Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 22. 5. 2019 - 19:05)

Miško já se moc moc omlouvám. Opravdu to bylo myšleno jako, že to dobře vše dopadne. Tak za tohle bych si nejradši dala pár facek. Prosím tě, promiň, Moc prosím. Já tě mám strašně ráda, tohle jsem opravdu nechtěla

Miška (St, 22. 5. 2019 - 19:05)

Já to zvládnu. Je to lepší.

ikk. (St, 22. 5. 2019 - 19:05)

No jo, jsou to holky naivní a nezralý. Libore jak Jakuba odhalíš oznam to sem, já si s ním poradím taky !

Miška (St, 22. 5. 2019 - 19:05)

Moc děkuji Klárko za slova podpory. Je dobře, že Libor v tom dělá kroky a já až se s ním setkám se mu odměním , protože dělá něco navíc a je vidět, že je to fajn kluk. Ten zmetek Jakub by opravdu zasloužil nakopat tam mezi nohy ,aby už netrápil a neranil jiný holky. Já jsem to dlouho nesla v sobě a ani si nedokážeš představit jak těžké to bylo, abych se s tím svěřila. Už se mi zase hrnou slzy do očí. Já na to nesmím myslet ani o tom psát. Omluvam se

Host (St, 22. 5. 2019 - 19:05)

Tys to ted Kláro pohnojila! V dobrý víře jsi Mišku vrátila do původního stresu. Jen se modlím, aby se z toho nesesypala jako minule. Tohle nedělej. Ta holka je strašně křehká a zraněná. Vím, že jsi to myslela dobře, ale v ní to zjitřilo a oživilo tu velkou vnitřní bolest.

Klára (St, 22. 5. 2019 - 18:05)

Miško ahojky z Mimoně. Venku je ošklivo a tak jsme se ségrou doma a vařily jsme večeři. Dnes jsem ve školeuž neusnula a bylo to vpohodě. Čůrání venku taky. Nikde nikdo nešel a tak moje pipinka si ulevila pod mostem vklidu. Budeme se ségrou dodělávat puzzle a taky pozdrav od Libora. Prý odhalení Jakuba je už jen otázka dní a pracuje na tom, aby se nic nestalo podobného jiným holkám.
Písnu ti ještě na dobrou noc, tedy pokud nečekaně rychle neusnu, ale asi ne, to bych měla vinu, že jsem takové superholce ani nepopřála dobé spinkání.

Miška (St, 22. 5. 2019 - 17:05)

Ahoj Klárko a Markétko. Pozdravuji z Dačic. Jsem už ok, dodatečné komplexní lékařské výsledky vyšly dobře a snad už bude líp. Prší tady a cestou ze školy se mi chtělo nutně čurat, ale nechtěla jsem v dešti a nakonec jsem to pustila na konci parku pod altánkem, kde nikdo nebyl a baculku nasměrovala tak, aby proud z ní šel ven a uvnitř nebyla loužička a skoro se to povedlo. Jsem ráda,že je to vše snad za mnou a děkuji moc za podporu všem.

Hynek (St, 22. 5. 2019 - 13:05)

Souhlasím. Je to hodně citlivá duše. Už ji v tom nemáchat. Ať hledí dopředu. Já být holkou tak bych to nezvládal daleko víc. Ona jen často plakala a blinkala a její vnitřní strach a poníżení muselo být obrovský.

Miška (St, 22. 5. 2019 - 06:05)

Klárko jsem už vpohodě a půjdu do školy. Taky jsem baculku vypustila po noci plnou a jdu dát něco rychlýho k snídani. Tak si užij pohodový den a písněme si následně. Mám tě moc ráda.

Klára (St, 22. 5. 2019 - 06:05)

Miško dobré ráno. Myslím na tebe než půjdu do školy jestli jsi dnes ok. Posílám vzpomínku a sílu. Já jsem ok,před chvilkou jsem se vzbudila a hned vypustila pipinku s plným bříškem po celé noci na WC a ségra taky se už chruje a mamča už než půjde do práce připravuje snídani. Tak pa a písnu zase někdy odpoledne. Ťufík taky pozdravuje

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 00:05)

Colombo hadr.Už vám všem jebe.

Tony (St, 22. 5. 2019 - 00:05)

