Reklama

Vzrušení z vlastního syna

luci (Út, 14. 5. 2019 - 09:05)

Když jej sleduješ , masturbuješ přitom , nebo jen pasivně sleduješ jeho počínání ?

Katka (Út, 14. 5. 2019 - 10:05)

Když se na něj při jeho onanii dívám, tak velice tiše stojím za závěsy a jen škvírkou jej sleduji. Ruku mám mezi nohama ale jen lehce se dráždím. Teprve až odejde do školy či jinam, mám pro sebe jeho spermičky. Utírá je většinou do triček a to si pak s jeho semenem užívám třeba i půl dne, než zase vyteču já.

Dan (Út, 14. 5. 2019 - 21:05)

Pripada mi divny ze by si stala za zavesi ty byvaji vetsinou v obyvaku a ze by si te nevsiml , ikdyz predstava ze si moje mama pak s mim semenem uziva je neco uzasneho , asi sem mamanek se vsim vsudy jen rikam co by se mi libilo nechci matku oplodnit :)

Bobřik (Út, 14. 5. 2019 - 23:05)

Neumím si představit že bych se díval na masturbujici ceru a mastil si u toho bobra.

luci (Út, 14. 5. 2019 - 23:05)

On to má každý nastavené trochu jinak . Co by někdo nedal ani náhodou , je pro jiného běžné. Už jsem zažila dost , věř tomu .

Jakee (So, 18. 5. 2019 - 06:05)

Co napriklad? Ja svoji matce dal,libil se ji...a odmala jsem byl zneuzivany sestrenicema...nevadilo mi to,nasmerovaly muj zivot na sex,takze ted me maji rady panicky i holky,mam velky...ehm...potencial a jsem hezky,ale potom,co clovek zije takhle je smer jasny a jen zalezi,jak to vezmes...bud se budes konzervativne "hroutit" nebo to vezmes za sve...jedine,co to na me nechalo je to,ze jsou pro me pritazlive starsi zeny,coz ty mladsi aprio nevylucuje

Tomas (St, 15. 5. 2019 - 03:05)

A je normalni nebo uchylne kdyz me přitahuje matka? Podle prispevku nejsem jediný , kdybych tak vedel ze u nas doma se mi dostane pochopení kdyz bych se priznal a mohl o tom mluvit ,

Bobřik (St, 15. 5. 2019 - 05:05)

Vyhoň si bobra nad jejím prádlem a najdi si babu hold puberta je taková časem to přejde .

Katka (Po, 13. 5. 2019 - 06:05)

Já mám pro sebe synovo semeno každý den. Odchází totiž do školy o něco dříve než já z domu a dělá si to tak půlhodinky před svým odchodem. Takže jej mám vlastně čerstvé. Utírá ho do spodního prádla apod. Já si je pak přikládám na ústa, na nos, co nejdýl je vdechuju a hlavně je vylížu. Zase co nejdéle nechávám v puse. Jsem z toho jak v sedmém nebi a nemůžu se dočkat odpoledne a dalšího rána, kdy se to bude opakovat.

David (Po, 13. 5. 2019 - 06:05)

Katko pokud je to pravda kolik ti je a synkovi ?

Katka (Po, 13. 5. 2019 - 10:05)

Synovi necelých 13 a mě 35.

David (Ne, 12. 5. 2019 - 22:05)

Tak to má asi radost

Honza (Ne, 12. 5. 2019 - 22:05)

Můj syn mě vzrušuje od svých 20 let.

David (Ne, 12. 5. 2019 - 21:05)

Asi by mi udělalo radost kdybych se dozvěděl že matku za urcitych okolnosti vzrusuju , taky bych se ji sveril co a kdy mě se líbí na ní , nemam ani tak nejake neslusne predstavy bavilo me treba vcera s ni ve sklepě uklízet koj fajn sme si povidali , nebo kdyz lezi v obyvaku u TV na zadech a ja mam pocit jako by se mi vystavovala nesnazi se nejak zakryvat nebo svirat nohy k sobe , jen me stve ze me dost hlida a muze se zblaznit kdyz ji neodepisu nebo nezavolam kde sem ....

Tony (Ne, 12. 5. 2019 - 10:05)

Buďto ho polyká, což udržuje starším ženám svěží vzhled, nebo ho používá jako speciální složku do pleťového krému, což má ten samý účinek.

