Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (St, 22. 5. 2019 - 12:05)

uměle nafouklá a pak splasnutá bublina....to proto,aby se ozdravila ekonomika a byl to hlavně časově omezený plán a jak bylo třeba,krize skončila a pak již nebyla...zato v Rusku nemaj krize,nekrize co žrát,tam upři svůj hled,ty babmulo..sankce ruskou ekonomiku neposílila,ani trochu ne nyní Patria cz a kurz Dolaru vůči RUB:1 Dolar za 64,3 RUB...no není toto na ekonomiku banánové republiky třetího světa?

Kde (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

by jahoda sebral maturitu? Podplatit to nemohl, když si v nouzi kupuje zlevněný čínský telefon. A v matice je úplné nic. Ten příspěvek návštěvníka o obratu o 360 stupňů byl taky evidentně jeho. Mossad by na něj byl pyšný. Ani se nezmínil, co mu odpověděli. Asi ho poslali někam. I když….proč by mu odpovídali, to by je stálo známku do Evropy

ShabbaTot-Jahoda (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

takže znova a z PC,v PC jsem zdatnější!Nejsem žádnýnávštěvník !Frštén?!...Návštěvníka si vetkni za klobouk,já jsem pouze ShabbaTot-Jahoda,anebo jenom jahoda!Tak si to vetkni za klobouk,ale ty jsi evedentně blbej,takže si nedělám iluze,že by jsi to tak nějak chápal...to je nad tvé možnosti,jo a maturitu mám s vyznamenáním a zrovna z matiky a fyziky,tam se muselo psát rovnic z fyziky !A návštěva z jiné školy v teamu zkoušejícího zboru mé matematicko-fyzikální dílo okomentovala slovy.....To jste si zde vychovali takové odborníky.?.... Pro školu to byla asi velká pocta a asi i proto jsem to vyznamenání dostal!Takže nemel¨!...Jo a co se týče té Aljašky,jak ji Car prodal USA...tak si myslím,že měl u toho prodat USA i Čukotku.

Jestli (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

opravdu nejsi návštěvník, tak jsi stejný blb. Tisíc miliard dolarů denně...….to o ničem jiném nesvědčí. USA dluží Číně myslím zrovna těch tisíc miliard. A mají z toho zamotanou šišku. Takže to asi každodenní výdělek nebude

Rakato (St, 22. 5. 2019 - 15:05)

Vyčůrané USA drží svým dolarem v šachu nejen Čínu, ale de facto všechny, protože všichni mají dolarové rezervy. Takže oslabení USA oslabuje dolar, a tím pádem i výši jejich úspor. Štve to hlavně Čínu, ale i Rusko, takže už roky vymýšlejí jinou rezervní menu. Z toho se také odvíjí vratká čínská pozice v obchodním jednání s USA. Já jsem pro návrat zlatého standardu

Shabbatot Jahoda (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

Již nejednou jsem zde psal, že nejsem žádný ; Návštěvník:....ale tobě to ty hlupáku pořád nedochází, já jsem pouze Jahoda,anebo Shabbatot,anebo Shabbatot-Jaboda,!

Shabbatot Jahoda (St, 22. 5. 2019 - 09:05)

Zase píší z mobila...no, jdu radši na PC

ShabbaTot-Jahoda (St, 22. 5. 2019 - 03:05)

a hlavně!...USA je většíííí ,většíííí,většíííííí....a Rusko menší

Aladine (Út, 21. 5. 2019 - 13:05)

máš pravdu. Jahoda je opravu stvoření, které si nevidí na špičku nosu. Amerika, tedy Trump něco vyhlásí a okamžitě se to zmírňuje, protože je to nesmysl. Jahoda asi netuší, kolik USA dluží Číně. Asi v Americe nikdy nebyl. Třeba většina upomínkových předmětů z USA jsou věci z Číny. Bylo by zajímavé, kdyby tam Čína přestala vyvážet úplně. A s námi je to stejné. Potřeboval jsem pár šroubků.....většina je z Číny.

Jahodo (Po, 20. 5. 2019 - 21:05)

platí to, co už jsme tu několikrát napsali. Jsi vůl

Rakato (Po, 20. 5. 2019 - 20:05)

Zdá se, že od obdivu k USA plynule přejdeš k obdivu diktátorství. Vidím zřetelně ten pomalý posun. Rok dva, a budeš mít na stolečku kromě fotky Trumpa i fotku Putina, Churchilla a Irod Maiden Thatcher. Ale proč ne (dokud tam nedáš fotku Vůdce).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Měl bys už vědět, že i USA Čínu potřebují a že politika je umění kompromisu. Trump rozumí obchodu a vyjednávání, takže nejprve rozryje čínské mraveniště, aby pak mravencům vysvětlil, že to trochu přehnal a že je má vlastně rád. Sleduj průběh jejich jednání a uč se.)

Shabbatot Jahoda (Po, 20. 5. 2019 - 20:05)

S Thatcher a Churchill máš recht,to by bylo v richtigu,ale jinak ty ostatní na stolku ani náhodou.... ještě bych to možná doplnil o Tahaná a Bushe,moc výborní politici,tato trojka se mamutí zásluhou zasloužila o světový mír....Reagan a Thatcher položili berlínskou zeď a vyhráli pro západ studenou válku a Bush, super prezident staré americké školy zase naopak do prdele Saddáma

Shabbatot Jahoda (Po, 20. 5. 2019 - 20:05)

Oprava; ještě bych to možná doplnil o Thatcher a Bushe

Shabbatot Jahoda (Po, 20. 5. 2019 - 19:05)

Oprava;neposili

20.5. (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Veď naše srdce uprostřed proměn tohoto světa.Hle, hříšník počal nepravost, obtěžkán je zlobou
a rodí úklad.
Jámu vykopal a vyhloubil,
ale do pasti, kterou připravil, sám spadl.
Jeho zloba se vrátí na jeho vlastní hlavu,
na temeno mu padne jeho násilí.

Rakato (Po, 20. 5. 2019 - 14:05)

V těchto chvílích musím obdivovat bibli, že obsahuje popis všech lidských hříchů včetně přiléhavého komentáře.

Návštěvník (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Každopádně Lang je modelový případ co za kreatury nalezly po listopadu 89 do ODS.

Návštěvník (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Nebo toho Langa obléci do oranžové vesty a nechat ho v místě jeho působení, na náměstí v Jesenici zametat psí hovínka jako náhradní trest, řekněme měsíc.

Návštěvník (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Škoda, že nejde mimořádně na vychýleného morálně nehodnotného ODSáka Langa mimořádně aplikovat již zrušený zákon o Urážce majestátu!
V tom případě bych na chvíli vzal zavděk pokleslému bulváru a sledoval záznam jak pro něj jede zřejmě vojenská policie a odváží ho na výslech v takovém tom bílém plášti s dlouhými rukávy, co se zavazují vzadu.

Shabbatot Jahoda (Po, 20. 5. 2019 - 17:05)

Neměl¡!!!!...To má pan prezident za to, že chtěl zastřelit pana Sobotku samopalem Kalašnikov.... víš ty co se říká....kdo seje vítr, sklízí bouři

Reklama

Přidat komentář