Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

ikk. (St, 5. 6. 2019 - 22:06)

Hele Jakube, já bych ti nejradši rozbil držku za to, cos udělal Míše a dalším, ale na férovku jako chap s chlapem. Ale tohle od Laguny cítím jak velký podraz a radím ti, nejezdi tam. To není o tom, že je to daleko, ale moje logika a čuch říká, že tady bys taky mohl skončit a někdo se ti chce krutě pomstít. Já si ten čas udělám a na to Slovensko pojedu. Tohle mně zajímá a ikdyž tě nemusím jako člověka, nechci,aby ti někdo ublížil fatálně.

Tony (St, 5. 6. 2019 - 23:06)

Dle všeho je to fejkařina a "Jakub/Karolina" a Laguna jedno jsou. Zase mi teď vychází, že se nějaký úchyl vydává za toho Jakuba, kterého jsem si před lety velmi oblíbil a který, když vzal rozum do hrsti, na toto fórum už nepáchne.--------------------Doufám, že mi Klárka promine toho aligátora ale mne to napadlo náhodou při čtení denního tisku.

Tony (St, 5. 6. 2019 - 07:06)

To by mne zajímalo, jakou krev mám na svých rukou. Vím, určitými úchyly jsem tu nehorázně křivě obviňován a pomlouván kvůli svému aktivismu.

ikk. (Ne, 2. 6. 2019 - 19:06)

Seš bourák. Já bych to nedokázal.

Hynek (Ne, 2. 6. 2019 - 21:06)

Kam to hlavně bude směřovat. Laguna se neozývá vždy okamžitě,nechává ho podusit.

Karolína (So, 1. 6. 2019 - 08:06)

To jsi mně dostala! Jak víš, že Karolína byla moje první a nešťastná láska? Ano. Ano přijímám. Tohle je neskutečný! Pardon asi se nemám ptát. Ano odpovím, dej mi čas opravdu den,dva... Nevím jak jsi to udělala a kdo jsi, ale dostala jsi mně na první nástřel. Ale jdu do toho.

Tony (So, 1. 6. 2019 - 23:06)

Milá Laguno,--------- něco mi tu smrdí. Ty máš doma křišťálovou kouli? Ale i kdybys ji doma měla, tak já na účinek křišťálových koulí vůbec nevěřím.

Tony (So, 1. 6. 2019 - 00:06)

Jakube, mě se to celé od Jany alias Laguny nelíbí. Ona tě na rozdíl ode mne vůbec nezná, kdežto já tě znám už po pět let z tvých příspěvků. Ty se z toho vybabráš sám, potřebuješ teď podporu a ne rozebírání.

A vůbec se mi nelíbí, kdyby se takové rozebírání tu dělo veřejně před Miškou, které jsi skutečně hodně ublížil a za což bych tě nejraději, i přes to, co jsi pro mne znamenal, roztrhl jak hada, jak už jsem tu jednou napsal.----------------------Tento server nemá schránky, znám tvůj email, který jsi tu kdysi dal, jenže bez tvého souhlasu ho tu nemohu napsat. Co se takto zaregistrovat na servery, kde takén chodím, ať je to www.sexus.cz nebo www.emimino.cz, kde mají schránky, kde byste to mohli s Janou - Lagunou soukromě rozebírat a nemusela by to číst celá republika. Uvědom si, že jsi Mišce neskutečně hodně ublížíl, což jak vidím už ti teď dochází a takové rozebírání by pro ni mohlo být bolestivé a zraňující. Je to křehká patnáctiletá dívka.

Laguna (Pá, 31. 5. 2019 - 17:05)

Jsem připravena zda mi dáš souhlas Jakube. Pak můžeme pokračovat.

Klára (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

Jedeme na chaloupku. Miško ozvu se ti navečer. Určitě budeme velmi rády, až k nám přijedeš. Budeme tady asi většinu prázdnin, takže srpen ideální.
Spala jsem jen chvilku, ségra mně neúmyslně vzbudila, když za mnou přišla a nevěděla, že chrním. Tak budu spát v autě nebo brzy na chaloupce. Pa

Miška (Pá, 31. 5. 2019 - 16:05)

Klárko vpohodě, klidně se s Nikolkou zabalte do postýlek na chaloupce a spinkejte. Když se mi neozveš, budu vědět, že jsi usnula a ozvi se mi až budeš moci.Klidně zítra a když budeš s Liborem tak klidně třeba až v neděli večer nebo v pondělí. Nechci tě příliš omezovat. Já jsem ok a zítra pujdu ven. Na tebe se moc těším v srpnu. A jak to dopadlo ve škole s tou Dominikou? Víš něco bíž? Dnes se to mělo údajně řešit s inspekcí,

Klára (Pá, 31. 5. 2019 - 19:05)

