Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Honza (St, 15. 5. 2019 - 09:05)

A co jsi čekala jiného? Kolik ti je let?

Iveta (St, 15. 5. 2019 - 21:05)

16 roků, asi jsem ještě naivka

Miška (St, 15. 5. 2019 - 06:05)

To jsem moc ráda. Zkusím dnes taky pohlídat na poště ten pohled a jsem ráda, že to nebyla jen sranda a tak snad dojde i sem. Pa a více si písnem odpoledne nebo navečer.

Klára (St, 15. 5. 2019 - 06:05)

Ahoj Miško. Tak noc byla naštěstí v pohodě , bylo jedno čůrání se ségrou, ale už neměla tendenci utéct ven a hlídala jsem ji.Vyčůrala se a počkala na mně až se vyčůrám a obě jsme se nasměrovaly do postele. Jinak ten dopis samozřejmě nebyl dopis,ale pohled, samozřejmě. Ségra už nemá ani teplotu a chce jít do školy. Pipinka ji nepálí při čůrání a tak to zkusíme. Já taky půjdu do školy a ozvu se zase odpoledne. Ťufík je v pohodě a je moc krásný. Miško užij si den co nejlépe.

V. (Út, 14. 5. 2019 - 21:05)

Je mi 54 let a chci vyjádřit vám všem velkou poklonu.

Miška (Út, 14. 5. 2019 - 19:05)

Klárko tak lepší dobrou noc a budu se těšit zítra. Moc na tebe myslím a na Nikolku. Ani nevíš jak.

Host (Út, 14. 5. 2019 - 19:05)

Neměl jsem k Liborovi důvěru, ale to ,co včera udělal ja maximálně lidské a hluboké. Nyní vnímám jeho jako člověka, který si dokáže velmi vážit lásky a jak velkou potřebu má k někomu patřit a někoho milovat a být milován,protože doma ho to skutečně po úmrtí jeho maminky ubíjí. V kontextu všeho chápu i jeho snahu odstěhovat se do Mimoně a být co nejblíž Klárce a vůbec bych neřešil nějaký občasný alkoholový úlet v důsledku mimořádě silného stresu. Moc mne tento příběh oslovuje a přiznám se ,že ho pročítám často opakovaně i zpětně nebo dokonce od začátku, kdy asi psát příběh nebyl záměr od zúčastněných. Klárko,Libore a vy další , hodně hodně a ještě víc štěstí do života. Jirka Bubeník Kaznějov

Klára (Út, 14. 5. 2019 - 19:05)

Tak to nějak zvládáme snad už dobře. Ale radši budu dnes u ségry do rána ,kdyby se jí chtělo na záchod, což asi bude dnes skoro jistý, když ji dávám pít ten čaj, aby ji zase nenapadlo jít ven na hrobeček . Před chvilkou jsme mu tam byly a zapálili novou svíčku a trochu jsme ještě plakaly, ale máme nového Ťufíka a ten tu naši bolest dokáže mírnit. Jsem hodně unavená a Nikola taky a tak asi půjdu k ní si lehnout za chvíli. Snad bude noc už klidná. I tobě přeji dobou noc a moc děkuji nejen tobě ale i všem ostatním za podporu a opravdu si toho vážím. Ozvu se tedy asi až zítra, Pa a děkuju za vše.

Miška (Út, 14. 5. 2019 - 18:05)

Dopis tady na poště není. Bohužel

Tony (St, 15. 5. 2019 - 00:05)

Nejedná se o dopis ale o zvláštní pohled. Pro jistotu jsem to v neděli na večer poslal ještě jednou jako POSTE RESTANTE.

Miška (Út, 14. 5. 2019 - 18:05)

Jsem moc ráda, že máte králíčka a tak novou radost. Nikolka ať je v teple a klidně ji nech doma ještě zítra, kdyby měla teplotu a baculku citlivou. Ty bylinky mi maminka taky na zánět dává a pomáhá to.

