Reklama

těsné džíny

Steve (Po, 20. 5. 2019 - 15:05)

Nejsme Thajci, takže já klasicky v plavkách.

Jirka. (Po, 20. 5. 2019 - 13:05)

Tak asi takhle: Když se jdou Thajci koupat, vstupují do vody úplně oblečeni, v tom, co mají právě na sobě, kupodivu vrchní díl oblečení má někdy dlouhé rukávy. Plavky, jak je známe téměř nepoužívají. Koupání jako v Evropě nahoře bez nebo bez plavek považují za naprosto nepřípustné a dělají to pouze cizinci. Thajci velmi dbají na zevnějšek a chodí slušně a čistě oblečení a nerozumí tomu, proč cizinci z bohatých západních států po jejich zemi cestují špinaví, v otrhaných džínách a neupravení. Přestože mladé místní dívky ve větších městech chodí v tílkách, kraťasech a minisukních, na venkově něco takového vůbec není zvykem a ani ve městě by žádná místní dívka, byť ve velmi odhalujícím oblečení, nevyšla mimo domov bez podprsenky. Takový je jejich životní styl vyznávající Budhismus.

Petr (Ne, 19. 5. 2019 - 20:05)

Jo rejpalů se vždy najde dost, ale aby pochválili, jak holka nebo žena, která má na to postavu, v nich pěkně vypadá, to ne. To by i na ně chtěli natáhnout asexuální lacláče a nebo nějaké plandáky jak po mámě, jako se to teď za každou cenu snaží protlačit módní úchylové. Hlavně ať to na nich visí jako na věšáku.

Lenka M. (Pá, 17. 5. 2019 - 18:05)

Já se v džínách a tričku koupu normálně. Tak když zrovna nemám plavky, tak buď nahá a to nejde všude a nebo v tom co mám na sobě. A pokud jdu na nějakou párty, tak tam se koupou všichni v tom co mají na sobě. A kluci nás rádi hází do bazénu, aby jsme byli zmáchané. Doma to jen tak pro radost udělám s kamarádkou taky a ti naši kluci se rádi přidají. Jen lemplové, idioti, rýpalové a bůh ví jaká další svoloč k tomu tady mají kecy. To jsem zvědavá, který z těch blbů se ozve první. Jedině těsní džíny !!!!

ha ha (St, 15. 5. 2019 - 23:05)

Ty vole, a jak jste to tam pak sušili? Mikiny by musely schnout celé dny, protože v Thajsku je vlhko. Asi pěkně kecáš a v Thajsku jsi nebyl. Plavky se nosí i proto, že rychle uschnou. V džínách a mikině se bude koupat tak leda debil.

Cestovatel. (Pá, 17. 5. 2019 - 18:05)

Tak když myslíš, plavky nosí tak turisti na pláži. A uschne to pomalu na tobě, ty chytráku.

Návštěvník (Ne, 19. 5. 2019 - 23:05)

Pomalu to schne? tak to musí studit ty chytráku. Od toho jsou plavky aby rychle uschly. Džíny nejsou koupací oblečení, a jestli se v nich nějaká chudina koupe, tak asi proto, že mají jen jedny kalhoty a plavky si nemůžou dovolit. A nějakej trubka z Česka se k nim přidá a myslí si, jakej je světák :-))))

Cestovatel (Po, 20. 5. 2019 - 08:05)

V tom vedru a zima??? A proč by si měli kupovat plavky? Je to zbytečné, stačí džíny, kraťasy nebo legíny a tričko nebo triko s dlouhým rukávem. Oblečení mají kupodivu dost a asi nevidí důvod pro plavky. Nemá cenu to rozebírat dál.

