Reklama

Penis v dospívání

Autor diskuse
Stepan

Dobrý den puberta mi začla už v devíti letech a dnes mám 26 cm dlouhý a 6 cm široký penis v 15 letech. Máte někdo podobnou skusenost?a poroste mi jeste?

Xeňa (Ne, 16. 6. 2019 - 05:06)

Svého syna jsem běžně viděla nahého při koupání apod. naposledy asi v jeho tak sedmi osmi letech. Teď, aniž by o tom věděl, jsem ho spatřila doma při onanii. Máme ve stavení jednu místnost krytou jen závěsem a tam si to dělal. To jeho péro, no to je teda něco. Opatrně jsem vycouvala a dlouho na to musela myslet. I při svojim uspokojování.

Návštěvník (So, 15. 6. 2019 - 22:06)

Dnes som videl svojho 15 ročného syna v sprche na bazéne a bol som nemilo prekvapený, že nosi predkozku celu na zaludi, pretože od mala som sa snažil, aby si zvykal na odkryty zalud, no dnes v sprche som videl, že akosi sa mu von nechce ... pevne dúfam, že mu to nezarastlo a ak áno, nehanbi sa to povedať - mne príde už blbe teraz mu to kontrolovať alebo pýtať sa ho na to :-/

Tony (Pá, 10. 5. 2019 - 02:05)

Kdysi jsem tu četl příspěvek, nebo to bylo bylo na jiném fóru, už nevím, od kterému se v pubertě, když mu bylo čtrnáct let, postupně, během pár měsíců žalud úplně na trvalo odkryl. Byl z toho vyvalenej, tak za ní zašel s těžkými obavami za už starou předdůchodovou dětskou , jestli jeho penis nemá nějakou vadu, ta ho prý nehorázně utnula. Byl prý tehdy na její neomalenost naštvanej, i když jí dal později za pravdu.Prý mu ta stará bréca řekla: "Mladej, nebuď z toho vyvalenej, doteďka jsi byl kluk, a teď se z tebe stává chlap"

Návštěvník (Čt, 9. 5. 2019 - 08:05)

Ten, komu se v pubertě ten žalud natrvalo odkryje tak si užije velmi nepříjemné přechodové období.

tmf (Čt, 9. 5. 2019 - 23:05)

To znám. Já s tím začal ze dne na den. Takže to bylo pěkně nepříjemný. Vždycky jsem si myslel že žít s pořád odhaleným žaludem a muset snášet neustálé a nepříjemné dotyky musí být hrozný, ale zároveň mě i trochu lákalo si to někdy vážně zkusit. A když už jsem k tomu konečně našel odvahu tak jsem si chtěl dokázat že to teda zkusím nějakou dobu vydržet

rip (Čt, 9. 5. 2019 - 08:05)

V pubertě je odkrytý žalud nepříjemný,mírně bolestivý.Ve vyšším věku už jde jen o to buď předkožku stáhnout nebo ne.Jak se komu líbí.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 06:05)

Neprijemne áno, ale bolestivé by som to určite nenazval a celé toto obdobie trvá, keď sa k tomu postavíš normálne cca 2-3 týždne. Keď sa začne sťahovať sama, tak si ju v dospelosti už spat nenatiahnes, jedine, že tak začneš robiť sám od seba alebo na popud niekoho, že ju máš tu predkozku a nosis ju stiahnutu vedome.

Palo (Ne, 5. 5. 2019 - 23:05)

Ja som sa na tuto tému rozprával iba s kamosom, rovesníkom a mame to rovnako - teda to, že to mame v klude obaja zakryte, neviem - uprimne, nevidel som to, ako to má on, len sme si to povedali, no boli sme na chate a všimol som si nechtiac jeho oca von pri strome curat a cely čas mal zalud odkryty aj keď ho odkladal nakonci, zostal mu zalud von, tak som to kamosovi povedal a on o ničom takom nevede, ale zaujalo nás to oboch.