Je to všechno složitější. Já bych se už jako pomalu starej dědek na toto téma vůbec nedostal, kdybych si nevšiml jména Jakub, jeden mladý Jakub se tu (i přes to, že se mi to jméno moc nelíbí, stal mým oblíbencem, protože tu i přes jeho mládí psal velmi brilantní příspěvky. Určité indicie naznačovaly, a jsou tři, že tento Jakub může být oním Jakubem, a tak jsem se zhrozil, že on by mohl tak zparchantět. Jenže jsem o tom celé odpoledne a večer přemýšlel a má to jednu trhlinu. Nějaký hajzl si mohl toho pravého Jakuba vypůjčit. Ten, koho myslím, tu napsal poslední příspěvek v lednu 2017. Jenže i když je v tom duch jeho psaní, tak si v tom nejsem jistý, protože jeho poslední příspěvek se tu objevil po čtyřměsíční pauze. Poslední příspěvek zaručený pravého Jakuba byl tento---------------------Jakub (anonym)
24.9.2016 15:21 - Eva A co...Tony, na to vlákno jsem se přestal dívat, odradila mne ta Zuzka. Do tý doby jsem netušil, že lidská hloupost a zabedněnost je jak tenisová zeď. Čím větší rána, tím víc se to odrazí. Nic nepronikne dovnitř. Ta Zuzka si asi nechala silikonem vyplnit nejen prsa, ale i hlavu. Na tu Evu se ale mrknu.-----------------------Šlo o Zuzku, která svému šestnáctiletému synovi vnucovala, aby nosil tanga, která on měl za buzerantské kalhotky------Jenže, to už jsou staré a vyčpělé diskuze. ---------------------Mne by zajímalo, zda se ten současný hajzl vůbec Jakub jmenoval? Viděly jste Miško a Violo vůbec jeho doklady?---------Klárka má pravdu v tom, že je třeba se podívat do toho hotelového záznamu v Telči na jméno. Co když se podle občanky vůbec Jakub nejmenoval? Ale vůbec bych jí nedoporučoval, aby tam jela samotná. Když už se svěřila mamce, a to je velice dobře, že se jí svěřila a nedusila to v sobě, tak by tam měly jet spolu a nechat to na vyřízení své mamce. I ten perzonál dá snad spíše na naštvanou mamku než na patnáctiletou holku.----------Tolik můj názor.

Kikina (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Nejsem si jistá jestli by v takovém hotelu byli podobné informace ochotni poskytnout. Obzvlášť pokud je to nějaký lepší hotel který si zakládá na ochraně soukromí svých klientů. Ani to není jejich povinnost. Povinni by byly takové informace podat pokud by došlo k trestnému činu. A já vím že to co teď napíšu vyzní možná trochu blbě ale z hlediska trestně právního se vlastně nic zásadního nestalo. Sex měla Miška s Jakubem dobrovolný takže o znásilnění nešlo. A věkem je už mladistvá takže zneužití dítěte taky není ve hře. To že jí Jakub neumožnil jít na WC a ona se kvůli tomu pokakala by se dalo klasifikovat jako omezování osobní svobody plus nějaké ty výhrůžky k tomu ale to je na prd protože Miška nemá svědka a je to tvrzení proti tvrzení. To chtělo řešit ještě v ten den dokud tam bydlel tak si ho jít hned podat ale uznávám to už jsem generálem po bitvě. Chápu že se Miška za to šíleně styděla a bála se s tím svěřit tak to v sobě dusila ale nakonec jí to stejně dostalo. Já už bych se v tom nepitvala ať už má Miška klid. Včera se možná podařilo pokud je to ten samý idiot aspoň varovat Violu a zkazit mu plány na zneužití další holky a z toho mám dobrý pocit. Dál už bych to tady neřešila jinak se to bude Mišce pořád vracet a ona na to chce asi hlavně zapomenout. Já pevně věřím že v duchu hesla: kdo s čím zachází s tím taky schází na toho šmejda jednou dojde a tu hubu mu někdo pořádně rozbije.

Host (Út, 21. 5. 2019 - 23:05)

Taky jsem se přesvědčil, že je to realita. Ale proboha, není to vlastně jedno. Ten příběh ikdyby byl na motivy skutečných zážitků několika jiných osob může pomoci mnoha dalším lidem, protože ti, co ho prožívají se o něj podělí a dávají nám návod , jak se vyhnout životním problémům. Je v tom láska , naděje, bolest, krutost i pokora. Osobně jsem se mě možnost setkat s Klárkou i Liborem a snad se na mně nebudou zlobit, že to tady nyní provalím. Už kvůli těm pochybovačům a závistivcům . A věřte, že i já za pár dnů budu konfrontovat toho rádoby Jakuba a pak se svěřím velmi rád s dalšími poznatky.

Thomas (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Velká úcta Mišce, Kláře, Markétě, LIborovi, Věrče a ostatním. Píší o svém životě, o svých radostech a bolestech, ale hlavně o lidském soucítění a pokoře. A opakuji se možná znova. Já také jsem si ověřil nezávisle na sobě věci, které dokázaly ,že je to reál. Proto na ně nedám dopustit, Proto tolik obdivuji Kláru ,Mišku a ostatní, protože jsou ryzí a opravdoví. Bez přetvářky, závisti a manipulace, dokáží popsat radost, bolest, bezmocnost i vášnivou lásku. O tom je život. Tečka!

David (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Naprosto souhlasím a se k že nám jinak chovám uctivě. Blbko !

Bohdana (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Proč? Vždyť se to pořád opakuje dokola

Bohdana (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Zítra chcípne křeček, pod viaduktem mě to ofoukne mindu,občas mě do ní někdo nacáká,pak si všechny pobrečíme jaký jsme krávy a pořád dokola.Jo ještě chybí rýmečka,průjem a nočník :-)

(Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

A pak se. nedivte, co si o nás myslí svět, když si to tu přečtou.

Host (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Mišce je už dobře. Skvělé!!! Ta holka si prožila neskutečný trauma. I ode mne palec nahoru a velký obdiv.

Reklama

Přidat komentář