Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jaho… (Čt, 23. 5. 2019 - 15:05)

You Tube:Armed Forces Medley:20214 National Memorial Day Concert

Jedovatej (Čt, 23. 5. 2019 - 13:05)

" Ambiciozní plán EU, který ohrozí automobilový průmysl a bude stát miliardy, sníží globální emise o... neuvěřitelných a obrovských... necelé 1 procento. V EU vzniká 9 procent světových emisí CO2. [1] Z toho jednu pětinu (ca 20%) tvoří emise z dopravy (viz koláčový graf č. 1).[2] Z toho necelé tři čtvrtiny jsou emise z dopravy silniční. Takže za necelé 2% světových emisí CO2 může evropská doprava. Pokud by se nám podařilo emise z dopravy snížit na polovinu, tak tím docílíme snížení světových emisí o báječné (necelé) 1 procento. A to se vyplatí, že? EU v dopravě totiž vymýšlí samá opatření, která nedávají moc smysl. Povinné přimíchávání biopaliv nám zaplevelilo krajinu žlutým morem. Přísné emisní normy na emise CO2 (nikoli emise škodlivin!) jsou tak absurdní, že je automobilky musejí obcházet různými triky (Dieselgate). Ve Francii zdražování pohonných hmot vyhnalo do ulic řidiče ve žlutých vestách. Nyní Brusel dokonce navrhuje, že mezi lety 2021 a 2030 musí emise u nových vozidel klesnout o 37.5%. [3] Dobře vědí, že to není technicky proveditelné u spalovacích motorů. Chtějí tím donutit firmy, aby přešly na výrobu elektromobilů. Které ale zatím tvoří asi 1,5% nově prodaných vozidel v EU. Inu, nikdo to nekupuje, protože to je drahé a může si to dovolit jen bruselská aristokracie. Odkud vlastně ty luxusní elektromobily vezmou svou elektřinu? Vesměs z uhelných elektráren, pochopitelně. Protože ty ještě dlouhé desítky let budou dominantním světovým zdrojem energie. Solár a vítr stále tvoří méně než 1,5% světové spotřeby energie. Jediný opravdu významné snížení emisí CO2 od 70. let přinesl rozvoj jaderné energetiky.[5] Který ale Greenpeace a Zelení zablokovali.

EU nám sice stále posílá jakoby více než do EU přispíváme. Ale do toho nejsou započítány škody, které nám způsobují tyto a jiné euroregulace. Opravdu si chceme tento útok proti našim automobilkám a našim řidičům platit ze svých daní?"

(Zdroj: https://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713870) ----- Čekat nějaký smysluplný akce vod zelenorudejch bezmozků z Evropský socialistický unie je zcela bezpředmětný, stejně bezpředmětný je vyhlížet nějaký reformy toho byrokraticko-socialistickýho bordelu. Celej ten boj proti emisím je danej vobrovskejma prachama, který se točí v podpoře takovejch idiotovin, a taky existencí fanatickejch ekoteroristickejch magorů, který se snaží prosazovat svý zcestný vize a nehleděj napravo, nalevo... --- Jen naprostej blb blekotá cosi vo bolševikách v Rusku, a nevidí to pozoruhodný přepólování - politickej východ je přestěhovanej a pevně uprdelenej v samotným srdci Evropský socialistický unie, černoprdelnický náčelnictvo tohohle spolku za převochotný podpory zelenejch magorů a magorů ve všech vodstínech rudý dělaj vše pro zničení Evropy... za mě jasná volba, SPD a zakroužkovanej generál Blaško...

Rakato (Čt, 23. 5. 2019 - 14:05)

S těmi auty bych to neviděl až tak tragicky - už se začínají dost prodávat hybridy, v Norsku chtějí úplně zakázat spalovací motor a jezdit jen s elektromobily (ale je fakt, že tam mají elektriku jen z vodních elektráren). EU asi dost počítá i s jadernou fúzí. Hlavní problém elektromobilů jsou baterky, protože a) jejich výroba dá zabrat přírodě nejvíce, b) není dost lithia a dalších kovů na jejich výrobu, c) zvýší váhu auta a tedy i spotřebu. ----------------------------------------------------
Chce to prostě spočítat všechny dopady, a nevidět jen nulové znečištění u aut. Brzo dostaneš stavební povolení jen na barák, který bude energeticky a odpadně soběstačný.

