Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Eva (Ne, 26. 5. 2019 - 12:05)

Řekla bych že nevymýšlí. Mám kamarádku a ta ma doma něco podobného. Když nenechate chlapa par dní vystrikat dělá neuvěřitelné věci.

Radim (Čt, 30. 5. 2019 - 23:05)

Já si to predstavoval tolikrat , potesil by me kompliment od matky ja nad ni premyslim pomerne casto , kdyby se me zeptala na nejaky intimnosti sveril bych se jí se svou predstavou , klidne :)

Eva (Pá, 31. 5. 2019 - 10:05)

A co bys jí řekl ? Kolik je ti let ?

Dan (Út, 11. 6. 2019 - 07:06)

Tak kdyby to nejak nakousla treba po flasce vina :) tak bych se treba priznal ze v puberte sem si hrál s jejím spodním pradlem , a povidat si sni o sexu ,kdyby se me zeptala zda me pritahuje , zkusil bych ho pred ni vytahnout ...

Eva (Čt, 23. 5. 2019 - 10:05)

No a když mu to dělá dobře na ptáka.p

Návštěvník (Čt, 23. 5. 2019 - 11:05)

Toť otázka. Nebo má slabošek pech, že má uchylnou manželku i mámu.

Jana (Út, 21. 5. 2019 - 19:05)

Můj syn mě začal vzrušovat az když mu bylo 26 let a přivedl si domu svojí přítelkyni která byla stejně stará jako já (48) . V noci jsem šla na záchod a slyšela z jeho pokoje tlumené výkřiky. Neodolala jsem a podívala se klíčovou dírkou. Honza klečel nahý na zemi a dostával výprask páskem. Za každou ránu poděkoval. Jeho pták byl tvrdý , pěkně vzpřímený a žalud fialový. Počítal a když se dostal na 25 tak přestali. Zeptala se ho jestli ma dost. Řekl ze ano. Lehla si na postel a roztahla nohy . Čekala jsem že budou soulozit . Ale Honza k ni dolez po kolenou a začal ji lízat. Trvalo to dost dlouho a pak se paradne udělala. Tekla jak fontána a Honza poslušně lízal a polykal. Pták mu při tom trochu zvadnul. Všimla si toho taky a přísně se ho zeptala jak je to možné . Omluvil se padnul na všechny čtyři vystrčil zadek a poprosil o potrestání. Lucka vzala pásek a začala ho vyplácet. Znovu napočítal 25. Postavil se a jeho pták byl snad ještě větší a tvrdší než poprvé. Začala mu ho pomalu honit. Když už to vypadalo ze se udělá tak přestala. Chvilku počkala a znovu. Zopakovala to asi pětkrát. Honza se celý trasl a prosil jí aby už mu dovolila vystriknout. Ale Lucka se jen smála a říkala ze si nezaslouží aby mu ho vyhonila. A jesli to tak moc chce at jde do kuchyně a vyhoní si ho sám v kleče na podlahu. To odmítl a tak šel spát s tvrdým.

Honza (Ne, 1. 5. 2022 - 13:05)

Wau ... . Mami ?!

Honza (Ne, 1. 5. 2022 - 13:05)

Začíná to na straně 26 .

Jana (Út, 21. 5. 2019 - 20:05)

Ráno u snídaně byla Jana usměvavá a samy vtip. Spokojený výraz ve tváři značil ze její orgasmus byl uspokojivý. Zato Honza chodil v mírném předklonu , křenil se a opatrně si sedal. Bylo vidět ze ho ty jeho nalité , zduřelé a plné koule pěkně bolí. Zeptala sem se co mu je a řekl mi ze je mu špatně od žaludku. Musela sem se v duchu pousmat. Lucka řekla jen to bude dobrý. A pohladila ho po břiše. Byla sobota a šli jsme do lesa na houby . Honza vždycky litá sem tam a daleko a tak jsem zůstala s Luckou aby nezabloudila. Povídali jsme si o kdečem az jsme se dostali i na sex . Přiznala jsem se jí ze od te doby co jsem vdova si ti dělám sama ale že to není ono. Řekla že na to ma Honzu . Bavili jsme se dost otevřeně. Řekla ze ma raději lízání než šukání a že se jí líbí když je chlap nadrzenej a tím pádem poslušnej. Zeptala sem se jí jestli je to ten důvod proč nedovolí Honzovi vystrikat se. Byla trochu překvapená ale odpověděla mi ze ano a jemu ze se to v podstatě líbí. Přiznala sem se ze jsem je v noci pozorovala. Usmala se a řekla ze jí to nevadí. Pak se objevil Honza a mi museli nás hovor přerušit.

