Reklama

plenková disciplína

Otec j (Ne, 26. 5. 2019 - 13:05)

Syn do školy pleny nenosí , ale když přijde domů tak si je většinou vezme . To zvládne sám, na to si obleče body a pak jak chce . Buď zůstane už jen tak a nebo má hrací kalhoty jako malé děti a nebo punčocháče. Když si udělá úkoly do školy , rak jde buď za tím kamarádem a nebo on přijde k nám. Když jdou kluci ven , tak oba v plence . Po návratu ho někdy musíme přebalit my , to když je i pokakaný . Když má jen mokro tak to zvládne sám . Včera měl obojí, rak si lehnul na postel , pod něj se dala podložka a byl přebalen do čistého . Potom zpět body a bylo hotovo . Večer si ji chtěl nechat dát od nás tak jí dostal a dovnitř dvě bavlněné. Spal až do rána. O víkendu se nechá ráno přebalit od nás , protože je většinou mokrej i pokakanej .

(Pá, 24. 5. 2019 - 09:05)

Nemusím je mít ale už to je jako záliba jako u tvého Syna a zároveň i jako pojistka co kdyby náhodou se stala nehoda přes den mám 3 pleny látkové a na noc 4 látkové pleny a gumové kalhotky pak punčocháče a bodycko na konec a nesmím se sám oblékat ani se sám prebalovat jednou jsem si vyměňoval plenku sám a přišla ke mne mamka a plenku mne sundala a dostal jsem přes holej zadek a pak mne dala pleny zpět ale za trest jsem jich dostal asi tak 6 látkových plen a pak se jenom batolil ale místo bodicka jsem měl overal a nechala mne v tomto zabalu den i noc v těch 6 plenach i pak při přebalování jich bylo také 6 plinek takže příště už si nesmím dávat plinecky sám.

Otec j (So, 25. 5. 2019 - 11:05)

Tak to máš dobrý . U nás je to furt stejný, kluk si z plen udělal zálibu. No furt lepší, než kdyz by fetoval . Od té doby nosi velmi dobré známky aje hodný. Víkend tráví většinou v plenkách. Někdy je tady i ten jeho kamarád. Plenky po malé si vymění sám, ale když se pokadí , tak mu musíme pomoci . Když je teplo rak nosi doma jen bodíčko a kraťasy. V zimě má overal a nebo bidy a punčocháče. Jak jsem říkal, plenky si kupuje ze svého, ale nekdy ho potěšíme a koupíme mu něco pěkného i my .

zDENA (Pá, 24. 5. 2019 - 08:05)

Jako pojistku

(Čt, 23. 5. 2019 - 12:05)

Já mám plenku už od včerejška pro případ nouze dostal jsem ji vcera dvě látkové pleny a přesně jednorazovku a punčocháče a bodycko a to bylo vše jelikož jsme šli odpoledne na procházku tak jsem měl tento zábal a pak jsem přes punčocháče dostal batoleci tepláky oni v rozkroku jsou trochu širší a mám ještě Prestige kotníkové barevné myslím že číslo 36 ale mám i nízké od čísla 34 až 36 zebry a Denimky toť vše zatím mamka mne musí prebalit jelikož jsem se počůral i pokadil mám výhodu že marodím tak jsem v plenkách celý den a noc takže pořád.

Otec j (Pá, 24. 5. 2019 - 00:05)

Takže máš pleny jako pojistku a nebo za trest , že se chováš jako malé dítě? Jestli jsi po úrazu už v úplném pořádku tak je snad nemusíš mit stále.

(Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

A kolik mu je let že dostává pleny mne je 16 let.

