Reklama

Kdy ji tam sahnout uplne poprve ?

Hahik (Út, 2. 7. 2019 - 06:07)

To bylo roztomilé, vážně. Dobře jsi poradil

Martin (Út, 2. 7. 2019 - 01:07)

Zdravím, mam Holku nejakou dobu spólu jsme a ja bych ji chtěl skusit sáhnout na prsa ale nwm jak to udělat :// poradi někdo?

Bobrik (Út, 2. 7. 2019 - 02:07)

Nejlépe při při líbání a přes kryko lehce když necukne tak můžeš trochu zmáčknout pak už to přijde samo hodně štěstí.

Pavel Š (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Já to měl tak, že na druhém rande mě bez nějakého studu sáhla do rozkroku a začala mě ho hladit. Hned mě stál, jak jsem to nečekal a vzrušilo mě to. A řekla mě přímo, jestli si už konečně taky sáhnu a udělám ji rukou. Na kozy jsem si ani sáhnout nestačil a už mě hnala netrpělivě dolů. Tak to šlo docela rychle a pak že to holky nechtěj, ale asi jak která.

M (Pá, 24. 5. 2019 - 18:05)

Je já si pamatuju, bylo to tak že sem jí hladil po břiše a ona mi tma tu ruku dala sama a já jí zas dal ruku k sobě a pak ona rozepla resp. vjela do kraťas a já d kalhotek.

Aleš N. (Pá, 24. 5. 2019 - 18:05)

Když to chce, tím lépe pro tebe. Rukou jí to dělej při každé příležitosti, jak už tady veterán psal. V busu jsme zalezli dozadu a už jsem tam měl ruku a za chvíli tekla a v rozkroku flek. V kině je to samozřejmost jako v parku na lavičce. Na zábavě nebo pokud jezdíte na fesťáky, tak tam je to běžná věc. Ta moje měla a i dnes má džíny nebo jiné kalhoty skoro pořád mokré v rozkroku. Ruku jsem si utřel v kapse svých džín a nebo když jsem měl mikinu, tak jsem strčil ruku do kapsy a otřel ji. Nikdy jsem s tím nedělal nějaké cavyky. Docela dost tekla, takže co jiného s tím. Hodně ji bavilo na mě nasednout, kdy mě jen rozepla džíny a vyndala ho přes poklopec a pěkně si zajezdila a byl jsem mokrý. To jsem se potom doma musel proplížit, aby máma nenadávala a vypral si to sám. Problém byl, že se musela svlíknout. Vyřešilo se to jako v pornu, ale jen malou dírkou, aby mě tam prošel a to byl potom častější zásun a nikdo nic nepoznal, pokud tedy nepřirážela. To chodila na ostro, aby se tam nemotaly tanga, takže letní zábava. Já v létě taky jedině na ostro, aby to bylo jednoduché.

Dominik Lochman (Čt, 23. 5. 2019 - 22:05)

Ahoj mám přítelkyni a ona chce furt prcat a prstit je to dobry to dělat každý druhý den?

veterán (Pá, 24. 5. 2019 - 14:05)

Třeba i každý den, v čem je problém? Bylo to sice dávno, ale měl jsem taky holku, které se to tak líbilo, že neměla nikdy dost. Byli jsme oba mladí, na provozováni sexu jsme neměli moc příležitostí a kromě toho se i bála otěhotnění, co u prstování nehrozilo. To jsme mohli dělat téměř všude, v kině, v autobusu, ve vlaku, u kamarádů v autě, v parku, na diskotéce, v kabinkách v obchodě nebo na koupališti. Kdykoliv jsem jí tam sáhnul tak do pár sekund byla pořádně vlhká, takže papírové ubrousky byli nezbytné. Dokonce měla několik speciálních punčochových kalhot do kterých jsme udělali díru v rozkroku a nosila je pak se sukní bez kalhotek aby její frnda byla hezky na přímo přístupná kdekoliv.

luci (Pá, 24. 5. 2019 - 12:05)

Jen se hochu snaž , když jí nevymastíš ty , tak to udělá někdo jiný . I když někteří co nezvládají bez skrupulí seženou pomocníky a sledováním koitu své holky s jiným se nabudí a potom to jde . Tento způsob pochopitelně není vhodný pro žárlivé pitomce !

Jirka. (Pá, 24. 5. 2019 - 11:05)

Ničeho se neboj, čím častěji tím líp. A prstit ji můžeš skoro furt, jen ať to nikdo moc nevidí, nějaký blb nebo blbka by z toho mohla udělat veřejné pohoršení. Je potřeba udržovat její rozkrok mokrý, když to chce. Buď rád, takovou holku pokaždé neseženeš.

