Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

To bylo nedorozumění.On se o ní bál protože mobil měla doma a tam nebyla a nepřijela ani večer a děti u tety tak se bál kde je i takhle bez mobilu a ona prý přespala u tý Lucky:-(( tak mi předběhla a přeci jen se s ní sešla a ještě dřív než já a rovnou k ní domu.To si mohla Alice tady napsat když víš jak to mam a Jirku si akorát vynervovala.Musela sem se to dovědět až od Lucinky že si u ní.Tak to je hrozný Miu,hlavně ať se z toho dostane.A poslechnou tě a už na to nesednou?? A ten krám je tak rychlej že nezvládl řízení nebo jinej problem? Tak je ta nemocnice nějaká problemová podle co psal Alešek.Tak ať ti je líp.A ty cikány už sem k nim naprosto chladná.Totální nezájem.

Lallaa (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

promiňte mé již pověstné překlepy, jsem se zas naštvala:(

Mia (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

pevně doufám, že tu svini prodají.Pořád jsem jim říkala, myslete na to, že máte dvě malý děti, co by s nimi pak bylo. Dnes jsem Tomovi volala, ono se mu dost špatně mluví přes ten kyslík, ale už se psychicky srovnal, tak jsem ráda. Včera byl vyklepanej, poplakával, není divu, bylo to na jeden den moc šoků. Akorát se usmál když říkal, že mu nemůžou dán žádný nemocniční mantl, takovou tu košilku, páč se do ní nevejde. Ale byl to hroznej pohled, chlap jak hora, je ho plná postel a pláče. Já už jsem taky celkem v pohodě, jen taková jako vláčná, jako bych viděla všechno přes mlhu. Dali mu tam taky televizi, tak nemusí čučet do stropu. On mě tam včera vezl vnouček Tomík a byl dost naštvanej, povídal babi, mám sto chutí do té Třebíče zajet a někomu tam rozbít hubu. (geny po tatíkovi).
Je mě líto jestli se to Jirkovi a Alici pokazilo, vypadalo to na pěkný vztah, ale snad se to urovná, byla by to škoda.

Lalla (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

To je banda hajzlů ti doktoči. Já bych mohla vyprávět, co zažívám teď a co před lety u syvých blízkých. Ten pacient a jeho rodina se cítí jak v pasti plné bezmoci. Lhostejnost, neprofesionalita, výsměch a neustálé kňourání, že mají málo peněz. Přitom některým z nich bych platy ještě snížila nebo je poslala prodávat prášky na hubnutí a masti hemeroidy. …..Buď Mlu ráda, že je v Brně, tam ho dají dohromady, navíc je mladý a silný a organismus si v kombinaci s lékaři pomůže. Držím palce a piš

Mia (St, 22. 5. 2019 - 18:05)

to víš, že jsem ráda, že je v Brně. Dopoledne jsem měla hovor s naší obvodní, protože chtěla vědět jak to dopadlo. Ona má na mě číslo ještě z dob, kdy léčila manžela. Uklidnila mě v tom, že nemocnice do které ho poslala je špičkový pracoviště s velkýma zkušenostma právě v takových případech. Potěšilo mě, že se syn už psychicky zklidnil, trošku jsme dnes debatovali, ale nejde to dlouho. Jednak ho to unavuje a pak jak je napojenej na ten kyslík tak se mu špatně mluví, tak vím, že dnes se už mohl napít a i k snědku něco dostal, včera nesměl nic.
Jo někteří doktoři jsou hajzli první třídy, to jsem poznala za ty roky, co byl manžel těžce nemocný.

Miluna (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

Odmysli si teď Denise.Ale máš pravdu,já mam takhle i obvoďáka na hovno.Něco začnu říkat ani mi nenechá domluvit,prostě nezájem,rychle něco předepsat a padej a psychiatr stál taky za hovno,proto mi to nebaví někde lezt.Nejlepší mam akorát asi zubařku a Denise.A jako to u Mii syna byla nedbalost jak kráva poslat domu člověka s propíchlou plicí a poraněnou slezinou.

Lalla (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

To píšeš mě, že si mám odmyslet Denise? Nechápu, co s tím má společného. Už Milu pracujete?

Miluna (St, 22. 5. 2019 - 14:05)

Jo psala sem to tobě.Protože jak sem ti odkývla bandu hajzlů že chápu jak to myslíš ale zároveň je mi to blbý jak je Denis taky doktor tak proto sem psala odmyslet.Ale prostě nějaký stojí za nic a zanedbaji něco nebo jsou arogantní.Práci bohužel ještě nemam,odpověděli mi že už maji obsazeno,tak zkoušim další.

