Reklama

Osahávání v MHD

! (Po, 29. 6. 2020 - 15:06)

Dvě slečny v přecpané tramvaji. První říká druhé: "Poslyš, já asi budu mít dítě." Druhá na to: "Prosím tě, a s kým?" "Já nevím, já se nemohu otočit."

Návštěvník (Po, 29. 6. 2020 - 17:06)

:-)))

jituna (Po, 29. 6. 2020 - 13:06)

Starší ženský už s tím ošahavaním nedělaji vědu.Kolegyně v práci už si zvykla že ji občas prohrábnu kundičku.

Martin (Čt, 31. 10. 2019 - 16:10)

Taky bych se projel, přidá se nějaká? Třeba až začnou taneční...

Návštěvník (So, 22. 6. 2019 - 15:06)

Po delší době jsem jel v tramvaji. Byla to nízkopodlažní se schodama uvnitř. Bylo dost plno a držel jsem se za držadlo u těch schodků. Po nějaké době jsem ucítil něco měkkého na hřbetu ruky. Byl to zadek mladší paní, co stála o schodek výš a opírala se o mou ruku. Nebylo to nepříjemné. Neuhnul jsem. Ona si začala.

Návštěvník (Po, 29. 6. 2020 - 23:06)

Já si nezačala a ve chvilce jsem měla něčí prsty v pochvě a vyndal je , až mi odezněl orgasmus . Nestěžuji si .

Ferda (Út, 14. 7. 2020 - 21:07)

Tak do pochvy běžné prsty nestrkam ale občas se mi povede se k někomu pritulit, nejlepší mladá a nadržena 20-30-tka

Hnidař (St, 15. 7. 2020 - 09:07)

Ferdo, víš vůbec jak vypadá ženské tělo a co je třeba udělat abys mohl mít ve stoje styk se ženou. Asi by musela být bez prádla a dostat se do ní i kdyby ti stál tvůj cep sebevíc, no to by musel mít nějaký zvláštní tvar, asi jako rulička, neblbni neoblbuj nás , že to je všechno tvá fantazie?

Iveta (So, 18. 5. 2019 - 00:05)

Jinak je to dům s malou stodolou a chlívky po mé babičce a dědovi s obrovskou zahradou. Oba jsme vyrostli v paneláku a zvažovali jsme domek v satelitu a nebo předělat tento. No a tak jsme nakonec tady kvůli klidu a zahradě, na kterou teď nestačíme a tak ji seče jeden chovatel koní. Až uděláme nové ploty, tak si pořídíme přírodní sekačky a nějaké to zvířectvo, ale to až... Za naspořené peníze jsme udělali izolace, vybudovali koupelnu a WC a předělali jednu hlavní místnost na bydlení. Tam máme novou podlahu a je tam kuchyň, obyvák a koutek na spaní. A udělaly se nové rozvody vody. S tím vším pomáhali přítelovi kamarádi. Teď máme v plánu udělat ložnici, už z nás dvou jsou částečně stavaři. Ale to už budeme muset postupně z peněz z výplat. A tak se nabídla kamarádka, jí se tam moc líbí, jenže když do toho nasype peníze, tak až se třeba rozhádáme, on člověk nikdy neví, tak co potom? Místa je tady dost a dost, v tom zase problém není. Taky nám už s tím svým pomáhali a další 4 ruce se hodí. Jo a bazén máme podle finančních možností sice velký, ale nafukovací.

Michal (So, 18. 5. 2019 - 18:05)

Mate pred sebou velky a dlouhy project, ale uz ted si muzete uzivat. Bude teplo a mate vsechno co protrebujete abyste si uzili nadherny, eroticky leto. U mne je to naopak, prostredi luxusni , ale partnerka starsi, takze erotika spis tradicni, zadny velky odvazy (krome naseho vekovyho rozdilu). Bazen mam vetsinou pro sebe a casto jsemv nem a kolem neho nahy, ale s pritelkyni tam moc "telesnyho" nedelame. Az tenhle vztah skonci, tak mne to bude chybet a i kdybych mel uspesnou karieru, poridit si neco takovyho by trvalo hodne dlouho. Mit to co ma soucasna pritelkyne a pritelkyni myho veku, to to by bylo neco.

