Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Jakub (Pá, 17. 5. 2019 - 05:05)

No a co? Myslíš ,že se budu kát? Ani náhodou. A už mi tady nedělej ostudu.

Tony (Pá, 17. 5. 2019 - 07:05)

To se stává. Kdysi dobré víno příšerně zkyslo, Jakube.

Richard (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Tak nevím. Tento příběh pokud není reálný ale smyšlený, píšou ho podle mne dva lidi. Muž a žena středního věku, kteří prožili společně nebo každý zvlášť nějakou mimořádnou bolest a trápení a dávají ho do příběhu Klárky, Mišky a Libora. Jen si to vemte. Je divné, že každý den nebo druhý den tady někdo z nich pláče a má depku nebo se opije a nebo zvrací nebo se mu po někom stýská nebo někomu zemře někdo blízký atd. Samé ztráty, bolest, smutek a snaha o naději,snaha se vyčistit od něčeho nedobrého a podobně. A tím se prolíná obrovská , podle mne fiktivní láska Kláry a Libora, neexistujících postav,ale v tomto příběhu důležitých ventilů pro infiltraci svých bolestí a zklamaných nadějí. Pokud se mýlím, omluvte můj názor. V opačném případě se chci zeptat. Přátelé, kdo,proč a jak vám tolik ublížil? Musel to být někdo nebo někteří,co ve vás zanechaly velké vnitřní jizvy, A jestli tomu je tak, pak vložte tu pravdivou křivdu a bolest dál do svého příběhu a tím se vaše trápení zmenší. Vůbec vás za toto psaní neodsuzuji jestli je to tak jak píšu, potom to má svůj velký význam a navíc je to čtivé a pro mnoho dalších velmi podnětné a poučné. Pokud je to ale skutečně váš reálný příběh, pak se jestě jednou za svůj názor omlouvám,ale můj pocit je takový.

Host (Čt, 16. 5. 2019 - 22:05)

Pecka! Tys to vystihl, jak já si myslím taky. Ale nevadí mi to, je to ze života a pokud to někomu ,kdo něco strašnýho prožil pomůže, ať píše dál. Určitě má talent, ať už to je jeden, dva nebo více lidí.

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Neplakej. Přece nebudeme dvě ubulený. Ale ono to nejde, já vím

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Moc, moc dděkuju. Zítra prosím

Miška (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Klárko, čekala jsem na tvou reakci. Já tě mám tak ráda, že víš, že tvá radost a tvůj smutek mne zasahuje dvojnásob. A jestli budu plakat, tak za vaše štěstí a za to, že bych chtěla být blízko tebe a sdílet společné myšlenky dohromady. Dnes si uvědomuju, jak jsem strašně sama. Už jsem v hajzlu a promiň, tohle nejde ,

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Miško bylo to tak, mluvili jsme hlavně o Liborovi a jeho mamince a jeho únicích do pití ze žalu, ale mluvili jsme taky o nás dvou a o mně o případné naší budoucnosti a tak. Bylo to hodně podrobné a otevřené a mně to teprve dochází a mluvila jsem o tom s mamčou a ta je taky ráda, že jsme to absolvovali. Mám v sobě nyní zvláštní pocity a nevím jestli vůbec usnu, to asi jo, ale jestli budu mít klidný spánek, nebo se budu probouzet a přemýšlet .Libor bulil cestou a já jsem na měkko nyní a když jsem mluvila s mamčou taky jsem trochu až plakala a ségra celkem nechápala, co se děje a teď za mnou přišla ke mně a chce se mazlit, ale poslala jsem ji zpět k sobě, že jsem OK, aby byla v klidu. Libor psal, že je doma, a že kupodivu nebrečí ,ani není v depce ze smutku, ale že mu hlava taky šrotuje, ale hlavně, že ikdyby měl žal, tak radši bude plakat než pít. A to je dobře. Přijede v sobotu a má být hezky a tak možná už zítra vyjedeme na chaloupku a budeme tam do neděle. Nějak mne ten den vyčerpal a lehnu si a nechám to v sobě pochodovat a zítra se ode mne dozvíš zda jsem spinkala v klidu nebo to bylo jinak. Je mi teď smutno, nejradši bych tady měla u sebe Libora nebo tebe a šla bych s tebou na chvilku na vinný střik a probraly bychom to. Miško opatruj se a zítra! Asi budu opravdu bulit.

Miška (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

Klárko já jsem moc ráda, že jste vpořádku a že třeba Libor něco pochopí. Ono je důležitý,co jste probírali a asi bylo dobré třeba otevřít ten problém jeho maminky a jeho pití ze žalu a tak. myslím si, že když brečel už když jste odešli, tak to asi tak mohlo být . Ale pokud nechceš, tak sem skutečně podrobnosti nepiš. Jen se trochu strachuju o tebe, jestli to pro tebe taky nebylo moc náročný a třeba se ti to rozleží. Ani se nedivím, že jste po takovém sezení neměli náladu na společné čurání venku a šli jste na WC v restauraci, protože jste byli plný myšlenek a prožitků. Moc na tebe budu dnes večer myslet a jestli ještě napíšeš ,tak co Libor, jestli mu to pomohlo na ty blbý večery. Dík.