Sany11 (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Pripojuji se k Lalle, vsechno se da nejak resit.

Lalla (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

se divím, Miluno, Jirko, Alice co se děje, nebojte se napsat, třeba se to dá napravit

die (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Miluno ale vždyť to Jirkovi a Alici přece klapalo a všichni jsme jim to přáli.

Miluna (Út, 21. 5. 2019 - 23:05)

Cože??? Tak to v Třebíči pěkně posrali,to je normálně zanedbání.Vždyť ho poslali s vnitřním zraněnim domu.Propíchlá plíce a poraněná slezina to je ostuda že ho takhle nechali.No zasraný tyhle krámy rychlý,vždyť jsou na tom lidi tak ohrožený.Škoda že tě neposlechli.To fakt neni prdel,malá chyba,stačí někde štěrk nebo rozbitá silnice nebo skočí zvěř a v takových silných strojích je to zranění hned a ještě v lepšim případě:-( nedivim se ti Miu,tohle bez prášků nejde:-( Miu a představ si mě sem před chvílí přijel Jirka a je v prdeli kvuli Alici a já nevim co mam dělat co s nim.Já se z něho vnitřně třesu,já myslela že je to Denisek a lekla sem se ho:-((( asi budu ty prášky taky potřebovat.Je mi divně.

Mia (St, 22. 5. 2019 - 12:05)

Milu, když se něco sere tak na všech frontách, žejo.

Mia (Út, 21. 5. 2019 - 23:05)

Já když jsem ho tam na Jipce vidělam na přístrojích a různý hadičky a dráty tak nebýt toho, že jsem se nadopovala lexaurinem tak nevím, jak bych to zvládla.

Miluna (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Miu víš co je strašný že já už to teď sama nechápu co se mi na nich mohlo líbit.Když je vidim teď tak spíš se mi už naopak nelíbí a sama si to říkam co to jako mělo být takhle je moc chtít a ztrácet s nima čas.Nějaký jsou teď uplně příšerný z bývalých.A ono celkově ani ostatní chlapi mě nějak neberou,za poslední měsíce jestli sem viděla tak dva co se mi líbili a ještě jen tak normálně líbili a to sem viděla lidí dost v té nemocnici.A co ty jinak jak je? Die tak si tam měla takovýho Otíka jo:-)

Mia (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Milu je to na hovno. Syn se naboural se snachou a motorce.

Miluna (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Ježiš jak to? A jak jsou na tom? Já to nemam ráda ty motorky,já sem na tý chirurgii viděla tolik hnusných úrazů že se bojim i na kolo.A taky jak sem sama měla úraz na kole tak nějak už se bojim jezdit hlavně v provozu.

Mia (Út, 21. 5. 2019 - 23:05)

Oni si před třemi týdny koupili novou silnější, já jsem zuřila, taky je nemám ráda a říkala jsem jim, že si namelou hubu. Snacha je na tom celkem dobře, má jen naraženou kostrč. Ale syn je na tom hůř, zlomený 4 žebra, propíchlou plíci jedním tím žebrem a poraněnou slezinu, rozhoduje se, jestli mu ji nevezmou. A to si představ, že když je záchranka odvezla do nemocnice do Třebíče, tak jim jen udělali rentgen, synovi řekli, že má zlomený žebro a vykopli je domů. Jenže dnes ráno synovi otekl krk, tak ho snacha vezla k doktorce, ta hned sanitku a alou do Brna do nemocnice. Tam zjistili, že žebra jsou zlomeny 4 a i to další s plícema a slezinou.

-Aleš- (St, 22. 5. 2019 - 00:05)

Mio, tak to měli pech, že se vymázli zrovna u Třebíče. Tamní nemocnice nemá zrovna nejlepší pověst. Ostatně i tady je o ní diskuze https://diskuse.doktorka.cz/nemocnice-trebic-zkusenosti

Snad tu motorku prodají a budou se věnovat bezpečnější zábavě. No jo, Cejl, co ti mám povídat, moje kamarádky jsou z této proslulé části města :-)

Mia (St, 22. 5. 2019 - 12:05)

já už cikány dlouho neviděla, zde nejsou a v Brně jsem delší dobu nebyla, tak na ně nejsem zvyklá. Jeden jel na kole, tak jsem dumala, jestli je kradený.

Reklama

Přidat komentář