Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Miška (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Krásnou dobrou noc na chaloupce od Mišky!

Vtipálek (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Laguna udělá z Jakuba lepšolida.

ikk. (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Jakub a lepšolid? Ani náhodou, Ať si to vyžere. Laguna by měla být tvrdá. Divím se, že se s ním zahazuje, ale jo, třeba si něco uvědomí doopravdy. Hele ty stránky,co tady doporučili na čůrací holky to je síla! Koukal jsem na to pár minut a už jsem ho měl v ruce!

Tony (So, 1. 6. 2019 - 00:06)

Na Jakuba mi nešahej, i když se vůči Mišce dopustil veliké prasárny, a nejen vůči ní. Měl to rozjeté s pár dalšíma naivkama najednou, jenže po zásluze dostal od Libora világoš. Nevím proč tak ujel, jenže to tu sám napověděl. Znám ho z tohoto fóra už pět let. Dva roky tu vůbec na doktorce nebyl a pak začal s takovouto. Kdybych ho neznal z dřívějška, tak bych ho snad za to, co tu v současnosti prováděl, zastřelil. Vím, že je to jinak velice inteligentní kluk a není to vůbec nějaký anetický sociopat, jak by tomu jeho poslední jednání nasvědčovalo.----------------------------------------------- Z dřívějška, já hlavně bych se měl Jakubovi omluvit, že jsem tu mnohdy kopíroval jeho příspěvky, aniž by o to stál, mnohdy jsem mu tím hýbal žlučí, jenže mi to nezakázal. I za to, když jsem do něho nehorázně ryl pod nickem unomuno, jenže jemu brzy docvaklo o co jde a kdo to píše. Dle mě, poněvadž už ho znám odsud pět let na dobré cestě, aby se probral a byl znova tím co byl. Világoš od Libora a Klárky ho ještě nezlomil, to mu hned nedocvaklo, ale myslím si, že ho konečně zlomil můj příspěvek, kdy byl na mne rozřuzen, že je to přes čáru, a abychom mu všichni dali pokoj, k čemuž dal tři vykřičníky. Já za ním, přesto co tu za prasárny prováděl stojím, protože on pro mne před pěti lety , když jsem byl v té děsivé krizi na pokraji psychického zhroucení a v těžkých depresích znamenal mnoho. Tehdy jsem tu psal pod nickem gin schválně nehoráznou češtinou do které jsem matlal brněnský hantec, který částečně ovládám, poněvadž jsem v Brně dvanáct let bydlel.

Vtipálek (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Šak jsem si taky dělal srandu. Viz můj nick. Já bych se s ním taky nezahazoval. Na ty čůrací videjka mrknu. Vypadá to zajímavě.

Markéta (Pá, 31. 5. 2019 - 18:05)

Miško jsem ráda, že odpočíváš a jsi v pohodě a nenech se ničím a nikým rozhodit. Je to za tebou.
Co plánuješ zítra a v neděli? Co by ti udělalo nejvíce radost? Promiň jsem zvědavá holka, ale mám tě moc ráda a třeba budu moci udělat něco pro tvou radost taky i z takové dálky.

Jakub (Pá, 31. 5. 2019 - 17:05)

Já už nechci se tady jmenovat Jakub ale dovol mi jiný nick, klidně ho navrhni sama. Dávám souhlas. Jsem úplně v hnusu. Ve strašným hnusu a nikdo mi neuvěří a neodpustí. Já nechci Jakuba ! Já chci jen odpuštění a naději. Dávám souhlas. Ano

Laguna (So, 1. 6. 2019 - 08:06)

Jsem velmi ráda. Dobře ,přijmi tedy za svůj nick Karolína a tak se od této chvíle zde prezentuj. Je pro tebe velmi důležité od této chvíle se na této diskuzi vnímat a prezentovat jako dívka. Nyní ti pokládám první otázku. Odpověz na ní naprosto upřímně bez vnitřní přetvářky a studu. Nepospíchej, můžeš odpovědět i třeba za den, dva ,ale bez přetvářky. Nic nepřikrášluj. Je to tvoje síla, ne slabost. Je to velmi důležité. První otázka pro tebe zní:
na tom koupališti jsi Karolíno prožila první velké trauma. Co bys na tom chtěla změnit a jak?

Karolína (Ne, 2. 6. 2019 - 13:06)

Chtěl bych změnit všechno. Neměl jsem tam vůbec chodit. S Karolínou jsem chodil skoro dva měsíce když svolila, že budeme mít spolu sex a já byl tak nadrženej, že jsem se udělal dřív než k něčemu došlo a to přímo na její nohu a do postele na povlečení. Na tom koupališti jsme šli spolu pak se projít a kousek dál od lidí se ona potřebovala vyčurat a já jsem se hned po tom s ní chtěl pomilovat,když jsem ji viděl ja se vyčurala a stalo se to samý, prostě jsem to pustil ze sebe na zem hned jak jsem ji objal s svlékal plavky dolů. Ona se úplně otočila, označila mne najednou za chudáčka, co ani svýho frantíka neumí ovládat, vysmála se mi a utekla. Já jsem byl v šoku. Karolínu jsem miloval nade vše a i po tom. Ona se přestala ozývat a já probrečel snad každý den nešťastnou láskou a když jsem ji po asi dvou týdnech potkal, měla jinýho frajera. Kdybych na to koupaliště nešel vše mohlo být jinak. Tady se píšou zážitky, kdy kluk se taky udělá do holky hned jak je v ní nebo i dříve a nevadí to. Já Karolínu mám v sobě jako křivdu i dnes. Ale kdyby přišla,přijal bych ji okamžitě zpátky. Stačí? Snažil jsem se vystihnout po pravdě to, co mi připadlo nejhlavnější. Není to snadný. Ani se neptej Laguno jak mi teď je.

