Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

toliko tedy za války...jenže se to nestane a nacista kulku nedostane...když je zde již ten mír...no...to se jim to hajluje,vykřikuje sig hajl a nosí německé kříže a hakrklajce,dokonce si mohou i na internetu a i jinak vyvolávat rasovou a antisemitsou nenávist...prostě jim to projde když je ten mír...ale třeba v Rusku v Stalingradu by s nima antifašista udělal velice krátký proces

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Jak řekl Zápotocký: "Časy se mění, co bylo není."

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

a Okamura at nejezdí do Israele...pokud si zve na své montrdemonstreace kapely které volají po krvi Židů,jejich vyhánění z Evropy a srážení hvězdy pěcicípé,taky by mu to tam mohl někdo klidně i na ulici pěkně vytmavit....ne...přes dršku by nedostal,Israelci jsou vysoce inteligentní lidí a nechovají se jako opice...ale klidně by mu tam mohl někdo na ulici pěkně sprostě vynadat a to by si za rámeček nedal!

aladin (Čt, 16. 5. 2019 - 23:05)

Jenže, ShabbaTot-Jahoda Sionisté mají stejné plány jako měl Hitler, to je ovládnout svět !!! Metody které používají jsou sice jiné, ale je to opět vláda jedné rasy nad Gojímy !!!

Rakato (Pá, 17. 5. 2019 - 00:05)

Řekni jeden případ, kdy ti Žid ublížil. Stan se také sionistou a bude ti požehnáno.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 17. 5. 2019 - 05:05)

moje řeč!

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 21:05)

Okamura se nebojí ničeho, jen ministerstva vnitra, které mu může škrtnout registraci jeho strany, a to by měl po piškvorkách.

Návštěvník (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Jahodo, dokud nebudeš být nás slovany, když nás uvidíš na druhém chodníku s kefírem, tak jsem v klidu.

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 22:05)

Nechápu. Stáváš se více záhadný, než jsi býval. Brzo si budeš rozumět jen sám se sebou.

Shabbatot Jahoda (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Nechápu......

aladin (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

"Írán přestal plnit některé části jaderné dohody".......No a co, Amíci z dohody odstoupily !!!! Tak proč by ji měl Irán dodržovat ??? Vypadá to spíš, že Amíci chtějí napadnout vojensky Irán !!!

aladin (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

"Unijní soud začal řešit žalobu na ČR, Maďarsko a Polsko za neplnění kvót"....Okamžitě vystoupit z téhle FAŠISTICKé organizace, nebo nás nakonec zatáhne do války proti Rusku !!!

aladin (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

"V Rakousku schválili zákaz šátků na základních školách".....Rakušaná-super, ale chce je to vyhnat z Evropy !!!

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

Vůl je přírodní zvíře, tedy byl, než ho člověk vykleštil a to že je kleštěnec z něj nedělá ještě nepřírodního tvora. Je to eunuch a za to si vysloužil posměch od lidopa, který se honosí nošením kůže a propriet z kůže a do kapsy z kůže dává směšné papírky z vydělaného zase dřeva a za nimi se celý život žena. Tak kdo je tady skutečný vůl!?

Návštěvník (St, 15. 5. 2019 - 22:05)

Zeman jak se snaží vypadat a blížit se Churchilovi je opravdu jen napodobeninou.Churchil nebyl žádný dobrák, ale cynický jak Machiavelli popisuje v díle Vladař (předobrazem mu patrně byl Ceasare Borgia, syn papeže, který se marně snažil stát papežem a vlád chvíli Florencii tuším,ale udělal chyby a ani jednu mu neodpustil následující papež takže přišel o svou vládu v části střední Itálie).
------------------------------------
Potom mne přijde divná zahleděnost do ameriky přesto, že dnes drtí lidská práva různě po světě a např. CIA(která oceňila našeho šéfa BIS Koudelku) měla na svědomí 1968-71 v program Pheonix zabíjení asi 20 000 wietnamských civilistů, kteří údajně pomáhali Wietkongu, např. schazováním jich z vrtulníků a všeobecně má "povolení zabíjet" samozřejmě v zaostalejších koutech planety více.

Návštěvník (Čt, 16. 5. 2019 - 19:05)

Ovšem to byla doba, kterou Churchil spoludotvářel také. Celé třicáté léta byli cynické,ironické, sarkastické. Až po válce začla vlna hipís, tedy láska, volnost, a existenciální témata. Ovšem zároveň ještě naprosto nekulturně tvrdé jádro začlo ničit komunismus ve wietnamu, protože nikdy nepřijali, spíš nepochopili jeho myšlenky.Oni již své svobody měli, ti koloniální obyvatelé ještě ne, tak sáhli ke komunismu jako revolučnímu způsobu změny.No nemuseli je házet z vrtulníků v případě pouhého podezření, že ti vesničané spolupracují a podporují Wietkong- tedy Wietnamskou osvobozeneckou armádu.USA konzervativci byli zmagoření z Kubánské revoluce a svržení diktátora Batisty a báli se, nevím proč, že ve Wietnamu se stane to samé, po úporném porušování lidských práv, masovém vraždění, porušováním ženevských úmluv a kobercovým vražděním naslepo bombami i napalmem se stáhli. Zanechali ovšem navždy pachuť MORDORU v USA životopisu.
TUDÍŽ STEJNĚ NEVOLÍM ODS A TOP09!

Rakato (Čt, 16. 5. 2019 - 20:05)

Vietnam (povšimni si správného pravopisu) už zase s USA kamarádí. Když si státy způsobí navzájem těžké ztráty, uznávají se jako dobří bojovníci, a mají pak k sobě blíž. Odhodit vzájemnou averzi se vždy vyplatí - např. jakmile se sčuchli Německo a Francie, převzali řízení EU do svých rukou a všechny pokusy jim to toho mluvit jsou beznadějné. To jen my Češi nechceme pochopit, že Sudeťáci jsou hodní a vždy to s námi mysleli dobře. (To jen Hitler je jedinkrát v historii obloudil a oni sešli ze správné cesty Kameradschaftu.)

aladin (Čt, 16. 5. 2019 - 23:05)

Rakato, nejsi ty náhodou sdfg ??? A co se týká sedeťáků, stále otravují-Poslt a spol !!!

Rakato (Pá, 17. 5. 2019 - 00:05)

Jsem poctivý Rakato, hlas shůry, který říká pravdu pravdoucí a věští zlé časy. Lidé bděte!

Jedovatej (Pá, 17. 5. 2019 - 05:05)

"hlas shůry",... "Lidé bděte!" .... A je to jasný, tys duch komunistickýho velikána Julia Fučíka! Neuvěřitelný - komunistickej novinář, po smrti vzatej na nebesa... to teda asi u Jahodovýho vyvolá značný pohnutí a vysokej krevní tlak, už ten můj předchozí textík ho asi moc nepotěšil...

Reklama

Přidat komentář