Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Lalla (Ne, 19. 5. 2019 - 13:05)

Krásný den dnes....Já na lehátku, Pils na dece, Aleš v lese...co ostatní?

die (Ne, 19. 5. 2019 - 09:05)

Aleši do přírody taky chodím. Ale jen tak zajít do blázince a podívat se s kávou jak píšeš na cvoky by mne nikdy nenapadlo. Ani tady blázinec nemáme nebo o něm nevím.

-Aleš- (Ne, 19. 5. 2019 - 11:05)

Die, to se divím, že tě ještě nenapadlo takhle smysluplně využít volný čas :-) já tam chodím hlavně kvůli příjemnýmu prostředí. Můžeš posoudit sama

http://www.pnbrno.cz/

Ti cvoci jsou až v druhým plánu :-). Vy tam nemáte čistě blázinec, ale jenom psychiatrický oddělení při nemocnici.

Pils (Ne, 19. 5. 2019 - 08:05)

Já sice nemám tak pozoruhodný život, aby někdo čekal na mé příspěvky, ale přidám se k vám osamělým. Procházkami v lese jsem vždycky léčila všechny duševní neduhy a les mi vždycky pomohl. Nejvíc když rostly houby. Teď koukám z okna a tipuju, jak bude přes den, mělo být podle předpovědi pod mrakem, ale tady svítí slunce. Možná by se později dalo poválet na dece... :-) Tak ať máte hezkou neděli!

-Aleš- (Ne, 19. 5. 2019 - 01:05)

Ondro, asi máš pravdu, drogy jsou svinstvo, z člověka udělají úplnýho magora. Naposled co jsem ji viděl, tak mi slibovala že už s tím přestane a že se mnou bude jezdit na výlety, ale stačí aby jí zavolal nějakej feťák a všechno je rázem jinak. Ono je to lákavější než šedá realita. Já jí říkám, seš krásná holka, mohla sis najít nějakýho slušných kluka a žít jako normální lidi a místo toho kvůli falešnýmu pocitu štěstí jsi přišla úplně o všechno. Z toho se bude už těžko dostávat. Radko, to je hezký že sis vzpomněla na mě, já jsem byl v lese a pak jsem si zašel do blázince na kafe, sedl jsem si v parku na lavičku a pozoroval jsem cvoky. Klidně něco piš, vždyť všichni tady koukáme a nic. Ty jsi aspoň poznala Milunu na živo, to nám co se nechceme seznamovat musí stačit číst její myšlenkový pochody.

Radka (So, 18. 5. 2019 - 23:05)

Jo občas čtu Aleši.Ale tovíž zůstal ve mě smutek.Už jsem jako tady ten Ota.Jen koukat a nic.A nikoho jinýho jsem hledat nezkoušela.Byla jsem taky na procházce u lesa tak jsem si vzpoměla na tebe.

Maruska (Pá, 17. 5. 2019 - 20:05)

Je tu ještě Radka a Mia? Chybíte tady.

-Aleš- (So, 18. 5. 2019 - 09:05)

Radku tady už nehledej. Momentálně se asi pokouší na fb s někým seznámit. Možná s doktorem, možná s vysokou blondýnou. Kdo ví :-) Milunko, holka je čistá a oblečená jako ze škatulky. Ona když chce, tak si dokáže vydělat dvakrát tolik co já. Ale teď někam zmizela, nikde není k nalezení. Dneska je mi už docela dobře. Za chvíli se půjdu někam najíst a pak si vyčistím hlavu na procházce v lese.

Ondra (So, 18. 5. 2019 - 14:05)

Tak když si Aleši takhle vydělá,tak že jí baví přespávat v nějakých dírách.Že si nenajde nějaký bydlení? A zmizla tak třeba spí u nějakýho jinýho.A teda tady je prázdno nikde nikdo.Ani ta Miluna tu neni.Nedavno sem psal někdo kdo se podepsal jako já.Taky tolik jmén a on zrovna napíše stejný jméno.

-Aleš- (So, 18. 5. 2019 - 16:05)

Ona žije ze dne na den, všechno co vydělá hned utratí. Ji to takhle baví. Mohla být u mě, ale jednou přespala a pak jsem ji několik dní neviděl nebo domů chodila až nad ránem. Takže jsem společný bydlení ukončil, protože jsem chodil do práce nevyspalej. Těžko říct kde teď je, kdyby byla u někoho, tak by určitě byla na fb, ale tam už víc než den nebyla přihlášená. Miluna nepíše protože je asi s Denisem a když nepíše Miluna, tak nepíšou ani ostatní, protože není na koho reagovat. Je to začarovanej kruh :-)

Ondra (So, 18. 5. 2019 - 20:05)

To je chyba,chtělo by to aby diskuze jela dál i bez Miluny.Škoda.Ale řekni mi kde tolik lidí zase je? To tu fakt jsme jen my dva? Tak to ta tvoje žije okamžikem.Tak možná bude v nějakym tom doupěti někde sjetá,proto neni na fb.

