Reklama

Obřízka

Adina (Čt, 16. 5. 2019 - 09:05)

Nejlepší dar, který můj manžel dostal do života od své maminky nebyl jen pro něho, ale také pro mě. Ano i já jsem rozhodnuta darovat obřízku našim synům pro štěstí i jejich budoucích manželek.

Tony (Čt, 16. 5. 2019 - 05:05)

Pokrytecký evangelikále, to byl zase výlev žluči. Já ale nemíním dál šířit můj vadný gen, i když se dnes už se ví, jak to léčit, když můj děda skončil jako nemohoucí tak se to ještě nevědělo.

Tony (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

Pro ty, co kvůli tomu trpí anorgasmií, to žádná výhoda není. Ti své vopižlání proklínají. Proto je o nechirurgické restaurování předkožky ohromný zájem i když je to pak proti famózně citlivému originálu pouze kožní hadr.

No (Čt, 16. 5. 2019 - 02:05)

Další z tvých nesmyslů a totálních blábolů ? Jak vyšité z jehovistické nástěnky v Sále Království, tvůj nápis obsahuje boží svaté jméno "PŘÉDKOŽKA"! Jen kus špinavého hadru, který je tvojí celo-životní prioritou...Óh, šťastný jsi stařec! a NETRPÍŠ!? Ale trpíš, trpíš a proto tu trávíš život psaním blábolů, trpíš strachem o svojí modlu, jak falešný jehovista neboť tím žiješ, předkožkou a vnucuješ to ostaním.Tvrdíš něco o bezcitnosti údu a přitom s bezcitností a otupělým mozkem z krásného přetahování pod vlivem, kdy ti ani nestojí, odsuzuješ v osamocení ty ostatní, kterým obřízka pomohla ke štěstí a založení rodiny , neboť v tvém ORGASMICKÉM životě s FAMÓZNĚ citlivým orgánem, ti uniká i to, kolik šťastných chlapců by mohlo vzejít z tvého semene, ale nevzešlo neboť bylo zahubeno v tom kusu krásně přetahovaného špinavého hadru a ty šťasnější jím pronikli do hajzlu. Co ty jsi v životě zplodil? Mozek utopený v alkoholu, který už ti ani neslouží k rozpoznání opravdového štěstí hodnot.

Tony (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

To je zase román. Sám ses tu odkopal, co jsi,. Takoví jako ty vždy křivě osočují své protivníky z komunismu a antisemitismu. Nejsem ani jedno, ani druhé.

Jogy (St, 15. 5. 2019 - 00:05)

Pokračujte ve sdílení výhod cirkumcize!
Co děláte pro obřízku? Někdo jen žvaní, druhej financuje!
Circumcision program

Bill Gates pomáhá financovat masový obřízkový program
Zakladatel společnosti Microsoft Bill Gates vložil do programu 50 milionů dolarů na obřízku až 650 000 mužů (Bill Gates helps fund mass circumcision programme
DAILY-NEWS
By Andy Coghlan
Microsoft founder Bill Gates last week injected $50 million into a programme to circumcise up to 650,000 men

Michaela (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Smutný, že ti není líto těch dětí po operaci těch mandlí. Kdybys měřil všem stejně a opravdu ti šlo o lidi, tak byses teď zaměřil i na to. Jenže ty jsi holt úchyl na předkožky. V tom to celé je.

Tony (Ne, 12. 5. 2019 - 07:05)

*"Podle místního praktického lékaře v Ermelo je mužská obřízka účinná. Sestra Zanele Zwaneová, zdravotní sestra, řekla, že muži se mohou na jakékoli klinice nebo v nemocnici informovat o obřízce. Ve většině případů lokální klinika odkáže pacienta na spádové nemocnice. Většina k Zwane řekl, že všechny operace mají určitou míru rizika, ale rizika spojená s obřízkami jsou nízká. - Zdraví-e novinky Kreditní kredit: iStock*

Ano, mužská obřízka je naprosto účinná, ale pouze k uspokojení choutek úchylů, jako jsi ty, agresivní cirkumfetišisto Zkoumale!!!

