Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 20:05)

Defétista promluvil. Jaképak jasné? V republice byli také vojáci ze západní fronty, armáda nemusela jít celá za komunisty ... Ale my jsme byli tradičně jako ovce u řezníka - jen čekat, až tě podříznou. Neříkám, že by to byla jasná socanská výhra, mohli být i mrtví, mohli nás opětovně obsadit Rusové, ale v Rakousku se kapitalismus udržet podařilo, i když bylo obsazeno Rusy jen z větší čtvrtiny. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A opět jsme u té nízké informovanosto obyvatelstva o tom, co jsou Rusové zač.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 18:05)

Ovšem patrně by to dopadlo úplně stejně, jakmile komunisti dostali 40% hlasů , tak se prostě silou drali k vládě a patrně by to byl puč tak jako tak.

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

„V Praze bych měl obavy podat někomu ruku, abych se nezkompromitoval.“ (čestný venkovský politik Michal Sargánek)

PLESK! (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

To je ale dotěrná moucha...

Lúthersdóttir … (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

UŽ JDE UHDE!

Hrafnhildur Lú… (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

Kde jde Uhde ?

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

Témata Máte slovo :Hubnutí

Genderová vyrovnanost

Drahé bydlení

Vejce

Zneužívání dětí

Maso

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

Zajímavé, že dříve se to neřešilo, nebo to problém nebyl.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 16:05)

V Praze máš spousty doktororů na zdravotní pojištění, léčí i závislost na internetu a diskusních serverech a obecnou nechuť k životu a necenění si života druhých, ale takového vola by patrně poslali rovnou na lůžkové oddělení do Bohnic, co s tebou ambulantně?! Ty jsi na hospotializaci s detoxem tak 4 týdny a pak 3-6 měsíců ústavním režimem.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

Úplně tě chápu, je to tak laciné tady sem přijít a vylévat si sem zlost s tvýho za*ranýho života...

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

Jedovatej je klasickej případ člověka, co si myslí, že bude všem nadávat, nikomu v životě nepomohl, že bude jen žít z práce druhejch, všichni se budou starat o jeho kecy a nadávky a vůbec nikdo ho nepošle do riťi jako on posílá všechny. JDI SE LÉČIT, tady není léčebna pro psychicky postižené. Zajdi do ambulance v Bohnicích, tam už si s tebou budou vědět rady.

Jedovatej (St, 15. 5. 2019 - 04:05)

"Jedovatej je klasickej případ člověka, co si myslí, že bude všem nadávat" --- všem, ubohej trapnej blbečku sdfg, hrdej socanskej voliči? Ale vůbec ne, mý příspěvky sice bejvaj dost vostrý, ale ty mý nejvostřejší se týkaj tebe. Ty seš v týhle diskusi vopravdu jedinej, který si slušný zacházení vopravdu nezaslouží. Nejde ani vo ty tvý voblíbebý socany, spíš vo tvý nechutný sexuální skřeky a kvanta dalších nesmyslnejch příspěvků, ve kterejch jako duševní zpotvořenec reaguješ i na ty svý... v týhle diskusi seš prostě jen votravnej hmyz, takřka neschopnej psát smysluplný příspěvky - a ty náhodou smysluplný jsou beztak vodněkud vopsaný... prostě ukázkovej blb, a jen naprostej blb volí socany.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

Zpupnost studentů filosofie je děsná, to si opravdu myslí, že takto budou měnit demokracii na vůli elity tzn. plutokracii?! Stávkami, protesty?! CHtějí se snad dostat do radikálnější fáze blokování fungování ministerstva vnitra, aby proti tomu zakročila policie a nějaký magor tam začal střílet na policii, ta útočníka zneškodnila a bylo z toho povstání tak jako v Arabských jarech, po kterém by zavládl fašistický, amerikou řízený satelitní stát ve stylu Panamy třeba nebo Mexika a Brasílie?!

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Zfanatizovaní studenti jsou svoloč, a měli by jít na převýchovu do jiného ústavu. Když bude chybět kapacita, tak nouzově i do kněžských seminářů, kde by jim vysvětlili, že od začátku rozumí světu špatně. Vypustit ven až poté, co pochopí, že to s nimi Zeman a Babiš myslí dobře.

Mikuláš MINÁŘ?! (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

Jsou to stejné procesy, jaké probíhaly během Arabského jara 2011, kdy neziskové organizace přenášely protesty a nepokoje z jedné země do druhé. V Česku i na Slovensku v těchto dnech probíhají procesy, které mají společného jmenovatele v podobě zahraniční moci, která se snaží vměšovat do vnitřních záležitostí obou zemí.

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Idiotský termín "arabské jaro" používá jen postižený chudák, který právě spadl z jahody. Protože to je výmysl západní politicko-ideologické mašinerie, tvrdící, že všichni diktátoři musí být svrženi. Přitom opětovně vidíme, že Arab je v klidu a může se rozvíjet jen pod diktátorem, viz Asad v Sýrii nebo Sísí v Egyptě, dříve Husajn v Iráku, Kaddafí v Libyi, Páhlaví v Iránu. Jakmile diktátor padne, chová se Arab jako utržený z řetězu a radikalizuje se, a pak jsou z toho jen občanské války a islámský terorismus ve světě. Takže jaro? Zima!

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 15:05)

Nacisté, to je téma, fašisté na Ukrajině, a ne komunisté v ČR co si slaví prvního máje a kazišuci evidentně ještě nalití ze včera jim tam přijdou kazit oslavy.

Rakato (Út, 14. 5. 2019 - 17:05)

Nevím jak u vás, ale v naší hospodě vždy bylo největším tématem, které pivo je nejlepší. Kde žiješ, troglodyte? Právě náš patologický zájem o politiku dělá z politiků důležité lidi, kteří proto zpychli a dívají se na nás, voliče, jako na hmyz. Když naleješ, domluvíš se i s nacistou, i s fašistou.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 14:05)

Jak si udělat permanentní makeup ?! Kalouskujte panáky už od poledne a večer si dejte k večeři několik čepovaných dvanáctek a pokračujte druhý den stejně.

Návštěvník (Út, 14. 5. 2019 - 14:05)

Kalousek je eskamotér, je to kavárenský povaleč, parlamentní ožrala v parlamentním bufetu, ataker, stalker, vyděrač, donašeč, udavač, huba nemytá a nečistá. Mohl by se klidně živit jako hráč na flašinet, hospodskej, pouliční kamelot, hokynář, obchodník s deštěm, netáhlo, budižkničemu, zloděj, vekslman, kazimír, dealer koksu a zbraní.

Reklama

Přidat komentář