Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (Po, 3. 6. 2019 - 06:06)

Ahojky Miško a přeju pěkné ráno. Sluníčko mne probudilo o trochu dřív a tak ti mohu napsat pár dojmů z víkendu na chaloupce. Bylo to skvělý a moc se těším až tam budeme o prázdninách častěji. Libor si to taky užíval se mnou, čůrali jsme spolu v přírodě několikrát ale jednou se mi stala poprvé s ním menší nepříjemnost. V sobotu jsme šli sami spolu z hospůdky večer procházkou a bylo to moc hezký a byla jsem cestou se vyčůrat, ale jak jsem ještě měla ten holčičí den, tak jsem nechtěla,aby mi pipinku při čůrání hladil a to nebyl problém, ale on chtěl se milovat do pipinky a tak když to nešlo tak to chtěl do pusy, Měl už hodně velkýho a já jsem se trochu bála, ale nakonec mně to lákalo a udělala jsem to, ale stalo se, že mi to ze sebe do pusyrychle udělal až někam do krku a to jsem nezvládla. Hned se mi zvednul žaludek a hned jsem se úplně pozvracela a cestou na chaloupku mi z toho nebylo dobře. Byla jsem trochu naštvaná na něj i na sebe, ale Libor se omlouval a opravdu asi nevěděl, že tohle jsem nikdy nezkoušela a bylo mi to nepříjemný. Šli jsme spát a on z toho byl špatnej, ale nakonec jsme sek sobě přitulili a bylo to dobrý. Druhý den už to bylo zase fajn. Tak si pomalu dám něco k snídani a půjdu do školy. Tak vidíš Miško, že holku dokáže překvapit hodně i společná láska, když něco v tom nemáš ráda. Ale Libor včera večer volal a bavil se normálně a já jen vím, že třeba tohle nebudu vyhledávat a pro náš vztah to snad nebude nic zásadního.

Žaneta (Po, 3. 6. 2019 - 10:06)

Když mi to v šestnácti můj kluk udělal poprvé do pusy, pozvracela jsem se taky.

ikk. (Po, 3. 6. 2019 - 11:06)

holky jste ještě mladý kuřátka nezkušený.

skákavec (Po, 3. 6. 2019 - 10:06)

A pak to zachutnalo? Podle té doktorky nesmí kluk před tím konzumovat špárgl, protože pak je to zlé.

Doktor (Ne, 2. 6. 2019 - 23:06)

největší vzrušení jsem prožil když mi bylo devatenáct a sledoval jsem holku, která potřebovala na záchod a měla ruku na pipině. Zašla za nedaleký objekt a já za ní a když mně uviděla se ,lekla se a úplně ztuhla,ale zpod sukně začala i přes ruku na pipce čůrat. Její výraz byl úchvatný, strach a potupa zároveň. Já jsem se hned udělal do kalhot a pak jsem odešel. Nemám z toho čistý svědomí,ale bylo to hodně maximální.

Host (Ne, 2. 6. 2019 - 23:06)

To se nemáš moc čím chlubit. Já vím je to rajcovní,ale co ta holka? Přečti si tady příběh Klárky,ale hlavně Míši a možná pochopíš, co holka potom prožívá. Já mám moc rád čůrací holky ,ale tohle bych asi nedal. pro tu holku to může být takové trauma, že si pak nenajde třeba kluka dlouhou dobu ne-li vůbec

Tony (Ne, 2. 6. 2019 - 23:06)

Znám ho už pět let. On tehdy nevěděl, že tímto trpí a jako nudistu, který je na nahotu zvyklý od malinka by ho to ani nenapadlo. Ještě, že to dopadlo takto. Teď už bydlím skoro dvanáct let na Chomutovsku ( i když jsem kvůli práci více v Německu než v ČR, předtím jsem bydlel stejnou dobu v Brně, teď jsem v Brně tu po šesti ledech pouze na otočku kvůli jednomu lékařskému papíru a kromě jednoho známého jsem tu vůbec nikoho nepotkal) a u nás na Chomutovsku jeden obdobný případ, i když šlo poněkud o něco jiného, skončil naprosto tragicky.

Doktor (Ne, 2. 6. 2019 - 23:06)

Já to četl a čtu skoro denně,proto jsem to sem poprvé napsal, na abych se chlubil,ale že mně to mrzí a nedovedu to vzít zpět. Stalo se to v chatové oblasti Srbsko před čtyřmi lety.

Miška (Ne, 2. 6. 2019 - 19:06)

Klárko ok,já jsem přišla domů až taky před chvílí. Byla jsem se poprvé koupat venku,ale voda byla teplá jen na povrchu. Byla jsem chvilku v mokrých plavkách a teď jsem čurala na záchodě a baculka mnë bolela po vyčurání. Tak snad jsem nenastydla. Taky ti posílám velkou vzpomínku a hezky se s Nikolkou vyspinkejte. Já ještě budu venku chvilku.