Tony (So, 11. 5. 2019 - 07:05)

Já měl ještě před pěti lety na tu obřízku zcela obrácený názor až jsem narazil na příspěvky mužů, kterým způsobila velké jak fyzické nebo psychické problémy, že se někteří kvůli ní chtěli i za sebevraždit a někteří se dokonce zasebevrraždili. Věnuju se tomu pouze z důvodu, že se tomu nevěnuje náležitě někdo jiný, i když v ČR je nás už pět. Ale do této jámy lvové, jaká je zde, ti ostatní nemají odvahu vlézt a nechat se tak vystavit nehorázným pomluvám a křivým obviněním. Na západě existují dobročinné nezizkové organizace které se věnují postiženým obřízkou. Účel mé osvěty je jednoduchý: ABY ZBYTEČNĚ OBŘEZANÝCH KLUKŮ BYLO CO NEJMÉNĚ. Kvůli tomu mě zvrácení agresivní cirkumfetišisté těžce nenávidí, oni chtějí, aby jich bylo co nejvíce. Účel jejich nehorázného pomlouvání a křivého obviňování mé osoby je prostý, i když to tu dělá pouze jeden zlotřilec (jak ho tu kdysi nazval jeden náhodný účastník), mě tu odstrašit a umlčet. Jenže to je v mém případě kontraproduktivní.

Martin (So, 11. 5. 2019 - 07:05)

jenom ještě dodám, že asi nejspíš teď sám vidíš, že jsi zasvětil celý život naprostému hovnu - ve srovnání se skutečnými problémy! Vůbec nevíš o čem je život a svět! Jsi tak zaslepený předkožkama, že je to do nebe volající!! Sám jsi chtěl abych dal odkazy! A teď budeš s hyenismu obviňovat jiné?? Jsi hyena sám - hnusná a zvrácená... shnilá uvnitř!

Martin (So, 11. 5. 2019 - 07:05)

Chtěl jsi konkrétní případy? Máš je! A bylo jich mnohem víc! Ty sám jsi žádné nedal! Pouze zase typicky mlžíš a píšeš ve stylu: někde, někdy, možná..nekde v USA....hyeana jsi sám! To vidí každý nezaujatý!....a sám jsi tu uvedl pouze ojedinělé případy po obřízce - že někdo, někdy!!
Jsi totální, ale opravdu totální demagog a hlupák... Teď jsi se odkopal dokonale :-) už se s tebou nebudu bavit, s blbcem tvého kalibru je to marné.

Tony (So, 11. 5. 2019 - 08:05)

Z ČR nemám, i když o jednom případě v Brně jsem četl:

Profesor Stehr v roce 2012 v časopise Spiegel publikoval:

Během anestezie došlo ke komplikaci, ten chlapeček přestal dýchat. V následujících minutách se děly dramatické věci. Lékaři se toho chlapečka snažili oživit, a tak v Mnichově povolali jiné lékaře. Při jejich příjezdu bylo jeho malé tělíčko bez přiměřeného zásobování kyslíkem po dobu nejméně deseti minut. Jeho resiscitace se podařila, ten chlapeček byl záchrankou převezen do naší nemocnice. Avšak ten chlapeček zůstal ochrnutý a jen ve vegetativním stavu. Poškození jeho mozku bylo příliš veliké.

Proč připomínám tu událost? Vzpomínám na ni proto, že mne hluboce znepokojila. Zdravý chlapeček ráno vyleze z postýlky a je pravděpodobně šťastný. Pak je dopoledne následně vystaven zbytečné anestezii a posléze leží v poledne na jednotce intenzivní péče a zůstane těžce poškozený do konce života.

Tato tragická událost činí jednu věc jasnou: my lékaři nemůžeme nikdy pacienty, kteří nám byli svěřeni, vystavit zbytečnému riziku. Kdyby ten chlapeček nebyl obřezáván, tak by tu narkózu nedostal. Jakákoliv chirurgická intervence a anestezie mohou vést k určitému základnímu riziku. Riziko, že se to stane, není v těchto případech příliš vysoké, ale může být podstoupeno pouze tehdy, pokud je to opodstatněné. V žádném případě není přípustné zlehčovat obřízku, že "je to jen malá operace". Tak tomu není.

V roce 2006 malý čtyřletý Franjo Benedikt při zbytečné obřízce v dětské nemocnici v Hamburku kvůli zbabrané anestezii zemřel. Kdyby nebyla prováděna zbytečná obřízka, nedostal by anestezii a žil by. Oba případy byly LEGE ARTIS.

