Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Rychlonohý Jaroslav Jovovič, měl právě Jobovku do slávistické brány...Klinická smrt, klinická smrt, a z gólu je pr*!

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Assagne, Švédsko obnovilo tu svou žalobu na něj. Ta trapná ubohá věc s provokatérkou co si pak stěžovala, že ji neřekl, že jde na sex bez kondomu, jakoby to byl nějaký standard ve Švédksu a povinnost pro muže.To by se asi nerozmnožili ne?!

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Experti na všechno jsou součástí západní civilizace. Jsou národy, jako Francouzi co z toho dokáží udělat vtipnou a kultivovatnou lehce vedenou polo-vážnou debatu, ale ví se, že to jsou jen skoro-experti, mediálně působící zaujaté předpojaté osobnosti, proto si je zvou. Potíž v českém kyberprostoru,je to jak přes kopírák , dle toho uhádaného amerického vzoru, kdy každý je strašně vážná expert co má jisto-jistý názor. Přitom každý vycházíme z nějakého prostředí co nás utvářelo a tento názor pak zastáváme, naš vlastní přídatek je vlastně nulový, pouze si ten názor upravujeme pro sebe a držíme se ho jak klíště, je v nás jak v koze.
Já např. USA němůžu vystát, je to pochopitelný?!!Přitom jsem demokrat, to je divný co, ale Evropský s příklonem k Západu, nikoli seversko-německýcm státům jako je Švédsko,které jak známo jsou velmi fixovaní na ameriku.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Od pozvánky Merkel pro imigranty jsem se o názory západoevropských států začal zajímat více, a s hrůzou jsem zjistil, že z jejich občanů se ve věci cizinců stali iracionální imbecilové. Zašlapávat vlastní kulturu ve prospěch islámské antikultury? Vycházet ve všem vstříc pologramotným fanatickým magorům z Afriky a Asie? Byl jsem v šoku. Pozitivně diskriminovat menšiny, v tom negry, kteří neslyšeli o kapesníku? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přitom začínám mít vážné obavy, že kdyby u nás čtyřicet let neexistoval socialismus, ale kapitalismus, budeme stejná vemena. K tomu se přidává mediální totalita, dehonestace "nesprávných" názorů, nenávist některým k ústavním činitelům, plíživá korektnost s nadvládou menšin nad většinou... Ne, opravdu mě názory těchto vymaštěnců neutvářejí. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Francouz mi klidně může kultivovaně vysvětlovat, proč Calais před dvěma roky terorizoval ilegální dobytek, který chtěl do Británie, že je třeba předat muslimům ještě více kostelů, že je třeba vyklidit ještě více čtvrtí, protože oni mají právo žít v izolovaných ghettech, a já se mu vysměju, že je na hlavu a že Francie už skončila, jen o tom neví.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Hele stalkuješ ty mne nebo já tebe?! On je web celkem destruktivní k charakterům, tak jak by se lidi nikdy k sobě osobně nechovali, tak se chovají na internetu. Takže ti kteří jsou v civilu rváči a výtržníci, si na internetu vyhrožují smrtí a ti co jsou v civilu slušní, tak si nadávají na internetu do debilů a č.áků.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Sám jsem o sobě netušil, že dokážu být internetově destruktivní jako ty. Ale přizpůsobil jsem se, proč by ne. Užijme si dlouhé šňůry, debílek Macron už pracuje na cenzuře internetu, kterou vydává za boj proti extrémismu. Na spadnutí tak je cenzurní úřad, který bude vyšetřovat každý nedovolený názor. Podle mě začne zákazem rasistických slov jako je negr, černoch, cikán, rasa, muž a žena, učitel a učitelka, všech nadávek, protože snižují lidskou důstojnost, slova banán atd.
Takže někomu mejlem pošleš recept na cikánský guláš a máš na krku prokurátora. Možná, že mě zavřou už teď, ale neprubnem to? Zde je recept: https://www.recepty.cz/recept/cikansky-gulas-1226

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 20:05)

Komunista Ondráček, jel do Dobassu a byl tam přivítán s velkou slávou...
Tak to by snad měl konzultovat s vládou, nebo si bude vést svojí politiku, ti komunisté jsou přeci jen nebezpeční, zatahuje ve jmému státu náš stát, který nemá komunisty ve vládě do nějaké pozice navíc v rámci války , válečného konfliktu, kde umírají lidé...

