Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 22:05)

Nebuď hovado, ta mladá děvucha s upřímným srdíčkem, které bylo raněno, má dost.

ikk. (Pá, 17. 5. 2019 - 21:05)

Miško nějaký čůrání by nebylo?

Miška (Pá, 17. 5. 2019 - 21:05)

Posílám tobě pozdrav z Dačic a Nikolka snad bude ok. Ona to má asi ještě v sobě trochu nezpracovaný. Já jsem zase dnes unavená víc než včera a asi budu taky už brzy spát. Já se taky těším, že tě pozdravím a napíšu když to jde jeden nebo více vzkazů, nejen čuracích. Příjemnou dobrou noc.

Klára (Pá, 17. 5. 2019 - 21:05)

Ahojky Miško, pozdrav z chaloupky u Šluknova. Libor psal, že je skoro ok a že se těší na mně a že zítra by chtěl všechno a je takovej více chlapsky lepší. Ale když je něco dobrý, najde se problém, který nečekáš. Odjely jsme na chalupu a Nikolka po chvíli začala tak usedavě plakat, že jsme zastavily a nevěděly, co se jí stalo.Prý, že ten umřelý králík tam bude sám a že je mu smutno a bulila a bulila. Přitom toho nového jsme vezli s sebou. Mamča to vzala do svých rukou a pokračovaly jsme dál a jen jsme si zastavily na čůrání a nejvíc se chtělo ségře asi i z toho stresu a bulení. Vybalily jsme a dnes jsme si udělaly večeři a zítra asi ugrilujeme maso a pak půjdeme do hospůdky na chvíli. Tak ti písnu podle času. Víš, ale já tě mám taky tak ráda, že se těším,abych ti napsala alespoň jednou za den, abys nebyla smutná, ale hlavně mám spoustu nových podnětů. Hezky se vyspinkej a užij si to taky.

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 18:05)

Dnes je tu v Hamburku hezky ale včera celej den pršelo.

Miška (Pá, 17. 5. 2019 - 17:05)

Já vím, asi mám blbý den díky tomu všemu. Ale ono se musí jít dál. Dnes nikam ale nejdu ani prakticky . Budu doma a budu si třídit fotky a odpočívat. Měla jsem dnes velký čurání jen doma a tak nic výraznýho. Miško na chaloupce bude asi hezky a tady u nás je taky příjemně.

Klára (Pá, 17. 5. 2019 - 16:05)

Miško, já vnímám, že tě to bolí a tak o tom už nepiš a nemysli na to. Jinak budeš bulit pořád. My jedeme na chaloupku už dnes a tak ti písnu večer. Mně to od Jakuba bolí taky, ale já jsem si ho nepřipustila blíž a tak mám trochu výhodu. A jestli si sjednává další schůzku s jinou holkou tak je to velmi nekorektní a podlý. Pozdrav od ségry a od Ťufíka. Tomu původnímu tady pálíme každý den svíčku na hrobečku a zapálíme než odjedeme taky.

Miška (Pá, 17. 5. 2019 - 16:05)

Ahoj Klárko. Teda ten Jakub mne tak rozhodil, že jsem na to ještě musela celý den myslet. Pro Kikinu chci říct, že přijel modrou škodovkou, modernějšího typu. Ale mně na něj jakákoliv myšlenka strašně bolí. Já jsem mu dala sebe a svou pokoru a pravdivou radost a touhu a. Já nemůžu psát

Ikk. (Pá, 17. 5. 2019 - 10:05)

To se na ten srací odkaz taky podivám.

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 09:05)

Všiml jsem si toho také. Teď je tu už přes půl roku nový systém, starý by mi to neumožnil. Jsem tu na doktorce už přes 12 let. Dle mne je to určitě on. Mimoto tu oblboval třetí pod jiným nickem, kdo tu není více než tři roky, tak to nepozná.

Kikina (Pá, 17. 5. 2019 - 08:05)

No nevím možná že je to jenom náhoda a shoda jmen ale všimla jsem si že na sousední diskuzi nečekaný průjem v nevhodnou chvíli si minule jakýsi Jakub domlouval rande pro změnu spojené s kakáním s devatenáctiletou Violou. Ta pak čekala chudák na místě srazu s plným bříškem až se z toho málem pokakala a pochopitelně že nikdo nepřijel. Pak se po čase ten Jakub zase ozval omluvil se s tím že se styděl a na dnešek se domluvil nový pokus. Nechci být prorokem ale klidně vsadím svoje kalhotky že ani dneska nikdo nepřijede. Jenom tak pro zajímavost : Miško jakou barvu mělo Jakubovo auto? I když nemusí to být ta samá osoba. Tenhle o sobě tvrdí že je mu 27 let a že je z Říčan což ale pochopitelně můžou být kecy. Jinak je to blbý holky ale holt některé z vás platíte za svou naivitu. Takových Jakubů je bohužel plný internet. Tolik moje postřehy. Zdraví Kiki.

