Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Ne, 19. 5. 2019 - 14:05)

A není lepší: "Jsemť jaký jsem." a držet se toho? Ale to ti tvoje rozvinutá schizofrenie asi nedovoluje. Anebo máš takový přetlak myšlenek, že abys neexplodoval jako papiňák, musíš část vyvrhnout na síti. Na druhou stranu, jako Návštěvník pod váliem bys byl nudný. Pax vobiscum

Islámský stát (So, 18. 5. 2019 - 20:05)

vystřílen? Byl jsi se poslední dobou podívat v Anglii nebo Francii?

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Že pak dítě přijde s monoklem a modřinami , to už je věc týrání dítěte, i když sem tam facko vlepená nebo ohnutí přes koleno a namlácení vařečkou, jelita menšího rázu způsobit může.Ne však trvalé zranění, tzn. s citem. Já bych toto zavedl u neukázněných děvčat. Před třídou rákoskou přes dlaně a bylo by.

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Já mám dojem, že první tři fáze nebo stupně feminismu byli správné (volební právo, přístup k vzdělávání, otevřenost universit a vzdělávání i všech zaměstnání, zájmů, sportů,politiky), ale ta další fáze je už toxická (útok na rodinu-manželství, zotročení manžela starostí již o dítě od kojence-otcovská mateřská např. svářeče, zavlečení amerických feministických témat-rasa, pohlavá asi 10 typů atd.,trestnost byť plácnutí, krátké lehké facky v zvládání potomka,atd.)!

Rakato (So, 18. 5. 2019 - 13:05)

Je zajímavé, že v médiích nemají ty feministické děvky žádnou opozici. Všichni troubí stejné genderové hovadiny, někteří více, někteří méně. To jsou všichni ti tiskoví a mediální magdáti dementní?

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Feministka-ta hodně vysoko postavená, to je prostě normální inkvizice, Savanarola. Třeba snad upálit ty nejhorší exempláře...

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Samozřejmě beru s nadsázkou, normálně je pozvat do pořadu, kde nebudou moci umlčovat okolí a protistranu a když nepřijdou tak to rozmáznout.
Girolamo Savonarola, též Hieronymus Savonarola (21. září 1452 Ferrara – 23. května 1498 Florencie), byl italský náboženský a politický reformátor, fanatický kazatel, dominikánský řeholník, který v letech 1494–1498 mocensky ovládl Florencii a přeměnil tuto republiku na přísně teokratický stát.

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Oni nechtějí skinhedský stát, ale feministicky teokratický stát vyholených dívčích klínů chtějí.
Je to otřes.Tam první chodí žena, muž jde jak pes za ní. Viděl jsem jak Švédský pár přijel do Prahy. Bylo jaro. Ona vystoupila z metra, měla na sebe kombinézu a sněhule (venku bylo na střevíčky) a muž šel tiše a poslušně za ní (pár asi 50let).

Návštěvník (Po, 20. 5. 2019 - 11:05)

Oni nechtějí skinhedský stát, ale feministicky teokratický stát vyholených dívčích klínů chtějí. Je to otřes.Tam první chodí žena, muž jde jak pes za ní. Viděl jsem jak Švédský pár přijel do Prahy. Bylo jaro. Ona vystoupila z metra, měla na sebe kombinézu a sněhule (venku bylo na střevíčky) a muž šel tiše a poslušně za ní (pár asi 50let).
-------------------------------------------------------------------------------
Horší je to s těmi nevyžádanými, zpětnými stížnosti na sex od švédských feministek.
Normální je, když ženská vyběhne ve vlaku ze záchodu a spontálně si říká : "Bože von mě dostal, von mě dostal..." a ne když si po sexu stěžuje, ž eměla sex bez kondomu a že se jí to příčí a chlap je kvůli tomu léta zavřeneju na nějaký ambasádě, protože mu hrozí snad kriminál.

Rakato (Po, 20. 5. 2019 - 12:05)

Ženám jde o kvalitu. A protože Assange nedodal kvalitu, vůbec se nedivím, že ho švédské feministky žalovaly. Takže dnes se jiní Evropané ve Švédsku daleko více snaží, aby Švédkám vyhověli.

Návštěvník (Po, 20. 5. 2019 - 11:05)

Od květinkové revoluce se to deviovalo všemi směry, protože ta revoluce byla jednak o volnosti, ale i o vlastním experimentu a bořila stará pravidla a morální rodinné hodnoty.
Takže nyní máme jednak porno, pak feministky, ženy v armádě, ženy v policii, samostatně se bavící dívky na tahu.Vulgární můžou dnes být i ženy a balit chlapy. A žen alkoholiček přibývá.