(Pá, 24. 5. 2019 - 10:05)

Proč ne? Čeho se bojíš? Ruka a pindík ti neupadne. To bys měl být snad rád ne? Nebo tě to štve, nechce se ti nebo tě to nebaví??? My to děláme skoro každý večer a o víkendech, pokud je možnost, tak ráno a skoro celý den. Prstit ji můžeš jak máš příležitost kdekoliv a pokud má legíny, tak je to úplně bez problémů, džíny holt rozepneš. Nekoukej na nic a užívej si než ji to přestane bavit, potom budeš na sebe jen nasranej, že jsi toho nevyužil. A přes aplikaci do mobilu to opravdu nejde, musíš zabrat sám. :-)))

Martina (Čt, 23. 5. 2019 - 10:05)

Taky to bylo tak. Ale já potřebovala ta,že jsem to nemohla stopnout. Pak mi ji rukou ještě dráždil a pak do ní dal svýcho péro až se udělal a já hned taky po něm obrovsky ven

Honza (Čt, 23. 5. 2019 - 14:05)

Kazda holka to chce ikdyz se tváří že ne.

Matěj (St, 22. 5. 2019 - 15:05)

S jednou holkou jsem to měl docela rychlé, asi nebyla žádná stydlivka, až jsem přemýšlel, jestli není profesionálka, co se chce zabavit. Nebyla, jen to měla ráda. První schůzka, to jsme se už po asi hodině líbali s jazykem a projel jsem ji rukou celý vrch a líbal na prsou a cumlal bradavky. Když jsme se sešly za dva dny, tak už mě sama sáhla do rozkroku, já taky na nic nečekal a opětoval jsem to. Přesunuli se do odlehlé části parku na jednu zastrčenou lavičku. Hladili jsme se přes džíny za vášnivého líbání. Bouli jsem měl pěknou a tak mě ho musela vysvobodit a pracovala na něm rukou a já ji začal prstit a dráždit klitoris až se udělala. To jsem už i já skoro byl a tak se rychle sehnula, vzala ho do pusy a dodělala a pěkně spolkla. Potom se chtěla zase líbat, ale ta chuť spermatu nic moc, ale dal jsem to, jinak to nešlo a při tom jí zase prstil. Nakonec stáhla ty džíny mokré v rozkroku a nasedla na mě. Protestoval jsem, že nemám ochranu, ale zarazila mě líbáním a vražením jazyka do mé pusy. Při tom se vlnila a přirážela až jsem se do ní udělal. Nelíbilo se mě to, protože jsem teda po dítěti netoužil. Ona prohlásila, že je zabezpečená, ať se uklidním. Byla to nádherná schůzka a hned na druhé tohle, to jsem nikdy nezažil. Domů jsem dorazil s mokrými džínami, protože mě je nestáhla, ale jen rozepla. Ale co, byl jsem šťastný jako nikdy. Chodili jsme spolu 3 roky a pokaždé zásun s vystříkáním se do ní a jak se vyžívala v kouření až do konce, bylo hezké sledovat. A potom šla na vejšku a bylo po krásných dnech a užívání si. Když mě některé víkendy vzala na jejich chatu, to jsme prošukali celý víkend. Byla to dobrá průprava do budoucna. Tolik vzpomínka na jednu divošku a jinak jak jsem prožil sám tak jak brzy sáhnout a projet kačenu? Každá to měla jiné a když pomineme tu o které jsem psal, tak cca na +-5 schůzce a většinou jsem je nechal, aby si sáhli samy první a pokud ne, tak zapracovat na vršku, přejít na zadek a po vnějšku stehen pěkně na vnitřek a v klidu zase pomalu rukou stoupat k rozkroku a potom hladit přes oblečení a pokud to není blbka, tak to nevydrží a vstup je volný. Potom už jen krásně prstit, dokud nevyteče. Zažil jsem i dvě, co si ji chránili tak, že jsem je nechal, to bylo o ničem.

Michal (St, 22. 5. 2019 - 15:05)

Vilik: No fakt romantika. :)

Vilík (St, 22. 5. 2019 - 14:05)

Já jí tam sáhnul,když se vyčurala venku. Měl jse od ní krásně pochcanou ruku a ona mou dlaň na ní a tlačil jsem prst do její chcací dirky.

Honza (St, 22. 5. 2019 - 16:05)

Taky jsem své dívce prvně sahnul mezi nohy když čůrala. Bylo to venku u rybníka. Lekla se ale držela. Pocurala mi celou ruku.

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Ale budeš mí problém, něco se vztyčí...musíš ji nechat sáhnout....

Reklama

Přidat komentář