Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Út, 4. 6. 2019 - 06:06)

Dobré ráno Miško,depka přešla a já měla klidnou noc. Teˇjsem se byla vyčůrat a pipinka byla tak přeplněná, že se pustila jen jsem odběhla na záchod a tak jsem si trochu počůrala kalotky než jsem se svlékla,ale jinak se těším na sluníčko a teplo a nejradši bych do školy už vůbec nešla. Pozdrav do Dačic ze severu!

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

To je krásný! Moc děkuji Miško. Mám tě moc a moc ráda!

Miška (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

Tak vidíš, že to půjde. Já si taky půjdu ale do koupelny se trochu zchladit a pak k sobě. Baculka se mi zklidnila a při čurání už nebolí ani nepálí. Budu na tebe myslet a přát vám oběma v postýlce s Liborem další lásku.

Morální hlídka (Po, 3. 6. 2019 - 19:06)

Je to pervesní a nepřirozené.

?? (Po, 3. 6. 2019 - 17:06)

Za par fajek dom.Aj ja bych to udelala.

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

Budu muset cosi vydržet.Ved polovinu chaloupky ti bars kdo nedá.Za pár podržení to stojí.A taky maminka ho protáhne.Líbi se jí jeho ptáček.

Tony (Po, 3. 6. 2019 - 17:06)

Tu zase někdo fejkaří.

Waco (Po, 3. 6. 2019 - 15:06)

Ok znalec je pryč. Pod tímhle nickem jsem tu působil na jiné diskuzi. Mimochodem před časem jsem sem dal i svůj mail, tak mi můžete do něj vynadat. Jo a takovej jako psal ten Hynek rozhodně nejsem. Jenom se pohybuju v komunitě lidí kteří píší podobné příběhy a znovu jsem si dal nedávno tu práci a celý to tu projel. A jako je to dobrý, ale moc organizovaný. Jeden pisatel zmizí, jiný ho po čase nahradí a tak pořád dokola. Jestli si myslíte, že já si v životě neprošel sračkami a nemám žádný cit, tak jste úplně vedle. Jenom se mi nezdá kolik zásadních událostí tu prožilo pár lidí za velmi krátký čas. Je tu snaha tlačit na pilu v emocích a citech vytvářet napínavé situace a dojímat čtenáře. A znovu opakuji, že spoustu osobních a citlivých věcí, co se tu probírali, bych na veřejné diskuzi nikdy neřešil, aby si to každej vocas mohl přečíst. Na doktorce, která je pak doslova prolezlá psychopaty speciálně. Už dávno jste mohli být v soukromé komunikaci, ale takto to vytváří dojem, že to veřejně píšete, protože prostě chcete mít čtenáře a chcete aby to četli. No a to s tou lagunou a tranformaci Jakuba? No tak lidi, tomu přeci nevěříte?! Budíček!!! Pokud má laguna fakt tu křišťálovou kouli, tak ať napíše, co mám já za nevyřešené trauma. To jsem fakt zvědavej :) no a pokud vás fakt tak hrozně seru a chcete mi rozbít hubu jako Jakubovi, tak mi napište kde a kdy se sejdeme a já tam přijedu. Aspoň uvěřím, že jste skuteční. A ještě jedna poznámka. Důchodce fakt nejsem. Momentálně si procházím krizí středního věku. Mladí v hajzlu a do důchodu daleko :) přeji krásný den a nežerte to tu tolik.

Laguna (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

Hochu matka je trauma a problém a tvá druhá holka. No comment.

Miška (Po, 3. 6. 2019 - 15:06)

Já jsem doma na zahradě chvíli a mâme napuštenej bazének.ale je to ještě málo prohřátý a jâ mám po včerejšku citlivou baculku a tak tam nepolezu. Chodím dnes na malou často a chce se mi hodně,ale vyčurám málo a baculka pâlí. Mamka říkala ,že jsem nastydla a mám si uvařit urogický čaj. Zdravim na sever!