Návštěvník (Čt, 23. 5. 2019 - 14:05)

Vony by mohly bejt zajímavý taky motory na vodík - ale to je zase to samý, k eletrolýze vody je dost nutnej elektrickej proud, a jsme tam, kde jsme byli, až na ty baterky, který by byl nahrazený tlakovejma nádobama s vodíkem, jako u aut na plyn. U těch elektromobilů mi je hluboce nejasný, jak vošéfovat nabíjecí stanice při jejich masívním rozšíření by to zabralo dost velký plochy, nejmíň půlhodinový čekací doby na nabití nejsou taky to pravý vořechový, a cena nabití by asi musela bejt dost vysoká, aby se celej ten cirkus zaplatil a vyplatil.

Jedovatej (Čt, 23. 5. 2019 - 12:05)

Z Novinek: "Stát rozdává těm, kteří to nepotřebují, a nedává dost peněz na sociální služby, zlobí se opozice. Varuje před tím, že pokud se nenajdou dvě miliardy korun, hrozí kolaps v sociálních službách. Pět opozičních stran proto svolává mimořádnou schůzi Sněmovny. Pro svolání schůze mají 56 podpisů, potřeba je 40. ---Mimořádnou schůzi chtějí lidovci, ODS, Piráti, TOP 09 a hnutí STAN. „Problém s financování sociálních služeb je tak vážný, že tady hrozí kolaps péče těm, kteří se o sebe nemohou postarat,“ varoval šéf KDU-ČSL Marek Výborný.

Vláda Andreje Babiše (ANO) podle něj nesplnila slib, že najde dvě miliardy korun, aby došlo k dofinancování služeb pro seniory či pro matky v azylových domech.

Na sociální služby dostávají kraje na každý rok peníze od ministerstva práce, dotace pak rozdělují. Původně pro letošek usilovaly o 20,38 miliardy korun, dostaly 15,12 miliardy. Vláda ale pak schválila ještě navýšení platů a zvláštních příplatků. S výdaji na ně dotační suma už nepočítala. --- „Stát rozdává těm, kteří to vůbec nepotřebují,“ prohlásil šéf ODS Petr Fiala a jako příklad uvedl slevy na jízdné ve vlacích a autobusech pro studenty a seniory, které vyjde státní kasu na šest miliard. „Sleva je poskytována všem bez ohledu na majetkové poměry. Tohle opatření stojí šest miliard korun ročně. Na služby pro opuštěné děti nebo denní stacionáře vláda nedokáže najít dvě miliardy korun. Je to další oblast, ve které vláda Andreje Babiše selhává,“ zkritizoval Fiala.

„Ve chvíli, kdy tady každý desátý potřebuje nějakou sociální pomoc, tak stát na tuto pomoc není schopen najít peníze, pak vláda velmi selhává,“ konstatovala místopředsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. (https://www.novinky.cz/domaci/505596-hrozi-kolaps-socialnich-sluzeb-varuje-opozice-a-svolava-mimoradnou-schuzi-snemovny.html) ----- Ti výtečníci z tzv. demokratickýho bloku vobvykle na anosocanský vládě nenechaj nit suchou, v tomhle ale maj pravdu. Anosocanskej cirkus rozhazuje vrchem, spodem... desítky miliard, teď třeba nesmyslný zvejšení rodičovskýho příspěvku, který vyburcuje ke zvýšený sexuální aktivitě především nepřízpusobivý a ty, který maj výrobu děcek jako pohodlnej zdroj příjmů - ale čekat vod anosocanů, že podpořej především rodiny, kde je mamina na mateřský a tatík maká... to je vočekávání dost nesmyslný. Šest miliard na slevy jízdnýho pro študáky a důchodce bez vohledu na příjmy, vobědy zadara za stejný prachy naštěstí neprošly... vo čem ale anosocani neustále blekotaj, jsou nesmyslně vysoký platy pro kantory, pochopitelně bez vohledu na schopnosti a vejsledky, nejlíp do základu... ti výtečníci "našli" přes vosm miliard na zvýšení tý rodičovský, a to je velký překvapení - pár dní před eurovolbama... kupování voličů jejich vlastníma prachama, nic jinýho, a brutální neschopnost "najít" prachy pro ty, který se staraj vo bezmocný, starý, vo ty, kteří si už sami vobvykle pomoct nemůžou... Je ale ten anosocanskej cirkus pěkně vychcanej a pokryteckej...