Katka (So, 11. 5. 2019 - 03:05)

Já mám o synově sexuálním životě dokonalý přehled. Máme malý byt a jeho "pokojíček" je vlastně část ložnice, oddělený závěsem. A tak snad každý večer a hlavně ráno jej škvírkou sleduju jak si to dělá. Ve svých necelých třinácti má onanii dokonale propracovanou. Už zná i sexuální dráždění, to zn. že si to dělá dlouho, než dojde k orgasmu. Sice většinou onanuje pod peřinou, ale i tak to stojí za to. Taky si to dělá jen prstíkem. Jsem z jeho uspokojování úplně hotová.

Aktiv (St, 8. 5. 2019 - 19:05)

Na intimním vztahu matky a syna, pokud je naprosto dobrovolný a nenásilný, není nic špatné. Moje máma byla předmětem mých sexuálních představ už někdy od mých 13-14 let. Miloval jsem její kalhotky a punčochy. Asi to věděla, protože občas jsem se neuhlídal a při onanii se vystříkal třeba do těch punčoch, kterýma jsem si to dělal. Taky mne moc vzrušovalo si oblíct její punčochy, vlízt si do její postele a takto onanovat. A jednou se stalo, že mne takto nachytala. Odpoledne, když jsem přišel ze školy, jsem šel do její ložnice onanovat. Nachytala mne v její posteli, nahatýho, jen v jejich punčochách a ještě jsem měl na sobě takové její saténové kombiné. Zrovna přišla domů, když jsem se udělal a nešlo to zastavit. Normálně mne seřvala a hlavně seřezala, že jsem měl modráky. Byla úplně nepříčetná. Utekl jsem do svýho pokoje a dokud mne nezavolala na večeři jsem nevylezl. Už byla v klidu a normálně se mne začala vyptávat co to mělo znamenat. Nebyl jsem moc výmluvný, tak si spíš i rovnou odpovídala. Vytáhla ze mne, že se mi líbí její spodní prádlo a že se na ni tajně koukám, když se převlíká a podobně. Řekla mi, že to chápe a že to nemám dělat takto potají a že mi k tomu teda odloží nějaké její prádlo a punčochy. Odešla do ložnice a donesla jedno saténové kombiné, saténové kalhotky a punčochy. Prostě boží máma. Že to mám na to svoje hraní. Párkrát se stalo, že mi s tím i pomohla. Dovolila mi, se jí u toho dotýkat. Hladit ji po prsech a taky mi jednou dovolila jí sáhnout mezi nohy. Jestli ji to vzrušovalo nevím, ale pro mne to bylo neskutečný a když jsme potom měl sex s první holkou, tak jsme z toho nebyl tak vyvalený. Vím, že to náš vztah ještě upevnilo a rozhodně to na mně nemělo žádný negativní vliv.

Eva (St, 8. 5. 2019 - 12:05)

O prázdninách jsem vařila v kuchyni a občas se podívala z okna na zahradu. Můj syn (12) si tam hrál se dvěma kamarády (14,15) od sousedů na indiány. Najednou jsem si všimla ze nás Honzík stojí privazanej ke stromu. Bylo léto , teplo a tak byl jen v kratasech a bez trycka. Cukal se a snažil se z toho dostat. První co me napadlo bylo ze bude mít pěkně odreny záda. Ale nechala sem to být. Najednou koukam a Honzík stojí s kratasama i trenkama u kotníku. Kluci měli v ruce nějaké proutky a slehali ho. Nevěděla jsem co dělat když tam půjdu bude mu to trapné . Tak jsem se jen dívala. A ta podívaná me začala vzrusovat. Strcila jsem si ruku do kalhotek a trela si poštěváček . Kluci ho za chvilku odvazali a pustili ale já se při tom stačila udělat. Ještě několik dní potom když jsem se podívala při vaření z okna tak jsem zvlhla.

Danča (St, 8. 5. 2019 - 13:05)

A nevzrušilo by tě v myšlenkách, kdyby jsi v rámci hry svého syna svázala a šlehala či přikládala mu kupř. kopřivy na citlivá místa? Na zadeček, kolínka, kotníky a chodidla, kolem loktů. Já to tak dělám sama na sobě, je to skvělé mučení a myslím přitom na syna, jak bych ho takto potrápila. Nic jiného mě nevzruší tak, jako přikládání kopřiv na sebe.

Eva (St, 8. 5. 2019 - 15:05)

Možná ano ale az bude starší. Kolik je Tobě a kolik synovi ?

Reklama

Přidat komentář