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

Miško tak jsem konečně doma. Ale bylo to hodně podnětné a vyjímečné natolik, že to Libora velmi oslovilo a byl z toho úplně vedle celý zbytek odpoledne. Nechci psát podrobnosti,ale myslím si, že pokud Libor si z toho vezme to pozitivní, tak se mu velmi uleví. Já jsem z toho taky plna emocí a museli jsme pak si zajít do hospůdky na večeři a probrat to. Představ si,ani jsme nebyli cestou zpět čůrat venku ,ale já i on jsme si došli v restauraci a pak jeli dál. Cestou tam jsem ale byla tak napjatá, že jsme si na čůrání zastavili a jemu se moc nechtělo,ale já vyčůrala velký proud a hodně a to jsem byla před tím ve škole než jsme vyjeli. To jsou ty nervy. Libor bulil, když jsme odešli z konzultace a pak i než jsme se rozloučili tady než odjel a asi mu ještě vše dojde. Máme objednanou ještě jednu terapii za měsíc A já jsem moc ráda, že jsme to absolvovali. Plakal Libor proto, že mně nechce ztratit a že se právě toho moc bojí. Tak snad má ve mně jistotu a já v něm. Zkusím se ještě ozvat dnes. Moc tě pozdravuji a i Libor.

Miška (Čt, 16. 5. 2019 - 14:05)

Já jsem možná víc napnutá než vy oba a tak jsem asi kvůli tomu nevydržela čurâní domů,ale udělala jsem to pod strání za stromem a v tom šel nějaký cizí pán,ale já byla v plném proudu rozčuraná. Byl ohleduplný. Věděl o mně,ale nekoukal a tam mohl vidět mé čurání vteřinku asi.

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 13:05)

Tak jedeme do Turnova. Píšu rychle z mobilu . Drž nám palce, jsem trochu napjatá a ikdyž jsem byla čůrat ve škole radši půjdu s Liborem ještě cetsou do přírody a třeba se psychicky víc uvolní. Pa

Klára (Čt, 16. 5. 2019 - 07:05)

Díky moc za podporu. Včera bylo kino suprový a večer jsme ještě daly vinný střik a já přišla kolem deváté. A čůrala jsem venku na začátku naší úlice, protože bych to ten kousek domů asi nestihla.Nikdo nešel a bylo to v neosvětleném koutě a tak jsem tam udělala rychle louži k té co tam zůstala po dešti, Já se na toho pána do Turnova těším, protože je milej a vnímavej a tak věřím, že i Liborovi poradí. Já s mamčou jsme z něj opravdu spokojený. Miško kluka bych ti moc přála,ale hodnýho a citlivýho a ne jen na čůrací dobrodružství,ale na společné trávení volna a zákmů a lásku. Dočkáš se určitě.Pa.

Miška (Čt, 16. 5. 2019 - 06:05)

Klárko tak na tebe myslím a držím vám palce,aby to vše v Turnově dopadlo ve prospěch Libora a tebe. Krásný den!.

Kluk 17 (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

je mi 17 roků a nediv se Ivetko, že se klukům líbí koukat jak holka čůrá a jak to proudí z její pipulky ven. Já kdybych tě takto viděl, byl bych taky velmi vrušenej. Jsi ještě asi nezkušená a já taky ale moc ne. Kdybys chtěla se mnou čůrat, byl bych k tobě velmi uctivý a nedovolil bych si nic víc, než to ,co bys chtěla ty. To je moje nabídka. Když ji odmítneš, respektuji to, když ne,budu šťastný jako nikdy. Jsem z okolí Prahy a ty? Díky za odpověď.

Iveta (Pá, 17. 5. 2019 - 14:05)

já bych čurala jen s klukem se kterým chodím a miluju ho a tebe neznám. Omlouvám se ti.

Miška (St, 15. 5. 2019 - 19:05)

Klárko na kluky moc náladu stále nemám. Jsem ráda,že vám králíček dělá radost a budu vâm držet palce abyste zítra dobře dopadli. Dej pak vědět a hezky si užijte kino.

Klára (St, 15. 5. 2019 - 16:05)

Pozdrav taky z domova. Ťufík je náš mazlíček a ségra je vpořádku a jen víc unavená. Pipinka ji nepálí, ale čůrá často. Já jsem dnes čůrala pod viaduktem a bylo zima a tak jsem zatlačila aby to bylo rychle venku a abych nevychladla. Dnes půjdu večer s holkama do kina a tak se ti ozvu možná až pozdě nebo zítra. Zítra mne vyzvedne libor u školy a pojedeme k tomu psychologovi a tak jsem zvědavá,co se z toho vyvine. Samozřejmě ti dám vědět. Moc na tebe myslim. A co nějaký kluk? Už máš na nē nâladu?

Miška (St, 15. 5. 2019 - 14:05)

Ahoj klárko,pozdravuji z domova. Pohled na poště nebyl. Vice později,jedeme s maminkou koupit oblečení. Aha,musim se jít vyčurat, abych neměla baculku plnou na cestě.

Iveta (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

Nedávno chtěl kamarád abych se mu vy čurala u něj,když jsme byli na výletě. Čuměl jak vyvoraná myš a pak si ho vyhonil přede mnou a když jsem byla hotová,hned se udělal. Utekla jsem mu až na vlakovou zastávku. Kluci jsou na dívčí chcaní asi úchylný. Nečekala jsem to.

Reklama

Přidat komentář