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 06:05)

veľa mužov v dospelosti nosi zalud trvale obnažený, či už preto, že sa im to začalo sťahovať samo alebo sa tak sami rozhodli, určite to nie je nič nezvyčajne a ani tajne, u nás doma sa síce nahota neprezentovala nikdy, ale aj mama aj oco nás to učili od mala sťahovať, aby keď budeme s bratom veľkí, mali sme to už pekne odkryté, čiže pre mna to bolo a je znakom dospievania a dospelosti a oca i brata som videl za cely život nahých iba za decka, v dospelosti nikdy a napriek tomu viem, že obaja to tak nosia

tmf (So, 25. 5. 2019 - 16:05)

Co vím tak otec měl vždy žalud úplně zakrytý nikdy mu ani kousek nekoukal. S bratrem jsme to měli taky tak.
Nikdo z rodiny asi ani neví že už nějakou dobu mám stále odhalený žalud.

hjk (Po, 6. 5. 2019 - 20:05)

Je třeba to tak mít v kuse aspoň měsíc než si na to člověk zvykne a to jak pocitově tak i vzhledově. A pak teprv lze dělat závěry. Ze začátku to určitě bude nepříjemný, zvlášť když žalud na to vůbec není zvyklý, tak si člověk užije. A taky penis bude připadat najednou divnej bez tý kůžičky na žaludu než si na to člověk zvykne, takže pochopitelně se zpočátku i dostaví pocit studu před ostatními.
Ale tohle všechno se dá překonat a pak už to člověk nemá potřebu na tom něco měnit

Paľo (Po, 6. 5. 2019 - 22:05)

Ale načo je to dobre?

hjk (Út, 7. 5. 2019 - 17:05)

To ať si přebere každý sám.
Já v tom vidím výhody - lepší hygiena, penis je čistší, méně smrdi protože se tam neusazuje se bordel, je to pohodlnější protože se nemusí přetahovat, žalud není tak citlivý a zvětší se, vypadá to líp, většině holek se to líbí a ten pocit je taky lepší.
Takže tak. Kdo nevyzkoušel nepochopí

tom (Po, 6. 5. 2019 - 14:05)

Tak se domluvte s kamosem,ze to vyzkousite treba 14 dni v kuse nosit odkryty a potom uvidite,ze se vam to bud zalibi a budete to tak uz mit furt a nebo se vratite zpet k zakrytymu.Ale kdo to nezkusi nevi....Ma to jen same vyhody ;)

Pepa (St, 1. 5. 2019 - 23:05)

Ve sprše si ji taky stáhnu celou a když močím tak trochu. Ale vždy se sprchuji s bráchou, tak mu musím na bimbase dohlížet, aby si ho pořádně přetáhl nebo mu ho přetáhnout. Je mi 15 a bráchovi 11.

MÍLA (Po, 20. 1. 2020 - 10:01)

A Postaví se bráchovi, když mu svlíkneš předkožku?

Petr (Po, 20. 1. 2020 - 10:01)

Proboha, proč by se mu měl postavit když mu stáhneš predkožku. Není žádný důvod. Asi o tom nic nevíš.

Tony (So, 27. 4. 2019 - 00:04)

Nevím, jak se dá přečnívající kůžičkou usměrňovat proud moči. Já před tím, než jsem si ji před močením začal stahovat, tak jsem k "radosti" všech známých obechcával záchodové mísy kolem dokola.

tmf (So, 27. 4. 2019 - 09:04)

Pro mě to tehdy bylo naprosto normální. Předkožka mi dost přečuhovala a běžně jsem ho držel téměř na konci a tím chobotem mohl mířit. Takle jsem to měl odmalička.
A pozdější močení se staženou byl najednou dost nezvyklý rozdíl, proud byl úplně jiný.

Adam (Čt, 25. 4. 2019 - 22:04)

Mě je 15 a vždy když jdu čůrat tak si přetáhnu kuzicku u pindoura a ještě při sprchování jinak ne.

Reklama

Přidat komentář