Reklama

Prokletá RAKOVINA, kdyby neexistovala, jak by byl svět krásnější

Hrabal (Pá, 6. 3. 2020 - 15:03)

"Jak by tady bylo krásně, kdybych tady nebyl já."

Janus (Pá, 6. 3. 2020 - 13:03)

Uz by s touto nemoci vážně měli lékaři něco dělat. Skoro pokaždé když někdo umře, tak je to na rakovinu. A to slyším odevšad. Už s tím něco udělejte, přece není možné, že na toto svinstvo nic neexistuje

Návštěvník (Pá, 6. 3. 2020 - 16:03)

Kecáš nesmysly.

Lopuch (St, 22. 5. 2019 - 18:05)

Nebo takhle. My jako spotřebitelé nemáme doma laboratoř, mikroskop a jiné vybavení, abychom si dělali rozbor potravin. Jsme jen odkázání věřit nebo nevěřit tomu, co je napsáno na etiketě.

Lopuch (St, 22. 5. 2019 - 18:05)

Tak k té rakovině u dětí - tam už jde pravděpodobně o nějakou genetickou poruchu, protože v tak útlém věku zřejmě není jiné vysvětlení, proč to dítě rakovinu dostane. V dnešní době je tolik chemie v potravinách, že se nám o tom ani nezdá. Můj kocour odmítal žrát libové maso z kuřete, které jsem si koupil den předtím v Albertu a zprvu mě to udivilo. Nabídl jsem mu kousíček masa a on nad tím ohrnul nos. Ale když jsem mu jindy dal kousek z upečeného králíka, co jsem dostal od souseda - z jeho domácího chovu, to by mě sežral celou ruku, jak se na to sápal. Zajímavý, čím to asi bude... Víme prd, čím ty kuřata krměj ve velkochovech, píchaj jim asi nějaké ty, růstové hormony, antibiotika a desítky jiných sraček. No jo, ale něco se jíst musí.

Roman (Čt, 23. 5. 2019 - 08:05)

Genetická zátěž po předcích může hrát roli stejně jako přenost škodlivin z matky na dítě během vývoje v děloze.

! (St, 22. 5. 2019 - 11:05)

Rakovinou trpěli i pralidé, jak o tom svědčí archeologické nálezy kosterních pozůstatků. Není to tedy žádný vynález moderní doby. Její větší výskyt je způsoben tím, že se člověk dožívá vyššího věku. Než se u pračlověka stačila rakovina pořádně rozvinout, sežrala ho nějaká šelma nebo ho pranepřítel praštil kyjem do hlavy.

kaneček (Po, 20. 5. 2019 - 21:05)

Je zajímavé, že Jiří Pomeje na rakovinu hrtanu zemřel, přestože mu byla zjištěna poměrně v raném stadiu. Ale herec Michael Douglas měl tutéž rakovinu v pozdějším stadiu a dostal se z ní. Myslím že to bylo před deseti roky..... a dodnes žije. Že by si Jiří Pomeje hodně oslabil imunitu právě tou 42 denní hladovkou? Pro něj to bylo nejspíš neštastné rozhodnutí. Těžko říct, co by pro něj bylo lepší, kdyby přeci jen přežil - žít s vývodem z krku, nemoci mluvit, myslím, že se tomu říká slavík.
Ale k rakovině obecně. U každého nemocného má rakovina jiný průběh, záleží hodně na celkovém zdravotním stavu pacienta, na druhu a lokalizaci nádoru, celkové odolnosti, věku, pohlaví, prostředí, ve kterém se žije, stravě atd atd atd. Nikdo nevíme dne ani hodiny. Myslím si, že rakovina nás kosí proto, že žijeme příliš dlouho, jak už jsem někde jinde četl. Stále více lidí se daří zachraňovat z postižení třeba infarktem, cévní mozkovou příhodou, některých virových infekcí, jsou různá očkování proti různým nemocem, významně déle žijí i cukrovkáři a lidé i jinak postižení , klesla novorozenecká úmrtnost - - - a tak se stále víc lidí rakoviny dožije. Před cca 80 roky, kdy ještě myslím neexistovala antibiotika a medicína nebyla na takové úrovni jako dnes, onemocněl rakovinou jeden z 25 lidí. V současnosti v České republice se předpokládá, že během života onemocní rakovinou 2 z 5 lidí (asi 38%). Po roce 2030 se křivka posune tak, že celá polovina lidí se v průběhu života dočká rakoviny, protože průměrný věk dožití do té doby ještě o pár let poroste.

luci (Út, 21. 5. 2019 - 08:05)

Také je třeba vzít v potaz životní styl , prostředí , "zdravé potraviny ", všudypřítomnou chemii a psychické zatížení . S tím věkem se pochopitelně možnost onemocnění rakovinou zvětšuje , ale ony jí trpí i děti . Je to také o vrozených dispozicích , v každém případě se nepříznivé faktory sčítají . Lidé se na planetě přemnožili a škodí sami sobě.