Rakato (Čt, 23. 5. 2019 - 12:05)

Jsem pro to snížit daně a také sociální dávky. Ten socialistický kapitalismus jen v lidech ubíjí zdravé chování, spočívající v tom postarat se sám o sebe, demoralizuje je a vychovává z nich jen chudáky, co natahují ruku. Začíná tak vznikat něco jako feudální vazalství - stát jako vládce dává, a za to vyžaduje poslušnost. To nepovede k ničemu dobrému, protože to také likviduje u lidí iniciativu. A přitom tito novodobí parazité nejsou ani vděční těm, kteří jejich dávky financují ze svých daní - lidem, kteří poctivě a tvrdě makají, kapitalistům, kteří riskují svůj kapitál a vymýšlejí nové věci, protože dávky vyplácí stát. Vrcholem tohoto přihlouplého divadla jsou názory, že kdo nechce pracovat, pracovat nemusí - stát ho uživí dávkami. To jsme to dopadli!

Jedovatej (Čt, 23. 5. 2019 - 15:05)

"Vrcholem tohoto přihlouplého divadla jsou názory, že kdo nechce pracovat, pracovat nemusí - stát ho uživí dávkami. " --- Tady se mi vybavuje komunistický heslo "Kdo nepracuje, ať nejí"... no, nebyl bych až tak tvrdej, ale pokud má ten nemakačenko ruce a nohy zdravý, žádný korunový dávky, poukázky na základní potraviny a hadry z charity. Celkem si dovedu představit i potravinový výdejny, tam to nejzákladnější - příkladně mouka, volej, těstoviny, pro každýho nemakačenka čtyry masový konzervy na měsíc, žádný pišingry, žádný zbytečnosti - chceš takový věci, táhni makat... Ty stravenky, za který dnes můžou nakupovat v marketech nepovažuju za schůdný - nic těžkýho je směnit s jinejma nakupujícíma za chlast a cigára, žádný takový - kouřit a chlastat můžou ti, který si svý prachy vydělaj. --- Jasný je, že by se to mnohejm nelíbilo, a buď by teda makat šli, nebo by kradli - a pak následnej krok - šup s nimi za vostnatej drát, ale zase - žádnej fešáckej kriminál, baráky jen vo něco lepší, než byl ten tábor v Letech, kolem kus zemědělský půdy, rejče, motyky, lopaty, hrábě a konve - a nástup k pěstitelskejm pracem. Teplo bude, když si zatopěj, a zatopěj si, když si naštípou dříví, hadry si voperou sami v teplý vodě, když si ji vohřejou... Po zemědělský sezóně něco přidružený výroby, žádný televize, žádný posilovny, žádná humanizace vězeňství, trest prostě musí bejt trest, ne pozvánka k příštímu pobytu za mřížemi a k pobytům následnejm...

Rakato (Čt, 23. 5. 2019 - 17:05)

S heslem "Kdo nepracuje, ať není." byli komunisti v dojemné shodě s Pavlem z Tarsu, který to řekl před nimi v jenom ze svých dopisů. Takže dříve to byl názor, který měl širokou podporu, a bylo samozřejmé, že kdo je zdravý a práceschopný, a nechce se živit prací, musí chcípnout. Dnešní iracionální doba si ovšem myslí něco jiného.

aladin (Čt, 23. 5. 2019 - 10:05)

"Barrandov News
Moje zprávy"......Plevel !!! EU vydala nařízení, že všichni musí ničit plevel a to i na zahrádkách !!! A vydala i seznam plevelů !!! K tomuto idiotskému rozhodnutí se přidalo i "naše" ministerstvo, ale ono už nevydá seznam plevelů, neboť by nemohlo dávat pokuty majitelům pozamků a zahrádek, ti by totiž plevel likvidovali !!! Největší fo pa (čti: debilita ministerstva) je to, že se nemají sekat travní porosty, aby nevysychla půda !!! Majitelé budou asi podle těchto debilit muset chodit po loukách a vytrhávat plevel ručně !!!!!!!!! Máme ve VLÁDĚ debily a nebo škůdce ??? U EU je to jasné - Debilové !!! Co v takovém debilním spolku pohledáváme ???

sardanapal* (Čt, 23. 5. 2019 - 13:05)

Se včelami a ostatními opylovači je to nahnutý , tak jim pro jistotu zlikvidujte i ty pampelišky ...

