Reklama

Kandaulismus z pohledu ženy

Tom (St, 28. 8. 2019 - 16:08)

Dobrý den, je tato krásná úchylka i obráceně?

Venca (Ne, 2. 6. 2019 - 21:06)

Naper se tím sám osle

niteres (Ne, 2. 6. 2019 - 16:06)

Zdravím,
Na prodej mám tyto léky, které jsou jinak na předpis. Vždy dodávám jednomu člověku jen omezené množství , balení - to je vše dál už dle domluvy, tak aby vše bylo bezpečné.
Cena u všech balení proti klasické ceně je +50%. Odeslání okamžité - druhý den je to u Vás.
Veškeré další informace v případě zájmu: email : [email protected] nebo skype: monitor504

Na hubnutí mám k okamžitému odeslání.
Adipex : 30 , 60 , 90
Alli : 30 , 60 , 90 , 120

Na úzkost , nespavost.
Neurol 20 , 50
Stilnox

Zuzka V. (Ne, 2. 6. 2019 - 16:06)

Do mě už to přes rok stříká kamarád manžela pod jeho dohledem. Tenkrát přišel celý zdrcený, že ho opustila přítelkyně. Začala jsem ho utěšovat až se to zvrhlo na sex. Nebránila jsem se mu, ono proč taky, když je to tak příjemné a manžel nic nenamítal. Rozjelo se to skvěle a ke konci se přidal i manžel. Od té doby, když přijde na návštěvu, tak mě to udělá a manžel pokračuje, když on už nemůže. Někdy jedeme hned trojku. Úplně jsem tomu propadla, je to prostě nádherné, jak se oba o mě starají. Jak babička prohlašoval, jó komín se musí neustále čistit.

Ivan (Čt, 28. 10. 2021 - 11:10)

To je zajímavé... taky by se mi libilo kdyby manzelka to zkusila s jinym pod mim dohledem, nebo by mi domluvila kamosku treba pak......

Ale k veci a pritahoval te uz tenkrat ten kamarad ? Jinak to muselo byt super to jsi vedela ze manzel nebude nic namitat?

hrkk (Pá, 31. 5. 2019 - 17:05)

Já ano

Mirka (Pá, 31. 5. 2019 - 11:05)

Deska jsme byli nakupovat. Když jsme se vraceli chtělo se mi curat. Manžel řekl ze to musím vydržet a tak jsme nasedli a vyjeli. Máme to dost daleko a tak jsem asi v pulce začala prosit ze to nevydrzim. Zastavil na odpocivadle a já běžela do lesíka.

luci (Pá, 31. 5. 2019 - 14:05)

To se běžně stává , ale nevidím v tom souvislost s kandaulismem.

Mirka (Po, 3. 6. 2019 - 09:06)

V tom lesíku byly zrovna čůrat dva chlapy. A tak jsem se vrátila ze pockam. Manžel vylezl z auta a šel se podívat. Za chvilku se vrátil a ze prý už odešli. A ze me bude hlídat stáhla sem kalhoty a kalhotky čupla si na bobek a čůrala. Bylo toho hodně a trvalo to dlouho. Když jsem docurala drzel v ruce kapesnicek a ze me utre. Musela jsem se predklonit . Hezky me otiral a bylo to příjemné. Držela jsem a vlhla. Najednou me placnul po pulkach a zavelel tak a oblikat . Narovnala jsem se a natahovala kalhotky. Az ted jsem si všimla ze ty dva chlapy stoji na cestě a pozorují nás. Když jsme okolo nich procházeli tak jeden řekl manželovi "díky šéfe" a druhy se otočil na me a řekl " pěkná prdelka paninko" . Manžel se smál a bylo jasné ze o nich celou dobu věděl.

Nikol (Pá, 10. 5. 2019 - 09:05)

Však říkám, o nic nejde. Naposledy se mi podařilo ulovit jenoho mladého IT. Byl u nás něco dělat na počítači, co má ten můj a přitom jsem toho využila. aby mě ji naplnil. Snažil se odolávat, ale stejně to nevydržel.