Oponent (Ne, 12. 5. 2019 - 02:05)

Tony proč lžeš? U nás není evidován ani jeden případ poškození obřizkou, tedy iatrogenní kauza po lege artis obřizce! Zase Tony plácá smyšlené bláboly, jako vždy, aby ukojil své samotářské úchylné fantazie (zdravý chlapeček podle gina: je ten, kterého on nikdy neměl, a jen ten s předkožkou! gine co, a zdraví = nemocná předkožka, nechlastej gine ). Ale odborníci přitom zastávají jiný názor, nežli bezdětný a neschopný Gin, že obřízka mužská je naprosto bez komplikací, jeli provedena lékařem v lékařském prostředí. Tak napřiklad
"Podle místního praktického lékaře v Ermelo je mužská obřízka účinná.
Sestra Zanele Zwaneová, zdravotní sestra, řekla, že muži se mohou na jakékoli klinice nebo v nemocnici informovat o obřízce. Ve většině případů lokální klinika odkáže pacienta na spádové nemocnice. Většina k
Zwane řekl, že všechny operace mají určitou míru rizika, ale rizika spojená s obřízkami jsou nízká. - Zdraví-e novinky
Kreditní kredit: iStock

Tony (Ne, 12. 5. 2019 - 07:05)

Zoom něco ví o případu z Brna, ale budu se ho muset na to zeptat. Kdo je to Zoom?--------------https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?t=39005

Martin (Pá, 10. 5. 2019 - 22:05)

Jenom je smutné, že jsem příběh toho Adámka musel použít v této souvislosti. Je mi ho strašně moc líto.... ale je na tom krásně vidět absolutní zbytečnost toho, čemu se Tony (Gin) věnuje.....ve srovnání s mnohem, mnohem závažnějšími věcmi - viz ty mandle...kde se ta komplikace v podobě masivního krvácení stává velice často. Zajímalo by mě, jestli i on dá jeden jediný případ zmrzačení / smrti po obřízce za posledních 50 let? Nedá, protože žádný nemá....bude zase jenom mlžit a vymlouvat se. Já mu na jeho žádost dal s mandlemi příklady dva, jeden nedávný, druhý starý 10 let....bylo toho ale víc. Tím neříkám, že operace mandlí je špatná....pouze poukazuji na naprostou zbytečnost a malichernost celého toho humbuku, který Tony dělá....

Martin (Pá, 10. 5. 2019 - 20:05)

to se ani nedá komentovat...
tak třeba zde:
novinky.cz/krimi/144427-mladik-po-operaci-mandle-mozna-zemrel-po-vdechnuti-krve.html
zde:
proadamka.cz/
zde:
blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/571767/neuveritelne-zabery-lekarky-z-pardubic-adamka-10-nechala-krvacet-a-sla-dal-upadl-do-komatu-a-ma-poskozeny-mozek-pomozte-mu.html

chceš ještě něco dalšího? Nikdy jsem neslyšel o tom, že by se pořádala sbírka na někoho po obřízce.

Martin (Pá, 10. 5. 2019 - 05:05)

Uveď jediný případ z ČR za posledních 50 let, kdy při obřízce někdo zemřel nebo se stal postiženým....a opravdu z ČR / ČSR.... ne někde od křováků z pralesa a ani odnikud, kde to bylo kvůli psychické narušenosti jedince....anebo kvůli nějaké jiné poruše zdraví - např. alergii na anestetikum, nebo tak....Neuvedeš žádný případ / žádné jméno, protože v civilizované zemi se to prostě nestává. Naopak případů, které byly kvůli vytržení mandlí bylo několik. Tak o čem se bavíš ty "mrtvolo bezcitná"???!!!

Tony (Pá, 10. 5. 2019 - 08:05)

Dej mi odkazy na ty mandle. Jaktěživ jsem o ničem takovém neslyšel. A po relevantních odkazech se s tebou budu bavit.-----------------------Jenže, takovéto argumentace je schopen pouze velmi agresivní cirkumfetišista, takže se svou báchorkou "ze zdravotních důvodů" jen tak neuspěješ. Ze zdravotních důvodů to bylo u Steváka ale ten se tak nechová ani náhodou. Dle tvých dvou posledních příspěvků vše nasvědčuje tomu, že jsou to výlevy ůchylného a velice agresivního cirkumfetišisty, multinicka Zkoumala.

Martin (Čt, 9. 5. 2019 - 15:05)

Jen mlžíš....víme to oba dva, že by se vůbec nic nestalo a byl bys úplně normální......stejně jako 99,9 procent můžu, co obřízku podstoupili..... Ti zbylí by měli nějaké trauma zase z něčeho jiného....z odebrané slepého střeva, moudráku, mandlím.....

A mimochodem, odebrání mandlí způsobilo mnohem,mnohem více úmrtí a těžkého poškození zdraví bez nějaká obřízka....proč nemanifestuješ kvůli tomu?

Martin (Čt, 9. 5. 2019 - 14:05)

No a proč sis ji nechal vymýt? To si jako nemůžeš říct:.... byla to blbost, jsou důležitější věci na světě....

Neodpověděl jsi na otázku. Myslíš si, že bys opravdu reálně ztratil citlivost a schopnost dosáhnout orgasmu, kdybyses obřezal?

Reklama

Přidat komentář