkou pohonila čurák se mš však postavyl jen napůl podvazala my koule gumičkou a začala aplikovat po aplikací my ho milostivě dovolila vyhonit měla na sobě sexi prádelko tak jsem honil už se my úplně nepostavil ale dosáhl jsem touzeneho orgazmu semena už tolik nestriká jako dřív pak jsem to slizal z podlahy a Má zbozňovaná překrásná PANÍ Kličnice me opět uzamkla ve čtvrtek me čeká pátá aplikace velice rád a s láskou trpím pro Svou prekrásnou Bohyni i když vím že si už nikdy nezašukám a kdoví jestli si ho ještě někdy vyhonim az koule chcipnou a čurák se smrskne míval jsem ho 17cm teď tak 15cm jsem šťastný když vidím že má PANÍ je nadmíru spokojená když si to užívá s jinými a vi ze ji potajmu závidím a vysmívá se mému chcipákoj v pásu cudnosti ona vi ze si dobře pamatuji jaké to bylo když jsem ji šakal já před více jak deseti lety ale nelituji toho a budu šťastný když si před MADAM svou zizalu pokud to půjde vyhonim rád se plazým u jejích prekrásných nohou a snáším s láskou její milostive někdy tvrdé tresty.

Bobřik (Ne, 9. 6. 2019 - 11:06)

Jestli ti ta tvoje krava i něco uvaři vzal bych montážní pěnu nafoukl bych ji tu kačenu je to kruté ale většina chlapů by něco takového vůbec netrpéla a vem si klíče a běž do p..e.

Eunuch pro Bohyni. (So, 1. 6. 2019 - 00:06)

Stavám se oddaným eunuchem pro Svou prekrásnou Bohyni dnes v pátek me Má PANÍ Kličnice aplikovala třetí dávku lihu do koulí a v pondělí me čeká čtvrtá dávka nejdřív my vždy na každou zvlášť stáhne gumičkou a pak my do každé kulky nejdříve nepustí injekcí fizák a pak do každé 2ml. lihu poprvé a po druhé aplikaci dva dny bolely koule třetí den už to šlo jsem zvědaví jak to bude po třetí a dalších ale už se dostavují výsledky koule pomalu se scvrkávaj a semena je méně dnes me MADAM po aplikaci opět sundala pás cudnosti a milostivě my dovolila ji šukat mezy jejima litkama měla najlonky punčošky a botičky na krásném podpadku přitom jsem MADAM líbal její překrásná zámeček byl jsem Ji zato nesmírně vděčný pak me opět uzamkla do pásu cudnosti v devět hodin se pro ni stavila kamarádka a vyráželi do baru me nechali doma tak odpocívám a píši az přijde tak ji opět budu s velkou radosti plnit její milostive přání záleží jestli MADAM přijde sama s kamarádku nebo milencem a já ji budu sloužit jako cuckold s valkou radostí a láskou ji lizu její prekrásnou kondičku po souloži když přijde s kamarádkou tak jim vždy slouzim jako živé WC serezou me zadek az do jelit pobaví se a jdou spát a ja také probouzí se většinou k obědu který jim uvarim Má překrásná PANÍ Kličnice my vždy když se probudí na mě zavolá a ja už vím že mám přinést do koupelny psí misku a krajíc chleba má Bohyně ho nadrobý do misky a udělá do me misky malou potřebu a pak my milostivě dovolí si dát z misky předkrm nesmírně SVOU milovanou MADAM zboznuji těším se na čtvrtou aplikaci do mých koulí a az se ký úplně scvrknou a budou znich rozinky a ja se stanu eunuchem pro Svojí Milovanou prekrásnou Bohyni kterou miluji nadevše vím zá si už nikdy nezešukám a jestli do budoucna se my ještě někdy postaví ale rikaj ze ano ale semeno už stříkat nebude ale já budu nesmírně šťastný když MADAM bude nadmíru šťastná jsem s MADAM již patnáct let ze začátku jsme spolu normálně šukaly seznámily jsme se v baru jdu spát ať se trochu vispim ne dorazí domů.

asdF (Čt, 30. 5. 2019 - 15:05)

Vymyšlený příběh honiče, dotyčný nemá vůbec tušení, jak to probíhá ;)..

luci (Čt, 30. 5. 2019 - 18:05)

Nebo šíleného masochisty .

Ulcinussin (Čt, 30. 5. 2019 - 06:05)

Bože !!!

Eunuch pro Bohyni. (St, 29. 5. 2019 - 19:05)

Stavám se eunuchem pro Svou prekrásnou Bohyni v pondělí jsem dostal od Své MADAM druhou dávku lihu do koulí je to trochu bolestivé ale velice rád trpím pro Svou PANÍ Kličnici koule se trochu smrskli ale ještě né vomoc po aplikaci me odemkla a milostivě dovolila si vyhonit čuráka a nastrikat semeno na její prekrásnou nozku které jsem pak musel slizat semeno už nestrika jako dřív už se stavám pomalu eunuchem pro Svou prekrásnou PANÍ Kličnici pak me opět uzamkla do pásu cudnosti lehl jsem na podlahu ona se nademnou rozkročila podrepla a dala me napít Svého lahodneho pissu abych viplách slizane semeno v pátek mám třetí aplikaci lihu do mých kulek které se pomalu ale jistě scvrkávaj vím ze si už nikdy nezasukám taky už jsem nešukal přes deset let jen jsem šťastný když me má překrásná PANÍ Kličnice odemkne a milostivě svoli si ho vyhonit velice rád a s valkou láskou trpím pro Svou prekrásnou a dokonalou MADAM a už bych nikdy neměnil je to nádherný pocit vědět že si už nikdy nezasukám Má překrásná PANÍ může kdykoliv a když jsem u toho když si užívá s jinýma a nastrikaj na ni nebo do ni semeno tak my područí ji jazykem pěkně očistit a já jsem nesmírně šťastný že Má překrásná Bohyně je nadmíru spokojená a šťastná rád se plazim u jejich prekrásných nohou.

Reklama

Přidat komentář