Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Ondra (So, 18. 5. 2019 - 20:05)

To je chyba,chtělo by to aby diskuze jela dál i bez Miluny.Škoda.Ale řekni mi kde tolik lidí zase je? To tu fakt jsme jen my dva? Tak to ta tvoje žije okamžikem.Tak možná bude v nějakym tom doupěti někde sjetá,proto neni na fb.

Lalla pro Alici (Pá, 17. 5. 2019 - 17:05)

Velké blahopřání tvé holčičce Anetce. Vždy si vzpomenu, že jsem také ještě chtěla holčičku Anetku, bohužel život rozhodl jinak

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 16:05)

My jsme se ale nerozešli.On to jako rozchod nebere.Budem se navštěvovat a dál se uvidí ale i tak se teda trápí a já nevim jak mu pomoct.Sany asi on je šikovnej na ruce a vyzná se fyzicky v těle ale samotnýho sebe už neví co a jak dál.Ale jako v tvých slovech Sany je pravda ale je to tak těžký to rozhodování a co dělat nedělat.A pravdu máš že mam dělat sama co se sebou ale i on mi chybí.Tady už neni šeď ale oblačno a to je lepší a párkrát vysvitlo slunce ale jen na chvilinku.Škoda,opravdu sem z něj cítila pomoc.Lallo tak to je nějak podobná situace mezi nima když taky kvuli dítěti.Alešku a to koukam jak už se ti do holky moc nechce investovat.Tak neomrzela už tě nějak? A kdyby ti léky měli pomoct tak je zkus.Já vim že kdybych měla deprese takový hluboký co sem taky zažila tak bych je brala ale tohle jsou depky to co mě chytá třeba z hormonů nebo počasí a to se srovná vždy samo.Ale ta pravá deprese je uplně něco jinýho a ta mi bez léků nepřecházela,takže sama vim co a jak.Já asi pojedu teda za Deniskem k tomu kamarádovi a vyspim se s nim a někam ho vytáhnu protože tady mezi zdima už mi to stačilo.A neni holka hodně špinavá když je bezdomovec? Asi jí musíš vždycky celou vyprat co.Tak ať ti je co nejdřív líp Alešku.Mě už lehce je když mizí ta odporná šeď venku.

Sany11 (Pá, 17. 5. 2019 - 15:05)

MIlu, nic si nevycitej, zase se musim opakovat, kdysi jsem to tu psala, ze Denis nemuze byt uplne v poradku, protoze by nejednal tak, jak jedna.
Ales ma pravdu, ani doktorum se nevyhybaji jak psychicke, tak i jine potize. Nemuzes prevzit zodpovednost za jine dospele jedince, mas co delat se sebou. Vidis, on te udejne chtel ochranovat a jak to dopadlo. U nas konecne vylezlo slunicko, tak snad zase hned nezmizi a urcite vyleze i jinde.
Ali, zebra uz celkem dobry, ale zase jiny problemy. Proste kveten :D Anetce (slunicku) vse nejlepsi k svatku. :-)

anka (Pá, 17. 5. 2019 - 12:05)

Milunko podle mne by jsi mela nekoho vyprstit! treba i Lucinku nebo aspon nekoho

co (Pá, 17. 5. 2019 - 12:05)

tebe Anka?

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 11:05)

Ne Alešku vůbec tam neni na Fb ani mě nenapsala.Ale když Alče taky ne tak to tolik neřešim,jen je to škoda ale vim to od ní od začátku že na fb nechodí denně.Ale mam teď dělat co sama se sebou.Jak neni dlouhodobě slunce už začínam být v nějakejch depkách a mens mi taky nějak nepřichází.Od potratu sem ji ještě neměla.Takže zase asi hormony rozhozený a musim se nutit abych vstala aspoň dopoledne a neni mi dobře psychicky.Vlastně mi všichni přestali zajímat i sex a sem jak loutka nějaká přitom vim kdyby se oteplilo a bylo slunce tak by mi to srovnalo ale tohle už nedávam.V květnu tohle počasí působí hůř než v zimě.Mam strach a negativní myšlenky a prostě sama už ani nezvládam psát.Přinutila sem se když si napsal.A co ty a holka?

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

Milunko, na mě ty změny počasí taky působí negativně. Už od včerejška je mi mizerně, ale já se tomu nepoddávám, protože už jsem si na ty výkyvy zvykl. To je prostě život, přináší víc bolestí než radostí. S holkou se pořád stýkám, ale už to není jako dřív, trochu jsem k ní ochladl. Ona dneska čeká že jí zavolám, ale vzhledem k tomu že mi je blbě, tak to odložím.

