Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 22. 5. 2019 - 06:05)

Miško dobré ráno. Myslím na tebe než půjdu do školy jestli jsi dnes ok. Posílám vzpomínku a sílu. Já jsem ok,před chvilkou jsem se vzbudila a hned vypustila pipinku s plným bříškem po celé noci na WC a ségra taky se už chruje a mamča už než půjde do práce připravuje snídani. Tak pa a písnu zase někdy odpoledne. Ťufík taky pozdravuje

Návštěvník (St, 22. 5. 2019 - 00:05)

Colombo hadr.Už vám všem jebe.

Tony (St, 22. 5. 2019 - 00:05)

Je to všechno složitější. Já bych se už jako pomalu starej dědek na toto téma vůbec nedostal, kdybych si nevšiml jména Jakub, jeden mladý Jakub se tu (i přes to, že se mi to jméno moc nelíbí, stal mým oblíbencem, protože tu i přes jeho mládí psal velmi brilantní příspěvky. Určité indicie naznačovaly, a jsou tři, že tento Jakub může být oním Jakubem, a tak jsem se zhrozil, že on by mohl tak zparchantět. Jenže jsem o tom celé odpoledne a večer přemýšlel a má to jednu trhlinu. Nějaký hajzl si mohl toho pravého Jakuba vypůjčit. Ten, koho myslím, tu napsal poslední příspěvek v lednu 2017. Jenže i když je v tom duch jeho psaní, tak si v tom nejsem jistý, protože jeho poslední příspěvek se tu objevil po čtyřměsíční pauze. Poslední příspěvek zaručený pravého Jakuba byl tento---------------------Jakub (anonym)
24.9.2016 15:21 - Eva A co...Tony, na to vlákno jsem se přestal dívat, odradila mne ta Zuzka. Do tý doby jsem netušil, že lidská hloupost a zabedněnost je jak tenisová zeď. Čím větší rána, tím víc se to odrazí. Nic nepronikne dovnitř. Ta Zuzka si asi nechala silikonem vyplnit nejen prsa, ale i hlavu. Na tu Evu se ale mrknu.-----------------------Šlo o Zuzku, která svému šestnáctiletému synovi vnucovala, aby nosil tanga, která on měl za buzerantské kalhotky------Jenže, to už jsou staré a vyčpělé diskuze. ---------------------Mne by zajímalo, zda se ten současný hajzl vůbec Jakub jmenoval? Viděly jste Miško a Violo vůbec jeho doklady?---------Klárka má pravdu v tom, že je třeba se podívat do toho hotelového záznamu v Telči na jméno. Co když se podle občanky vůbec Jakub nejmenoval? Ale vůbec bych jí nedoporučoval, aby tam jela samotná. Když už se svěřila mamce, a to je velice dobře, že se jí svěřila a nedusila to v sobě, tak by tam měly jet spolu a nechat to na vyřízení své mamce. I ten perzonál dá snad spíše na naštvanou mamku než na patnáctiletou holku.----------Tolik můj názor.

Kikina (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Nejsem si jistá jestli by v takovém hotelu byli podobné informace ochotni poskytnout. Obzvlášť pokud je to nějaký lepší hotel který si zakládá na ochraně soukromí svých klientů. Ani to není jejich povinnost. Povinni by byly takové informace podat pokud by došlo k trestnému činu. A já vím že to co teď napíšu vyzní možná trochu blbě ale z hlediska trestně právního se vlastně nic zásadního nestalo. Sex měla Miška s Jakubem dobrovolný takže o znásilnění nešlo. A věkem je už mladistvá takže zneužití dítěte taky není ve hře. To že jí Jakub neumožnil jít na WC a ona se kvůli tomu pokakala by se dalo klasifikovat jako omezování osobní svobody plus nějaké ty výhrůžky k tomu ale to je na prd protože Miška nemá svědka a je to tvrzení proti tvrzení. To chtělo řešit ještě v ten den dokud tam bydlel tak si ho jít hned podat ale uznávám to už jsem generálem po bitvě. Chápu že se Miška za to šíleně styděla a bála se s tím svěřit tak to v sobě dusila ale nakonec jí to stejně dostalo. Já už bych se v tom nepitvala ať už má Miška klid. Včera se možná podařilo pokud je to ten samý idiot aspoň varovat Violu a zkazit mu plány na zneužití další holky a z toho mám dobrý pocit. Dál už bych to tady neřešila jinak se to bude Mišce pořád vracet a ona na to chce asi hlavně zapomenout. Já pevně věřím že v duchu hesla: kdo s čím zachází s tím taky schází na toho šmejda jednou dojde a tu hubu mu někdo pořádně rozbije.

Host (Út, 21. 5. 2019 - 23:05)

Taky jsem se přesvědčil, že je to realita. Ale proboha, není to vlastně jedno. Ten příběh ikdyby byl na motivy skutečných zážitků několika jiných osob může pomoci mnoha dalším lidem, protože ti, co ho prožívají se o něj podělí a dávají nám návod , jak se vyhnout životním problémům. Je v tom láska , naděje, bolest, krutost i pokora. Osobně jsem se mě možnost setkat s Klárkou i Liborem a snad se na mně nebudou zlobit, že to tady nyní provalím. Už kvůli těm pochybovačům a závistivcům . A věřte, že i já za pár dnů budu konfrontovat toho rádoby Jakuba a pak se svěřím velmi rád s dalšími poznatky.