Cestovatel. (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Loni jsem byl s přítelkyní v Thajsku na 3 týdny jen tak s batohem bez cestovky. Normálně jsme byli s domorodci, abychom poznali opravdový život. Tam normálně nosí těsné džíny, koupou se v oblečení a kupodivu neumírají, jak tady neustále někdo píše, jak je to špatné oblečení. Já si plavky nebral, ta moje si nedala říct a táhla je zbytečně. Normálně jsme šli do vody jako místní v tom, co jsme měli zrovna na sobě - boty, džíny, tričko nebo i mikinu. Tam to nikdo neřeší. Když pršelo, tak taky bez nějakých pláštěnek i když zase pár domorodců je mělo, ale ostatní tak jak byli, zase džíny a tričko, nebo i mikina s kapucí. Asi když se dodržuje aspoň trochu hygiena, tak se nic neděje, jen tady je vše sterilní a reklamy útočí, jak kupovat všechno proti bakteriím. Je to kravina, čistota být musí, ale přílišná jen nabourá vlastní imunitní systém. Potom se nedivte.

HM (Út, 14. 5. 2019 - 23:05)

Však ty problémy mít brzo budeš. Zapařenou kundu ti sežerou kvasinky a budeš smrdět na sto honů. Děti mít nikdy nebudeš, jenom houby a plísně.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

Všichni jste se asi pomátli s těma kecama.

Pavel (Út, 14. 5. 2019 - 09:05)

Jedině těsné džíny, dělají pěknou postavu, pokud některá není jak prasnice. Já taky radši nosím úzké než nějaké plandáky. Tepláky fůůůůj.

??? (St, 15. 5. 2019 - 00:05)

Co je špatné na teplácích? Ty budeš asi buzík Pavle???

Pavel (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

A to proč, z čeho tak usuzuješ? Každý má rád něco jiného a nejsem jako stádo ovcí, jak se to z nás snaží udělat. A když někdo zavelí, teď budete nosit tepláky, tak všichni běží a kupují. A vypadají hrozně, je to na cvičení a ne na normální nošení. A co už je totální děs, že k nám do firmy přijel vyjednávat kšefty nějaký týpek v teplácích. A když jsem se dozvěděl odkud byl, tak nad tím už zůstává rozum stát. Jo, začíná to jít do prdele všechno.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 23:05)

Z čeho tak usuzuji? Z toho že si libuješ v úzkých džínách, které ti obepnou prdel. To musí být něco pro buzíky a hodně jich to přiláká. No pořád lepší, než chodit v těch postrávačkách, ze kterých půlka zadku kouká a rozkrok je někde u kolen. Ty vypadají, jako když jsi do nich nasral.

Pavel (Čt, 16. 5. 2019 - 10:05)

Jak jsem psal úzké džíny, tak sice úzké, ale ne těsné a narvané. Těsné a narvané jsou hezké na holkách a ženských s postavou. Já sice nosím úzké, ale ne narvané, aby mě to obepínalo jako šprcka. Sice po vyprání jsou trochu těsnější, ale brzo se vytahají a jsou tak o číslo větší a musím mít pásek. Takže klídek, nikoho nelákám.

Steve (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

Pro mladé ženy ale nejsou zdravé ani trochu.

Ivana (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Proč? Mě vyhovují už několik let. Problémy nemám a to je nijak nešetřím, v létě jsou každou chvíli mokré.

Ivana (Ne, 12. 5. 2019 - 16:05)

Těsné džíny jsou nejlepší řešení, nikde nic neplandá, nezachytávají se za nic a proto se jen tak nerozervou. Jdou zastrčit do vysokých bot. Jsou lepší i do vody, sice nevyhrnu nohavice a u volných ano, jenže je stejně namočím a potom to tak nepříjemně plandá a nabere to víc vody než těsné. Na dobrá postavě vypadají lépe. Občas si vezmu legíny, ale džíny mám oblíbenější. Zkusila jsem na práci venku lacláče, ale nakonec jsem se vrátila k těsným elastickým za pochvalného souhlasu mého přítele.

no (Ne, 12. 5. 2019 - 00:05)

já myslím, že by ti pak spíš nedala než dala. Myslím, že by jsi měl se šukem utrum...

Reklama

Přidat komentář