Klára (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Miško ahoj a pozdravuju tě z Mimoně. Nejprve chci říct ,že ten pohled z Berlína dorazil,ale ne jeden,ale dva. Jeden s tou zdí a jeden s růžemi. Takže moc děkuji. Dopoledne jsme s Nikolou polehávaly a já dospávala tu rušnou noc a králíček se už u nás zabydlel a ségra mu ponechala stejný jméno jako minulýmu a je z něj nadšená a to je dobře. Nicméně včera si to hodně pokazila tím výletem ven jen v noční košili. Teplota ji klesla jen maličko a pipinka ji bolí při čůrání stále a tak jestli nepomůžou čaje, půjde zítra k doktorovi. Já ji tu nálévám furt a nutím jí pít aby mohla víc čůrat a tak se propláchla pořádně. O to víc mi dochází, jaké Libor včera udělal gesto a jak pomohl nám všem a hlavně Nikolce překonat bolest největší. Zatím pa a ještě se ozvu. Mamča mne volá a budeme spolu v kuchyni dělat něco na večeři.

Miška (Út, 14. 5. 2019 - 13:05)

Klárko teda to je neuvěřitelný. Musím to rozdýchat a napíšu ti. Libor je prostě skvělej. Dohlidni na sebe a na segru. Ozvu se. Půjdu ze školy,stavim se na pošte.

Aja (Út, 14. 5. 2019 - 12:05)

Trvalo mi dvě hodiny než jsem zjistila o jakou story jde a ona má 60 stran zhruba, to je na knihu a je to opravdu síla. Brečela jsem u toho několikrát než jsem to dočetla až sem.

ikk. (Út, 14. 5. 2019 - 09:05)

No docela síla.

Klára (Út, 14. 5. 2019 - 08:05)

Miško, co ti mám povídat. Píšu nyní a to bych měla už být na cestě do školy a dnes nepůjdu a ségra taky ne. Včera jsem byla u Nikolky večer a ona skutečně bulila tak, že nebyla k utišení a já pak taky. Mamča nás asi slyšela a přišla a vzala nás k sobě do postele a ségra stejně plakala dál až z toho usnula a já už usínala taky když mi na mobil přišla textovka, že je Libor u našeho domu a ať jdu na chvilku ven.Nevím jak to udělal, ale přivezl králíčka. Krásnýho zakrslýho bílýho s černými tlapkami a že by neusnul a že to musel udělat abychom se netrápily.To bylo překvápko! Mamča taky vstala a ségra spala dál. Asi byla tak vyčerpaná, že se neprobudila a tak jsem měla velkou radost a Libor odjel zase domů- všem kdo o něm pochybuji- neřídil opilý, tak to taky snad zvládne. Daly jsme králíčka na stejný místo, kde ještě zůstal domeček po prvním a dohodly jsme se, že jestli se ségra probudí v noci na malou, tak ji ho ukážeme ,že jako je nový králíček u nás. Ségra se vzbudila na WC asi ve dvě v noci a mně se moc nechtělo a tak jsem se s mamčou vzbudila a čekaly jsme, až půjde zpátky, že jí zavedeme k novému králíčkovi. Ona nešla nějakou chvíli a tak jsem ji šla zkontrolovat jestli tam neusnula a ona tam na záchodě nebyla! Našly jsme ji s mamčou na zahradě kde má králík hrobeček ,uplakanou,prochladlou a bohužel i počůranou. Prostě šok. Mohla ta být pár minut ale byla dost zima a byla úplně prostydlá, celá se třásla a kalhotky a nohy celý počůraný. Vzaly jsme ji domů, udělaly ji teplou sprchu a zabalily jí do nového teplého oblečení a ukázaly ji, že k nám přišel nový králíček a že nás bude mít všechny rád. Na to se ona uklidnila a usnula už se mnou ve svém pokojíčku. Jenže ráno jí bylo špatně a má 38 teplotu a bolí ji hlava a pipina při čůrání a chtělo se jí taky blinkat, ale nevyblinkala nic, spíš to měla z hladu, protože včera nic nesnědla a teď si konečně vzala snídani a vypila čaj a žaludek se zklidnil. Moc jsem toho ani já nenaspala, šíleně mne bolí hlava a jsem malátná a nevyspalá a tak jsem řekla mamče, že jeden den ve škole se omluvím a ségru pohlídám. Chtěla nového králíčka do postele a mazlit se s ním a tak ji ho na chvilku přinesu, ale Libor mne velmi překvapil a taky jsem to obulila potom,protože mne to dojalo a je to od něj velký důkaz lásky a hned ten den navečer sehnat zakrslého králíčka asi není jednoduché. Ptala jsem se Nikolky, proč utekla v noci ven a ona, že jí prý bylo smutno a na to proč se počůrala neuměla nic říct, jen to ,že se chtěla vyčůrat cestou zpátky a ani neví že jak plakala se u toho počůrala a prý ani necítila, že je chladno. No prostě hrozný, ona na něm skutečně visela a chápu ji. Vypadá to, že ten nový králík bude pro ní adekvátní náhrada a že si ho oblíbí a zapomene na žal a bolest rychleji. Mamča mi nařídila udělat ségře urologický čaj na čůrání, aby se jí nerozšířil zánět a dostala paralen a čaj s medem. Já budu s ní u ní odpočívat a dospávat tu dobrodružnou noc. Děkuji Miško za podporu!