Jana (St, 22. 5. 2019 - 16:05)

Doma jsme nacali flašku vína a pokračovali v debatě. Když jsme dopijeli třetí už jsme se dohadovali o tom jak to udělat abych mohla být někdy u toho. Nakonec jsme to vymysleli ještě na ten večer. Honza byl zrovna pryč a když se vrátil řekla mu Lucka ze jsem odešla k sousedce. Já zatím byla schovaná v chodbě za závěsem. Lucka se ho hned zeptala jestli už by se chtěl konečně vycakat . Řekl ze ano , ze ho cely den strašně bolí koule. Lucka se zasmala a řekla mu at se v pokoji svlekne do naha a přijde po kolenou do kuchyně. Neprotestoval a udělal to. Dveře do kuchyně zůstali otevřené a tak jsem vše slyšela i viděla. Priplazil se po kolenou a pták mu pěkně trcel. Lucka ho několikrát obešla a pak se přísně zeptala co chce. Sklonil hlavu a řekl ze vyhonit. No to se snad říká jinak ne !? Má Paní váš otrok prosí o dovolení si vyhonit čuráka. Lucka ho placla pres zaluda a zarvala. Tomuhle říkas curak ? Nemá to ani patnáct centimetrů a tenký je to jako prst ! Promiňte Paní. Smim si prosím vyhonit svého nadrzeneho malého a tenkého chcipaka ? Dobře začni si ho honit ! Honza vzal svého ptáka do ruky a začal si přetahovat kuzicku pres zaluda . Když to na něj šlo řekla aby přestal. Skoro brecel ale poslechl. Drzel se pod zaludem z ptáka mu kapalo a cely se trasl. Prosim , prosím už to nevydrzim zadonil Honza . Kdyby te tak viděla máma jaký seš nadržený ubohý hovado. Ta by mi to urcitě dovolila řekl už plačtivě Honza. Jo ?! Mysliš ty dobytku nadrzenej. Tak si představ ze tu je , pěkně si ho hoň a popros ji o dovolení se vycakat. Honza si znovu začal přetahovat kuzicku pres zaluda a tentokrát mnohem rychleji. Nic neslysim hajzle ! Chceš jít zase spát s tvrdým pindourem !? Ne , prosím to už ne. Ještě zrychlil a začal prosit. Maminko moje moc te prosím dovol mi vysemenit. Začal funet , zavřel oči a bylo jasné ze za par vteřin se udělá a už ho nikdo a nic nezastaví. A to byla má chvíle. Vyšla jsem z poza závěsu došla az do kuchyně a křikla . Tak cákej ty prasáku ! Strašně se lekl a snažil se svého ptáka schovat. Jednou rukou držel koule a druhou mel na žaludu. Semeno mu prostřikovalo a vytékalo mezi prsty. Bylo toho tolik ze neměl šanci to pochytat. Byli jsme obě opilé a řechtali jsme se jak koně. Honza klecel na zemi se slzami v očích a z rukou a pindoura mu stekala mrdina na podlahu. Na něco si zapomněl ! Krikla Lucka. Děkuji má Paní. Řekl Honza a provinile se usmal. Me nedekuj já ti stříkat nedovolila ! Otočil se ke mě sklopil oči ještě jednou přetáhl kuzicku pres zaluda vymackal zbytek semene a řekl " děkuji mami" . Nechali jsme ho tam být aby to uklidil a odešli.

pavel (Čt, 23. 5. 2019 - 03:05)

To je dost krutý .

Eva (Čt, 23. 5. 2019 - 08:05)

V čem ti to přijde krutý ?

Honislav Pták (Po, 20. 5. 2019 - 22:05)

Mě nejvíc vzrušuje, když mi syn honí péro a když pak svou mrdku slízávám z jeho obličeje. To je lepší než mrdání se starou.

luci (Út, 21. 5. 2019 - 09:05)

Kolik bylo synovi let když jsi ho poprvé přiměl k tomu aby ti ho vyhonil ?

Honislav Pták (Út, 21. 5. 2019 - 13:05)

Zhruba 13 let.

Bobrik (Po, 20. 5. 2019 - 23:05)

Buď si děláš srandu a nebo si hovado.

Steve (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Asi puberta, nebo chce být tady moc zajímavý.

Tony (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Já jenom nevím, kdo ze zdejších pisatelů je pouze andersen a kdo z nich je skutečný úchyl.

Honislav Pták (Út, 21. 5. 2019 - 09:05)

Proč bych si dělal srandu, to se snad dělá běžně, ne?

Reklama

Přidat komentář