Tony (Ne, 2. 6. 2019 - 23:06)

To já měl v tomto dnes v Brně smůlu. Odoledne jsem měl čas a tak jsem dojel na prygl, že se vykoupu, jenže jen co jsem dojel do Bystrca, tak začlo pršet. Jen co jsem za tři hodiny odjel, tak se znovu vyjasnilo.

Klára (Ne, 2. 6. 2019 - 18:06)

Miško,pojedeme z chaloupky až nyní, užili jsme si krásný den. Tak více písnu asi až zítra. Krásnou vzpomínku pro tebe!

ikk. (Ne, 2. 6. 2019 - 11:06)

Tak si ho vyhoň nebo ji ho tam strč ať si taky holka užije

Kluk 16 let (Ne, 2. 6. 2019 - 11:06)

Poprvé jsem přesvědčil holku na společně čurat ráno. Venku za dřevníkem to udělala z pipinky a já koukal jak to stříká a syčí proudem ven z ní. Asi potřebovala hodně,udělala mokrou velkou louži. Já jsem z toho ještě teď vzrušenej šíleně.

Klára (Ne, 2. 6. 2019 - 08:06)

Ahojky Miško,já jsem taky hodně ráno čůrala,ale spíme s Liborem nahoře a tak si sem dát nočník by bylo uhozený,proto jsem pipinku dala vyčůrat dole na záchodě. Nočník má u sebe ségra a má tam Ťufíka místo mne.
Včera jsme byli v hospůdce ale jen já s Liborem a tak jsme si to užili vrchovatě.
Libor dnes odjede dřív po obědě,ale bylo to skvělé. Budeme se válet, aha mamča nás volá na snídani. Tak budeme na zápraží a budeme v pohodě s přírodou.

Miška (Ne, 2. 6. 2019 - 08:06)

To ti přeju a pozdravuju Libora a moc mu děkuji za vše, co pro mně udělal. Jsem líná vstávat dnes, ale baculka se hlásí znovu ještě o jedno čurání. Asi proto,že jsem se ráno hodně napila když jsem byla na malé poprvé. Tak ji budu chvilku přemlouvat a když bude tlačil čuraní ven silně no tak tedy vstanu a dojdu si. Klárko mám tebe a Libora moc ráda.

skákavec (Ne, 2. 6. 2019 - 08:06)

U některých to zní jak když koza chčije na plech.

Miška (Ne, 2. 6. 2019 - 07:06)

Klàrko zdravim z jihu. Byla jsem hodne čurat a ještě polehávám.

Martin (Ne, 2. 6. 2019 - 02:06)

Je mi 14 let a prosil bych vás o vysvětlení. Chodím s jednou stejně starou holkou a všiml jsem si, že když čůrá, že jí to dost hlasitě syčí. Když čůrá moje máma nebo o 2 roky mladší sestra, nic nesyčí, je slyšet jen tekoucí proud. Nevím, čím to je, že mojí holce čůrání tak syčí, kde se ten zvuk bere. Dříve jsem si u žádné ženy ničeho takového nevšiml. Nevím, co to je, jestli to není nějaká nemoc nebo co. Teď v poslední době jsem si asi dvakrát všiml, že moje sestra také při čůrání trochu syčela. Dříve čůrala úplně potichu. Prosím, jestli by holky, co sem píšou, mohly napsat, jestli se s něčím takovým také setkaly, jestli to syčí jim nebo případně některé jejich kamarádce. Chtěl bych vědět, jestli je moje holka v pořádku. Promiňte mi tento dotaz, stydím se holek na to ptát. Napsal jsem dotaz zde na téma "Holčičí čůrání, syčení" ale nedostal jsem odpověď, tak nevím, jestli je to tak neobvyklá věc, že to žadná neví. Prosím o odpověď.

Návštěvník (So, 1. 6. 2019 - 23:06)

Hm. Tohle není o kouli. Prošel jsem tím v roce 2002 a velmi mi to pomohlo narovnat se. Jakubovi to přeju,jinak se nechytí.

Tony (So, 1. 6. 2019 - 23:06)

Já Jakubovi věřím, že se srovná i bez toho. Jak ho znám ze starých příspěvků, tak vnitřní potenciál na to má. Naštěstí on není ani úchyl ani anetický sociopat i když bych ho za to, co poslední dobou prováděl, nejraději roztrhl jak hada. Věřím mu, že poté, co mu to po tom, co mu docvaklo co vlastně prováděl, je mu opravdu vnitřně zle. Ale bez zaslouženého világoše od Libora a Klárky by mu to nikdy nedocvaklo.---------------To slovo je už poměrně zapomenuté, takže--------------------------https://cestina20.cz/slovnik/dostat-vilagos/

Reklama

Přidat komentář