Thomas (Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

Velká úcta Mišce, Kláře, Markétě, LIborovi, Věrče a ostatním. Píší o svém životě, o svých radostech a bolestech, ale hlavně o lidském soucítění a pokoře. A opakuji se možná znova. Já také jsem si ověřil nezávisle na sobě věci, které dokázaly ,že je to reál. Proto na ně nedám dopustit, Proto tolik obdivuji Kláru ,Mišku a ostatní, protože jsou ryzí a opravdoví. Bez přetvářky, závisti a manipulace, dokáží popsat radost, bolest, bezmocnost i vášnivou lásku. O tom je život. Tečka!

David (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Naprosto souhlasím a se k že nám jinak chovám uctivě. Blbko !

Bohdana (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Proč? Vždyť se to pořád opakuje dokola

Bohdana (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Zítra chcípne křeček, pod viaduktem mě to ofoukne mindu,občas mě do ní někdo nacáká,pak si všechny pobrečíme jaký jsme krávy a pořád dokola.Jo ještě chybí rýmečka,průjem a nočník :-)

(Út, 21. 5. 2019 - 22:05)

A pak se. nedivte, co si o nás myslí svět, když si to tu přečtou.

Host (Út, 21. 5. 2019 - 21:05)

Mišce je už dobře. Skvělé!!! Ta holka si prožila neskutečný trauma. I ode mne palec nahoru a velký obdiv.

Klára (Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

Ok, máš na svůj názor právo. Jenže já to žiju každým dnem v realitě a jsem šťastná za Libora i za vše,co život přináší pro náš vztah. Za mamču a ségru. I za holky a jejich důvěru. A další s nimiž většinou komunikuji mimo tuto diskuzi.

Tak (Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

a jakou pohádkou nás budete krmit zítra? Nebo že by všichni procitli a pohádky byl konec? No ale jste dobře sehraný a byla by zase škoda tuhle virtuální fabulaci ukončit.

Klára (Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

Miško ještě nespím a tak jsem nakoukla. Pro Violu - určitě bych tam nechodila, je to podezřelé. Hlavně já bych to vůbec nedala jít s klukem dělat to druhý. Jsi hodně odvážná, ale máš zkušenost.
Miško tak přijemnou dobrou noc, už je všechno zlý a nepříjemný za tebou.

Miška (Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

Violo děkuji a tobě taky. Na tu schůzku nechoď. Hezký večer a i Klárce !

Viola (Út, 21. 5. 2019 - 18:05)

Míšo asi jsi tedy četla, co jsem zažila já ve své důvěřvosti. Asi to mohl být stejný kluk jako u tebe.
Naplánoval si se mnou druhou schůzku na sobotu a že chce vztah. Já to ruším. A tebe obdivuju, jak to dlouho zvládlas. Já bych se zhroutila snad ještě hned po příchodu domů. Hodně štěstí!

Miška (Út, 21. 5. 2019 - 18:05)

Klárko v pohodě. Určitě se vyspinkej a já jsem za vše co pro mně děláš a nabízíš ani nevís jak vděčná a posiluje mně to. Já jsem spala skoro celý dopoledne,ale taky si asi lehnu jak se sešeří.
Kikina tady napsala mail a já se podívala a ten telefon nesedí. Asi jsem naivní, ale ne tak, že může jich mít víc a měnit je, když je takovej.Hodně věcí se shoduje,ale nechci si to už brát do myšlenek. Už mi to bere klid
a je mi z toho na nic. Pryč s tím.

ikk (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Ještě něco. Dobrovice, Kutná Hora, Říčany..na mapě města celkem blízko od sebe. Ten hajzl bude tam odněkud poblíž.

ikk. (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Já to i na tvý doporučení Kiki hlídám a hele to bude ten stejnej zmetek. Ikdyž se snaží některý věci upravit, je natolik blbej, že stačí trochu logiky a víme vo co go. Tady se objevila nějaká Kopretina a hned se na ní chytil nějakej Honza a už si domluvili chcací středu ve Dvoře Královým. No já si o tom myslím svý. Míšo, jsem rád, že ti je dobře. A toho Jakuba si opravdu podám. Já byl včera trochu připitej, ale tyhle věci jsou u mně konstantní. Jo jste holky naivní, ale takový hajzl toho nebude zneužívat!

Kikina (Út, 21. 5. 2019 - 17:05)

Já jsem aspoň na té průjmové diskuzi varovala Violu se kterou si ten její Jakub domlouvá další rande a dokonce jí slibuje že by chtěl aby z toho bylo i něco víc podobně jako Mišce jí kupuje drahý dárky nemusí to být ten samý ale stejně jsem jí doporučila aby nakoukla do této diskuze aby se jí nestalo to samý. Až moc věcí podezřele sedí evidentně je při penězích aut může mít klidně i víc a co se věku týče tak 22 nebo 27 není zas takový rozdíl a všechno co mohl o sobě vykládat byly prostě kecy. Holt v tom asi umí chodit zmetek jeden.
Miško taky zdravím z Prahy a rovněž posílám podporu!

Reklama

Přidat komentář