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

A jak je tobě Alešku blbě,taky psychicky? Já se cítim jak přešlá,uvadlá a vnitřně jen takový šedo temno.Přitom by stačilo to slunce! Už sem ho pořádně neviděla tři týdny a to už je trochu moc:-( já se snažim tomu nepoddávat,pustila sem si rychlou hudbu,něco poklidila ale je to semnou jak stín:-( navíc mam trochu strach o Denise.Volal mi jeho kamarád že je nějakej divnej teď že takovýho ho nezná a do nové práce ješt nešel.Je možný aby měl sám doktor nějaký problemy takhle??? Mam to v hlavě a bojim se a nevim co si mam o tom myslet,tak to taky dělá svoje.Lucku sem přestala řešit až bude chtít ona se ozve.I když se odmlčela ve špatný dny protože vim že by mi hodně pomáhala.A tobě to k holce ochladlo.To je trochu blbý,pak už na ní tak nemáš náladu a ještě teď když ti je blbě.A Anko když se ti na něco zeptam tak nikdy si neodpověděla tak mi to připadá že si jen někdo dělá prdel:-(

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

Je mi blbě fyzicky i psychicky. Taky nemám na nic náladu. Denis i když je doktor, tak je to pořád jenom člověk z masa a kostí. I doktoři mívají psychický problémy. Na fb si čtu zrovna příspěvky jednoho doktora, kterej trpí schizofrenií a všude vidí nějaký mimozemský agenty. Teď když mi to s holkou docela dobře klape, tak na ni nemám moc náladu, taky mám nějaký výdaje, tak se mi nechce utrácet. Já jsem jí řekl, že si dám od toho na nějakou dobu oraz, ale někam na jídlo ji klidně pozvu když bude chtít.

Miluna (Pá, 17. 5. 2019 - 13:05)

Ale když doktor trpí schyzofrenií,tak to už asi medicinu nemůže vykonávat co? A co ti bolí fyzicky? Mam strach že Denis nějak trpí kvuli mě.Dostal se do bodu kdy nemá chuť si nikoho zase hledat,zvlášť když už sem mimi čekala ale to moje rozhodnutí ho asi užírá:-( nebo já nevim ale ten jeho kamarád mi trochu vystrašil a já se trochu z toho třesu.Že mam výčitky jestli za to můžu třeba já a tak.Achjo no:-( nic mi taky nebaví a nevim co se sebou.Nic mi nepomáhá Alešku.To je pech s tou holkou když píšeš že to zrovna i klapalo.

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 14:05)

Ten doktor má invalidní důchod, se schizofrenií by ordinovat nemohl. Ale ty jeho příspěvky jsou zajímavý čtení. Nejhorší je že se pořád neví co to ta schizofrenie vlastně je. To už je lepší mít deprese, s tím se dá za pomocí léků fungovat. Někdy si říkám jestli bych taky neměl na tu moji hlavu něco brát. Když jsem byl v blázinci, tak mi ty prášky co mi ráno dávali docela pomáhaly. Ale já nejsem zvyklej na léky. Já je beru až když už není zbytí. Například penicilin mi zachránil život. Mě teď bolí hlavně hlava, ale to se zase spraví, asi jsem chytil nějakej vir. Doufám že už zítra budu ok. Těžko říct jestli Denise rozhodil rozchod s tebou. Je to možný to zamává s každým, ale výčitky si nedělej, zbytečně si svou situaci ještě zhoršuješ. Radši si řekni že je to pěkný že někomu stojí za to kvůli tobě trpět :-) Mně se hlavně do holky už moc nechce investovat. Takže mi musí stačit když s ní zajdu někam na jídlo nebo když ji někam odvezu, protože ona je bezdomovec a pořád přespává různě po kamarádech. Minulou neděli jsem pro ni jel až do Vsetína. Ale já si myslím že ji to takhle baví, má v sobě ty toulavý cigánský geny. A já jsem rád když se projedu autem někam dál od Brna. Ale teď koukám že taky nebyla na fb už 20 hodin, to u ní není obvyklý, ona je závislák na fb.

Lalla (Pá, 17. 5. 2019 - 14:05)

Rozchody bývají smutné. Mně se teď rozešla po osmiletém vztahu kamarádka s Italem. Žili spolu v Římě, ale k ničemu ten vztah nevedl. Ona už chce konečně dítě, on se na to necítí. Oba smutní, ale vrátit se sobě nechtějí

Alice (Čt, 16. 5. 2019 - 12:05)

Ještě jsem s ní nebyla Miluno protože sem nejela.Já jsem z toho počasí už taky nějaká mrzutá a co ty Sany jak si na tom?

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 06:05)

Hlavně nezapomeň že dneska má Anetka svátek :-)

-Aleš- (Pá, 17. 5. 2019 - 06:05)

A co ta Lucka, už se přihlásila na fb nebo místo chatování s Milunou přeorala celou zahradu? :-)

pils (St, 15. 5. 2019 - 18:05)

Teda - ne ž by 5 stupňů byla má oblíbená teplota, ale rozhodně si tím nenechávám zkazit den. Aspoň unosím všechny ty nakoupené hadry. :-) Jen jsem taková spavější... Lallo, jak je?

Tereza (Čt, 16. 5. 2019 - 09:05)

Mně ho to kazí samo.Bere to energii.Neovlim to.A co jsem slyšela úplně nejvíc to působí na labilnější jedince.Tak je vidět Pils že ty jsi naprosto v pořádku;)

Miluna (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Ne do práce nechodí a má jednoho syna.Ale má zahradu tak je hodně tam ale nevim jestli i v takovim počasí.Já potřebuju těch svých dvacet stupňů a sem spokojená.Kéž by dvacet vydrželo co nejdýl než pak ty tropy ale tahle zima je odporná.Teď mi to ukazuje 4°C to je nechutný.

j (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Hele Lucinka asi chodí do práce, možná má děti a jiné starosti, než si celý den psát na fcb.

Reklama

Přidat komentář