Reklama

Nevěra v lázních

Náhodný kolemjdoucí (Ne, 2. 8. 2020 - 03:08)

Já byl na podzim v lázních

Nikdy jsem v lázních nebyl, vlastně ano, jako dítě s rodiči. Byli tam lidi singl i rodiny. Že by tam byla jenom 1/4 mužů, se mi nezdá. Jaké to byly lázně? Ledaže by ty ženy byly všechny nad 65, pak bych tomu věřil.

Ale no tak (Pá, 8. 5. 2020 - 20:05)

co se svědomím, když jí v lázních svědí a ty ho máš až u krku. Hlavně nic nechytit, všechno s posledním dnem ukončit a šupky domů. Pravděpodobnost, že vznikne nějaký levoboček je malá, protože ty baby se tumlujou , nedělají drahoty, a už jsou reprodukčně za zenitem. Frantovky ne, tam jedou mladší ženský kvůli tomu a taťka se doma pak raduje. Žádné aloše, naopak měsíční rentička..

Petra (Pá, 27. 12. 2019 - 13:12)

Také vám řeknu můj příběh. Koupila jsem mému příteli na vánoce dárek jako společný lázeňský pobyt - https://zena-in.cz/clanek/hledate-unikatni-darek-k-vanocum-pobyty-v-laznich-ensana-jsou-presne-to-prave
Pobyt byl na 2 týdny. Vše bylo super ale po 5 dnech se večer neukázal na pokoji, tak jsem si myslela, že si ještě šel zaplavat, ale když jsem procházela po resortu, tak jsem si ho všimla jak se bavil s nějakou ženskou. Moc jsem tomu nevěnovala pozornost, ale o další dva dny, jsem ho přistihla jak si s ní psal SMS o tom, že to minulou noc bylo skvělé ........ Prostě bez komentáře ... Lázně už jedině jako svobodná.

pavel (Pá, 4. 9. 2020 - 14:09)

a to ti vůbec nebylo divné, že tu noc nebyl s tebou???

luci (St, 4. 3. 2020 - 21:03)

Celý život se člověk učí a z tohoto případu je patrné , že " není dobré nosit dříví do lesa" .

Tom P. (Pá, 27. 12. 2019 - 16:12)

No bóže, tak se pobavil, proč se ze všeho dělá takový problém.

helena (St, 13. 11. 2019 - 09:11)

Taky tady napiši svůj příběh z lázní. Do lázní jezdím často, ráda se bavim,alkoholu nefandim,takže takym co jen nasávají se vyhýbám. Nejsem hrdá na to co jsem jednou provedla.byl tam muž, s kterým jsem si dobře rozuměla,bylo to oboustranně,stálé jsme si měli co říct,rodina,děti...flirtovali jsme spolu,bylo to krásné,jednou mne bylo moc smutno večer a napsala jsem mu,zdali by za mnou nepřišel,že je mne smutno,že bych chtěla jen obejmout.Mne to nedošlo, jak ta SMS vyzněla,jenže on to pochopil jinak,stahnul se.Do konce pobytu mne ještě zbývalo týden, měla jsem špatné svědomí,přišla jsem za nim na pokoj a vše jsem mu pověděla, že jsem jen fakt chtěla obejmuti, jenže mne řekl, že nechce byt nevěrný, že se toho bojí. jenže měl pravdu, možná by to jen u obejmuti nezůstalo.Ten týden byl pro mne dlouhý a těšila sem se už strašně domu,ještě jsme si spolu na kafe zašli, ale už to bylo úplně jiné,rozpačite.
jenže my jsme z jednoho města a navíc po třech měsících se u nas objevil na firmě a nyní je můj nadřízený.Chováme se k sobě pěkně,ale v rozpacích,ale spiš jen z me strany, já se hodně za to stydim a trápim se tim.Musela sem mu to říct, jak se citim,tak jsem jednou našla odvahu,zašla za nim a řekla jsem mu to.Ulevilo se mne.Opět mne řekl,že vi jak by to skončilo,tak proto nepřišel a t na to už nemyslim.Kdyby přišel za mnou,tak já si řikam, že bych asi taky nedovolila zajit dal,ale to nevim,ale tak se citim ,odmitnutá a to mne boli.A aby toho nebylo málo, tak manžel nastoupil do stejné firmy ti dva jsou kolegove.rozumi si spolu a nejhorši aspoň pro mne je společné byti na nějake oslavě ,nebo když jen tak chtěji na pivo.Proto další lázně když jsem byla, tak už žádné flirtování s chlapy,jsem poučena

Adéla (Út, 12. 11. 2019 - 21:11)

Já jsem zažila uplne krásné zážitky v hotely https://www.ensanahotels.com/butterfly/cz. Sice jsem odolala nevěře, ale ti muži co tam byli ubytováni, ma sváděli každý den. Naštěstí procedury, které jsem absolvovala mě dostatečně unavili, tak už nebyla energie na nevěru.

? (Ne, 10. 11. 2019 - 22:11)

Tak jaké bylo léto v lázních? Nějak to tu usnulo. To nebyly žádné zážitky - vymyšlené?