Rakato (Po, 20. 5. 2019 - 12:05)

Přibývá i žen, které kouří šíšu, a to mě znepokojuje. Nevím, co si o tom mám myslet. Je to jejich tichý protest? Příklon k islámu? Výraz emancipace? Jen chuť na tabák? A kouří i poledne, kdy by měly stát u plotny!

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Normálně máme ještě tělesné tresty, tak hezky těm zlobivým žákům nechat rákoskou jak v obecné škole přes prsty, zakázat vycházky, zakázat tělák, nechat po škole, nechat jít na obědy až po ostatních, nutit ho aby byl a čekal ráno ve třídě 15 minut před ostatními. A trest?! No vyloučení ze školy a tam to samé. A když nebude učitel spolupracovat, tak holt bude vozit žáka 30 km do poslední školy kde ho ještě nevyloučili.

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Tedy jeho rodič. Je směšné, že zase by měli ti holčičky po rozvodu vydělat na všem osobní asistentkou ve škole, což je asi zase rozvedená čůza, naprostá nýmand, který doplní tabulkové místo a její bratr, ve kterém v pubertě s chování matky propuká vztek a agresivita by dostal tu samou rozvedenou asistentku, která by ho psychologicky samozřejmě umravňovala a deptala ještě ve škole po konzultaci s jeho deptající matkou. Kudla se mi otevírá v kapse, jak si to feministky vymysleli.Naopak škola je jako práce, příprava na práci, má tam být ostrý řez od rodiny, škola má dítě upoutat a to dítě si má odpočinout od rodiny.Ne, že do něj feministická nadoktrinovaná a rodinou zaúkolovaná dilina bude o přestávkách a o hodinch hustit propagandu a záměry jeho rodičů a šmírovat ho po chodbách a hodnotit jak psychiatr. AŤ věme tužku a zhodnotí jeho rodiče u něj doma, co to je za moderní kretény !

Rakato (So, 18. 5. 2019 - 13:05)

Nicméně jistá spravedlnost ty pseudopedagory a rádobyrodiče postihne - až ti malí parchanti, zkažení jejich východvou dospějí, dají jim to sežrat i úroky - hned jak to půjde nesvéprávnost a šup s rodiči do ústavu. A tam tihle blbečci mohou přemítat, kde udělali chybu. Takže dnes si mohou novátořští pedagogové říct: Komu bije hrana? Tobě! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nakonec nás zachrání zase jen česká vesnice, kde ještě žije rázovitý lid, který si nenechá foukat do polívky nějakými zm.dy - to až se začne vyhodnocovat, kde soudruzi udělali chybu. (Jako za obrození v 19. století.)

18.5. (So, 18. 5. 2019 - 09:05)

Kdo nemá v hlavě,tak má mít v rukách a samozřejmě důvtip.To je základ.

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 09:05)

V rukách každopádně. Feministky to mohou mít tam kde chtějí.

Návštěvník (So, 18. 5. 2019 - 08:05)

Koukám, že jedovatej je také vycukanej z Máte Slovo. Nechci se vnucovat, máme spolu vleklé kontra názory.Ovšem zajímal by mne názor v dnešní Máte slovo na ten gender do škol.Mám dojem, že to řeší i Bolsonaro. Něco na tom bude. Podle mne výsledky nejsou téhleté "školy pedagogiky," na některé děti se prostě musí vzít rákoska, nechat je fyzicky klečet v koutě, naučit je poslouchat. Je směšné, že na 2-3 ionteligentní sígry bude nasazena nějaká tlustá dilina- jako counselor, která jim bude "pomáhat." V čem jako, vždyť z šikany učitele mají enormní profit!

Jedovatej (So, 18. 5. 2019 - 09:05)

Jo, máme spolu vleklé kontra názory... ale teď souhlas, naprostej. Teď jsem stručnej, mám dost natřískanej program.

Jedovatej (So, 18. 5. 2019 - 06:05)

Z Neviditelnýho Psa - fakt dost dobrý... "Radikální feministky dotáhly svou představu o genderové rovnosti k naprosté dokonalosti. Australští vojáci už nemají při vojenských operacích chránit všechny civilisty, ale předně ženy.

V nové doktríně Královského australského letectva (RAAF) Gender v leteckých operacích se například můžeme dočíst, že zničení klíčového mostu, po němž jsou distribuovány nepříteli zbraně, může mít výrazný dopad na život místních civilistů, zejména žen. Ty totiž pak třeba budou nuceny chodit po neznámých, málo osvětlených cestách a bude jim více hrozit znásilnění, které jim vlastně hrozí už tak, protože je válka... (http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-co-ty-holky-z-genderu-vlastne-chteji-f1p-/p_zahranici.aspx?c=A190516_143234_p_zahranici_wag#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=pes_neviditelny&utm_content=main).

Reklama

Přidat komentář