Miško ve škole se to řešilo a ségra jen ví, že holka bude potrestána sníženou známkou z chování ale co se týká učitelky a dál tak zatím ani mamča neví. Pozdravuji tě z chaloupky. Je tu nádherně, chtěli jsme si večer opéct buřty a zapomněly jsme je doma! Tak zítra koupíme tady a uděláme ohýnek příště. Cestou jsem neusnula, protože jsme si hodně povídaly a jednou jsme čůraly u lesa, ale spíše ze zvyku a nechtělo se nám nějak nutně. Jsem unavená, ale je tady tak hezky ,že se díváme na louku kolem lesa a odpočíváme. Soused prý už našel houby a to já ráda sbírám, Nikola moc ne, ale s Liborem možná vyjdeme zítra do lesa a může být i něco víc než houby, ikdyž já mám ještě ten holčičí den a takto nechci do pipinky. Ale on je superkluk a jsem ráda, že ho mám. Miško tys mi napsala, že mně nechceš omezovat a že ti můžu napsat i později třeba až v pondělí. To mne rozesmutnilo, protože tě mám tolik ráda, že si nedokážu představit ti 3 dny nenapsat, alespoň jeden kontakt za den je pro mne důležitý, protože na tebe myslím a nejsi mi lhostejná. Takže pokud nebude mimořádná překážka ozvu se pravidelně a moc ráda. Miško dnes se hezky vyspinkej a já mám radost, že jsi konečně opět ta Miška vpohodě. Ještě chvíli budeme relaxovat, mamča si dala kafe a já jsem ho měla než jsme odjeli ale na noc ho nechci, protože bych třeba nemohla usnout. Už se těším až se s Nikolkou zabalíme do postýlek a budeme chrnět.

Jakube (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

jestli přijímáš, pak ale bez podmínek. Jediné podmínky jsou ty, které určím já a mohu ,ale nemusím respektovat tvá přání. To nezáleží na tobě. Za druhé, odpovíš na moje první čtyři otázky po pravdě a to prozatím stačí. Zvaž to. Opakuji, moji důvěru máš, a já věřím ve tvé dobré srdce, které je pouze zraněné a má malou sebedůvěru a neumí přijímat a dávat bezpodmínečnou lásku. Jmenuji se Jana ale od této chvíle se budu tobě představovat tímto nickem : Laguna

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 16:05)

Já si myslím, že mu už docvaklo, co vlastně spáchal. Jenže nejdřív musel dostat ten világoš a po něm mu to docvaklo asi až za dva dny-------------------------to znám i podle sebe, také jsem udělal některé věci, i když zcela jiné, za které bych si nejraději nafackoval, například, když jsem si rozbil vztah z MUDr Staňkem, i když nám jde o jednu společnou věc, když jsem tu napsal určité soukromé věci na jeho mladého tehdy osmnáctiletého kreslíře (Jakub by měl vědět o co jde) a jemu se to pak doneslo. Pak jsem měl co dělat, aby tu admin ten můj příspěvek vymazal, vymazal ho až na třetí žádost. Také jsem si tehdy nemyslel, že jsem udělal něco špatného a z hrůzou mi to došlo až dodatečně. Jsem si jistý, že Jakub je teď v obdobné situaci. Věřím mu, protože ho odsud znám už pět let. Jenom jsem se zdráhal uvěřit, že je to on a že by dokázal udělat něco tak špatného, i když všechny indicie naznačovali, že je to on.

Jimmy (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

krásný čurací holky www.eroprofile.com

Agent (Pá, 31. 5. 2019 - 16:05)

jestě lepší je x.videos.com nebo voyeurhit.com

Jimmy (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

krásný čurací holky www.eroprofile.com

Miška (Pá, 31. 5. 2019 - 14:05)

KLÁRKO, já jsem ti moc vděčná za všechno. Mluvila jsem s maminkou jestli by se mnou jela za vámi do Mimoně nebo radši k vám na chaloupku a tak souhlasila, ale spíše na začátku srpna, kdy bude mít víc volna. Jestli ti to nebude vadit, že bychom přijely třeba na víkend ? Jinak včera jsem se z toho prostě složila, úplně jsem vypnula a brečela jsem v jednom kuse a nemohla jsem se zvednout, jen jsem ušla kousek a motala se mi hlava, že bych odpadla. Neblinkala jsem ale, jen jsem byla úplně nemožná. Maminka mně musela za ruku dovést dvakrát na malou a zpátky. Tu jsem naštěstí udržela až na záchod a nepočurala se. Měla jsem nízký tlak a doktor přijel a dal mi injekci a pak jsem spala. Moc se omlouvám, jestli jsem se večer neozvala, ale nešlo to. Už je to dobrý. Prášky žádný neberu a mám být v klidu přes víkend.

Hynek (Pá, 31. 5. 2019 - 13:05)

Holky držíte obdivuhodně při sobě . Je to skvělý a Miška i díky vám bude bez problémů. Fantazie !

Klára (Pá, 31. 5. 2019 - 13:05)

Miško celý den jsem na tebe myslela. Tu blbou písemku jsem snad zvládla na dvojku a to je dobrý. Jsem dnes nevyspalá a před školou jsem si radši koupila energetický nápoj abych to zvládla. Asi pojedeme na chaloupku a Libor přijede zítra. Dorazila jsem domů a ségra je tady taky a mamča přijde kolem třetí a asi pojedeme. Možná usnu v autě nebo ještě teď. Asi si chvilku lehnu . Čůrání dnes venku nebylo, jak jsem vypila ten nápoj tak jsem potřebovala ve škole tak, že jsem si musela dojít ještě tam a to bych nevydržela ani ven a teď se mi chce už jen trochu ,ale vyčůrám se, abych mohla v klidu polehávat. Miško je suprový, že jsi se zmobilizovala! Včera jsem se o tebe bála moc. A co se ti vlastně stalo? Jako minule, že jsi se z toho hroutila? Jestli ti to nebude dělat dobře, nepiš o tom. Pro mně je radost,že jsi v pořádku Miško.

Reklama

Přidat komentář