Laguna (Po, 3. 6. 2019 - 08:06)

Výborně Karolíno, nedám ti yní odpověď na to, co jsi napsala,protože by to bylo vytržené z kontextu a je třeba odpovědět na další 3 otázky abys mohla mít ucelený závěr. Vím jak ti bylo po napsání a vím jak ti je nyní a vím proč nereaguju ihned na tvoju odpověď, vše má svá důležitá pravidla. Otázka druhá bude relativně jednodušší, ale nemusí to tak nakonec pro tebe vypadat. Opět si dopřej klid než mi odpovíš. Netlačím tě zda to bude dnes, zítra... Tak tedy...První otázka směřovala na místo tvého silného traumatického zážitku, otázka druhá :Kde je tvé místo,které máš nejvíce ráda a ráda se tam vracíš nebo na něj alespoň vzpomínáš a nacházíš zde radost, energii a svobodu?
Otázka možná snažší,ale stejně důležitá jako první. Zatím sis vedla skvěle. Děkuji a čekám na tvou reakci. L.

Karolína (Po, 3. 6. 2019 - 20:06)

Moje místo ,které mám nejvíce ráda je nedaleko Načeradce u hory Blaník. Tam žila moje maminka a tam se rád vracím a tam nacházím svobodu ale i smutek a žal ale je to hluboké místo ticha a touhy.

Laguna (Út, 4. 6. 2019 - 08:06)

Jsi velmi dobrá Karolíno . Tady je moje třetí otázka. Opět odpověz po pravdě a v pokoře. Co pro tebe znamenal a znamená Tony, Viola, Miška a Lucie? Odpověz po pravdě je to důležité a opět si můžeš ponechat čas ale také odpovědět rychle. To nechám na tobě. Blížíme se pomalu ke konečnému finále a možná budeš příjemně překvapen.

Karolína (St, 5. 6. 2019 - 05:06)

Tony.........rádoby ochranitel,ale sám má na svých rukách krev
Viola....... jsem rád,že jsme se nesetkali dá, nezvládl bych to
Miška.....pro mne první citová velká bolest
Lucie...... nekompromisní ,panovačná, má na svých rukou krev
Laguno nespal jsem celou noc a přemýšlel jak to napsat. Nakonec jsem našel toto krátké výstižné vyjádření. Snad postačí.

Laguna (St, 5. 6. 2019 - 19:06)

Karolíno postačí. A nyní poslední fáze celé cesty je cesta samotná. Vyber si jeden ze tří možných termínů........18.6 ......22.6......nebo 24.6 a v tento termín je důležité aby ses dostavila na hráz Oravské přehrady u města Námestovo a tam ve 13,30 hodin počkal na můj příchod. Budu mít v ruce cedulku s nápisem Laguna. Sám víš, že výběr místa a datumů není náhodný. Je velmi důležité toto neodmítnout,protože budeš velmi příjemně posílen a překvapen a tvůj život dostane jinou lepší dynamiku. Asi už tušíš a dám ti opět čas na tvůj souhlas Karolíno. Laguna

ikk. (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

Hele Jakube, já bych ti nejradši rozbil držku za to, cos udělal Míše a dalším, ale na férovku jako chap s chlapem. Ale tohle od Laguny cítím jak velký podraz a radím ti, nejezdi tam. To není o tom, že je to daleko, ale moje logika a čuch říká, že tady bys taky mohl skončit a někdo se ti chce krutě pomstít. Já si ten čas udělám a na to Slovensko pojedu. Tohle mně zajímá a ikdyž tě nemusím jako člověka, nechci,aby ti někdo ublížil fatálně.

Tony (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Dle všeho je to fejkařina a "Jakub/Karolina" a Laguna jedno jsou. Zase mi teď vychází, že se nějaký úchyl vydává za toho Jakuba, kterého jsem si před lety velmi oblíbil a který, když vzal rozum do hrsti, na toto fórum už nepáchne.--------------------Doufám, že mi Klárka promine toho aligátora ale mne to napadlo náhodou při čtení denního tisku.

Tony (St, 5. 6. 2019 - 07:06)

To by mne zajímalo, jakou krev mám na svých rukou. Vím, určitými úchyly jsem tu nehorázně křivě obviňován a pomlouván kvůli svému aktivismu.

ikk. (Ne, 2. 6. 2019 - 19:06)

Seš bourák. Já bych to nedokázal.

Hynek (Ne, 2. 6. 2019 - 21:06)

Kam to hlavně bude směřovat. Laguna se neozývá vždy okamžitě,nechává ho podusit.

Karolína (So, 1. 6. 2019 - 08:06)

To jsi mně dostala! Jak víš, že Karolína byla moje první a nešťastná láska? Ano. Ano přijímám. Tohle je neskutečný! Pardon asi se nemám ptát. Ano odpovím, dej mi čas opravdu den,dva... Nevím jak jsi to udělala a kdo jsi, ale dostala jsi mně na první nástřel. Ale jdu do toho.

Reklama

Přidat komentář