PN (So, 25. 5. 2019 - 21:05)

Vždy, když tam ta moje jede, tak je to sázka do loterie, ale je klidně možné, že tam někomu podrží. Příležitostí je kupa.

luci (So, 25. 5. 2019 - 23:05)

Netrap se tím a dopřej jí to , je to prostě fyzická potřeba a není to mýdlo , neubývá to. Někdo to tak potřebuje a někteří muži dokonce umožní svým ženám sex s jiným . V mnoha případech to odbourá stereotyp a upevní manželství.

PN (Ne, 26. 5. 2019 - 16:05)

To se ti to říká, ale hůř vydrží a to přemýšlení, co se tam asi tak děje.

luci (Po, 27. 5. 2019 - 09:05)

No právě proto vůbec o ničem nepřemýšlej ! Ono se zas tak nic světoborného nestane když té tvé krasavici vymastí pekáč jiní . Moje sousedka ani nemusí do lázní , ten její spokojený paroháč v létě spí v boudě na zahradě a ona má nocležníky v bytě.

MR (Pá, 12. 4. 2019 - 15:04)

Přidám sem jednu zkušenost, jak jsem byl z té mojí 26 vedle. Nebudu vypisovat co má za problémy, ale vyrazila loni na 3 týdny do lázní. Na rozloučenou ji říkám, ať si to užije (pěkný blábol) a když mě to došlo, co jsem plácnul, tak jsem dodal, hlavně ať nepřijede s dítětem. Nahodila úsměv a se slovy, jé já na něco zapomněla se vrhla do ložnice a když se vrátila, tak v ruce držela balíčky kondomů a cpala si je do baťůžku. Vyvaleně jsem koukal a dala mě pořádnou pusu a ses lovy, no co, musím se chránit, vyrazila (zastávku busu máme hned vedle). Stál jsem tam jako blb a co teď. Stál bych tam asi doteď, ale přišla její ségra a prý co se mnu je. Když jsem ji to řek, tak nad tím mávla rukou a se slovy, že snad nejsem tak naivní, že tam bude 3 týdny jako jeptiška. A ptám se ji co tady dělá a řekla mě, že střídačka. Že si vzala dovolenou a bude u mě. To jako že mě bude hlídat? A to že ne, ať si dělám co chci, že mě nebude v ničem bránit. Okoukla co je k jídlu a rozvalila se na sedačce a pustila si film. Připravila oběd a potom se šla koupat do bazénu, šel jsem se smočit taky. Měla jen spodní díl plavek. Po večeři jsme pokecali, šla se osprchovat a přišla nahá. Tak jsem ji ignoroval, šel se umýt a zalezl do postele. A co se nestalo, vlezla ke mě a i přes můj odpor z toho byl sex. Ano podlehl jsem, prostě se to nedalo vydržet. Celé 3 týdny jsme si užívali naplno, ani nevím, kde se to ve mě vzalo, taková zrada. Když se ta moje vrátila, tak se ta její ségra přihnala na přivítání nahá. Proběhly takové ty řeči jak se kdo měl a potom ta co byla se mnu na plnou hubu vyvalila, jak si se mnou užívala. No to bych jí jednu nejradši dal. Ta moje na to, že si to užila taky naplno, tak hlavně že jsou všichni spokojeni a hned jsem ji to musel udělat, že se ji moc stýskalo a ségra ji pomáhala. Od té doby máme takovýto volný režim v našem vztahu a musím říct, že zatím skvělé. Na něco byly ty lázně i pro mě dobré. V životě bych to do nich neřekl. Co bylo v lázních nevím, nikdy mě nic neřekla, třeba jednou to dopadne a pochlubí se. Tak nejela tam určitě naposledy.

? (Pá, 24. 5. 2019 - 22:05)

A příště tu o Karkulce, jo?

MR (Ne, 26. 5. 2019 - 11:05)

No vida, sice to trvalo, ale přeci jen nějaký rejpal se ozval. Hafo lidí má tady pravdu, lepší je sem nic nepsat. Je to tady hodně samý rejpavý úchyl.

Pepa (Pá, 12. 4. 2019 - 14:04)

Odvaha mužů roste s druhou mocninu vzdálenosti od svého bydliště. Takže hurá do toho. Kolegyně z práce byla v lázních, a říkala, že tak si nikdy v životě neužila a to je jí 44 let - poslušna vdaná 20 let. Byli tam hasiči na ozdravném pobytu, a to se prý děly hrůzy. Obrazně říkala, že z těch lulinů co měla v sobě by postavili potrubí z Bohdanče až do Pardubic. A zlázní přijela vycvičená zdravá a krásná.

Návštěvník (Pá, 12. 4. 2019 - 14:04)

V lázních normální si s nějakou užít. Co asi tak dělat večer? Ta moje je daleko a asi za mnou nebude každý den jezdit.

A (Pá, 12. 4. 2019 - 13:04)

Tohle téma jsem si neměl číst, je mi z toho zle a smutno zároveň.

(Čt, 15. 11. 2018 - 13:11)

Příští rok v březnu jedu do Bohdaneče. Je mi 48. Je tam nějaká kultura, zábava a tak? Nechce se mi chodit jen na procedůry.

Reklama

Přidat komentář