Iveta (Ne, 19. 5. 2019 - 17:05)

Starší jsou prý zkušené a odvážnější a umí si prý víc užívat, ale asi záleží jak která, nemám jak posoudit, jen z doslechu. Už aby bylo teplo a voda v bazénu se ohřála. Napustili jsme ho vodou ze studně a nic moc, je to jak led. Už se těším na hrátky v bazénu jako malé dítě. Kamarádka s tím svým se k nám dnes nastěhovali a budeme se zatím tísnit ve čtyřech na té naší nouzové nafukovací matraci v té jedné místnosti. Budeme muset pořídit větší matraci, ono o víkendech se to dalo, ale nafurt to chce trochu víc místa. Ne že bychom si obě ztěžovali, jak jsou k nám chlapi přitisknutí, a že by ho tam chtěl stále někdo z nich strkat, ale taky je potřeba se pořádně vyspat. Dokud to půjde, tak chceme spát takhle na kupě a užívat si sexu, spíme nazí a tak to jde úplně samo, ani se nemusíme nějak pobízet podle poznatků z víkendů. Aspoň pořádně potrénuju toho přítele kamarádky, zatím až tak moc příležitostí nebylo. Evidenci si nevedu, ale jestli mě to udělal tak max. 5x. To ten můj do kamarádky zasunul každý víkend několikrát, jak jsme byli ve třech. Když přibyl ten její přítel, tak se to změnilo jen na svátky, narozeniny a silvestra a to už v náladě, jinak to bylo tabu. Ten její potom tak provinile koukal, jestli nebude ten můj nějak žárlit a ta jeho taky. Tak jsme to obě vyřešili po nedávných narozkách tak, že jsme stáhli kalhoty, vystrčili zadek a povinně se kluci vyměnili a ošukali nás pěkně před sebou, aby se viděli. Potom si museli podat ruce a přísahat, že nebudou proti sobě nic mít a cokoli si vyčítat. A tím dnem počínaje jsme se dohodli, že je to jedno, kdo s kým, protože je nesmysl to hlídat a v důsledku je nám oběma holkám jedno, kdo nás kde a kdy z těch dvou ošuká. Stejně by to ti dva nevydrželi a je skvělé mít v sobě dva klacky a lízat k tomu kačenku kamarádce. Ti dva si tam vzadu nějak poradí a já se věnuji lízání a potom je výměna. Já s kamarádkou se nechceme odloučit a tak se ti dva spolu musí nějak porovnat. Přiznali, že se jim líbí, jak to my dvě spolu děláme a užíváme si to. Tak si obě myslíme, že nás jen tak neopustí. Vše ukáže čas a snad nás nevyšťaví ty stavební práce.

Michal (Ne, 12. 5. 2019 - 16:05)

Nedavno jsem potkal kamaradku me o hodne starsi pritelkyne, ktera vi o nasem vztahu. Celou dobu co se mnou mluvila mne hladila zada od zadku az po ramena, nahoru a dolu. Vsude plno lidi, neskutecna situace.

Iveta (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

Asi ji nejsi lhostejný. Snad jsi tam nestál jak trdlo a taky jsi ji pohladil a nebo ses styděl? A co pořádná pusa než jste se rozešli? Zřejmě jediné co bylo, bylo tvoje vyděšení se z té situace a přemýšlení, co by tomu řekla ta tvoje přítelkyně. Můj přítel ví, jak jsem společenská a je zvyklý, že se svojí kamarádkou vypadáme jak dvě lesby a s jejím přítelem jako kdyby byl můj milenec.

Michal (St, 15. 5. 2019 - 14:05)

Opravdu jsem tam celou dobu stal jako trdlo. Je vic nez 2x tak stara jako ja takze chovat se k ni jak k holce myho veku by bylo nemyslitelny. Navic bych nevhodnym chovanim mohl ohrozit vztah s moji pritelkyni a to by byla moc vysoka cena.

