Reklama

Nečekaný průjen v nevhodnou chvíli

Autor diskuse
Katka

Slalo se mi to na dovolené v Egyptě, když jsme cestovali místním autobusem z Káhiry. Najednou mě začaly hrozné křeče v břiše a chtělo se mi střašně na záchod. V autobuse WC nebylo a ani nebylo možné zastavit, někde, kde by se mohl člověk schovat. Nikdy na ty chvilky nezapomenu, jak jsem se svíjela v křečích na sedadle, tekly mi slzy a říkala, že to prostě musím vydržet, že se dospělá ženská přece nemůže po....v autobusu...Zadek jsem mačkala do sedadla a brečela.Když jsme konečně přijeli na místo a já se zvedla ze sedadla, tak už jsem to prostě neudržela. Byl to nejhorší trapas v mém žitotě...Stalo se vám někomu taky něco tak hrozného, nebo jsem jediná a největší smolařka na světě?

Znalec (So, 18. 5. 2019 - 13:05)

Tvl co je to zase za stupidní předsudky? Pěkná holka v plných kalhotkách, je náhodou sexy :)

ikk. (Pá, 17. 5. 2019 - 21:05)

To je teda bourák. Já bych to nedal.

Nedoběhla (Čt, 16. 5. 2019 - 13:05)

Jsem včera domů. Praha,kousek od centra,všude lidi a zadek plný k prasknutí. Vchodové dveře,čekání na výtah. Křeče a až špatně na zvracení. Ještě vyjet do 11 poschodí. Sama. Nedám to. Otvor a svěrač povoluje. Plné kalhotky a punčocháče a jde to ze mně ven nekonečně dlouho. Dveře bytu a úprk na záchod a do vany. Děsná pointa. Jde to i opačně, výsledek ...
Navíc pozvracená vana.

Kikina (Čt, 16. 5. 2019 - 12:05)

To jsem teda zvědavá jestli vám to už tentokrát vyjde :0)

Viola (Čt, 16. 5. 2019 - 17:05)

Já taky.

Viola (Čt, 16. 5. 2019 - 11:05)

Ok,budu tam !

Jakub (Čt, 16. 5. 2019 - 09:05)

Jasný ! Já moc, moc děkuju. A těším se!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)!!!!!

Viola (Čt, 16. 5. 2019 - 09:05)

Vážím si tvé upřímnosti a tak nabízím druhý pokus zítra ve stejnou dobu na stejným místě?

Jakub (St, 15. 5. 2019 - 07:05)

Violo dva dny jsem se styděl napsat. Jsem slaboch, prostě jsem na to neměl a velký slova a fantazie, ale rád bych ,kdybys mi dala ještě šanci jednou. Přijel bych s omluvou a dárkem na usmířenou. Opravdu mě to mrzí, ale styděl jsem se víc než ty.

To já (Po, 13. 5. 2019 - 23:05)

Škoda. Asi bychom si v tomto rozuměli. Jak jsi popisovala, že jsi kakala před zrcadlem. V mládí jsem se taky díval zrcátkem. A když je to tužší, tak jak se dírka začne pomalu otevírat a potom to leze. A ještě před pár lety jsem si udělal video. No nic, nechám si o tom zdát, že to naživo provozuji s holkou.

Viola (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

Chápu. Jakub psal ,že je asi o 8 roků starší. To by šlo. Kdyby ti bylo sedmdesát, bylo by to srandovní, jako bys nechal kakat svou vnučku. To bych asi nedala. Kdybych byla tvá skutečná vnučka, to jo, to je v rodině a tam je důvěra a je to jinak vztahově postavené.

Viola (Po, 13. 5. 2019 - 18:05)

Kikino skončilo to neslavně. Nikdo nepřijel a čekala jsem tam až do půl pátý. Asi si tady někdo ze mně udělal legraci a nebo se ten kluk bál. Nejhorší na tom bylo, že jsem potřebovala na velkou už hodně a nakonec jsem zaběhla za zeď kostela k jednomu keři a tam se vykakala sama. Kdyby byl tady se mnou ,tak by viděl, že mi to šlo skoro průjmový hovínko několikrát za sebou a i menší čurání.
Co myslíš, udělal si někdo ze mně legraci nebo se ten kluk nakonec styděl a nepřijel? já si myslím, že se asi bál,ale ty máš možná větší zkušenost. Děkuji

To já (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

kdybych dostal takovou příležitost, tak stepuji před kostelem už od rána. Tak snad to Jakub nějak vysvětlí.

Viola (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

Mně to láká a zkusila bych to s tebou.

Martin (So, 5. 6. 2021 - 20:06)

Mel bych zajem

To já (Po, 13. 5. 2019 - 20:05)

Měl jsem správně napsat, kdybych byl na Jakubově místě. Já jsem jiná věková kategorie. Né že bych se rád nepodíval, ale připadal bych si jak pedofil. Asi by jsi o mně neopřela ani kolo. Třeba se Jakub ještě ozve. Vypadalo to jeho psaní dost věrohodně.

Kikina (Po, 13. 5. 2019 - 19:05)

Ahoj no bohužel si z tebe někdo evidentně udělal zadeček. Proto já na podobné okamžité nabídky na diskuzích tohoto typu zásadně nereflektuji. Takže zkušenosti v tom mám minimální protože vycházím z toho že 99% z toho je podvod. Už se mi povedlo pokakat se s jednou stejně smýšlející holkou a není to tak dávno ale to proběhlo až potom co jsme spolu nějaký čas komunikovaly soukromě. Jinak jasně že se najdou i borci co sní o tom jak by tě při tom kakání sledovali a honili si péro ale v reálu nemají koule na to se něčeho podobného zúčastnit. Ber to z té lepší stránky aspoň ses nepokakala a nemusela si se domů vracet s nadílkou což by byl asi solidní trapas. No a kakat za kostelem je určitě taky neotřelý zážitek. Ortodoxní křesťané by tě za to možná ukřižovali :0)

Soňa (Ne, 12. 5. 2019 - 21:05)

Prachatice přiští pátek. OK?

Znalec (Ne, 12. 5. 2019 - 22:05)

Tak je to pro mně trochu z ruky (Rodilej Pražák) ale proč ne. Pořád lepší, než kdyby jsi napsala třeba Český Těšín :) Nicméně pokud je to míněno vážně, tak na diskuzi podobnýho kalibru se mi nechce domlouvat detaily, tak mi když tak písni na : [email protected] a domluvíme se. Pokud se bojíš, napsat mi ze svýho ofiko mailu, tak si k tomu klidně založ nějaký speciální, ale nemusíš se bát, nic ti nehrozí. Jenom pár základních informací o mně : Mám 35 let, nezadaný, špinavý bloňdák, štíhlé postavy, státní zaměstanec. Nejsem žádnej alfa samec s postavou Arnolda Schwarzeneggera. To bych si ani o sobě netroufnul tvrdit, ale jsem přímý a upřímný. Časově flexibilní, takže se můžu přizpůsobit a ten pátek by nebyl problém. Tak jestli máš seriózní zájem, tak mi napiš do toho mailu a domluvíme detaily. Tady se mi to psát nechce, protože se tu najde dost hovad, co se za tebe můžou vydávat a já už takhle jednou málem naletěl. Budu se těšit.

Dotaz (Po, 13. 5. 2019 - 14:05)

Můžeš vysvětlit k čemu ti je při sraní, že jsi přímý a upřímný?

Reklama

Přidat komentář