Reklama

Obřízka

Tony (St, 5. 6. 2019 - 08:06)

Nevím, kdo napsal pod mým jménem tento fejk. Já totiž takto nikdy nepíšu.

Blbost (St, 5. 6. 2019 - 00:06)

Jsou to nesmysly. Ve čtyřiceti skončí stejně na urologii s obřízkou kvůli popraskané a zjizvené předkožce...a bude si nadávat, že si to nenechal udělat hned ve dvaceti....a místo toho do 32 let zbytečně roztahoval...

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 16:05)

Ale u někoho to holt nepomůže, jenže tys to ani nevyzkoušel.

Steve (Pá, 31. 5. 2019 - 15:05)

Ale prosímtebe, vždyt' tomu skoro vůbec nerozumíš ... jsi jen amatér a aktivista. Máš to jen jako takového koníčka. Těma mastičkama vážně všechno nevyřešíš, ono to totiž ani nejde. Úzký chobot musí stejně jít pryč.

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 16:05)

Zase z tebe mluví ten SYNDROM POPŘENÍ ZTRÁTY. Vím o mnoho takových, kterým se to povedlo, například na www.obrizka.webnode.cz psal jistý Petr, že se mu to povedlo ve dvaatřiceti letech.

Tony (Pá, 31. 5. 2019 - 11:05)

Chápu, ale to platí v tom případě, že roztahovací cvičení nezabírá. Jinak je tu možnost operace s úplným zachováním předkožky ale ten primář co znám, že to dělá běžně operuje pouze do devatenácti let, protože je chirurgem pro děti a dorost i když mi napsal, že výběrově operuje i starší.----------------------------Já osobně zastávám názor, že do devatenácti let by měl kluk mít toto vyřešené a když to nejde fakt jinak, tak tou obřízkou.

ObrezanyHonza (Pá, 31. 5. 2019 - 11:05)

Já jsem se léta snažil vyřešit parafimózu nejrůznějšími cviky, ale nikam to nevedlo. Kůže se natáhla vždy jen nepatrně, a když jsem přestal cvičit, tak se opět zcvrkla do běžného stavu, takže nekonečný příběh plný nepřijemné bolesti. Nakonec jsem se až těsně před třicítkou dokopal na urologii a podstoupil obřízku. Byla mi doporučena skutečně důrazně, protože při parafimóze může dojít, narozdíl od klasické fimózy, k přiškrcení žaludu, vzniku otoku, a v nejhorším případě k odumření tkáně. Teď si také si rvu vlasy, že jsem se neodhodlal mnohem dřív. Stud mi to prostě v pubertě "nedovolil" :/ Je to skutečně ohromná úleva, hygiena je o poznání lepší, s funčností nemám žádný problém. Takže bych poradil ostatním - pokud máte podobné problémy, a cítíte, že cviky nic neřeší, tak do toho jděte. Není se čeho bát, těch pár nepříjemných týdnů po operaci se dá vydržet. Z mých zkušeností - většině žen se to líbí, a nebo jim je to jedno. Jen výrazná menšina se staví k obřízce vyloženě negativně. A spíše jde o starší ročníky, které jsou holt mnohem konzervativnější.

Tony (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Doktora bych s mou chorobou dělat nemohl. Jedině tak psychiatra, ten totiž nikoho neoperuje. To, že mnozí čestí urologové vědí o předkožce jen to, že je to část těla, kterou je nejlépe odfiknout, je žel pravda. Je to sice truchlivé, žel je ale tomu tak.

Gine, (Pá, 24. 5. 2019 - 07:05)

tys prakticky nemohl dělat nic, ani se válet v církvi a pořád budeš prudit a prudit....kdyby mnozí čeští urologové a slovenští také, věděli o předkožce je to, co ty píšeš, tak většina mužů by byla u nás a na Slovensku obřezaná, ale není tomu tak, neboť obřízka se dělá jen z z těch nejvážnějších důvodů Lege Artis, když předkožka činí zdravotní problém. A většinou ten, kdo kvůli předkožce urologa vyhledá není zdravý mladík kterého ty bys toužil přetahovat a radit mu, co s tím má dělat. To není o léčení, ale o úchylce . To jsou tvé chorobné, psychopatické představy a touhy, ostatně jako i o psychiatrii, kterou zejména ty bys měl vyhledat.