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

Já si stále v sobě řeším tu sobotu a je to hloupý ale já bych Liborovi ráda vyhověla ,ale tohle opravdu nemohu. Ikdybych se přemáhala sebevíc, prostě to nedám a skončí to stejně. Opatrně jsem se sveřila jedné kámošce ve škole a ta s tím má stejný problém. Miško asi jsem hloupá nebo nezkušená ,ale tohle neumím.

Miška (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

Klárko nesmutni z toho. Já bych to taky asi nedala. Ty se bojíš,že by tě kvůli tomu Libor nechal? A nosíš ten zásnubní prstýnek? Jestli by tě kvůli tomu Libor nechal tak bych si ho přestala vâžit. Ale on tě miluje. Neboj se.

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 17:06)

Prstýnek nosím pořád a Libor komunikuje normálně,on se mi už v sobotu hned omlouval a bylo vidět ,že ho to mrzí,ale určitě to neudělal schválně. Prostě to tak vyplynulo a já se poblinkala. Já ho opravdu miluju,ale tohle nedám. Tak si to trochu vyčítám, ale když mně kvůli tomu nebude chtít tak to bych nezvlâdla vůbec. Ale snad to zvládneme.

Miška (Po, 3. 6. 2019 - 19:06)

Klárko, co blbneš? Vždyť se nic moc určitě nestalo. Určitě to nebral osobně, že by se ti nelíbil, naopak. A jestli tě ještě nikdy neviděl blinkat, tak tě teď viděl a asi je to člověku trapný ale znáte se a to se mu může stát stebou i jemu a to není nic, co by mělo vztah ohrozit přece. Vnímám, že máš trochu depku a tak nebuď smutná, prstýnek nosíš a to je moc hezký a dáváš mu tak najevo, že ho máš velmi ráda. Moc na tebe myslím,ale neměj vsobě zádný komplex viny

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

Miško Libor volal a komunikuje v pohodě a opravdu to neřeší. Ale asi to byly nějaký vnitřní obavy. Nebo mně rozpálilo sluníčko a mám depku. Ale už jsem ok. Miško moc ti posílám poděkování, že jsi mně podpořila. Půjdu se připravit na zítra, už ve škole finišujeme a tak si hezky užij večer a písneme se třeba ráno.Děkuji.

skákavec (Po, 3. 6. 2019 - 16:06)

Starší ženy mají zkušenost, že to omlazuje pleť.

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 14:06)

Sluníčkový pozdrav Mišce. Courám se ze školy domů,vyčůrala jsem se pod viaduktem a je mi horko. Nejradši bych se namočila do vody. A to asi doma udělám.

skákavec (Po, 3. 6. 2019 - 10:06)

Oprava: bléééééééééééé.

skákavec (Po, 3. 6. 2019 - 07:06)

Jedno z deseti přikázání rozkoše pro ženy od Dr Sussany Blockové - Lobkowiczové je BUDEŠ POLYKAT!!!

Miška (Po, 3. 6. 2019 - 07:06)

Klárko neboj se, tohle asi opravdu nebude pro váš vztah nic zásadní. Já nevím jestli bych tohle zvládla taky, já vím, že když kluk čurá tak se mi líbí na něj koukat, ale kdyby mi tohle udělal do pusy asi bych to taky třeba nezvládla. Já to ještě taky nezkoušela takhle.Tady máme taky sluníčko. Baculka mně ráno při čůrání ještě trochu bolela a čurala jsem hodně prudce, ale teplotu nemám a tak to neřeším a půjdu normálně do školy. Asi jsem trochu prochladla v těch mokrých plavkách jak jsem se koupala a tak se to snad srovná. Klárko posílám ti taky přání příjemného dne a neboj Libor se na tebe za to určitě nezlobí. Jestli tě miluje a to myslím že jo, tak si snadno domluvíte, co se komu líbí a co málo a vyjdete si vstříc.Taky ti to mohl pustit třeba jen do ruky nebo na tvář ale do pusy by mně to asi taky nebylo příjemný. Ale viděla jsem na netu , kde si to tak kluk a holka dělají a ona se nepozvrací a má to ráda. Ale třeba je to jen jako.

Reklama

Přidat komentář