ShabbaTot-Jahoda (St, 15. 5. 2019 - 23:05)

komunista Ondráček bude mít vbrzku zakázán vstup na území Státu Ukrajina.

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 23:05)

Rozumný člověk na Ukrajinu nechodí, pokud nechce mít problémy. (A to se ani nemusí bratříčkovat s Rusy.)

ShabbaTot-Jahoda (St, 15. 5. 2019 - 23:05)

ani bych neřekl že si koleduje o problémy návštěvou Ukrajiny....znám lidi co tak jezdili a proto vědí,jací jsou Ukrajinci super hostitelé ,naprosto upřímní lidé a hlavně tam slaví velikonoce...Rusů se to týká také,tyto východní národy mají v tradici pohostinnost,každý obyčejný cestovatel si může být jist východní pohostinností a náboženskou upřímností,to se mě na azbucích líbí

Jahodo (Čt, 16. 5. 2019 - 07:05)

tvrdil jsi včera, že už budeš mlčet, Lepší by to bylo. Ty kraviny, které píšeš, se číst fakt nedají

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Ondráček se přimknul k ruskému dubisku a podpořil nešťastné Rusy, kterým zlí Ukrajinci zakázali mluvit rodným jazykem. I komunista může někdy udělat správnou věc. Čistému vše čisté.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 20:05)

Kuberovi to skvěle v Máte Slovo natřel Janda z Olympiku. Hele počkej, přerušil ho, já to uvedu takhle. Ta otázka je, jestli se přestane kouřit dnes nebo za týden, stejně to tady bude jak v americe, souhlasíš? No to už já žít nebudu, povídá Kubera...No to asi moc zdravé nebude, když Kubera nehodlá už žít pár let do zákazu...

Rakato (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

Po zákazu kouření ztratí vůli žít. Já ho chápu.

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 20:05)

Je nejchladnější začátek května za asi 30 let.To je toho, senzace, prvních 14 dní lije, a hned je z toho statistika, já mám dojem, že medvěd ještě běhá po lese a máme dalších 15 dní do konce května.

Morava (Čt, 16. 5. 2019 - 11:05)

Tak zhruba jihovýchodě Moravy neprší jen mrholí - podívej se na mapy aladina zelená a žlutá se ukázala tento měsíc asi jednou. Ale jinak je to dobře - aspoň se nepráší.

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 14:05)

Jihovýchodní Morava je vybydlená a čas ji opustit. Za pár let po ní budou jezdit tuarežští imigranti na velbloudech, což bude dobrým důvodem pro podporu arabské imigrace. Konečně - minaret v Lednici už mají.

Návštěvník (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

V Lednici s minaretem je moc vody. To není poušť . Moravská Sahara - Bzenecké písky - jsou dál

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

Do Lednice k minaretu budou jezdit muslimáci z moravské Sahary auty, protože EU uvažuje, že jim všechny státy, i my, budeme vyplácet dávky ve výši těch německých, takže ojeté auto si pořídí už za pár měsíců.
Budou tam jezdit, aby si připomněli tu lásku, kterou k nim cítíme - vždyť minaret stojí už sto dvacet let, a budou si vyčítat, že na tuto zjevnou podporu reagují s tak opožděným příchodem. Když za nima zajedeš, v tom hlubokém pohnutí tě obejmou, uvaří ti pilaf, nalijí قهوة (kávu) a možná půjčí některou ze svých manželek.

16.5. (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Lichtenstein k modlitbám však pravověrné muslimy nesvolával,prý se rozhodl vystavět mešitu na truc.

Reklama

Přidat komentář