Steve (Út, 21. 5. 2019 - 14:05)

Tony, ty fakt nežiješ realitou ... Zaplat' Pánbůh že neděláš doktora na urologii. No jako hotového kněze si tě taky nedokážu vůbec vybavit - vždyt' by ti všichni farníci utekli z kostela. :-D

To je jako když se nějaký kněz pustí na tenký led a začne kázat o potratech apod. - to jsou taky zážitky.

Tony (Po, 20. 5. 2019 - 18:05)

Prevalence úmrtnosti v Íránu v souvislosti s obřízkou.

Nakonec jsme zahrnuli celkem 38 úmrtí obětí obřízky chlapců z archivu právního lékařství 12 provincií Íránu. Rodiče zemřelých byli všichni muslimové.

Věk chlapců, kteří zemřeli po obřízce, se pohyboval od čtyř dnů do 5 let. Ze všech chlapců, kteří zemřeli, bylo v prvním měsíci života obřezáno devět (20%).

Většina obřízek, která měla za následek úmrtí, byla provedena v ordinacích (14 37%), následovaly obřízky doma (12 32%), v nemocnicích nemocnic (10 26%) a na klinikách (2 5%). Žádný z těch chlapců nebyl obřezán z lékařského důvodu obřezán. Operaci provedli lékaři ve 28 (74%) přípedech, jiný zdravotnický personál v 9 (20%) případech a tradiční obřezač v jednom případě (3%) mrtvých chlapců. Šestnáct těch (57%) lékařů bylo praktických lékařů, 11 z nich (39%) byli buď chirurgové, nebo urologové a jeden z nich (4%) byl internista.-----------------------Teď je ještě otázkou, co se z toho ututlalo, to zveřejněné považuju za špičku ledovce.

Bobrik (Po, 20. 5. 2019 - 23:05)

Naštěstí nejsme v Iranu můj bobr má hlavičku holou sice ze zdravotních důvod ale sex ahygiena super .

Tony (Ne, 19. 5. 2019 - 22:05)

Jsem samotářský typ a něco mi v mém životě uniklo. Mně se líbí mecítmáčky, jenže Klausovy lováky, abych je voslnil, na to nemám.

? (Ne, 19. 5. 2019 - 20:05)

A není lepší strategie najít si partnerku, se kterou teď ještě něco hezkého prožiješ a která se o tebe za těch X let až budeš nemohoucí postará? Místo toho se chceš raději uchlastat.....Tony, děláš to všechno tak nějak vzhůru nohama:-) uvědom si to, dokud máš čas.....

Tony (Ne, 19. 5. 2019 - 15:05)

Jenže já parkinsona nemám.

Tony (Čt, 16. 5. 2019 - 16:05)

Nevím přesně, ale tak mi to řekla při posledním vyšetření neuroložka MUDr Šimečková. Já vím, že je to dědičné dle příznaků, u dědy to ještě chybně diagnostikovali jako Parkinsonovu chorobu. Zdánlivě to vypadá podobně ale je to zcela něco jiného. U mě se to začalo projevovat už v patnácti letech.

Dr (Ne, 19. 5. 2019 - 14:05)

Proti Parkinsonově nemoci pomáhá transplantace mozkových prasečích buněk do mozku postiženého. Neobvyklé řešení, ale u osmi z devíti pacientů došlo ke zlepšení symptomů. Že by? Možná se tím Parkinson vyléčil, ale buňky tam zůstaly.

? (Čt, 16. 5. 2019 - 13:05)

Co máš za špatný gen?

Tony (Čt, 16. 5. 2019 - 06:05)

Ke všemu je ten gen spojený s dlouhověkostí. Co je to za výhru být dlouhověký ale ke konci nemohoucí. Proto jsem žil dost bujaře, abych se toho nedožil. Můj strýc se v 57 letech uchlastal, bylo mu o rok méně než mě teď. Jenže najednou, když ta léta jsou tu, tak se mi do kytek nechce.

Adina (Čt, 16. 5. 2019 - 09:05)

Nejlepší dar, který můj manžel dostal do života od své maminky nebyl jen pro něho, ale také pro mě. Ano i já jsem rozhodnuta darovat obřízku našim synům pro štěstí i jejich budoucích manželek.

Reklama

Přidat komentář