A.S. (Út, 26. 12. 2017 - 21:12)

Je výborné, že se Jiří Pomeje rozhodl pro hladovku a evidentně pomohla a pokud bude pokračovat uzdraví se.Sám znám přes deset případu uzdravení hladovkou, ale protože to nejsou veřejně známí lidé, nikdo o nich neví, ale žijí a nic jim není.Jeden případ mám přímo v rodině.Výborné je provádět hladovky preventivně každý rok.Pokud to je bez pití zelen. šťáv, pak muže být hladovka poloviční 21 dnu.Pokud to člověk dělá , nemusí se rakoviny obávat.Současně nebude mít vysoký tlak, artrózu, astma a řadu jiných nemocí.To jsou také mé osobní zkušenosti.Současně je nutné výrazně omezit pečivo a vše peěené ve stravě.
Protože každý rok u nás máme asi 80000 nových případu, lidé potřebují informace co mohou dělat, aby neonemocněli, chodit na preventivní prohlídky moc nepomuže.Doví se, ještě ji nemáte nebo už ji máte.Každý má možnost si to vyzkoušet a přesvědčit se, nedělá nic proti svému tělu, jen několik dní pouze pije.Existuje mnoho knih na toto téma, stačí si něco přečíst.Hipokrates tuto metodu propagoval a lékaři skládají při promoci jeho přísahu, ale o hladovce se nic neučí, bohužel.Sami by si ji měli vyzkoušet.

je to smutné (Út, 28. 11. 2017 - 11:11)

Jo, Jiří Pomeje s ní úporně bojuje, chtějí mu vzít hrtan, ale on se rozhodl 42 dní pro hladovku, tak uvidíme.... zemřel na ni nedávno i Wabi Daněk a tenistka Jana Novotná. Měl ji i Karel Gott, Zuzana Bubílková, Pavlína Danková a spousta spousta dalších. Je to lítý boj nás lidí s touto civilizační nemocí. A není proti tomu dostatečně účinného léku a není.

jejda (Po, 28. 3. 2016 - 16:03)

depopulační nástroj...jdu do teho,tak jsme dvaja! :D

spencer (Po, 28. 3. 2016 - 01:03)

depopulační nástroj vládnoucí satanistické elity ve spolupráci se zločineckými organizacemi,jako je WHO,FDA a mnoho dalších zaprodaných nadnárodních společností a farmaceutických korporací...účinné léčebné protokoly na všechna stádia i druhy rakoviny samozřejmě dávno existují,ale pro obyčejné lidi nikdy nebudou k dispozici ...je to eugenika,je to lidská nadřazenost a arogance moci...vládnoucí kabalisté mají a budou mít lék na rakovinu jen pro sebe ...je čas jim zakroutit krkem a vzít si jej pro nás a naše blízké,je čas na změnu a nejen v oblati onkomafie ...it's time for an another revolution!!!

spencer (Po, 28. 3. 2016 - 01:03)

rakovina je účinný depopulační nástroj

Filozof Petrman (Út, 29. 3. 2011 - 21:03)

A teď si vemte, kolik bude rakovin v Japonsku, poté co havarovala ta Fukušima ;)

Chemik (Út, 29. 3. 2011 - 21:03)

Asbest je PODEZŘELÝ z rakovinotvornosti a není to tím, že je to asbest, ale tím, že má jemná vlákna (přibližně shodné velikosti jako většina buněk v lidském těle). Jeho zákaz prosadili výrobci minerálních vláken, aby získali nové kšefty.
Pro Důchodce: Vámi popisovaná situace jednoznačně dokazuje, že rakovina je záležitost dědičnosti.

Důchodce (Út, 29. 3. 2011 - 20:03)

Optimisto, doufám, že...Pozor, azbest je silně rakovinotvorný.
Z naší 4-členné rodiny rakovinou onemocněl nejdříve otec, potom moje starší sestra a nakonec já. Zatím jsem jedinný, kdo ještě 9 let po operaci rakoviny přežívá.

Optimisto, (Út, 29. 3. 2011 - 20:03)

teoreticky lze opravdu vyléčit komukoliv všechno.Dieta může být prospěšná,ale ne pro každého a hladovka v takovém rozsahu je (a zvlášť pro těžce nemocné) vhodná jen pod kontrolou lékaře.Svalovat případný neúspěch na slabou vůli..no to je spíš alibistické.A protože to je jak správně píšeš diskuze tak si myslím,že tato metoda může být prospěšná jen v některých případech-bez ohledu na slabou nebo silnou vůli.

optimista (Út, 29. 3. 2011 - 19:03)

Teoreticky lze pomoci každému, ale jen někteří mají vůli a snahu něco změnit.Nelze pomoci někomu, kdo pomoci nechce.
Co se týče stravy, k snídani ovoce, pomeranče, jablka,banány,ananas atd.Ořechy, dopoledne zase ovoce.
Na oběd maso rychle a krátce upravené nejčastěji s rýží,nejsem vegetarián, maso podle několika autorů knih o léčbě rakoviny není příčinou této nemoci, jsem stejného názoru.
K večeři zeleninové saláty s rýží, čočkou , brambory.K tomu třeba vajíčko, křen..
Takovouto stravu doporučují mnozí světově známí dietologové.Viz.např. knihy Fit pro život, Léčení syrovou stravou atd.
Taktéž často doporučují asi 10 -14 dní několikrát v roce, 3-4 krát pouze pít čistou vodu.Takže všichni mají možnost to vyzkoušet, ale jen někdo to bude odhodlán uskutečnit.Je k tomu potřebná vůle, proto ten rozpor v příspěvcích.V tom jsem pesimista.Nikdo není k ničemu nucen, jen jsem uvedl co několika lidem opravdu pomohlo.Je to určitý názor,s kterým někdo může souhlasit a někdo nesouhlasit.K tomu diskuse slouží.

Dinardo (Út, 29. 3. 2011 - 19:03)

..je známo čí je vina
to hraní s kostrami má jméno rakovina....

Reklama

Přidat komentář