Miška (Pá, 17. 5. 2019 - 07:05)

Klárko ten hajzl Jakub měl tu drzost tady napsat takový sprostý mail? To snad ani není pravda! Ten má tedy odvahu. Já ho nechci ani už komentovat. Včera jsem na tebe a Libora hodně myslela a pochopila jsi, že jsem nemohla psát, protože jsem se u toho rozplakala a nešlo s tím nic dělat. Taky jsem se vyplakala až jsem usnula a probudila se až ráno a hned udělala velký čurání z naplněné baculky přes noc. Tak si písnem zase k večeru. Já nemám chaloupku, ale chceme jet podívat se jeden den na slavnosti do Telče a nebo do Brna. Stále mně chce ten kluk od nás, o kterém jsem ti psala, ale já jsem zatím hodně poznamenaná tím , čím jsem prošla a bojím se. Asi bych potřebovala taky odbornou pomoc, ale do Turnova je to daleko a hlavně jsem to mámě nijak podrobně nevysvětlovala, co se všechno stalo a tak to musím nějak zpracovat sama. Bojím se, ne společného čurání s klukem nebo milování, ale zrady a toho, že mne využije a odmítne. Já o tom nemohu ani psát, nebo budu zase bulit. Musím do školy a nechci být smutná hned po ránu. Pa a užij si hezký den. Mám tě moc ráda Klárko.

Klára (Pá, 17. 5. 2019 - 06:05)

Ahoj Miško. Nakonec jsem to zvládla, sice jsem trochu bulila ale pak jsem už spinkala v pohodě. Teda Jakub mne nadzvedl! Ty sem Jakube na tuto diskusi ani nechoď! Jsi nečestný a neférový člověk, co mi tady vynášel do nebes křivou lásku a Mišku jsi jen využil a zneužil a velmi ranil! Měl by ses ostudou zakopat pod zem a vylézt, až budeš člověk s rovnou páteří. Miško, Libor mi psal už ráno, že sice toho moc nenaspal, ale je redy a dal si jen jedno pivo večer doma a těší se na zítra k nám na chaloupku. Tak snad to bude v pohodě. Ozvu se ti a

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 07:05)

Je to on. Před pěti lety to byl perfektní kluk.

Tony (Čt, 16. 5. 2019 - 22:05)

Dle mne je to zcela jinak. Mišce je pouze patnáct let, a ji tu velice zranil kluk (veškeré indicie nasvědčují tomu, že je to on), kterého jsem si před pěti lety, pro jeho přímočarost, když mu bylo sedmnáct let, velice oblíbil. Dnes je mu, pokud je to on, dvaadvacet let a hraje si na sedmnáctiletého. Mnohé indicie naznačují, že je to on, ale velice rád bych se mýlil.

Pokud to je ten Jakub, tak když mu bylo sedmnáct let, tak byl naprosto skvělý. Jejich otec utekl od rodiny, prostě se na ně vysral jak na placatej šutr (promiňte mi, že píšu tak vulgárně) a Jakubova matka se musela o něho a o jeho starší sestru starat sama. Velice si jí vážím, jenže uplynulo dalších pět let, a všechny indicie nasvědčují, že je to on, tak je vidět, že se zcela potatil a stal se mnohem horším, než byl jeho otec. Jako ranil Mišku (pokud je to on), tak tu má na doktorce rozpracované další dvě holky, které chce takto ranit. ------------Mne jako starého dědka nějaké čůrací story už vůbec nezajímají. Jenže se tu mihlo jméno Jakub a tak jsem zbystřil pozornost, začetl jsem se do tohoto vlákna, které mě poměrně zaujalo. Proto jsem poslal určité pohledy z Berlína, na dva pokusy, z nichž asi jeden došel a druhý nedošel. Teď už v Berlíně nejsem, jsem teď v Hamburku, ale pozítří stejně jedu na tři neděle turnusového volna znovu do Čech. Ale rád bych, aby to těm děvuchám vůbec došlo, byl to můj úlet, ale zaujaly mne.

Jakub (Pá, 17. 5. 2019 - 05:05)

No a co? Myslíš ,že se budu kát? Ani náhodou. A už mi tady nedělej ostudu.

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 07:05)

To se stává. Kdysi dobré víno příšerně zkyslo, Jakube.

Richard (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Tak nevím. Tento příběh pokud není reálný ale smyšlený, píšou ho podle mne dva lidi. Muž a žena středního věku, kteří prožili společně nebo každý zvlášť nějakou mimořádnou bolest a trápení a dávají ho do příběhu Klárky, Mišky a Libora. Jen si to vemte. Je divné, že každý den nebo druhý den tady někdo z nich pláče a má depku nebo se opije a nebo zvrací nebo se mu po někom stýská nebo někomu zemře někdo blízký atd. Samé ztráty, bolest, smutek a snaha o naději,snaha se vyčistit od něčeho nedobrého a podobně. A tím se prolíná obrovská , podle mne fiktivní láska Kláry a Libora, neexistujících postav,ale v tomto příběhu důležitých ventilů pro infiltraci svých bolestí a zklamaných nadějí. Pokud se mýlím, omluvte můj názor. V opačném případě se chci zeptat. Přátelé, kdo,proč a jak vám tolik ublížil? Musel to být někdo nebo někteří,co ve vás zanechaly velké vnitřní jizvy, A jestli tomu je tak, pak vložte tu pravdivou křivdu a bolest dál do svého příběhu a tím se vaše trápení zmenší. Vůbec vás za toto psaní neodsuzuji jestli je to tak jak píšu, potom to má svůj velký význam a navíc je to čtivé a pro mnoho dalších velmi podnětné a poučné. Pokud je to ale skutečně váš reálný příběh, pak se jestě jednou za svůj názor omlouvám,ale můj pocit je takový.

Host (Čt, 16. 5. 2019 - 22:05)

Pecka! Tys to vystihl, jak já si myslím taky. Ale nevadí mi to, je to ze života a pokud to někomu ,kdo něco strašnýho prožil pomůže, ať píše dál. Určitě má talent, ať už to je jeden, dva nebo více lidí.

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Neplakej. Přece nebudeme dvě ubulený. Ale ono to nejde, já vím

Reklama

Přidat komentář