Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

jukinek (Ne, 9. 6. 2019 - 08:06)

Zajímalo by mne, jak by taková situace mohla vypadat z pohledu tebe jako ženy a jak by si žena představila tu situaci z pohledu toho malého kluka, který poprve v životě na sobě ucítil celou váhu tvého dospělého těla a poznal, jak těžký je ve skutečnosti dospělý člověk.

Peťula (Ne, 9. 6. 2019 - 09:06)

Zajímavý námět. Teď právě přejíždím přes Rýnský most z D do Fr. Jak budu mít čas, odepíšu.

Peťula (So, 15. 6. 2019 - 16:06)

Tak si představuji, jaké by to bylo, kdybych si stoupla, se svou váhou 65 kg, na malého kluka. A který by to očekával a věděl by, že ho to bude bolet. Takže stavím se na něj zatím jednou nohou a to ne naplno. Pomalinko na jeho hruď pritlačuji a vidím, jak se na něj z výšky dívám, že už začíná mít potíže s dýcháním. Pomalu na něj přikládám i svou druhou nohu. A teď už jdou jakékoliv ohledy stranou. Stoupla jsem na něj oběma svýma nohama. Je to pro mě vzrušující, moc jsem vzrušená, avšak i tak dokážu rozpoznat, že on podemnou úpí bolestí. Nemůže dýchat, dusí se pod váhou mého těla. Musí to být pro něj hrozné. A tlak neustává. Malinko přerušuji mučení. Sundavam jednu svou nohu z jeho bříška avšak zanedlouho opět stojím plnou váhou na něm. Pouze už jen na chvíli, neboť je úplně vyřízen. Toto však není konec mučení. Další a už z pohledu jak mučím svého brášku, bude následovat.

unia (Ne, 16. 6. 2019 - 18:06)

Pro toho malého kluka by to asi znamenalo smrt. Četl jsem zprávu, jak 136 kg vážící žena doslova rozsedla svého partnera po hádce tak, že se mu posadila na hrudník. Byl za chvíli mrtev. On vážil 55 kg a byl to dospělý muž. Když 65 kg těžká žena stoupne na 25 kg lehkého chlapečka, je ten váhový rozdíl ještě větší a ten kluk by to rozhodně nemohl přežít.

jukinek (So, 15. 6. 2019 - 19:06)

Musí to být pro toho kluka hrozná váha, když on sám váží jen 25 kg a ty vážíš 65 kg...

Jun (Ne, 2. 6. 2019 - 09:06)

Peťulo, nedá se přímo říci, že by to nebylo rozdílem váhy, že brášku tak snadno přemůžeš. Tím, že jsi o hodně těžší než on, nemá proti tobě žádnou šanci tě přemoci. Kolik on asi tak váží, odhadem?

Peťula (Ne, 2. 6. 2019 - 09:06)

Právě vstal a pod jakousi záminkou jsem ho přiměla, aby si stoupnul na váhu. Má přesně 44,9 kg. Nemyslím si, že je to zas až tak důležité pokud vím, kam až mohu zajít. Začala jsem s tím zhruba před rokem. Pošťuchováním, bitkami, kdy jsem ho vždy přemohla. Tak to pomalinku začínalo. Inspirovala jsem se hlavně na Fighting Kids / VK. Před pár dny tam zasáhl cenzor a mnoho z videí znepřístupnil. Avšak pořád se tam dá alespoň něco zajímavého najít. Já sleduju dosti i lesbické hrátky. Avšak s brášulou je to pořád pro mě nepřekonatelné.

jukinek (So, 8. 6. 2019 - 01:06)

Peťulo, zkus popsat, jak by to asi vypadalo z tvého pohledu a z pohledu toho malého kluka, kdyby sis celou svou váhou 65 kg stoupla na hrudník ležícího malého osmiletého chlapce a chvíli na něm stála?