Miška (Út, 14. 5. 2019 - 07:05)

Holky tak jak to zvládáte? Myslím na vás moc!

Hynek (Po, 13. 5. 2019 - 23:05)

Holky moc vám fandím a soucítím s vámi. Klárko a Nikolko asi už spíte ,ale tohle, co jste dnes prožily mne také velmi zasáhlo. Sleduji váš příběh mnoho týdnů od samého začátku a netrapte se za Ťufíka a určitě si pořiďte nového králíčka. Myslím, že Ťufíkova dušička bude mít radost a bude vás chránit i s novým přírůstkem. Jsem z toho hodně dojatý,

Miška (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

Psala jsem,že už se dnes neozvu,ale nejde to. Jste úžasný holky a celá rodina držíte pospolu a to je krásný. Králíčka si pořiďte určitě. Ani nevíš, jak bych teď byla s vámi ráda a potěšila vás. Jestli to znovu opláču, tak se za to vůbec stydět nebudu,protože vás mám neskutečně ráda a vaše radost a smutek je jako by to bylo moje radost nebo bolest. Klárko já to hrozně prožívám a zase nejde už psát.

Klára (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

Miško nešla jsem na zahradu, ale dívala se jen z okna. Nikolka tak plakala, že nemohla ani sama jít a mamča ji musela dovést za ruku domů a chvilku jsme seděly v kuchyni u stolu u čaje a bylo velký ticho a smutno. Hned jsem sama navrhla, že si pořídíme nového králíčka, ale ségra že ne, že tohle byl jedinej ,kterého měla ráda ,ale to se myslím spraví. Já jsem už chvíli víc vpohodě. Nevím,asi v naději, že bude další a taky, že je to bohužel neovlivnitelný. Tak to snad už zvládnu, o ségru mám strach a tak budu opravdu do rána u ní v jejím pokojíčku. Sem do Mimoně zatím taky dopis nepřišel z Berlína tak uvidíme zítra. O čůrání nebudu teď psát, je toho na mně dnes moc a nemám na to sílu, jesti bude Nikola smutná a bulit, tak se k ní přitulím a chytím ji za ruku a budu ji hladit po vlasech a snad to zvládnu, ikdyž možná budeme bulit dohromady, ale někdo musí být víc silnější, když je ten druhý momentálně slabší. Libor to ví a je z toho taky smutný. Včera večer to zvládl bez pití a věřím, že to zvládne i dnes. Nebojte se, my se ze smutku neopijem, já piju jen málo a ségra má ještě deset a je malá na to, ale ani nesnědla večeři jak byla ve stresu. No já taky moc ne a mamča ta se s námi hodně mazlila před chvílí a nebrečela, ale pak když byla sama tak jo. Drž mi palce ,ať to zvládneme. Já bych chtěla nového králíčka . Moc. Je mi moc smutno.

Reklama

Přidat komentář