Lalla pro Alici (Pá, 17. 5. 2019 - 17:05)

Velké blahopřání tvé holčičce Anetce. Vždy si vzpomenu, že jsem také ještě chtěla holčičku Anetku, bohužel život rozhodl jinak

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 16:05)

My jsme se ale nerozešli.On to jako rozchod nebere.Budem se navštěvovat a dál se uvidí ale i tak se teda trápí a já nevim jak mu pomoct.Sany asi on je šikovnej na ruce a vyzná se fyzicky v těle ale samotnýho sebe už neví co a jak dál.Ale jako v tvých slovech Sany je pravda ale je to tak těžký to rozhodování a co dělat nedělat.A pravdu máš že mam dělat sama co se sebou ale i on mi chybí.Tady už neni šeď ale oblačno a to je lepší a párkrát vysvitlo slunce ale jen na chvilinku.Škoda,opravdu sem z něj cítila pomoc.Lallo tak to je nějak podobná situace mezi nima když taky kvuli dítěti.Alešku a to koukam jak už se ti do holky moc nechce investovat.Tak neomrzela už tě nějak? A kdyby ti léky měli pomoct tak je zkus.Já vim že kdybych měla deprese takový hluboký co sem taky zažila tak bych je brala ale tohle jsou depky to co mě chytá třeba z hormonů nebo počasí a to se srovná vždy samo.Ale ta pravá deprese je uplně něco jinýho a ta mi bez léků nepřecházela,takže sama vim co a jak.Já asi pojedu teda za Deniskem k tomu kamarádovi a vyspim se s nim a někam ho vytáhnu protože tady mezi zdima už mi to stačilo.A neni holka hodně špinavá když je bezdomovec? Asi jí musíš vždycky celou vyprat co.Tak ať ti je co nejdřív líp Alešku.Mě už lehce je když mizí ta odporná šeď venku.

Sany11 (Pá, 17. 5. 2019 - 15:05)

MIlu, nic si nevycitej, zase se musim opakovat, kdysi jsem to tu psala, ze Denis nemuze byt uplne v poradku, protoze by nejednal tak, jak jedna.
Ales ma pravdu, ani doktorum se nevyhybaji jak psychicke, tak i jine potize. Nemuzes prevzit zodpovednost za jine dospele jedince, mas co delat se sebou. Vidis, on te udejne chtel ochranovat a jak to dopadlo. U nas konecne vylezlo slunicko, tak snad zase hned nezmizi a urcite vyleze i jinde.
Ali, zebra uz celkem dobry, ale zase jiny problemy. Proste kveten :D Anetce (slunicku) vse nejlepsi k svatku. :-)

anka (Pá, 17. 5. 2019 - 12:05)

Milunko podle mne by jsi mela nekoho vyprstit! treba i Lucinku nebo aspon nekoho

co (Pá, 17. 5. 2019 - 12:05)

tebe Anka?

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 11:05)

Ne Alešku vůbec tam neni na Fb ani mě nenapsala.Ale když Alče taky ne tak to tolik neřešim,jen je to škoda ale vim to od ní od začátku že na fb nechodí denně.Ale mam teď dělat co sama se sebou.Jak neni dlouhodobě slunce už začínam být v nějakejch depkách a mens mi taky nějak nepřichází.Od potratu sem ji ještě neměla.Takže zase asi hormony rozhozený a musim se nutit abych vstala aspoň dopoledne a neni mi dobře psychicky.Vlastně mi všichni přestali zajímat i sex a sem jak loutka nějaká přitom vim kdyby se oteplilo a bylo slunce tak by mi to srovnalo ale tohle už nedávam.V květnu tohle počasí působí hůř než v zimě.Mam strach a negativní myšlenky a prostě sama už ani nezvládam psát.Přinutila sem se když si napsal.A co ty a holka?

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

Milunko, na mě ty změny počasí taky působí negativně. Už od včerejška je mi mizerně, ale já se tomu nepoddávám, protože už jsem si na ty výkyvy zvykl. To je prostě život, přináší víc bolestí než radostí. S holkou se pořád stýkám, ale už to není jako dřív, trochu jsem k ní ochladl. Ona dneska čeká že jí zavolám, ale vzhledem k tomu že mi je blbě, tak to odložím.

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

A jak je tobě Alešku blbě,taky psychicky? Já se cítim jak přešlá,uvadlá a vnitřně jen takový šedo temno.Přitom by stačilo to slunce! Už sem ho pořádně neviděla tři týdny a to už je trochu moc:-( já se snažim tomu nepoddávat,pustila sem si rychlou hudbu,něco poklidila ale je to semnou jak stín:-( navíc mam trochu strach o Denise.Volal mi jeho kamarád že je nějakej divnej teď že takovýho ho nezná a do nové práce ješt nešel.Je možný aby měl sám doktor nějaký problemy takhle??? Mam to v hlavě a bojim se a nevim co si mam o tom myslet,tak to taky dělá svoje.Lucku sem přestala řešit až bude chtít ona se ozve.I když se odmlčela ve špatný dny protože vim že by mi hodně pomáhala.A tobě to k holce ochladlo.To je trochu blbý,pak už na ní tak nemáš náladu a ještě teď když ti je blbě.A Anko když se ti na něco zeptam tak nikdy si neodpověděla tak mi to připadá že si jen někdo dělá prdel:-(

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

Je mi blbě fyzicky i psychicky. Taky nemám na nic náladu. Denis i když je doktor, tak je to pořád jenom člověk z masa a kostí. I doktoři mívají psychický problémy. Na fb si čtu zrovna příspěvky jednoho doktora, kterej trpí schizofrenií a všude vidí nějaký mimozemský agenty. Teď když mi to s holkou docela dobře klape, tak na ni nemám moc náladu, taky mám nějaký výdaje, tak se mi nechce utrácet. Já jsem jí řekl, že si dám od toho na nějakou dobu oraz, ale někam na jídlo ji klidně pozvu když bude chtít.

Reklama

Přidat komentář