Peťula (Ne, 9. 6. 2019 - 04:06)

Musel by to být šílenec, kdo by si stoupnul na hruď osmiletého kluka. Vůbec si něco takového nedokážu představit. Jak víš z mých předchozích příspěvků, něco takového nepraktikuji. Kluk má o hodně víc a já na něm jen sedím nebo ležím. Svírám a znehybňuju ho mnohdy až na tu hranu, tak, že je naprosto bezmocný a jestli může něčím pohnout, tak snad jen konečky prstů. Vždycky však vím, kam až můžu dojít.

jukinek (Ne, 9. 6. 2019 - 07:06)

Peťulo, je to sice šílenost, ale jak by to asi vypadalo, kdyby jsi takovou šílenost udělala? Zkus si to představit a zkus to popsat. Jen teoreticky.

Kolemjdoucí (Ne, 26. 5. 2019 - 17:05)

Nedávno jsem se setkal s inzercí jedné dominy, která své klienty svírá a dusí mezi svými stehny na způsob nůžek, a pokud takto svírá jejich krk, klade svůj rozkrok co nejblíže jejich obličeji. Že by to byl nějaký příbuzný fetiš?

Koren (Ne, 26. 5. 2019 - 18:05)

Jo,je to asi fetiš,a taky může mít různé varianty.To svírání nohou kolem krku a rozkrokem co nejblíže k obličeji,tam bezesporu patří taky.

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 17:05)

Jak jsem psala, je nepřeberně možností jak to dělat. Tady toto praktikuju s bráškou. Ležíme jako 69, on má hlavu položenou na mém stehně, vlastně na lýtku které mám sevřené a které pomalu - dávám si načas - svírám čím dál víc. Jeho hlava se tak dostává do těsné blízkosti rozkroku a navíc tím svíráním se mu nedostává vzduch. Dýchá stále obtížněji. Proto mám hlavu obrácenou a sleduju ho. Zase stehna povoluji aby se trochu vzpamatoval, ale ne moc. A zase přitahuju. Takto ho mám znehybněného a zbaveného možnosti se pohnout třeba půl hodiny. Přitahuju a povoluju. A určuju jeho dýchání. Když začne lapat po dechu, tak se smiluju a stehna malinko uvolním. Ale jen málo a na pár vteřin. Prostě takto si s bráškou hrajeme.

J (Ne, 26. 5. 2019 - 19:05)

A co takhle role otočit. Taky by se ti to líbilo?

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 22:05)

Je to můj sen, ale protože jsem Bi, tak jedině s dívkou. Představuju si jak si na mě lehá, svoje stehna mi zatím jemně obtáčí kolem hlavy, rukama mě drží na nohou za kotníky, takže se nemohu pohnout. A pomalu mě začíná svírat a přidušovat....

Jun (So, 1. 6. 2019 - 21:06)

Peťulo, kolik vážíš ty a kolik váží tvůj 13letý bráška?

Peťula (Ne, 2. 6. 2019 - 06:06)

Omyl. Má být 65 kg.

Peťula (Ne, 2. 6. 2019 - 06:06)

Mám přes 55 kg, brácha samozřejmě o mnoho méně. Ale o váze to není. Kromě opravdu chvilek, nikdy na něm nejsem položená naplno. I když na něm sedím, či ležím, vždy se nadlehčuji lokty, stehny. Při sevření jej naprosto znehybním a ať dělá co dělá, není v jeho moci mě přemoci. Ale i tehdy to dělám s rozumem. Dávkuju mučení sevřením opatrně, vždy tak aby si to užil, ale aby se nevyděsil. To by byl konec. Příště už by v žádném případě do těchto hrátek nešel. Takže když si ho na závěr přehodím přes stehno hlavou dolů a dlaní ho ještě malinko přidusím, i tehdy vím kam dojít. Třeba až na tu hranu, ale vědět, kdy přestat. Raději o pět sekund dříve, než později.

Kolemjdoucí (Ne, 26. 5. 2019 - 17:05)

Jeden takový cvik třeba půl hodiny? To asi jiných věcí na práci teda moc nemáte...

Peťula (Ne, 26. 5. 2019 - 18:05)

Vůbec nic o nás nevíš. Kdybys mě poznal, asi by ses dost divil čím vším se zabývám a jak mám rozplánované dny. Takže si takové svoje ubohé komentáře nech. Na ně a na tebe už vůbec nejsu zvědavá.

Reklama

Přidat komentář