Zase já (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Teď večer po koupeli jsem dostal látkové pleny dvě a v ních založena absorpční podložka proti proteceni jelikož gumové kalhotky používá mladší bratr chtěl to prý taky zkusit jaké to je mít na noc plenku tak ho mamka prebalila do mich látkových plen ale s mima kalhotky prý když se pomocim a popřípadě toe proteče tak mne dá více plen...on předtím plenky vůbec nechtěl ale teď je má jen zkušebně tak se uvidí jestli to vůbec zvládne mít až do rána pleny já si myslím že to vydrží také do půlnoci a pak je bude chtít sundat on ničím netrpí žádným pomočováním jako já... Já jsem inkotencni nikdy se pocuram ale i pokadim jak kdy enuréza si vybírá asi svou daň mám to odmalička jako dítě jsem to míval ale žádné prášky nebo léčba nepomohla prý to může být i prostata ale kdoví prý musím počkat do 18 let až se celá prostata vivine tak potom by mohla být i operace prostaty je to malý zákrok prý co jsem slyšel tak uvidím snad nebudu nosit pleny celý život.

Otec j (St, 22. 5. 2019 - 05:05)

Syn je mladší než ty o něco. Věk raději uvádět nechci . Co se týče bavlněných plen , tak samostatné je nosit nechce . On preferuje jednorázové typu abdl . Punčocháče a body nosi taky. Na spaní overal , ten v zimě a pokud je chladno . Když je teplo tak má jen pleny a bodíčko. Už byl u nás několikrát s tím kamarádem ktery mu pleny vlastně ukázal

(Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

Já osobně bych mu řekl že nebude používat ani jednorázové pleny ale obojí jak látkové pleny tak i jednorázové pleny a punčocháče také nosí.je lepší dát plinku aspoň tak 3 látkové gumové kalhotky a pak punčocháče a nakonec bodycko takto s tímhle způsobem jsem přebalován také každou noc a o víkendu čelo denně a jednorázovou plenku dostanu když jdu ven ale doma pouze látkové pleny.

(Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

To jsi hodný otec že ho občas prebalis já vím že na plenkách zn.abdl jsou obrázky jako na dětských plenkách ale na látkovéjch plinek jsou také obrázky tak proč nedávat látkové pleny... Já taky mívám látkové pleny s obrázky nepoužívám jen čistě přírodní bílé míval jsem i pleny bílé s modrým pruhem ty bývali přes den a s růžovým pruhem na noc přes den jsem míval 3 látkové pleny a vždy na noc 4 látkové pleny tyto pleny pouzivali dříve v nemocnicích co jsi pamatuji bylo mne kolem 11 let já byl po nehodě 2 měsíce na lůžku sem ležel tak mne právě dávali tyto pleny asi s prouzkami byli podle savosti dříve jednorazovky nebyli.... Místo pyžama jsem míval i punčocháče a klasické gumové kalhotky ale většinou jsem byl i vázán na draka ale to jsem už neměl gumové kalhotky měl jsem jenom čistě pleny ... Když mě pustili domů s nemocnice tak jsem byl 5 měsíců ještě v plenách a musel jsem používat dětský invalidní vozík také 5 měsíců s důvodu že jsem měl zlomenou pánevní kosti plus kyčle nalomene tak právě ten invalidní vozík ale na konec s 5 měsíců se to prodloužilo na 4 roky od 11 let do 15 let jsem používal dětský invalidní vozík a zároveň jsem se učil i chodit tak jsem k tomu používal i chodítko bylo s invalidního vozíku nechtěl jsem to tak používat ale musel jsem.

Otec j (Út, 21. 5. 2019 - 16:05)

Látkové přidáváme do jednorazovek kvůli savosti . Samostatné je nechce . No tak to jsi to neměl jednoduché . Já netuším jaký rozdíl byl tenkrát v těch plenkách . Možná gramáž , tedy síla pleny .

(Ne, 19. 5. 2019 - 11:05)

Ano to je přesně ono když chce nosit pleny tak se vším všudy a místo plemen typu abdl bych dával pleny látkové a sušil bych je venku na sušáku a každý vidí že váš syn nosí plenky a co teď nosí ještě plinky Já vždy večer dostanu 3 látkové pleny svrchní kalhotky a gumové kalhotky dětské punčocháče a na závěr dětské bodycko a ještě občas legíny a nebo tepláky.hold potom při přebalování je to trochu složitější ale dá se to akorát sem mamce řekl že jsem pocurani ona řekla že mne zatím prebalovat nebude že počká až se ještě pokadim a pak mě přebali do čisté suché látkové pleny.tak zatím musím mít pomocenou plenku na sobě taky mám látkové pleny...ke snídani jsem už vypil flašku se sunarem a k obědu bude mléčná kaše ale prý mne ráda nakrmy to ještě musím mít i bryndak a po obědě mne pri přebali teď to říká abych na odpolední spaní byl v suchu.