Iveta (St, 15. 5. 2019 - 15:05)

Aha, tak teď je mi to jasné, když je to takhle, tak od ní je to možné, opačně ne. Pokud by to byl +- stejný věk, jako to máme my, tak by to šlo. Přítelkyně by to ovšem nemusela pobrat, záleží, jaký má k tomu přístup. Toho mého jsem poznala tak, že když jsem se měla ke kamarádce, tak mě začal balit a už jsme spolu přes dva roky. Kamarádka u nás je někdy na víkend a už tak nějak z toho vyplynulo, že spíme spolu atd. Horší bylo, když kamarádka přivedla představit svoji novou známost. Vše mu to prý vysvětlila a tak nějak se kamarádíme a zatím OK. Jak dlouho to vydrží? Uvidíme s přibývajícím věkem. Oslavy svátků, narozenin a silvestr je tedy trochu víc divočejší a při nich se to teda zvrhne, asi je jasné jak, to nebudu psát.

Michal (St, 15. 5. 2019 - 16:05)

Mas zajimavou situaci. Muj vztah je sice dost neobvykly vzhledem k vekovymu rozdilu, ale jinak neni moc komplikovany. Par kamaradek me pritelkyne o nasem vztahu vi, vcetne te, ktera mne hladila zada, a myslim, ze z toho maji tak trochu srandu, (obcas nahodou zaslechnu poznamky kdyz jsou u pritelkyne na navsteve), ale nemyslim, ze by se pritelkyni libilo, kdybych s jejimi kamaradkami jakkoliv flirtoval.

Iveta (St, 15. 5. 2019 - 17:05)

Je nám mezi 19-20 a tak to bereme jinak a asi nebýt kamarádky, tak je taky vše jinak. Ono se to věkem změní, aspoň si to myslím a později s dětma to už takhle asi moc divoké nebude. Ale zatím si užíváme života a všech radostí i problémů. Tady je dobré, že si v kupě věcí vypomůžeme a nikdo nijak neřeší, že jedu na nákup s kamarádčiným klukem, zatímco ten můj něco dělá s kamarádkou a nebo dva chlapy zvládnou těžké věci spolu, což bychom já s tím svým nedali. Takhle se zavolá a domluvíme se kdy se to udělá a je to. My si přestavujeme rodinný domek, takže je to dost záhul, oni bydlí v bytě. Už ale padnul nápad od kamarádky, že na tom pořádně zabereme všichni a že se nastěhují k nám. Těžko říct, jestli je to dobrý nápad, nebo není, to ukáže čas. V bytě se můžou povalovat a nic nedělat, tady je údržba a starost se zahradou, ale zase klid, bazén a až bude hotovo, tak snad na nějaký čas pohoda.

Michal (St, 15. 5. 2019 - 17:05)

Ja jsem ve vasi vekovy kategorii tak vim, ze je to uvolnenejsi. Jestli se k vam nastehuji a nebude to fungovat, muzete to vzdycky ukoncit. Pritelkyne ma taky zahradu a bazen, takze leta jsou super, jako na dovoleny. Jestli k vam na zahradu neni videt od sousedu tak jak u nas, tak to si uzijete.

Iveta (Pá, 17. 5. 2019 - 18:05)

Od jedněch není, těm je přes 50 a od druhých je, ale tam jim je 24 a 25 let. A když je hezky, tak se u svého bazénu vyvalují nazí. Loni si k nám dokonce přišla půjčit nějaké koření a byla jen v tangách a v malém průhledném tílku. No to si ten můj užíval. Letos zatím nic moc počasí, tak asi nebude mít na co koukat. Takže od nich asi nějaké stížnosti na nemravnost nehrozí.

Terka (Ne, 12. 5. 2019 - 15:05)

Chodím na střední a pro zábavu kluky provokuji v narvaném autobusu a tramvaji. Když se mi nějaký líbí, tak se na něj schválně namáčknu. Jenže většinou jsou to asi hloupá polena k ničemu. Jen jednou loni ke konci školního roku cestou ze školy to jeden konečně pochopil a sáhnul si na ni a já mu sáhla na něj, tak jsme si to oba dělali navzájem až do konce, kdy jsme se udělali. Když jsem vystupovala, tak mu říkám, zítra si to zopáknem? Přikývl, ale stejně jsem ho už nepotkala. Jestli už nechtěl a nebo se styděl. Kluci se snad bojí nebo nevím, jak je k tomu dotlačit. Od staršího chlapa bych to nesnesla, ale od přibližně stejného jo.

Reklama

Přidat komentář