Rakato (Čt, 23. 5. 2019 - 14:05)

Když chceš úrodu, kup si včelín, a nejlépe i čmelín.

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 23:05)

Bohužel nemáme moře, a Babiš nám ho nezařídí,takže by mněl odstoupit, Nazdar!

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 23:05)

Ještě se těšíme na poslední duel Slavia-Sparta, která nesmrtelná Slavia, stejně jako ligový i pohárový titul vyhraje a zasadí tak Spartě poslední tvrdý direkt na solar, tak jak si tito ohavové zaslouží!Slavie nazdar, Spartě zmar!

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 23:05)

Sparta truchlí, je mi toho líto...

aladin (St, 22. 5. 2019 - 21:05)

"Kino Svět
Aktivní zálohy od A do Z... (4/7)".......Naco potřebuje Česká republika aktivní zálohy ??? Připravuje se snad Česká republika spolu s USFT a NATO na napadení RUSKA ???

Rakato (St, 22. 5. 2019 - 23:05)

Jenom měkejši, feministky a vypatlaní antimilitaristi jsou proti armádě a zálohám. Národ je třeba držet ve zbrani nejlíp celý, jak to dělají Izraelci nebo Švýcaři. Každý má doma ve skříni útočnou pušku a kompletní výstroj, takže může kdykoliv vyrazit z bytu bránit vlast. A hlavně - má výcvik, ne jako ty, který nejenže netrefíš z pistole plechovku na dvacet metrů, ale ani kamenem tak daleko nedohodíš, holko Aladine. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z pohledu armády sport hodně zdegeneroval - dříve se sportem připravoval antický Řek na válku, a dnes je to samý sport pro buzny - fotbal, hokej, košíková... Ještě tu házenou beru, biatlon - fotka před zástavou, střelba - tygři ve zbrani! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikdo do záloh nemusí, a tebe by ani nevzali, s vyměklými názory a svaly bys neudržel kulomet v ruce, a hozeným granátem sám sebe vyhodil do vzduchu, protože hodíš tak sobě pod nohy. A přitom dnes my muži potřebujeme znovu získat sebedůvěru, všude kolem jen samé slabošské řeči (jako např. od tebe), duhové pochody, zdivočelé feministky, auta s automatickou převodovkou, charity se pletou pod nohy, a v hospodě si ani nemůžeme dát do rypáku, aby nás někdo nežaloval. A doma? Sex jen za odměnu, děláš otroka a někdy tě žena dokonce nechá doma na rodičovské. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže moje odpověď? Potřebujeme zálohy, nejlíp ve formátu americké národní gardy, které nám zajistí nejen vojenský výcvik, ale i obnovu mužského chování a testosteronových reflexů. To abys nechodil brečet přítelkyni na rameno, že ses píchl špendlíkem nebo že ti v práci vzali tvou oblíbenou sešívačku. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rakato praví: Teprve když si hlubokou tržnou ránu sešiješ sám, bez umrtvení a bez hlesu, budeš viking, vyměklá čubko.

sardanapal* (Čt, 23. 5. 2019 - 08:05)

Bingo !

Darwin (Čt, 23. 5. 2019 - 10:05)

Nezapomeňte si vzít teplé prádlo. Rána jsou v Rusku chladná

ha ha (Čt, 23. 5. 2019 - 09:05)

Rakato a sardanapal* půjdou do boje v první linii . No nejsou to žádní měkejši

sardanapal* (Čt, 23. 5. 2019 - 13:05)

Pičinky , já sem narukoval v 90.

Reklama

Přidat komentář