Otec j (Ne, 19. 5. 2019 - 20:05)

Pleny typu abdl maj na sobě potisky , jako dětské plenky . Bavlnw

Otec j (Ne, 19. 5. 2019 - 21:05)

Bavlněné dostával na noc pro zesílení savosti a tajy , aby měl mezi nohama větší balení. Co se týče jídla, tak něco mohl jíst sám a další dostával jako batole v láhvi. Nakonec se mu to líbilo a pleny si bere i dál. Musí si je kupovat za svoje kapesné. Když zlobí, tak má k nim odepřen přístup. Když je chce mít pro zálibu, tak podle určitých pravidel . Samy ho občas přebalíme , když je hodnej .

Návštěvník (Ne, 19. 5. 2019 - 17:05)

Nechal bych tě běhat jen v tričku a těch plínách se suprimou,

Otec j (Pá, 17. 5. 2019 - 08:05)

Tak nám přišel kluk domů od kamaráda, že u něho vyzkoušel nosit pleny a , že by je taky chtěl. Poslal jsem ho do jeho pokoje , ať přemýšlí o svém jednání . Mezitím jsem si promluvil s manželkou a zavolali k tomu kamarádovi domů. Jeho matka vše potvrdila . Za chvilku přišel kluk z pokoje . Hned jsem si všimnul, že má na teplakách bouli . Tak jsem se ho zeptal zda má na sobě plenu a on , že jo . Vzal jsem ho tedy do města, nakoupil sním dudlík, láhev pro batolata a i několik overalú . Po cestě zpět sem se zastavil u toho kamaráda a jeho matka nám dala několik plen typu abdl . Po návratu domů, mu bylo řečeno, že když chce být malé dítě tak podle našich pravidel. Pleny měl na obojí potřebu, spát chodil jak sme určili my . Přes celé vánoce a po dobu prázdnin sme sním zacházeli jako s malým dítětem. Několikrát byl u nás i ten jeho kamarád. Manželka pro něj sehnala i body a další oblečení a vše musel nosit . To se mu moc nelíbilo, ale bylo mu řečeno, že buď vše a nebo nic .

Normálnost (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Je relativní pojem...

(Čt, 16. 5. 2019 - 10:05)

Minulý týden jsem byl v nemocnici měl jsem slepák operovany tak jsem si myslel že budu týden bez plen že si od nich odpočinu a mamka když přišla na návštěvu tak řekla doktorce že se pomocuji že nosím látkové pleny ale občas i jednorázové a tak mne i tam začali prebalovat byl jsem na dětském pokoji s třemi kluky a byl jsem samozřejmě pro smích že já nosím pleny a oni nikoliv tak mne dali o dva pokoje dál a tam byli menší děcka co nosili plenky normálně každé ráno a večer na přebalovací pult jsem musel ale občas mne prebalily na posteli.davali mne látkové pleny a gumové kalhotky jako miminu a pak i pyžamo a když mne mamka vyzvedla s nemocnice po týdnu tak si přinesla sebou i plinky a já musel jít domů s plinkami a měl jsem ještě punčocháče pod kalhoty jelikož bylo chladno a venku u auta my sundala kalhoty a nechala mne jen v plence s gumovými kalhotky a punčocháči v autě používám podsedak ale mamka ho někomu půjčila tak jsem musel si sednout do dětské autosedačky byla trochu větší než normálně bývá tam mne upoutala a pak ještě odešla asi k paní doktorce že jí něco asi chtěla povědět nevím přesně co a když odcházela tak ji říkám že mám žízeň a podala my kojeneckou láhev se sunarem a zřejmě i s projímadlem jak to dělala i doma.

Návštěvník (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Nemůžu si pomoct ale už v půlce čtení se mi postavil a čím víc jsem četl tím víc mi stál. J e to normální nebo se mám jít léčit ?

Reklama

Přidat komentář