Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

šlofíka (Čt, 16. 5. 2019 - 00:05)

Proč nejste na mši svaté raději?

Steve (Pá, 17. 5. 2019 - 17:05)

"Proč nejste na mši svaté raději?"

Proč, a na jaký mši? Není neděle!

šlofíka (Čt, 16. 5. 2019 - 00:05)

Kam se vytratil Kristus pán?

šlofíka (Čt, 16. 5. 2019 - 00:05)

Co to tady zase jebete??

Hans Günther (St, 15. 5. 2019 - 19:05)

Nu toto? :o :o :o a já myslel, že na ty moje blbosti už všichni zapomněli :o

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Na rozdíl od Rakata bez úcty a bez valných znalostí, protože Deniker falskou rasu neznal...

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 17:05)

Vám čistokrevným árijcům je někdy těžké rozumět. Ani tebe jsem nepochopil, o co ti jde. Co tě vlastně trápí, kromě toho že jsi hovňousek? Vyventiluj to na světlo boží, ať se zasmějeme.

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Takže jsem trochu nordicko-dinárský a trochu kavkazský. Jestli je tam nějaký ten Žid, budu jen rád, oni jsou chytří.

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Já jsem syn Hitlera a Stalinovy dcery z roku 1944, kdy se krátce setkali.

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Ty budeš asi alpinsko-dinárský míšenec bych řekl. Nevyrovnaný míšenec.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Skoro všichni jsme míšenci, protože kmeny a skupiny lidí v Evropě se stále mísily, a dokonce se pelešily i s neandertálci, což se mi zdá už trochu nechutné. Nicméně se stále i v Evropě najdou čistokrevné klany, které jsou čistokrevné už hodně dlouho, ale ty se vyznačují nižším intelektem a tělesnými vadami, jako je předkus, sloní noha nebo šilhavost. Vzhledem k tomu, že z tebe cítím aversi vůči nám, míšencům, tě tipují na čistokrevného Quasimoda. (Ze svého tělesného postižení si nic nedělej, na poli svoji práci odvedeš, a když na sobě zapracuješ, pustí tě i do vepřína.)

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Jaký máš tvar lebky a barvu vlasů a očí? A tvůj nos je jaký?

Hovňousek (St, 15. 5. 2019 - 13:05)

Rakato, co ty jsi vlastně za rasu? Alpinská nebo dinárská nebo nordická nebo východobaltická nebo mediterárrní nebo fálská? Nebo ty nejsi člen arijských rasových skupin? Jsi neevropská rasa?

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Hovňousku, ty zřejmě nemáš žádnou sebeúctu, že máš tak stupidní nick. Ale za to, že se cítíš jako hovňousek, asi nemůžeš. .......................................................................... No nic, zajímají tě rasy? Tvé pseudoznalosti od Denikera je třeba korigovat. To nechám na tobě, ale hodnotím, že rasy rozlišuješ, protože pro korektnostní přiblblíky je "rasa" sprostě slovo, i když např. lékaři často potřebují rasu znát, aby mohli správně léčit a i když každý dement vidí ty rozdíly. Já osobně upřednostňuji bertilotáž, tzn. klasifikaci lidí podle vzhledu. Tzn. když máš napr. prasečí uši, nízké čelo a zapadlé pichlavé oči, jsi rozený zločinec. Tvoje zločinnost se nemusí projevit, ale sklony máš, to je jasné. Tuto metodu vymyslel Bertillon, a je opomíjená. Je ale fakt, že dobrého psychopata neodhalí. To chce subtilnější metody, než jsou měření hlavy a uší. Já osobně odhaluji psychopaty spolehlivé tak, že to jsou lidi, kteří ti jsou mimořádně sympatičtí. Nesmí se to ale přehánět - znám lidi, kteří se proto už dvakrát zbytečně rozvedli. .........................................................................
Takže když to shrnu: Řešit rasy je často neužitečné. Co je ti platné poznání, že černoši si vyvíjejí pomalu, např. na Haiti jsou už 200 let svobodní, a v ničem jim to nepomohlo? Užitečnější je zjistit, zda tvůj nový kámoš je dobrý člověk, nebo kriminálník.

Rakato (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

„Existence boha dokazuje zvyšující se počet lidí na Zemi. Někdo přece musí vyrábět ty nové duše.“ (jáhen Tomislav)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Když se myješ, modli se, když jsi na cestě, modli se, když jsi na lůžku, modli se. Ať jsi kdekoli, modli se. Ty jsi chrám boží... Ať jdeš kamkoli, vzývej Boha, on tě vyslyší.“ (sv. Efrém Syrský)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Pane a vládce života mého, chraň mne od ducha lenosti, sklíčenosti, panovačnosti a prázdnomluvnosti.“ (sv. Efrém Syrský)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Sobečtí lidé se dvěma zdravými ledvinami by se měli stydět, že jednu už dávno nedarovali, když je kolem nás tolik dialytiků.“ (Melody Greenová, aktivistka neziskové organizace „Share your body”)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Nevyšel jsi s výplatou? Požádej stát o dotaci! Protože dnes si svou dotaci najde každý.“ (liberální ekonom Otmar Netužil)

Árijský Kristus (Po, 13. 5. 2019 - 10:05)

Tak si přečtěte knihu Arijský Kristus od Nolla o C. G. Jungovi nebo Základy 19.století od Houstona Stewarta Chamberlaina (to byl ideový předchůdce Hitlera) a ten psal, že Ježíš byl Arijec, syn římského nordického vojáka, blonďatý a modrooký.

Rakato (Po, 13. 5. 2019 - 17:05)

Ježíšův otec byl římský voják Tiberius Julius Adbes Pantera a jeho hrob se našel nedaleko Mohuče. Podle jména nevypadá na Germána, ale byl to Říman jak poleno. Takže blond a modré oči? Nepravděpodobné. Sni dál.

luci (Út, 14. 5. 2019 - 09:05)

Otec opravdu není nikdy jistý . Těžko se prokáže kdo tenkrát Pepkovi Mařku zprznil a z něho světoznámého paroháče učinil. Můžeme se jen dohadovat a spekulovat . Oni ti vědci a badatelé také žijí hlavně z hypotéz.

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 14:05)

Tato obsese z Ježíše je nezdravá úchylka od normálního myšlení a měla by se evidovat jako psychická abnormalita, vhodná pro výzkumný grant. Výstupem z výzkumu by podle mě mělo být, že se ruší zpodobňování umrlce na kříži, rituální kanibalismus a vnucování jakéhosi otce ve vesmíru místo rodného otce. Také bych zrušil zpovědní tajemství, aby zpovědníci nevěděli více než policie. Na druhé straně bych zavedl křesťanské milice, které by trestaly přímo na ulici jakýkoliv projev islámu. Za hidžáb vlasy dohola, za burku do naha a na pranýř. A za Alláh akbar! tetování na čelo "Chci zpět do Asie".

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 23:05)

Je třeba založit reformovanou katolickou církev, která bude sice věřit v neexistující bytosti, ale nebude nechutná a bude bojovat proti islámu. Křesťané, semknete se, já budu váš ideový vůdce, něco jako Chameneí v Íránu, a společně dokážeme církev obrodit. Mějte víru! Jehova to chce, Ježíš také, i duch svatý nás podpoří. Protože dnešní katolická církev je prohnilá a amorální, zkažená staletími svých hříchů. Není hodna ani pohlédnout k nebi, a tak čučí do země, odkud čerpá svoji sílu od satana.

Reklama

Přidat komentář