Mirka (St, 8. 5. 2019 - 13:05)

Ahoj je mi 32 let. Jsem tlustá a dost ošklivá. Přesto jsem si našla chlapa.
Je to úchyl ale jsem ráda ze ho mám. Dokud to bylo jen v soukromí tak mi to tolik nevadilo. Ale poslední dobou našel zálibu v tom me ukazovat nahou cizím lidem. Minulý týden jsme měli doma dva řemeslníky na vodu. Když bylo hotovo přítel zaplatil a oni odešli. Poslal me vyzkoušet sprchu.

Mirka (St, 8. 5. 2019 - 13:05)

Řekl mi at potom prijdu do ložnice naha a pěkně po čtyřech jako kočička ze se pomilujeme. Par dni jsme to nedělali a tak jsem se těšila. Poslechla jsem a udělala co chtěl. Byl oblečený. Začal me hladit po zadku. Cítila jsem ze vlhnu a tak jsem roztahla nohy vyspulila zadek poslušně držela. Zajel mi rukou mezi nohy a už jsem tekla. Řekl ze taky netesnim jako ty kohotky a ze je potřeba to zpravit. Dala jsem hlavu na zem zavřela oči vystrcila na něj kundicku co to šlo a řekla at to zpravi. Místo toho aby se svleknul a strčil mi ho tam jen přísně řekl abych takhle zůstala a ani se nehla. Otevřel dveře a zavolal ze tady ma jednu reklamaci a at si to jdou zpravit. Brala sem to jako hru a zůstala na zemi. Přítel me dal hladil a já tekla a tekla. Když jsem se udělala dovolil mi vstát a otočit. Ve dveřích stali oba řemeslníci s vyboulenyma monterkama a s priblblím úsměvem. Lekla jsem se , zcervenala a utekla.

Nikol (Čt, 9. 5. 2019 - 17:05)

A to jako ani ti dva nezasunuli? Tak to je akce na prd. Nebo přítel nechtěl až tak daleko zajít? To si měl vzít kameru a pustit je na ni, aby měli oba pěknou památku. Šlo by přece jen o sex pro zábavu, tak co. A já být na jejím místě, tak bych rozhodně neutekla, proč taky, takhle krásně načnutá. Taková nádherná příležitost a nevyužila se.

Mirka (Ne, 12. 5. 2019 - 22:05)

To mysliš vážně ? Ty by ses opravdu nechala ?

Nikol (Po, 13. 5. 2019 - 08:05)

A proč ne? Když by mě takhle načnul, jak popisuje, tak už to potřebuješ pořádně dodělat. To je na tom to nejlepší a pěkně si nechat naplnit kačenku od obou. Je to JEN sex tak jako co. A chudáci byli taky nadržení a aby se dodělali nakonec někde sami. Lituju je.

Eva (Po, 13. 5. 2019 - 12:05)

Jen at se klidně dodělají někde sami . To jim jde stejně nejlíp .

luci (Út, 14. 5. 2019 - 09:05)

Jak komu ? Pokud jsou to notoričtí masturbanti , tak ano . Normální chlap se snaží zasunout a vykonat soulož pravou .

Eva (Út, 14. 5. 2019 - 12:05)

Většina mužů jsou notoričtí masturbanti.

luci (Út, 14. 5. 2019 - 13:05)

Pokud nemají kam zasunout , tak ano . Ono se jim to totiž čelem nevypotí. A z nouze je i dobrá voda z louže . Je rozhodně lepší , když si uleví ručně , než kdyby udělali nějakou lumpárnu .

Nikol (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

No a na tu lumpárnu čekám, přeci si to chudák nebude dělat sám. To jsou tak hezky nadržení... Nejsem ta pracovnice, jak si asi myslíš, jen využiji situace, kdy kolega v práci a nebo kamarád, případně někdo jiný v nouzi potřebuje vypustit nádržku. Ráda se nechám naplnit až po okraj.

Reklama

Přidat komentář